- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #18783 üzenetére
koszi Laci, edigitalt csak azert neztem, mert mas nem jutott eszembe. Euronics honlapjan jonak nez ki a kinalat, majd megnezem a Lajta-st, meg a masikat is, mikor mar otthonelszek (Lajtas felett laktunk 1,5evig)
privatban elkuldened a jelenlegi telszamodat? van egy 20-as,meg egy 30-as szamom hozzad, egyiken sem tudtalak elerni tengap valamiert.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #18638 üzenetére
Hi!
Tudod, hogy nem szoktam vitázni veled, és tudásoddal, de most Zsolt esetében teljesen másról van szó
Talán Samsungék vezették be először bios-os védelmüket a virágbolti OS-kel szemben. (A Samsung nem tuti)
Ezt már előszeretettel alkalmazzák más gyártók is, pl Lenovo. Nekem is az utóbbi van. Van egy csokorba kötött virágbolt edition, szerintem ismered is, ami egy fekete DOS-os masnit köt rá az instalálás végén. Ezeknél a biosoknál ez egy teljes tiltást eredményez, és folyamatosan újraindul a gép. Ezt ki kell hagyni, és mindkettőnk által ismert másik masnit kell rákötni, és "magic", a gép indul! Vagy egy másik csokrot kell kötni...
-
G@ben
addikt
válasz
Dryman #18525 üzenetére
Nem munkahely, mivel épp szabin vagyok otthon, szülőknél, úgyhogy itt a frissen szerelt hálózat ráz. Hozzá kell tenni, hogy eddig két ilyen konnektort találtunk, illetve sok konnektor még be sincs kötve, csak néz a sok vezeték ki a falból (a végük természetesen leszigetelve). A szerelő vissza lesz hívva, hogy ez így nem kóser. Ha minden igaz, egy Microsoft egeret buktunk eddig, mert az már nem akar működni.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #18453 üzenetére
+1 TandS
Bali: Valószínűleg a vázzal van valami, mert mindkét obinál jelentkezik a folt, ugyanott.
A fias-párkányi bennt volt a régi Patio mögött, de mintha bezártak volna. Rába hotelnél ne tudom, de ma elvileg megyek a belvárosba délután, körbe nézek.
Amúgy meg "sajnos" tavaly április óta itthon vagyok. De így is oké minden, nincs okom panaszra, mégha kevesebb is a zseton. Most más örömök következnek, igazából napokon belül. -
ixtom
tag
válasz
Dryman #18344 üzenetére
"de ígéretet kaptam "ha jövőre is jó leszel" egye-fene megkaphatod élőben is......"
Ja hát egy póló nagy ajándék.
Egyébként Boldog névnapot Lacik! (nyomjátok meg a cét!
)
Sztem is Opel (CDTI 140-150 lóval), nem rossz az. Költeni kell erre egy idő után, de az ismertségi körben lévő példányt nagyon durván hajtják is... (kb. 200ezer km után kettőstömegű lendkerék, befecskendezők),
VW 1.9 (sima) TDI meg kimegy a világból, csak gyengébb. -
Balinov
titán
válasz
Dryman #18220 üzenetére
Jazzos: mire akarsz teriteni?
Dry: gorogdinnye nyista? nemá...bar, 2eve mar nem nagyon kivantam, mikor tombolo nyar kozepen otthonvoltunk..talan ezt ki tudom pipalni.
az a szenhidrat dieta az az, amikor egy nap 160-180g szenhidratot ehetsz, lehetoleg minel tobb etkezesre lebontva?
-
G@ben
addikt
válasz
Dryman #18030 üzenetére
Kb egy órája értem haza. Zámolyban kezdtünk, aztán átküldtek Újfaluba, hogy ott kevés az ember, ami igaz is volt, amíg meg nem jöttek a katonák. A gát víz felőli oldala annyira át van ázva, hogy úgy mozog az ember lába alatt, mint a vízágy, bár ez inkább Zámolyon volt érezhető. Ezután mentünk Bácsára zsákot tölteni, mert állítólag kevés volt az ember. Ez nem volt igaz, mert konkrétan alig fértünk a földkupacokhoz. Viszont mindenki nagyon szorgalmas, a mai 5 óra munka alatt egy rossz szót nem hallottam, mindenki iszonyúan segítőkész!
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #18011 üzenetére
Muszaly, ha a melo es a lakas kozott kene csak ingaznom, mar lehet meghulyultem volna...eleg volt 4,5evig csinalni.
nezem a hireket, fb-s megosztasokat...allami/hivatalos hozzaallas egyes, leulhet..ellenben a civil szervezodeseknek megint ismet le a kalappal. Nelkuluk, hozzad hasonlo onketesek nelkul meg nagyobb szar lenne...
-
okiDoki
aktív tag
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #17624 üzenetére
Koszi szepen, Laci, tudtam, hogy Te tudni fogod. 16k belefer, ha jol meg tudjak csinalni, tisztitas-t OS-t meg ugyis en csinalom, az nem gondsag.
Tapasztalatod szerint az a 2-3 het az mennyire tuti? Aug 4-en repulok, es 25-en jovok vissza, szoval tutira kene tudnom, hogy belefer-e ebbe az idobe a javitas.
-
Jazzos
őstag
válasz
Dryman #17616 üzenetére
Az zsír lenne.
Tesóm telefonjáról kéne képeket mentenem a belső memóról, de nem megy a középső gomb. Így aztán semmi menüt nem tudok elindítani. Az usb kábel lett volna a végső megoldás, de ott is felugrik, hogy nokia suite vagy adatátvitel. Persze adatátvitel, de hiába kiabálom neki 1 cmről a telefonba, nem hallja. A gomb meg ugye...
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #17562 üzenetére
Huh, azt a kinait majdnem mi is beprobaltuk tavaly, de nem volt valami bizalomgerjeszto, igy gyk. 2 perc utan ki is fordultunk az etterembol.
Szusi-t jot csakis japanban lehet enni, bar mi is szoktunk (en foleg) otthon csinalni, hiaba vesz az ember jominosegu cuccot (skot fustoltlazac, szardella, tonhal) valahogy megsem olyan, mint az ettermi.
Itt egy sajat krealmany, jo regrol.
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #17522 üzenetére
ahogy nezem, a legnagyobb L-es AM2-es sempron, amit bios hack nelkul tamogat, annak 45W a TDP-je, nem tudom, bios enged-e alulfeszelni, vagy 3rd party jutillal lehet-e OS alol. Kozben talaltam egy tesztet, ahol belsot is mutatjak, passziv cuccos az egesz. Hack-kal BE-2300-tol BE-2400-ig lehet ketmagos AM2-est beletolni, mindegyik 45W tdp.
Mivel passziv valszeg a biztonsagossag kedveert bele kene toszni egy halk 8CM-s ventit leszabalyozva valahova.
Speedfire: NAS mozgat engem is, de ez igencsak csabit a modularitas miatt..nem tudom viszont, konkretan milyen tipusu vinyoval adja a srac, de megkerdezem, az meg bekavarhat a kepbe
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #17396 üzenetére
Erdekes, mert mig Szigetbe laktunk anyoseknal nekem sem volt gondom a nettel soha, ill. volt, de az az asztali miatt (MAC cim minden reboot utan mas volt, talan meg epp te ajanlottad anno az USB-s osszekotest).
Anyosek is panaszkodnak neha, hogy szaraxik a net, ott nem lehet hw error, mert ujcuccbol Te raktad ossze
-
Rómeó
aktív tag
válasz
Dryman #17396 üzenetére
Én is meg voltam elégedve vele amíg 15M net volt,egy kicsit mindig magasabb volt a sávszél!
amióta váltottam 20m-re (mivel valamivel olcsóbb ) kb 3hó alatt még egyszer se láttam kilengeni a speedtest mutatóját 20-ig ,általában 16-18 között váltakozik!persze gondolom a "garantált" sávszél megvan,de én meg azt gondolom,hogy egy kisebb csomagot eladnak valakinek az én sávomból!
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #17394 üzenetére
nem kopkodok en senkit, Laci, hidd el. Viszont teny es valo,hogy a topikban sokszor sokan panaszkodnak a Vidra miatt..
Halistennek nekunk lassan 4,5eve van UPC kabelnet, de talan 1x nem volt net ugy fel-1 napig..a sebesseg meg annyi volt, amennyi...surun lakott helyen laktunk, valszeg sok vegpont jutott egy kozpontra.
-
RudyD
tag
válasz
Dryman #17299 üzenetére
Semmi gond!
Van még alternatíva!
http://www.free-energy.hu/
Illetve amikor végignézegettem jópár hasonló vidiót a TeCsőben akkor még igazi ősmagyar találmányokat is találtam mindenféle egyetemi fejlesztésekből amik már lassan fél évszázada sajnos nem jutottak el a tömegfelhasználásig.Meg amúgy is - akkor a brit tudósok miből élnének? Méghogy az amcsi állam meg villanymaffia. Ugyanmá'
(Mondjuk azért a földmágnesekből összetákolt korongnak lehet hogy adnék egy esélyt, annyira banálisan egyszerűnek tűnik.)btw.: Nincs valakinek infója hogy most akkor a csornai napelem-gyárból lett-e valami vagy az is csak politikai ígéret maradt?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest