Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
canadaa
tag
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy a telepítés megakad 99%-nál? Kiírja, hogy "checking for updates", de nem halad tovább. :/
Resource monitor-ban sem látok forgalmat a telepítésnél, szóval nem is töltöget.Másik kérdés, a feltelepített játékban nálatok is csak egy gw2.exe és egy gw2.dat fájl van?Kösz a helpet.
-
törölt tag
-
kexksz
addikt
válasz
üzenetére
Warrior nekem bejön, csak az a baj, hogy kevés a CCje (szám szerint 2 egy életképes builddel, 25 és 50es cdn) ha nem cczel akkor meg kisétálnak a 100b-ből.
Thief-el ugyan ez a bajom, csak ott nem a CC a kevés, hanem az Initiative.

Ele szerintem még mindig a játék legnehezebb kasztja, de aki jól tolja vele (kb. egy darabot nem láttam eddig, múltkor voltunk Team Paradigm ellen, annak is szétvertem az Eléjét 1v1ben) az nagyon tud osztani, szerintem sokkal jobb roamer mint a Warrior vagy a Thief, mert van neki minden. (CC, teamfight presence, etc.)
Ranger valami állat 1v1ben, Quickening Zephyr 48 secenként 4 sec Quickness, petváltásnál 2 sec quickness, critnél 10% esély quicknessre (rúnából -> elég gyakran beadja, mert másodpercenként alapból lősz vagy 4et, quicknessel meg dupla annyit) 1v1ben nincs az a karakter, amit nem eszik meg, ha tud játszani.
Mesmer ilyen is-olyan is, nincs burstje, lassú a rotája, cserébe viszont dinamikus és nagyon sokszerűen lehet használni, 1v1re nem rossz, roamra gagyi, teamfightra nagyon jó.
-
törölt tag
+1 dodge, nem is rossz

-
bimbilla09
tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
hát nem
low-on van minden beállítás, de a játék élmény így is hatalmas. 
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Hát ő nem a grafika miatt játszik vele az tuti

-
bimbilla09
tag
azért ez a nem semmi ....
-
A 80as területet imádnád. Ha ott beleállsz a mob ütésébe, akkor általában max 2ből földre vágnak, ha veteran/champion, akkor valszeg 1 is elég.
Egyébként annyit azért megjegyeznék, hogy már a legelső gameplay videókban mutogatták, hogy itt bizony mozogni kell a jáékban, dodge-olni/kiteolni. (Valami Ogres/Trollos videó volt az első, ha jól emlékszem). Ezek alapján azért már csak lehetett volna sejteni, hogy mi lesz belőle.
+: Norn.
Más: A 80as terület még keményebb, rengeteg mob, még nagyobb agrorange. Le a kalapot, ha írnak egy olyan botot, ami itt tud gatheringezni.
Jah igen: A critter csirkék bosszúja: [link]
-
Revolit
senior tag
Sziasztok!
Most vettem meg a játékot, és ahol haverok játszanak, az teli van. Mondom addig játszok a whiteside akármin, de kiírta, hogy biztos ezt a home worldot választom, megváltoztathatom később, de pénzbe kerül. Ilyenkor mi a teendő? Vagy várok, hátha lesz hely, vagy fizethetek ha haverokkal akarok majd nyomulni?!?
-
Archanon
őstag
válasz
bimbilla09
üzenetére
"We suspended accounts of 750 players running bots." - Ennyi pénzük van az embereknek, hogy máris így kockáztatják az accountjukat? Vicc...
-
bimbilla09
tag
-
aizen92
addikt
TPben vettem 2 daggert.... aztán mégegyszer.... buktam 10 ezüstöt nem tudom kivenni

nagyon király aztán 150 copper oret felraktam eladásra és nem jelenik meg a my transactionba szóval azzal is buktam min 20at .... na mind1 a lényeg h várni kell még a TPzésselJavítva: véglegesen elbuktam több mint 30at mivel már nem is indítja el

-
dunc
nagyúr
Este ,megprobálokozom mégegyszer ezzel a játékkal,nem tudom elfogadni,hogy ekkora hányás legyen a játék. Azt hiszem North lesz,lehet necro,mert a harcos írányitása kínszenvedés számomra. Úristen megnéztem a karaktereknél a human mesmert ! Nem csodálkozom,hogy a mai tízenévesek között annyi a buzi,metrosexuális elfajzás !
-
Lmh
őstag
Igyekeztem mindenkit felvenni guildbe aki vmilyen módon jelentkezett itt ph-n. Ha valaki elkerülte volna a figyelmemet, az írjon privátot

Egyúttal szerintem ajánlatos lenne az első hsz-be írni 1 sort, hogy létezik a ph guild
-
törölt tag
Warrinak sok idő mire felépít a burst-re. Axe ágon gyorsan tölt és eviscerate-el jobb is a sebzése csak akkor meg sok mindenről kell lemondania. Védekezése meg felejtős mert Guardian-al össze se hasonlítható, hiába a látszólagos dolgok első ránézésre. sPvP-ben Thief-et erősnek éreztem, nagyon is úgyhogy ezzel nincs kihívás. Egy jobb team azért gyorsan ki tudja lőni a Thief-et mert a Stealth-en kívül semmi védekezője, ami igaz, hogy láthatatlanná teszi de kapja attól még a sebzést. Az meg egy dolog, hogy sPvP-ben ellehet menekülni de Tournament-en nem tudom, hogy meddig lenne egy menekülő Thief a csapat tagja (instant kick
).
Elementalis-ról 2 véleményem van, van aki nagyon vágja és csak vissza nézem kill listen, hogy mi történt, meg van aki nem tud ennyi gombra/cd-re figyelni és lecsó.
Ranger-t meg mint minden játékban talán a legkönnyebben megtanulhatónak tartom és instant burst-el rendelkezik.
Mesmer-t próbáltam de nem tudom, van bőven Stealth képessége ami miatt bejön csak inkább lassú gyilkosnak tűnik (sokat még nem néztem).Ja és a mian-t még mindig nem találtam meg

-
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
A sok pozitív leírásnak köszönhetően tegnap én is megvettem 12032 Ft-ért, és eddig tetszik, az első részt sajna kihagytam.
A nevem : dreimus.5032 - human necromancer
A játékban a beállítások shadow medium , illetve az aa no-ra rakva,minden más high és full hd-ban kevés embernél (~40) nem megy 30 alá, viszonylag stabil. Viszont glitch-kel így is találkoztam. 12.8-s AMD driver, a többi adat az adatlapomon.
Jó játékot,
Dreimus. -
qad
senior tag
válasz
S0m30n3
üzenetére
Annál a bossnál ugyanúgy kell figyelni a területit amit alád tesz mint a többi sima mobnál(trash). A sima mobok is megölnek egyből ha aládteszik a 3 területit és nem kell hozá boss em. Nagy piros körrel jelzi hol fog sebezni, na akkor nyomd a dodge-ot és ugorj ki belőle. Egyébként akörül a boss körül nem véletlen vannak sziklák, azokkal kell a bosst dobálni hogy kevesebbet területizzen és távolabb kerüljenek egymástól a bossok. Legvégül pedig óhatatlan hogy valaki meg ne haljon, na őt minél gyorsabban felszedni.
-
dunc
nagyúr
válasz
lordjancso
üzenetére
Az lesz,de ne oszd nekem az észt ,tudod nem csak pozitív vélemény van ennyi. Ez mindenkire vonatkozik ,mert írtam nekem nem jön be a lábnyom hiánya egy ekkora "ász" játéktól csak érdekesség ! Tehát le lehet rólam akadni. Jó játékot. Viszi ismerős ezt a számomra rakat sz@rt.
-
kexksz
addikt
válasz
üzenetére
PvP szerintem elég balanced, egyetlen egy probléma van: ha nincs Guardian a teamedbe vesztettél, nem lehet semmivel helyettesíteni. (Mondom ezt kb 100 tournament meg 500 hotjoinnal a hátam mögött.)
Heartseekeres Thief nekem is a herótom, Mesmert meg Guardiant mainelek, mesmeren ~3 secre tudok sebezhetetlen lenni, de mivel az 10 secig ugrál utána is megöl ha rosszul helyezkedem, de amúgy azon kívül bármi lemegy vele. (coundition/crit lifestealelős hybrid mesmer, cserébe full papír, 926 toughness.
) Viszont a Heartseekeresnek nincs elég mobilityje, ha fókuszt kap halott.Amúgy ez a legjobb PvP meta szerintem:
Guardian tanknak, Ranger 1v1re, Ele roamernek (vagy warrior/thief, de azokat nem szeretem, sz.rt nem érnek teamfightban.) Mesmer dpsnek meg egy bármi dps/offtank, kivéve Foefireön, ott 5-nek még egy Guardian, legjobb ha van egy heal support és egy full tank. -
válasz
S0m30n3
üzenetére
Azt a bosst pont lattam egy streamen, nagyon szenvedtek ott is az emberek, folyamatosan haltak meg s tenyleg latszodott, hogy egy utes es lekapja az osszes eletet.
Csak sajna ez igy eleg gazosnak hangzik, ha random halalozol el s valoban nem igazan tudsz befolyassal lenni ra dodge-al sem... -
S0m30n3
aktív tag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Nem néztem, de tök poén volt így játszani. Mármint oké, hogy sima player ő is, csak azért mégis.

-
törölt tag
Ezek az sPvP map-ok túl picik lettek. mindig 1v3 vagy 2v5 harcok vannak

WvWvW meg néha túl nagy.
Azon mondjuk besírtam mikor Thief csak Heathseeker-el sebzett 28k dmg-t
skilles a "rugó" itt is. -
S0m30n3
aktív tag
Na ma mentem először AC-be. Szörnyű volt.
Két órán keresztül játszottunk kb., első két boss-t még megöltük, de amikor a szerelmes párt kell ölni, az már gáz volt. Igaz addig is sokszor meghaltunk. Mindenki mondta, hogy az a legnagyobb gáz, hogy egyszer még max hp-val lövöd az ellenséged, következő pillanatban már halott vagy, azt sem tudod mi ütött meg. Pl. ranger mob simán alád lő egy csapdát és az annyi is volt számodra, mivel instant death... Legalább ezeket is lehetne előre jelezni valamivel, de nem teszik, így kicsit túl randomnak tűnik, hogy most élsz-e vagy halsz... Ha össze-vissza dodge-olsz, akkor is alád lövi a csapdát és kész. Warrior már okésabb, ott kitérsz az ütése elől, vagy simán a közelébe sem mész, amikor ütni akar, mert még a háta mögötti ember is meghal, amikor előre üt.
Na mindegy, lehet az instázás nem az én világom. Még szerintem ki fogom próbálni a wvw-t a mai estén, de BWE-kben annyiból állt, hogy 15-20 perces futás után nyomtam egy képességet az ellenre, de addigra már halott voltam kb.
Na majd most!Oh és csak most esett le, hogy Variance egyik szerkesztőjével játszottam!
Túl ismerős volt az Endrosz név. -
front3r
őstag
Állj állj állj, ez nem szar, csak neked nem jött be, de biztosan vannak még ilyenek.
Igazság szerint ez a játék nálam minden porcikájában TÖKÉLETES! Mondjuk ez már az első bétán látszott.
Ilyen jó játékkal még SOHA sem játszottam! Nem tudtok olyan játékot mutatni, amiben ne lenne valami nagyobb hiányosság, na de ebben nincs ilyen.
-
Dani82
senior tag
ma betévedtem pvpzni. fogalmam sincs mit kell csinálni és mi merre van, csak rohantam a "Battle" jelekig, kb. 30 percig csak futottam mire odaértem.... ez igy normális?
Aztán ott volt 500 ember, azt se tudtam ki kivel van, mi történik, próbáltam tab-bal targetolni dehát ezt nincs gép, se internetkapcsolat ami bírná. óriás lag, 0 fps
ez ilyen?
-
bimbilla09
tag
válasz
lordjancso
üzenetére
..vagy hogy nincsenek a sz@rba lábnyomok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lordjancso
senior tag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Teljes mértékben ezt gondolom én is. Csak "mérgelődik" itt össze-vissza semmitmondó érvekkel. Nem érdemes foglalkozni vele.
dunc, add el a fenébe a játékot. Jól meg lesz az a több mint egy millió ember nélküled is.

Told majd inkább a Torchlight 2-t ha már így felhoztad és kb semmilyen tekintetben sincs köze a GW2-höz vagy az MMO-khoz. Persze azért majd bekukkantok a TL2 topikba is, hátha ott is mérgelődsz hogy nincsenek lábnyomok a szar játékban. -
Azt esetleg nem tudja valaki, hogy melyik event visz át Cursed Shore-ba? Az istennek nem sikerül átjutnom oda.

-
dunc
nagyúr
válasz
bimbilla09
üzenetére
Szerintem leírtam normálisan a véleményemet ,nekem nem tetszik ,de te ne kezd el személyeskedni mert morci leszek !
Amúgy frankó dolog ,hogy egy GTX560,FX4100,8GB ram esetébe med,high beállításnál jól fut,de valamikor 30 fps alá esik! A GW1 nél 6600 GT esetébe se ment le 60 fps alá,fix volt !!!
-
válasz
bimbilla09
üzenetére
lassan 7 éve regisztrált, nem hiszem hogy 5-6 évesen kezdett fórumozni
-
bimbilla09
tag
nyakamat rá hogy valami 12-13 éves gyerek, meg sem vette, csak hülyíti a népet az idióta kifogásaival. a falnak megyek az ilyen embertől ...

-
Archanon
őstag
"Elb@szták a jó kis GW 1 et" - Dehogy is, még mindig élnek a szerverek.
Az irányításra rá lehetett jönni wikiből. Meg lehet kérdezni bétásoktól. Vagy bármi... Figyelj, ha ilyen apróságok nálad fontos szempontok, akkor ne vásárolj vakon játékot, ilyen egyszerű. Ha nagyon nem vagy biztos benne, hogy tetszeni fog, akkor várj vele. Ebből is lesz trial, és addigra talán olcsóbb is lesz (talán).
-
dunc
nagyúr
Ez a WASD nem tetszik rá kell feküdni amikor mászkálsz,egérrel jobb volt az egybe . (ott miért letehet eldönteni ,hogy egér,vagy wasd? )
A harc is jobb volt,itt meg futkározni kell az ellen után ,ott csak klick egérrel és kész .
" Dehogy is, még mindig élnek a szerverek." Sajnálom is,hogy néptelen ! Eljárt felette az idő,de ez a márcos sz@r sehol nincs hozzá !
Nem vártam,mert bíztam a névbe !(#2754) Asbee kösz az együttérzést ! Nem valahogy ez nem....
-
Asbee
veterán
Valamennyire átérzem a helyzeted, nekem a diablo 3-al ugyanez a helyzet. Bár eleinte tetszett, de ami most megy...
Mindenesetre aludj rá egy napot és próbáld meg újra. Esetleg kicsit olvasgass az alapokról hátha aztán mégis megtetszik. Emlékszem első béta nekem is nagyon furcsa volt, a szívek meg a térkép jelek, hirtelen eventek stb.

(#2755) dunc: Akkor viszont sok sikert az eladáshoz. Nem jöhet be mindenkinek.

-
dunc
nagyúr
-
M3oH
addikt
SAjnalom, hogy nem jott, de ez benne van a pakliban. Azert az nem igaz, hogy nem lehetett kiprobalni. Betakra lehetet kulcsot szerezni, aki nagyon akart. Az meg termeszetes, hogy startkor nem osztogatnak trial kulcsokat,mikor a szerverek rogyasig vannak fizetos emberkekkel. Par honap mulva biztos lesz par napos probalehetoseg.
-
dunc
nagyúr
válasz
front3r
üzenetére
Sajna nem tetszik, "igazi mmo" ezek szerint én nem szeretem az mmo-t ,mert ez nagyon nem jön be a GW1 et imádtam az összes kieg megvolt,de ez nem tetszik ,talán csak a szép graf (ami nem stabil) a karakterek az irányítás se tetszik .
Fujj szabadulok meg tőle ,bánom a kiadott 15 K -t bukok rajt sajna
(f@szság nem lehet kipróbálni vétel előtt,egy perc után mondtam volna nem !!! ) A D3 se az igazi,a TL2 at utolsó remény hasonló kategóriába..... 
-
dunc
nagyúr
Nem belekötés ,amúgy szép a graf. De nekem túl bonyolult a játék. A GW 1 nagyon jó játék volt,ez olyan furcsa.
"A hóban van lábnyom" max graf esetébe se.
-
dunc
nagyúr
Hát próbálgatom de eddig nem tetszik ! Érdekesnek találom,hogy pl a GW1 esetébe porzott a lábnyom,hóba nyom maradt stb.....de itt.......
-
Nah megvolt az első próbálkozás:
"A login attempt from the following location is currently awaiting your authorization.
Address: 59.174.95.137
City: Shanghai
Region: 23
Country: CNFor security purposes, we alert you each time your account is accessed from an unrecognized location. To authenticate this login attempt, please click the link below:"
Azt nem tudom, hogy egyáltalán az email címet honnan szedték. Csak játékokhoz használom, meg a suppottal való levelezéshez, szerintem életemben nem küldtem ki róla levelet.
Másrészt azt jó lenne tudni, hogy hogyan is működik pontosan az authentikáció.
Tehát pl ha valaki megpróbál beloggolni xxx@xx.xx email címmel, akkor a jelszóval való párosítás előtt már kiküldi az emailt az adott címre, ha nem egyezik az IP? Azért tűnik ez logikusnak, mert a jelszó változtatásról nem kaptam e-mailt.
-
Lmh
őstag
válasz
Khelben
üzenetére
Ph guildből biztos nem utasitottak el, mivel csak en invelek, es en ilyet biztos nem mondtam :-) szoval varunk szeretettel ha szeretnel csatlakozni!
Csabiub: ne haragudj, nem volt szándékos!! sőt direkt kiirattam ide kintre, hogy mindenki lassa, olvass vissza kicsit, bimbilla hsz-ei kozott keresd!
Most telorol vagyok, elegge lemerulve, de ha nem talalod, tenyleg elkuldom hajnalban amkkor hazaerek a kocsmabol
-
Archanon
őstag
Az optimalizáció talán még mindig nem az igazi. Sok csúcskártyás tulajnál még vannak problémák, de a bétákhoz képest hatalmas a fejlődés (tényleg óriási).
#2734: Bátran ki merem jelenteni, hogy a legtöbb magyar a Whiteside Ridge-en kezdett. Egyelőre még ingyen lehet váltani a szerverek között, hogy kényelmesen le tudjál telepedni, de ez sem lesz végig így. WR-en továbbá az olaszok és az angolok vannak többségben magyarok után. Ha fontos a rohadt sok angol, akkor Desolation jó választás lehet. De amúgy itt egy összesítés az EU szerverekről, ez nagyjából leírja az arányokat.
-
dunc
nagyúr
Hol érdemes kezdeni? (szerver)
-
ForRedGlory
félisten
Hogy viszonyul a gyarto hogy ha ket gepre van felrakva? Lepek videkre es a laptopomon is tolnam...
-
Archanon
őstag
"cukormázas minden"
Az első cukormázasabb volt, kivétel Old Ascalon. A GW1-ben szintén volt WASD, én ott is többnyire azt használtam, de azért szerettem az egérrel kattintgatást is olykor alkalmazni. Itt sajnos nem látok rá módot, hogy be lehetne állítani.

"A karakterek buzisak !!" - Male human 80%-a, illetve sylvarinál is akad bőven. Aláírom.
Indíts norn-t, ott kemény gonosz télapó alapanyag az összes.Nulla hangulat... van hangulat, csak ezek szerint neked nem jön be.
Szerintem is adjál neki egy kis időt (ne csak pár órát), ismerd meg a játékot, aztán utána döntsd el, hogy megérte-e a 15ezret, vagy sem. -
válasz
bimbilla09
üzenetére
Köszönöm uram

-
Dani82
senior tag
-
dunc
nagyúr
válasz
lordjancso
üzenetére
Nem most kipróbálok más fajt........

-
dunc
nagyúr
Megvan a játék,de elsőre borzasztóan nem jön be !

Nem tetszik az egész,gusztustalan cukormázas minden ! Az egy ezerszer jobb volt ! Nem tudom lehet e állítani az irányítást (gusztustalan ez a wasd) jobb volt egybe egérrel !!! A karakterek buzisak !! Nulla hangulat ,és összevissza az egész. (bánom a 15 ezret,szabadulok a játéktól amint tudok!! ) Van olyan ember akinek tetszik? -
kexksz
addikt
Ti hogy néztek ki jelenleg? Én főleg két karival játszom, Mesmer és Guardian:
-
kovsol
titán
most kaptam egy ilyen levelet:
The e-mail address for your Guild Wars account has been changed
Someone -hopefully you!- has requested to change the email address associated with your Guild Wars account.
Need help or have questions about your Guild Wars account? Visit our support site: http://support.guildwars2.com/.
Thanks!
-The ArenaNet Team
Még nem regisztáltam be a GW2 -t, csak a béta volt rajta, de én nem változtattam meg a címemet. Most írjak akkor a supportnak ?
-
ForRedGlory
félisten
Kösz a választ mindenkinek, akkor ez a része a dolognak felejtős

-
Valakinek megvan a PH-s Guild TS címe?
-
HS 2142
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
100 gem 34 ezüst körül van jelenleg. Szerintem simán össze tudod szedni játékbeli pénzzel azt, ami kell, ha nem kezd el durván eltolódni az árfolyam.
-
qad
senior tag
Legközelebb próbálj átmenni másik területre, mert lehet ott visszaáll megszokott fps értéked. Nálam 2x is volt ilyen és nem a gépem hibája, Fővárosból átmentem kessex hillsbe ( másik helyszínre nem emléxem ) és 8-10 fps lett belőle( WvWvW-n sem esik 60 alá ).
1 másik hibára is felhívnám a figyelmet, miszerint sok játék után teleírja a memóriát. 6GB memóriám van és 4200-ról indulva teleírta magát.
-
kexksz
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én eddig egy darab gemet nem vettem és nem is fogok, szerintem max olyannak hasznos aki annyit akar altozni hogy már meg lesz az 5 maxos karaktere és kell még egy slot.
Mikrofon kérdés: Fogat moshatsz az ujjaddal is, de minek tennéd, ha van fogkefe?

-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
+1 fül a bankban 600 gem(+7 van ahogy néztem) 7x600= 4200
Karakterenként +1 bag slot 400 gem.
Karakterhely 800 gem.Szóval nem sok mindenre elég 2000...
-
MZsoltee
veterán
Lehet, hogy pofátlan kérés, de hátha...
Valaki nem tud adni egy accot KÖLCSÖN hnap estére. Karakteréhez nem nyúlok csinálk egy újat és megnézem a világot a játék beállításait. 2-3 órára nem több.
A megbeszélt időben belogolnék előtte megváltoztatod a kódod, játszunk kicsit, majd kilépek megköszönöm és visszaállítod a kódot.
Megbízhatóságomat ellenőrizheted a ph kivel érdemes listáján. -
nofi
addikt
válasz
bimbilla09
üzenetére
Köszönöm, így munka vége fele beugrott, hogy rá is tudnék keresni

-
ForRedGlory
félisten
Egy ilyennel meddig lehet "eléldegélni"? Tudom, nehéz kérdés, de GW1-el nem játszottam és fogalmam sincs, hogy ebből milyen minőségű és mennyiségű cuccot lehet vásárolni.
-
nofi
addikt
Biztos volt már, de melyik EU szervert javasoljátok? PH guild melyiken van?

-
Lmh
őstag
válasz
Archanon
üzenetére
"deeee beszélgetni csak TS-en lehet!" dolog, és teljesen leszoktak a chat "figyeléséről" (ez nem általános dolog lenne?). Régen teljesen megvolt nélküle egy egész guild."
Igen, és a lovaskocsiról is leszoktunk, helyette autó van, mert gyorsabb és praktikusabb. Régen teljesen megvolt a nép autó nélkül is, főleg azért, mert nem volt még autó.
Semmi offense, csak érted.... ;-)
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Túl ismerős volt az Endrosz név.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)