- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Pepe07 #67902 üzenetére
keresztezési frekiken pedig inkább alacsonyabb szokott lenni a dobozok hangnyomása.
Toobee: jók a nagy dynok, boltban hallgattuk. de itt nem kináltak jó kávéval,szóval inkább maradnék a 920as focalnál
az erősítő fronton volt ma több meglepi is. na az az,amit nem kéne leirniKittosz:
eskü előbb irta XT ki,mint ahogy megirtam a privit
Gyurci: erősítő részről inkább privi. a Dynot annál a boltnál hallgattuk, akik kiállították a ma kapható legkisebb Dynot anno a kiállitáson.
-
Dorian
félisten
válasz
Pepe07 #62863 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem reménytelen és hiábavaló 400-nál kevesebb összegből, használt cuccokból összehozni élvezhető 5.1-et, főleg elektromos és filmes felhasználásra.
Szerintem nézegesd a hirdetéseket (itt a Hardveraprón, AVX fórum és AVfórum apróiban) amit találsz a rászánt összeg körül azt ide belinkeled és véleményezzük. Hangfalpárt 70-80 körül biztos találsz megfelelőt, mozierősítőből 60-70 körül (Pl. 6xx Onkyo megfelelne). Olyan hangdobozokat kell keresned, amiből létezik, és néha elő is fordul center, surround. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Pepe07 #62856 üzenetére
Abban teljesen igazad van, hogy meg kellene hallgatni néhányat. Azzal előrébb lennél, minthogy mi győzködünk bármiről is.
Én így pár év vergődés után azt mondom nem fognék bele még egyszer mozi építésbe ha nincs legalább 400 a zsebben erősítőre+dobozokra. Ha nincs ennyi rá, akkor sztereó. Én is geniusról indultam.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Pepe07 #62851 üzenetére
Ha 80 % elektronikus/mainstream zene, akkor gondolom nem a hangszerek élethű visszaadása a végső cél.
~20-30e körül egy olcsóbb DAC, ~40e sztereó erősítő és egy számodra megfelelő álló doboz ~80-150e keresése a cél. (használt árak) Nem kell házimozi erősítő, 5.1. Így tudsz legolcsóbban vállalhat hangot kihozni. Taga-t felejtsd el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest