- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
Értem mit mondasz, és biztos igazad is van, de ha jobban tetszik...
próbálgattam pl. tegnap a Valkűr kezdő jeleneténél amikor megtámadják a tábort. Ha 80Hz-en vágok és csak a szubra megy a mély a géppuska hangja éles/közép, semmi "izgalmas", inkább bántó.... amikor a mélyet ráküldtem a frontokra is, akkor pedig durván jól szólt, a géppuskahang is megkapta a mélyet. Nem tudom, hogy a hangmérnök is így gondolta-e.
Pio-nál pl. ez a beállítás nem tetszett, az elvérzett, de a H/K-nál sokkal jobb.Próbálgatni fogom még az általad írt beállítást is, hátha meghallom benne a "jót".
-
Ed Parker
nagyúr
Ez egyébként egy faramuci helyzet, mert vannak albumok, amit az Istenért sem tudok lemezen megvenni, még a torrent utcai kedvenc áruházamban sem, ilyenkor marad az iTunes és az empéhárom
Pedig az epöl megtehetné hogy picit drágábban lossless formátumban is adhatná a zenéket.
A 160gb iPod igazán elbírja. -
drkotász
csendes tag
BBéci> A Yamaha erősítőmre dekóderes BD lejátszót kötök rá akkor sem megy át a TrueHD/DTS HD MA hangformátum az 5 éves AVR HDMI 1.2a tip. aljzatán ,nem ? tehát mindenképp többcsatornás analóg kimenetes lejátszót kell vennem , aminek az 5.1 analóg kimeneteit RCA-val összekötöm az erősítő többcsatornás analóg bemenetével, ami így már megfelelő lenne erősítőcsere nélkül a nagy felbontású HD hangok teljes megjelenítéséhez?
Mi a véleményed ? -
spiky03
veterán
Azt gondoltam, hogy nem hülye ötlet, ha alkalmazzák.
A belinkelt oldalon jó pár rendszerben megtalálhatóak az olyan kivitelezések.
És szerinted/tetek hozzá tesz a filmekhez? Vagy mennyire hasznos?
Mert gondolom egy vagy inkább kettő jobb subbal is lehet elérni jó kis rezgéseket.
Nekem egy ilyen élményem a Világok harcánál volt, igaz, hogy moziban.Amikor jönnek a tripodok, akkor a gyomromban éreztem a mélyeket rendesen a pólus center mozijában.
-
Sasi82
csendes tag
Köszike, de ilyet nem találtam, hogy SPDIF kimenet vagy digitális koax kimenet.
Az a baj, hogy csak csak ezek vannak:
(Sajnos ehhez nagyon analfabéta vagyok)
x[Audio (HDMI)]
[Auto]: Általában ezt a beállítást javasolt
használni. A hangkimenet típusának
beállítása a csatlakoztatott HDMI eszköz
paramétereinek megfelelően.
[PCM]: PCM audiojelek továbbítása a
HDMI OUT aljzatból.
x[BD Audio MIX Setting]
[On]: Az interaktív hang és a másodlagos
hang rákeverése az elsődleges hangra.
: Csak az elsődleges hang továbbítása.
Ezt válassza, ha HD audiojeleket kíván
továbbítani az AV-erősítőre (rádióerősítőre).
x[Dolby Digital]
[Downmix PCM]: A jelkimenet átalakítása
lineáris PCM formátumúvá. Válassza ki ezt a
beállítást, ha a lejátszót saját Dolby Digital
dekóderrel nem rendelkező külső eszközhöz
csatlakoztatja.
x[DTS]
[Downmix PCM]: A jelkimenet átalakítása
lineáris PCM formátumúvá. Válassza ki ezt a
beállítást, ha a lejátszót saját DTS dekóderrel
nem rendelkező külső eszközhöz
csatlakoztatja.
[DTS]: Válassza ki ezt a beállítást, ha a
lejátszót saját DTS dekóderrel rendelkező
külső eszközhöz csatlakoztatja.
x[DTS Neo:6]
[Cinema]: A DTS Neo:6 Cinema funkciót
támogató csatlakoztatott eszköz
képességeinek megfelelően a HDMI-OUT
aljzaton érkező sztereó 2-csatornás eredetű
hangot szimulált több-csatornásként adja ki.
[Music]: A DTS Neo:6 Music funkciót
támogató csatlakoztatott eszköz
képességeinek megfelelően a HDMI-OUT
aljzaton érkező sztereó 2-csatornás eredetű
hangot szimulált több-csatornásként adja ki.
(Off): Az eredeti beérkező hang
csatornaszámával megegyező
csatornaszámban adja ki a hangot a HDMIOUT
aljzaton.
x[Audio DRC]
[Auto]: A lemezen beállított
dinamikatartománnyal történő lejátszás
(csak BD-ROM esetén). Egyéb lemezek
lejátszása a [On] beállítással történik.
[On]: A lejátszás normál tömörítéssel
történik.
(Off): Nincs tömörítés. A hang
dinamikusabb.
x[Downmix]
[Surround]: Térhangzású hangkimenet. Ezt
válassza, ha olyan audiokészüléket
csatlakoztat, mely támogatja a Dolby
Surround (Pro Logic) vagy a DTS Neo:6
formátumot.
[Stereo]: Térhangzás nélküli hangkimenet.
Ezt válassza, ha olyan audiokészüléket
csatlakoztat, mely nem támogatja a Dolby
Surround (Pro Logic) vagy a DTS Neo:6 formátumot
[Dolby Digital]: Válassza ki ezt -
kimi02
őstag
Volt nálam egy fórumtárs , és hallgattunk zenét és mozit is.
Neki Pio VSA-AX10 van , mikor hallgattuk a zenét pl: Allan Taylor - Colour To the Moon az Onkyo 876 és a Polkok társaságában , meglepődve hallotta , hogy milyen jól szól a rendszer,
Mondta , hogy nem sok különbség van a VSX-AX10-hez képest. -
bajnokpityu
félisten
Akkor miért pont 60at ér?
Láttál valahol ennyiért eladót?Toobee rotele biztosan egész más cucc belül, de stílusa eléggé hasonlít az én sztereomra, amennyire így tök más szobában pár perc alatt meg tudtam állapítani.
nero: DVD irást kiválasztod az expreszben, majd képfile lemezre irása menüpont.
-
Termi16
őstag
Bocsi, én úgy értettem, hogy most adja el még viszonylag új állapotban, mert később úgyse talál rá vevőt.
Épp privátban értekezem egy ex H/K AVR460 tulajjal, aki szerint iszonyatosan szól az erősítő. Kezdek megijedni, mert pont ilyet szeretnék...Bár lehet, hogy végül csak egy 355 lesz belőle, elméletben az is elég lenne a szettemhez.
-
Toobee
veterán
Az én Rotel végfokom 6*40W-ot tud, egy 400-as tápból. Először is nagyon be voltam kakkantva, hogy nem lesz elég, mert a Sony papíron 100-at tud csatornánként, és, ha jól emlékszem egy 500-as tápból teszi mind ezt, tehát valamit nagyon eltaláltak, mert semmilyen formában nem keletkezik veszteség
De szerencsére teljesen elégnek bizonyult a 40W csatornánként, amiből zenehallgatásnál olyan 14-17W-ot használok el, mozizásnál meg 24-28-at, tehát van még benne tartalék.
-
Gabesz87
veterán
Elolvastam még a legelső hozzászólásom elött csak nem emlékeztem rá hogy ott benne van.Bocs.Viszont a teljesítményt illetoen nem adtál egyértelmu választ.szóval legurrogas helyett inkább segíts kérlek.Mondtam h.nem vagyok szakértő,nem ertek az elektronikahoz.röviden:jó ez a hangfal-erosito páros?köszi
-
Stubi28
tag
Értem én, figyelembe is veszem, csak tapasztalat híjján nehéz keresgélni. Gondolom látszik, hogy kezdő vagyok a témában, és így elég nehéz kitalálni, hohy melyek a neves, ismert gyártók. Számomra, így látatlanban jelenleg egy Hama is lehet jó választás, hiszen ismert, tapasztalatom pedig nincs vele.
Köszönöm a linket, így már van képem róla, hogy pld AudioQuest kábeleket érdemes keresnem, megnéznem."egyébként megdöbbenve olvasom az általad linketeket, és látom, hogy létezik optikai kábel 110.260Ft-ért is...
"
-
knorbi77
tag
Off-ban írtam ,ráadásul meg is jegyeztem, hogy nem nyilatkozom, szerintem ilyenkor inkább **ard le, és ne "moderálj"
Nekem optikai van 5 éve, ezt ajánlották Electro Worldben (amikor még létezett) és koaxról még életemben nem hallottam jót(mivel a kábelek túlzottan nem érdekelnek), pedig "megszállottja" vagyok a hangtechnikának. OFF
De azért hozzá is teszek valamit a topikhoz, most írtak hogy megvan a polk sub, megyek átvenni, aztán sajnos lesz egy órám, de este bekötöm, aztán írok.
-
Stubi28
tag
Magyarán akkor nyugodtan kössem optikaival, hiszen az általam birtokolt technikán úgy sem fogom észre venni a külömbséget?
Toslink, HQ márkájú kábelekről mi a vélemény, fontos a kábel átmérője?Egyébként találtam olyan kábeleket is aminek az egyik vége optikai, a másik pedig jack.
Megoldás lehet az is, ha a playeren található coaxból kivezetem a jack oldallal és az erősítőbe pedig megy az optikai oldalla? -
Stubi28
tag
Ezzel nem értek teljesen egyet.
A napokban adtam el egy külső samsung írót, mivel a belső Plextor írom messze felül űberelte a kiírtak minőségét.
szerintem inkább a lemezek számítnak. Ha egy adott, jó minőségű márkát, típust használok csak akkor is benne van a pakliban, hogy gyengébb szériát fogok ki. -
-
daneel92
tag
van jack bemenete a tévémnek, úgy gondoltam, azon keresztül fogom bekötni, amúgy nem nagyok az igényeim hangzás terén, mostani tévém hangja is csak azért nem tetszik, mert nincs elég basszus benne, szóval nekem személy szerint számítógépes hangfalszett is tökéletes volna, arra lennék kíváncsi, hogy ilyen keretek között ez a hangfal mennyire megfelelő. ja, az is fontos lenne, meddig bírja egy ilyen, ha tévére kötöm.
-
Ferke66
tag
Köszönöm neked is a felvilágosítást,mint fentebb írtam természetesen a jövőben szeretném fejleszteni a rendszert,de sajnos egyenlőre ennyire futotta de a következő lépés egy sub beszerzése lesz.Ellenben így is meglepődtem azon hogy a sub hiánya nélkül is mennyire jól szól itt a panelben.A használatit többször is átolvastam,de ez a bemérői rész kétértelmü volt számomra,mivel ilyet soha még nem csináltam.De mostmár minden világos,elnézést ha valakit ezekkel a kérdésekkel terheltem,üdvözletem!
-
T-Tboy
tag
Elhiszem, sok múlik természetesen a helyes, ideális beállításokon is no és persze a akusztikai környezeten. Örülök neki, hogy rajtam kívül akadnak itt (is) olyanok akik nem csak a házi rendszerükben hanem autójukban is hódolnak eme szenvedélyüknek.
Én most fejlesztek picit a autós rendszeremen megint, csüt.-ön viszem a "új" fejet (Alpine CDA-9887R) és újra lesz lőve a rendszer hozzáértő kezek által. -
Dorian
félisten
A mélynyomómat eddig filmeken kívül koncertekhez is megfelelőnek tartottam. Nemrég a Botti koncertnél fogalmazódott meg bennem először: "ez bizony szar, lomha"
Tamoo:
Nem próbáltam mást. Annó a Kácsában ajánlották, és megvettem a sajátjukat (azóta máshonnan is hallottam hogy elég jó) Nemrég kérésre próbáltam ki ezt az Inakustikot. Utána az illetőnek kölcsönöztem a sajátomat próbára, azóta vett egy olyant, a másikat meg hirdeti.spiky03:
Szerintem ne a nyakörvhöz vedd a kutyát. Legyen meg az új sub, aztán meglátod. -
Pgabor79
aktív tag
Frontok a képen 10-cm-re vannak!
Tudom szar így. Ha mozizunk akkor előrébb vannak húzva, de a kislányom miatt jobb ha nyugalmi helyzetben nem lehet mögéjük bújni...
Center, mint írtam majd akkor kerül a szekrényre ha a TV felkerül oda ahova való: a falra. Nyitott üvegajtónál a bal oldali teraszajtóra gondolsz, vagy a szekrény üvegajtajára? két keskeny szőnyeg még tervben van a frontok elé. Sajnos hiába a nagy tér, nem tudom a háttereket máshova rakni. Először oldalra gondoltam, de a kandalló felőli oldalon megfőne. hátul meg szintén nincs helyük...Annyit tudok tenni hogy a kanapét előrébb húzom mozizáskor, (Ha a HD anyag ideális nézési távolságát nézzük akkor úgyis túl sok a 3,2m)
Köszi a kritikát! Tőled szívesen veszem! -
Pgabor79
aktív tag
Én is visszafogtam, fél hangerő alatt van a poti.... Bemérőmikrofonos beállítás még hátravan, mert a centert még nem tudom a helyére tenni míg fel nem csapom a falra a TV-t...
Szerintem nálam is az lehet a baj, hogy nem tudom igazából, hogy hogyan kell hogy szóljon egy komoly, igazán jól beállított rendszer. Ezért most vigyorgok, közben meg lehet hogy Ti szörnyülködnétek...
-
Pgabor79
aktív tag
Most már én is belátom - ahogy sokszor hangoztattad már - hogy nagyobb térbe (lehet hogy kisebbe is) tényleg jobb a két darab mélysugárzó! Nálam a Heco Superior sub30A (90W) után az ES250p iszonyat jó hangzást varázsolt a szintén 40nm feletti alapterületű nappaliba. Azonban átvittem haverhoz egy cirka 20nm-es szobába és ott leesett az állam is.... Nála Polk PSW125 van, azzal akartuk összehasonlítani. Mindkettőnk egyértelmű véleménye vol, hogy a JBL jóval nagyobbat szól...!
Amúgy mit szólsz ehhez Béci?
A dícsérő szavak után kíváncsi vagyok a Te kritikádra is....
rendszerem -
Peak
addikt
hol vágtatok az RTi A9-nek?
vagy megkapja a teljes tartományt a Front is?nálam sub hiányában a HKAVR460 úgy van beállitva, hogy a SUB sávot kiteszi frontokra... igy az RTi A7 dübörög...
de viszont gyűrűk ura, 1080p eredeti angol DTS ES 6.1 Discrete hangsáv... amikor a film elején Isildur levágja Szauron ujját és az szétrobban, van egy finom lineárisan csökkenő frekvenciás dübörgés, robbanás effekt... majdnem infrahang
... na ott én hallok egy komoly beszakadást...
csak nem tudom megállapítani milyen frekvencián.mérni kéne.
-
gorbep
senior tag
Rákötöttem!
Kiváncsiságból!
40Hz alatt?
Nem semmi! Az AVR2805 mikrofonos beállítással 80Hz re állította a keresztezési frekvenciát.
A nem azonos kategória a KODA-POLK melyik javára?
(Had tippeljek! Mivel itt senkinek nincs KODA-ja, gondolom a kínaiak vesztettek....bár a felépítése nekem tetszik!)
Megtisztelnél ha megadnád hol találom a cikkedet, szívesen elolvasnám.
-
mandju
senior tag
Na igen. Csak sokak számára szerintem visszatartó erő lehet a HDMI hiánya (na nem a HD hangok, hanem a kevesebb kábel miatt) és a közel 10 éves kor...
nem azt mondom, hogy ami régi az rossz, félre ne értsetek, de én szívesebben veszek fiatalabb konstrukciót, hátha kevésbé hajlamos a tönkremenetelre...
ami hülyeség, mert ugyanúgy benne van a pakliban, de én ilyen vagyok...
én onkyo HECO Vitas párost szemeltem ki magamnak, de persze ilyenkor nincs az aprókban... erre értettem, hogy pang a használt piac... Ginola szettjén kívül nem igen találni másikat, ami ez a kategória lenne árban...
-
gorbep
senior tag
Köszönöm a választ!
Az tudtam, hogy a JAMO-m nem nagy eresztés, de nem volt viszonyítási alapom. Azért is csillapítottam, mert nem bírtam a 150Hz körüli kiemelését, utána meg nagyon meredeken vágott.
A KODA-ról tényleg semmi információm nincs, de most már jusztis meghallgatom, ha másra nem, jó lesz elrettentő példának.
A POLK PSW 110 is a vacak kategória?
A Tannoy TS8-ról meg jókat olvastam, teljesen zárt konstrukció, és a méretéhez képest "allítólag" nagyon mélyre megy. Kisebb stúdiókba ajánlják. (Tannoy és POLK marketing Bullshit?)Te milyen típust és méretet ajánlanál?
Igazából nem sürgős, addíg a Jamo-t is elpuffogtatom. -
Szabikaa20
őstag
Szerintem nem arra gondolt,hogy egy szintben vannak,hanem a Dacia is Renault gyártmány!
-
Ed Parker
nagyúr
Teljesen igazad van abban, hogy egy jó táp, ic, hangfalkábel sokat javít ha jó komponensek közé kötik, magam is tapasztaltam, ahogy folyamatosan cserélgetem le régebbi "gyári" és olcsóbb kábeleket.
Sok okos dolgot tanultam itt tőletek, sztem se foglalkozz a hitetlenkedőkkel, aki akar, majd rájön. -
nebulo5
senior tag
Nem kell az miatt idegeskedni, hogy vannak szkeptikusok, akik gyakran nem is azért szítanak ellenvéleményt, mert tudják is, hogy miről beszélnek! Mivel naponta akár több alkalommal is olvasgatom a topicot, gyakran az a benyomásom, hogy egyes laikusnak vagy akár hitetlenkedőnek tűnő véleménynyilvánításnak semmi "szakmai" tudást súroló gondolat nincs a hátterében! Csupán a hozzászólásaik szaporítása a cél! Akit meg igazán érdekelnek a kábel anomáliák, audió/akusztika mizériák, cd írási trükkök, azok meg úgyis utána járnak a dolognak, vagy legalább is, a kérdéseik - kétkedéseik megfogalmazásából nem a dilettantizmus tükröződik ki.
Esetemben is fordult már elő nem egy alkalommal, hogy cinikusan megvigyorogtam egy - egy témáról szóló hozzászólást. De inkább a gyakorlatban igyekeztem kitapasztalni a téma adta lehetőségeket. Ha nem sikerült a saját rendszerem adta lehetőségeket alapul venni, akkor akár vettem a "fáradtságot" és mentem hallgatózni.
Jelenleg, az elmúlt néhány hét alatt, sikerült bizonyosságot nyernem annak kapcsán, hogy egy - egy álló hangfalnál nem csak az egymástól való távolság/hallgatási pozíció van kedvező hatással a tér leképzésére/kifejezésére, hanem a dobozokban elhelyezett hangsugárzók magassága is meghatározó szerepet játszik! Talán, ezért is van lehetőség nem egy hangfal típusnál a függőlegestől eltérő beállíthatóságra a tüskéi segítségével. (pl.: hátra dönthetőség)
Volt nálam vendégségben egy hangfalpár, amely 12 cm-el magasabb (ugyanolyan beosztással elhelyezett mély-mélyközép-magas sugárzó) konstrukciójú kivitellel volt elkészítve. Amikor bekapcsoltam, azonnal feltűnt az akusztikai javulás, a színpad kiszélesedése.... Majd amikor egy hét után visszajöttek a saját dobozaim, először csak provizórikusan pakoltam alájuk magasítást. Most, hogy a hét végére sikerült végre egy számomra megfelelő (egészen esztétikus!) "emelvényt" készíteni, nagy megelégedéssel fülelem a számomra "teszt" hanganyaggal és elégedetten vigyorgok!Bizonygathatnám a pozitív változást itteni hozzászólásaimmal, de nem érzek affinitást, hogy vitába keveredjek néhány elvakult/elfogult "fanatikus" hozzászólóval!
Aki ismeri/hallgatta már a rendszeremet, és eljött/eljön újra meghallgatni, az biztosan észreveszi a pozitív változást! A többieknek pedig további kellemes hallgatózást a számukra már megszokott (talán semmi más rendszerrel össze nem hasonlított) rendszerükön!
Mert azért, nem kell azt sem figyelmen kívül hagyni, hogy ahány fülpár, annyi ízlés/megszokás!
A jónak "tűnőt" nem feltétlen kell megbolygatni, mert ha akár nüansznyi változás is kieszközölhető, azon is el lehet vitatkozni, hogy vajon az a változás pozitív-e, vagy esetleg éppen negatív! (cinikusanvigyorgószmájli) -
-
Szabikaa20
őstag
Köszönöm!!!Velős válasz!
És akkor gondolom egy jobb HDMI-vel kössem össze?És még az lenne a kérdésem,hogy a Denonom van OSD menü...Mármint ha rá van kötve a TV-re akkor használhatom azt mint kijelző...nem biztos,hogy jól írtam le a kérdést...A Yamimon nincs ,de úgy tudom már a 471-től felfelé már van.
-
Szabikaa20
őstag
Én mondtam,hogy h*lye kérdés lesz! xD
Nekem Samsung UE32D5000...Hát az otikain visz DD-t,azt a multkor megcsináltam.Hogy HDMI-n azt nem tudom.És akkor úgy lesz 5.1,ha mind HDMI-vel lesz csatlakoztatva....Tudom,hogy butaságokat kérdezek,de ami nektek egyértelmű az nekem nem biztos....
-
Szabikaa20
őstag
Jaj igen!Azt elfelejtettem odaírni!
Leírom részletesen!
Na ha meglesz a 1912-őm,akkor rászeretném kötni a TV-t,BD lejátszót,Multimédia lejátszót.És szeretném,ha akármeikről nézek filmet legyen 5.1.A Yamimon van 2optikai és 2koax.A Denonon csak 1/1 lesz.Ugye egyiket elviszi a TV marad 1koax arra rákötném a BD-t és akkor a Multi. hova kössem,hogy legyen 5.1.Vagy hogy kéne őket összekapcsolni.ez buta kérdés lesz,de az ARC az meik kimenet???
(#1034) spiky03:Ezt ne tőlem kérdezd...
Gondolom jobb a hangjuk,de kevesebb a lehetőség(gondolok itt a alsó és alsó-közép kategóriára)Nagyobb kat. már sokkal több a lehetőség.Csak azokért meg elkérik az árukat...
-
ricsik
őstag
Nálunk ugyanez, még szerencse, hogy nem szereti az akció filmeket és nézhetem angolul, jó hanggal. A nyálra meg jó a magyar szinkron
. Több esetben előfordult, hogy mindkettőnket érdekelt egy film, de kijelentettem, hogy ez most egy olyan film, amit nem vagyok hajlandó szinkronosan nézni. Nincs mese, kénytelen volt engedni.
Ja, csak nekem tűnik úgy, hogy régen jobb szinkronok készültek? Most nem a hangminőségre gondolok.
-
sanyi0629
csendes tag
Köszönöm a tanácsot! Az átkábelezést képzetlenül is megtehetem, esetleg egy mezei műszerész, vagy spécibb szakember tanácsos? Költségben mit jhelenthet? Esetleg van egyéb javaslatod hasonló karakterű, más szettre, hasonló kategóriában, ami a Piohoz vagy majdan a Denonhoz passzolna?
-
Rick4
félisten
Két készülékem van ami HDMI-s nincs is több tervbe véve, azt nem tudom, hogy az optikai megállja-e a helyét minden tekintetben a HDMI-vel szemben. Mondom, egy régi philips házimozi szatelitjei meg egy aktív, kéthangszórós sub lenne rákötve, ezen perpill nem akarok fejleszteni, mert egyelőre a lényeg hogy minden szóljon normálisan, a tévénél jobban. Ennek lehet egy használt cucc is megfelelne, de ha ennyiért újat adnak 3 év garival, akkor lehet emiatt is jobb döntés.
Van egyébként tipp, hogy mégis miben gondolkodjak? Még nagyon a BD-ket se nézem, avi 6 csatis hanggal, tárhely van, de annyit nem nézem, hogy a nagyméretű fájlt érdemes legyen leszedni. -
Ed Parker
nagyúr
Én annyit viszont észrevettem, pl egy transformers angol True HD hangsávnál hogy az hangosabb és dinamikusabb mint a magyar DD, anélkül hogy a hangerő gombhoz nyúltam volna.
A DTS-nél nem figyeltem meg, de az alapból jobb mint egy DD.Van egy George Michael live in London BD-m, azon is iszonyat jól szól a DTS Master Audio hangsáv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xbox Classic / Xbox 360
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest