Hirdetés
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Az egyben előre, megfontoltan kellett buildelni, attól függ, hogy kivel és hova mész, gyakran volt, hogy 10-20 perc csak a skillek összeállítására ment el, hogy mind a 8 passzoljon a partyba és a helyre, ahova megyek. Itt meg van egy fegyvered, tessék, itt van ez a skillset hozzá, mivel jófejek vagyunk ezért kapsz 3 utility spellt amit te választhatsz meg. Akárhogy nézem, ez nem rugalmasabb, attól, hogy a városon kívül is tudod állítani még ugyanúgy semmit nem tudsz rajta állítani, max fegyvert cserélni in combat, ami megint egy fix skillsetet kap. Persze lehet van, akinek ez tetszik. Nekem ez túl casual.
-
Archanon
őstag
Egyetértek.
Én is elismerem, tényleg jó munkát végez az ANet, de én még mindig nem vagyok teljesen elégedett, többek között az animációval sem, ami nálam igencsak meghatározó játékélmény szempontjából /elég volt 6 évnyi jégkorcsolyázás az első részben - vicc, hogy apróságokkal mennyire el tudják rontani a vizuális élményt/. Egyébiránt nagyon szép, bőven jó a grafika. De itt van ez a skill-rendszer változás pl., ami így olvasva nagyon unszimpatikus a GW1-ben jól bevált rendszer ellenére [jó, persze, haladjunk, változtassunk sokat, like Diablo 3, ahol a bétáról alkotott véleményem szerint be is vált]. De ahhoz, hogyigazán megismerjem, személyes tapasztalat kell. Videókon zavaró a játék... nagyon.Régen én is nagyon vártam, tűkön ülve lestem, hogy mikor jön valami újabb infómorzsa. Aztán szép lassan kinőttem, vagy nem tudom...
-
Dronte
aktív tag
Én kb. 4 évig játszottam GW1-el (jaj mennyi időt vett el az éveimből
), az eddigi videók / vélemények alapján pozitívnak éreztem a 2. részt is, viszont annyira nem bízok egy fejlesztőben sem hogy preorderben megvegyem, így sajna a bétázásból is kimaradok. De valszeg úgyis az lesz a vége hogy beújítom 
Mellesleg Heroes' Ascent féle pvp gondolom nem nagyon lesz benne? Nekem az határozottan all-time favorite volt

-
front3r
őstag
-
Lmh
őstag
Számomra is. Iszonyat sok játékot próbáltam az elmúlt 12 évben és 3-4 játék volt amit igazán élveztem, ezek közül 2-3 kisgyerek koromban volt még ( kb 8-10 éve ), azóta ez az egyetlen játék aminél úgy érzem, hogy ismét le fog kötni és valóban élvezni fogom a játékot, nem csak unaloműzésre lesz alkalmas néhány óráig, max pár napig, mint az eddigiek.
-
front3r
őstag
Pedig ez az egyetlen játék a világon amiben CSAK pozitív változás van.
-
Archanon
őstag
No igen, ez valóban aggasztó.
Pedig most, hogy találtam végre valami putrimelót [de legalább van!], gondolkodtam is rajta, hogy talán lehetne olykor félre-félrerakogatni GW2-re. Viszont egyre több az elszomorító változás. Így látatlanban én sem fogom megvenni, muszáj lesz legalább 1-2 bétát kipróbálnom [bár erre igen csekély az esély], vagy majd a trialt... 
-
Lmh
őstag
hát öcsém, nem értelek. Miért rugalmasabb az 1-es rendszer, ha ott csak a városban tudtál változtatni, most meg bármilyen nálad lévő fegyvert váltogathatsz. A sok közül 2-t még harc közben is (kivéve elementalist és engineer, de ott meg van helyette bőőőőven más), ha jól tudom. Kegyetlen frankó ez a rendszer, csodálom, hogy korábban nem robbant be. Mellé 3 utility spellt választhatsz a k. sokból és azokat is bármikor összeválogathatod. + kapsz 1 elite skillt, amit szintén váltogathatsz. nem értelek...
[link] -
kexksz
addikt
Például a fegyvertől függ, hogy milyen skilleim vannak, kb semmi rugalmasság nincs benne az egyhez képest, ahol csak városban tudták skilleket cserélni, így mind a 8 skilledet külön-külön gondosan meg kellett választanod. Itt meg simán benyomsz egy fegyvert a kezébe és az van ami van, meg emellé kapsz 1-2 utility spellt.
-
M3oH
addikt
válasz
üzenetére
Guild vs Guild nincs. A terkep 2 fele oszlik. Van 1 pve terkep, ahol fejlodsz, kvesztelsz, stb. Itt nincs pvp, nem tudsz megtamadni playert. Illetve van a pvp terkep, ahol 3 szerver kuzd egymas ellen. Itt megy a pvp/ostrom es egyeb moka. Es van egy battleground szeru dolog,ahol 5vs5 megy adott palyakan. A jatek elonye, hogy nincs megszabva, hogy fejlodsz. Max szintet elerheted pvevel es pvpevel is, ugy hogy a masikat hanyagolod.
-
törölt tag
Van World PvP vagy csak olyan Battleground ahol mindenki egy adott térképen harcol? Ha jól láttam akkor frakciók nincsenek, de más Guild-ek be tudják egymást támadni a szabad világban?
-
Lmh
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Anet mindig mindent lassabban csinál, mint mi várjuk. Évek óta ment már. "jóó, kijött már 4 kaszt, kijön a maradék havonta, aztán indulnak a béták, 2-3 hónap, aztán release." Ez volt kb 2010-ben
Aztán "jóóó, kijött a mesmer is, jönnek a béták, aztán 2-3 hónap release"
Aztán jóóó, eljött az első béta (elötte voltak sajtó béták, meg szűk meghívottak, ment az etetés a bétára jelentkezéssel, aztán nem sokkal utána jött a pre-purchase az autómatikus béta kulccsal, amivel kb kilőtték a korábbi béta jelentkezést) , most kb havonta 1, néhány alkalommal, aztán vmi..." Ehhez képest 1.5 hónapra rá jött a 2. béta. És egymilliárd ilyen volt az elmult néhány évben, most hirtelen csak ezekre emléxem, mert ezek nem olyan rég voltak. 100-szor volt 4-5 hónapot tolva a tippelt megjelenési dátum.
Most sem megy majd olyan pörgősen, mint mi az várjuk. Minden egyes alkalommal reménykedünk és mindig csúszás van ahhoz képest.
Amikor már nagyon forronganak az indulatok, akkor bejelentenek vmit. Lásd béta2 elötti időszakot. A szűk 1 hónapba pont jó lett volna az egyik béta hétvége, sokan várták akkorra. És nem jött. Akkor már kb mindenki biztos volt abban, hogy kövi héten lesz. DE jött vmikor kedd körül a bejelentés, hogy AZON A HÉTVÉGÉN SEM lesz béta, hanem bejelentik, h az azt követőn lesz a béta!!! Váááá!! És mindenki lehiggadt, nem anyázott kb senki, hogy 1.5 hónapra húzták a "kb havi 1"-et. Mindenkit lehűtöttek egy bejelentéssel egy baromi késői eseményre, amit mindenki korábbra várt.
Szóval én nem várok itt semmilyen fürgeséget. Lesz itt ez a BWE 3 isten tudja mikor. Aztán ki tudja mennyi még.
Abban biztos vagyok, hogy a bejelentés és a release között kb 2 hónap el fog telni, ha nem több!!!
Aztán lehet, hogy a bejelentés és a release között is tartanak még bétát/bétákat. Szóval nem maradunk játék nélkül addig, ha így történne. -
kexksz
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Nyáron szerintem 100%, hogy már nem adják ki, akkor már lassan leakelődnének a képek a tömeggyártott dobozról, lemezről. Ősz reálisabb, de max 2013 januárig 100%, hogy kiadják, már az is nagyon késői. Bár az én érdeklődésemet már elvesztette a játék, túlságosan casual az első részhez képest, nem teljesen ezt vártam.
-
KisTücsök
addikt
Hát kb ilyen válaszokat vártam.

Én is egyébként inkább az őszi megjelenésben reménykedem. Bár nagyjából úgy számoltam, h ugye 3 béta lesz nem? Abból kettő lement, jövőhéten stress teszt, utána 1-2 hét és megint béta szerintem. Aztán talán nyár vége fele megjelenik. Na de mindegy, ezt már csak kibírjuk..

-
M3oH
addikt
En ev elejen is oszi megjelenest tippeltem. Bar az aprilisi pre-purchase miatt, azt hittem megis csak nyar lesz. De most megint azt tippelem, hogy szeptember a realis. Aztan, majd kiderul

-
KisTücsök
addikt
Ti reménykedtek egy nyár végi megjelenésben?
-
M3oH
addikt
Juni 27. 19:00-23:00 stress test, lehet picit kockolni

-
HS 2142
őstag
Most 25% kedvezmény van a sima és a deluxe edition változatra egyaránt. Nem hiszem, hogy mostanában olcsóbban hozzá lehet majd jutni, legalábbis a digitális változathoz. Dobozoshoz pedig legfeljebb csak megjelenés után.
-
M3oH
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
En is azt mondom, hogy erdemes. Bar ez majd par honap utan derul ki, hgogy tenyleg igyis van, de a betak biztatoak. Illetve, csak egyszer kell megvenni, havidij nem lesz ugyebar. MEgejelenes sztem is olyan szeptember kornyeken, de errol semmi hivatalos info nincs.
-
Asbee
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Hali!
Érdemes lesz megvenni szerintem. Megjelenésre még nincs pontos dátum csak hogy idén de a bétákból ítélve szerintem olyan szeptemberre tehető. -
FuRiONight
addikt
Hali
Eddig ki vette már meg előre a játékot? Érdemes lesz megevnii? Megjelenés mikorra tehető?
-
Most en diabloztam mostanaban sokat s eddig is a jobb eger gombbal lehetett iranyitani a mozgast, ballal meg csak forgatni a kamerat vagy forditva volt tenyleg korabban?
-
Lmh
őstag
Készülök, készülök
Szuper lesz. Egyik monitoron EB, másikon GW2.
"Sajnos" itt volt ma bnőm, uh nem tudtam egy jó nagyot aludni délután, hogy este kicsit tovább bírjam
Nem tudom mivel egyébbel kéne igazából készülni 
Egész hétvégén tolni fogom
Aztán hétfőtől tanulás keményen. -
Asbee
veterán
Készültök az estére?
Folytatjátok a karit vagy újat kezdtek? -
Lmh
őstag
Érdemes, érdemes....igen... Pénteken elindítod a nap folyamán vmikor. Nem jöhet akkora update, hogy max 1 órán belül ne jöjjön le még egy igen szar nettel is.
-
Asbee
veterán
Klienst érdemes közben indítgatni, ahogy nézem minden napra jut egy kis update.
-
Aha, csak egyik ismeros mondta, hogy leszedte a klienst mert ki akarja probalni, de neki nincs meghivoja meg semmi, viszont azt olvasta valahol, hogy nyilt lesz teljesen, mondom en nem igy tudom, de azert gondoltam rakerdezek, viszont akkor nekem volt igazam s O meg varhat.

-
Ezen a hetvegen megint csak elorendeleses emberek juthatnak be vagy most mar barki kiprobalhatja?
-
M3oH
addikt
Elerheto egy masszivabb update. AKi keszul hetvegere, annak erdemes elinditani a klienst.
-
Lmh
őstag
Szerintem már nem kell soha újat kezdeni a kezdésig. Akárhány béta is van még hátra.
-
HS 2142
őstag
Elvileg lehet folytatni.
-
Asbee
veterán
Nem tudjátok most hétvégén folytatni lehet majd bétás karit vagy törlik őket?
-
Archanon
őstag
Egyszer veszel gold pack-et játékon belül 6-7 millió aranyért, az ha lejár, utána már veteran accountra tesz vissza, annak pedig minimálisak a korlátozásai. Én magát a rendszert nem szidom, mivel gold pack-kel mindennemű korlátozás leszedhető, iszonyat sokan játszanak, stb... de egyszerűen beleuntam lvl 43 templaromba, egyszerűen a folyamatos grind nem az én kenyerem.
Ki lehet próbálni, az MMO szerelmesei biztosan tudnak vele mit kezdeni, én viszont túl időigényesnek találtam. GW2-re is "jó", hogy nincs pénzem... O_o
Persze egy bétát kipróbálnék végre... 
-
M3oH
addikt
Nem tudom, nem jatszok, gozom nincs mennyien, hogyan vannak. SGn olvasgatom neha a forumot. Eu reszt a Gameforge viszi, szidjak mint a bokrot, free acc.nal vannak megkotesek es meg mindig nem frissult 3,0ra, de jo ping. US resz jobb, mert nincs semmi megkotes es mar a 3,0 van, viszint 200ms kornyeke a latency. Mivel ingyen van, probat meger, ha nincs jobb dolgod.
-
Asbee
veterán
Ha már csak a gw1 ből indulunk ki szerintem jól fogja húzni.
Email is megjött a bétáról közben.
-
Dronte
aktív tag
Ingyenessé kellett volna tenni mindkettőt aztán heló
persze ez gondolom elég kivitelezhetetlen hogyha havidíjas alapra találták ki az egészet 
-
-
Dronte
aktív tag
válasz
Bandriss
üzenetére
Az első rész a semmiből jött kb, mégis óriási rajongótábora lett, most tuti sokan visszatérnek majd a második részre, és tegyük hozzá hogy brutálisan jónak néz ki (nem csak szerintem
) a második rész, szóval szerintem nagyon szépen be fog futni.Amúgy meg mintha teljesen elfeledkeznél az egyik legfontosabb vonásáról, mégpedig hogy teljesen havidíjmentes. Ez egyrészt óriási húzóerő, másrészt hosszú távon garantálja a fentmaradást (lásd 1. rész)
-
Bandriss
csendes tag
Oké akkor az felejtős hülye kérdés volt. Viszont érdekelne még pár dolog a GW2-vel kapcsolatban. Pl. szerintetek mekkora lesz a rajongó tábora? ahogy elnéztem az Aion, a B&S, meg a pandákat, több vevő akad rá, vagy nagyobb bevételt várnak tőlük mint a GW2-től. ami nagyon elszomorító szerintem, hogy egy anime beütésű szarságra jobban harapnak az emberek. Vagy talán ez csak azért van mert még meg se jelent? minden esetre nem szeretném hogy háttérbe szoruljon a többi mmo mellett, hiszen sokkal ígéretesebbnek néz ki, mivel egy teljesen új fajta online szerepjátékot tapasztalhatunk meg az esemény centrikus kalandokkal. Szóval nem szeretném ha úgy járna mint az SWTOR a kihalt szervereivel. Elég sok időre tervezek vele, és úgy tűnik eddig hogy a többi mmo a nyomába sem érhet annak az élménynek amit a GW2-ben átélhetek, (a WoW se...) így nem is akarok mással játszani mellette.
-
Bandriss
csendes tag
Sziasztok nem tudjátok mi van a petícióval amire az aláírások gyűlnek a magyarosításhoz? haveromat megkértem hogy írja alá de az adatlap kitöltése után nem fogadja el csak tölt...
nincs már érvényben vagy mi van vele? -
-
Haart
addikt
-
Asbee
veterán
Szerintem egy ilyen játéknál elkerülhetetlen hogy legyenek kezdeti gondok laggok, dc-k leterheltség stb. Lehet ezt már sokan mondták és sok helyen olvasni de ott van pl diablo 3 ott is voltak gondok rendesen.
Én személy szerint annak örülnék a legjobban ha lenne még egy béta mostanában aztán augusztusig semmi , majd akkor jelenne a játék.
A legutóbbi bétán annyit játszottam vele, hogy most kezd csak megint úgy igazán megjönni a kedvem hozzá. 
-
Lmh
őstag
Ha megjelenik végre a játék, annyira halál nyugalommal fogom játszani, hogy hihetetlen. Nem az lesz mint most, hogy "vááá bétaaa játszani kell minél többet, reggeltől estig, mindent megnézni....", hanem végre határtalan idő lesz, akkor játszom amikor akarok, annyit amennyit az időm engedi. Első pár hétben lehet alig fogok játszani
Akkor már nem hajt a tatár. Amúgy sem kötnek le a játékok egyhuzamban hosszú ideig. Inkább csak úgy néha- néha jó kicsit belazulni, játszogatni, amikor megjön a kedv. De jó lesz...

-
HS 2142
őstag
Én augusztus vége felé saccolnám a megjelenést, úgy látszik nem vagyok egyedül. De nem sértődnék meg ha hamarabb jelenne meg, a bugokon túlteszem magam.

-
Dronte
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szerintem meg le tudnák, ha akarnák, de semmi értelme nincs, aki nem játszik annak minek tartsák fent a névhelyet? Ha meg játszik akkor semmibe nem telik belogolni 1 évben egyszer

Egyébként körülbelüli megjelenési időt tudunk már? Legalább hogy nyárra várható-e már, vagy ősszel stb.?
-
FehérHolló
veterán
Gondolom, nem tudják a teljes karakternév adatbázist levédeni, mert rohadtulnagyonsok karakter van, ezért az aktívakkal kezdik, vagy csak a 3-6-12 hónapja bejelentkezett accok karakterekeit védik le.
Mellesleg ha valakinek esetleg van külföldi ismerőse, aki szeretne (drágán) 50/50 HoM rewardot venni (GWAMM-zal együtt) GW2-höz, az szóljon.

-
Lmh
őstag
http://www.arena.net/blog/reserving-your-character-name-for-guild-wars-2
Ez most mi a franc:
“We actually need to build that list a few weeks prior to the launch of Guild Wars 2.”“If you want to reserve character names from Guild Wars into Guild Wars 2, log in to the original game now so we know you’re active!”
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), az eddigi videók / vélemények alapján pozitívnak éreztem a 2. részt is, viszont annyira nem bízok egy fejlesztőben sem hogy preorderben megvegyem, így sajna a bétázásból is kimaradok. De valszeg úgyis az lesz a vége hogy beújítom

Pedig most, hogy találtam végre valami putrimelót [de legalább van!], gondolkodtam is rajta, hogy talán lehetne olykor félre-félrerakogatni GW2-re. Viszont egyre több az elszomorító változás. Így látatlanban én sem fogom megvenni, muszáj lesz legalább 1-2 bétát kipróbálnom [bár erre igen csekély az esély], vagy majd a trialt... 

Aztán "jóóó, kijött a mesmer is, jönnek a béták, aztán 2-3 hónap release"
"Sajnos" itt volt ma bnőm, uh nem tudtam egy jó nagyot aludni délután, hogy este kicsit tovább bírjam