Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fracture333
üzenetére
Vannak faji skillek de azokat nem néztem, valami rocket jump Charr-nak vagy valami ilyesmi.
szerk:
(#1500) fracture333:
Ja lehet ,hogy valami Charrzooka vagy mi
(áh már keverem az egészet) -
törölt tag
válasz
fracture333
üzenetére
Igen, leteszteltem PvP miatt őket, ugrásuk és a fusásuk is megegyezik. Egyszer egy Charr tévesztett meg, elfutott mellettem és azt hittem gyorsabb 4 lábon. Közben rájöttem, hogy Warrior volt és Dual Wield trait passív skill miatt futott gyorsabban

A hitbox méretük is egyezik tehát hiába kisebb az Asura, ugyanakkora a target felülete mint a legmagasabb Norn-nak, a gond csak az, hogy PvP-ben könnyebb észrevenni a nagyobbat és előbb arra támadni
-
Archanon
őstag
válasz
fracture333
üzenetére
Az asurák kis rakétaláb meghajtású turbómanók, akik mindegyik faj közül a legjobban siklanak a föld fölött. Jó, hogy meg lehet csinálni, ugyanakkora eséllyel.

-
fracture333
aktív tag
Üdv mindenkinek
az érdekel hogy azok a manó szerű lények (asuri vagy asura vagy valahogy így hívják őket) ugyanakkorát tudnak ugrani mint mondjuk egy norn vagy egy charr? tehát meg lehet csinálni az összes jumping puzzle-t asurival is, tudnak elég nagyot ugrani?
-
aizen92
addikt
goldot mivel lehet majd szerezni? lehet farmolni úgy mint GW1ben hogy lesznek überbrutál területek ahol csak 1 buildel lehet öldösni és dobálja az ezüstöket vagy hogy?
vagy még ez a szakmás dolgokkal? kovácsolás és szépen egész nap trading post....
-
bimbilla09
tag
jelentem GW2 rendelés leadva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Archanon
üzenetére
"de ha valóban lehet ingame gemet szerezni/venni játékbeli pénzért, kíváncsi vagyok vajon milyen intenzitással!"
Hasonlóan fog működni, mint EVE onlineban: valaki megveszi a gemet $-ért, majd azt berakhatja AH-ba, ahonnan te meg tudod venni goldért. EVE-es tapasztalatok alapján nem lesz olyan, hogy ne tudnál venni
Az árfolyam lesz majd kérdés... -
törölt tag
Hát én csak 3:15-ig bírtam de legalább eldölt, hogy Warri lesz a main nem Ranger. Csak mivel Charr és Norn fajokon teszteltem valahogy mindig a középpontban éreztem magam mint "main target"

-
Archanon
őstag
válasz
aizen92
üzenetére
Csak kezdésnek lesz kevés 5 slot, amíg döntesz végül 1, vagy 2 mellett. Vagy ha ennyi szabadidőd van/lesz, hogy hamar megtelíted maxos karikkal ezt az 5 slotot, hát...
Nekem szerintem úgy legalább ~1-2 év kell, mire kevésnek érzem majd... bár kíváncsi vagyok. 
#vgyuri: Tehát +1 karakter slot mai árfolyamon úgy ~2700 Ft. Akár GW1-ben... de ha valóban lehet ingame gemet szerezni/venni játékbeli pénzért, kíváncsi vagyok vajon milyen intenzitással!

___Én is fent maradtam 1-ig (ettem egy jó mézes kaját este, aztán nem bírtam elaludni), sikerrel be is loggoltam, ám 40 perc után hibaüzenettel kifagytam. De már így is 5 mp-nként majdnem ráborultam a monitorra, szóval inkább a klaviatúra elé borultam, de sajnos végleg elnyomott az álom. 3-kor meg elvonultam az ágyba... Akármennyire is várom, meg kíváncsi vagyok, ennyire azért mégse kéne "függőnek" lenni.
Remélem azért lesz még hazai idő szerint éjfél előtti, nem hajnali időpontban is stress test. -
válasz
aizen92
üzenetére
Gem Store Wiki és Gem store árak - 800 gem-be (10 euro) fog kerülni +1 slot, de gem-et játékbeli aranyért is lehet majd venni.
-
aizen92
addikt
nagyon jó volt szerintem is! stabil egyszerse vágott le ( annyi votl hogy a Charrommal Black Citadelbe csak 3.30 után engedett be :/ addig folyamatason logolt és nem csinált semmit )
és észre kell vennem h ez az 5 karakter slot kurvakevés lesz :S sokba fáj egy új slot? nem lehet tudni már előre?
-
Lmh
őstag
Ez nagyon kellemes volt

-
aizen92
addikt
sikerült délután aludnom itthon edzettem egy kicsit szal most fel vagyok pörögve
remélem bírom ötig! és remélem nem fél órával később kezdődik! -
Lmh
őstag
Próbáltam aludni 11 körül 2 órát, de nem tudtam elaludni sajnos
Nem tudom hogy fogom bírni. Szerintem kb 3ig simán menni fog, utána kérdéses. Társaságfüggő. -
Lmh
őstag
Lesz valaki az esti teszten?

-
kirjak
aktív tag
Tehát senkinek nincsen egyetlen kecskeméti ismerőse sem akinek kellene egy pre order ingyen?
-
aizen92
addikt
én részt tudtam venni a tegnapin pedig csak BWE3 kulcsom van!
most akkor magyar idő szerint tényleg hajnali 1 kor lesz???

jó lenne tudni mert akkor most "ledőlök és rápihenek az estére" 
-
front3r
őstag
válasz
fracture333
üzenetére
Hivatalosan csak azok tudnak részt venni akik megvették. De még egyszer mondom: hivatalosan.

-
kirjak
aktív tag
Kódja nincs valakinek? Priviben....
-
törölt tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Pet skill cserére még én se jöttem rá, de ha elhullik akkor legalább gyors lehet váltani másik pet-re

Nekem jobban bejött a PvP mint WoW-ban, totál más a kettő.
Csak ezzel a ma (holnap) 1-5 közötti idővel állok érdekesen.
Mesmer minek? -
adamkaa777
senior tag
Tegnap végig toltam a tesztet... hát nem hiszem a fenébe annyira beszippantott a pve pvp wvw minden .... áh
Úgymond wows hc-s pvp szemmel az iteni n pvp elég jó csak a mesmer idegesítő egy picit 
Rangerek a petnek hogy lehet változtatni hogy meik spelljét használja ? -
aizen92
addikt
We will be conducting a Stress Test on Friday, August 10 from 4:00 PM PACIFIC Time to 8:00 PM PACIFIC Time.
aaaaz nálunk 13:00 lesz? ( -8 az észak amerika mi meg a +1be vagyunk asszem )
-
S0m30n3
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Lesz külön PH-s guild, vagy itt sok variance-os van és oda mentek?
-
Archanon
őstag
Na, sikerült lenyomnom azt az 1 órát, de azért jó lett volna 10 körül befejezni.
Sajnos nem sokkal jutottam előrébb, lvl 8 guardian. De azért... ez is valami.
Kétkezes fegyót nem kaptam, csak egy staffot még a múltkor, de megtapasztalhattam milyen is a két fegyver közötti váltás harc közben. baromi jó. De ez még semmi, annyi felfedezni való van a játékban, hogy ihaj, mi lesz itt megjelenéskor...! 10 óra játékidővel se leszek túl lvl 10-en, az biztos.
Többek között a sztori is érdekelne, csak most időhiányban "muszáj" rohanni.Nyo, mentem, így is kevesebb, mint 5 órát fogok aludni... Bah. De megérte.
Vagy nem... -
RI/OS
addikt
lol, azóta be lehet lépni, nem is ír senki a topikba

-
Archanon
őstag
-
warcat
veterán
Gyanús,hogy ebből nem lesz semmi,hacsak nem hosszabbítanak,belog után szinte egyből ki is vág a francba.
-
aizen92
addikt
nincs pre-purchom csak bétán voltam múltkor de tudtam 5 percet játszani azóta is próbálkozok

-----
warcat: Engem is, úgyhogy inkább hagyom valahogy kihúzzuk augusztus végéig ( 3 hét
) -
törölt tag
válasz
bimbilla09
üzenetére
-
warcat
veterán
válasz
bimbilla09
üzenetére
Amennyit láttam belőlük,eléggé,de nem tudom milyen mondjuk a legkisebb méretre húzott csúszkával.
-
Archanon
őstag
Csak nekem panaszkodik router/net beállításokra bejelentkezésnél, vagy mindenkinek ezt az üzenetet dobja ki?
-
warcat
veterán
válasz
üzenetére
Talán írtam is,előző stresszen épp azzal toltam,nagyon brutálisak az animációk,a greatsword is tetszik,ahogy pl át lehet rongyolni egyenes vonalban a tömegen aprítva...
Én csak attól tartok,hogy charr+ warrior (melee) kombóval mindenki engem nyírna world vs worldben
Legalább valami kis sunyi törpe aprólék faj kellene... -
-
RI/OS
addikt
válasz
bimbilla09
üzenetére
remélem éjfélig azért 5 percre be fog engedni ez a szar
-
bimbilla09
tag
"We are restarting the servers. The stress test will restart at 12:30. (20 minutes from now.) ~RB2"
FB-n írták...
-
warcat
veterán
Stresszelünk mi, a login nyomogatása közben

De még mindig nem tudom,hogy kéne beosztani az időt,ha lesz is jövőhéten még ilyen alkalom,én nem leszek netközelben,szóval most kellene összehozni a végleges kasztot meg fajt, és feljegyezni
a karaktergenerálós beállításokat... -
adamkaa777
senior tag
Egy 20 perces restart lesz elvileg
-
qad
senior tag
7 perce próbálkozok és nem enged be a drága....
-
warcat
veterán
Be is engedett szuper

...
Azóta már ki is vágott,de láttam Queensdalet kb 4 másodpercig!

-
aizen92
addikt
esetleg van rá esély akkor h előző bétások is játszhatnak páran multkor irták h felengedte őket
-
kovsol
titán
válasz
bimbilla09
üzenetére
Én meg mondhatom vissza az előrendelésemet, mert céges útra megyek 4 hetet külföldre (tudom én szegény
), de erős leszek és ki fogom bírni. 
-
bimbilla09
tag
esküszöm le fogom magam hibernálni, mint cartman amikor várta a nintendo wii-t. nem bírok ki 19 napot ...

-
KisTücsök
addikt
Francért töröltem le.

-
kirjak
aktív tag
Nekem csak Pre orderem van.
Valaki privátban nem tudna egy kódot adni?Stresszelni szeretnék egyet én is!

-
warcat
veterán
Gondolom alap,de azért szólok,hogy este 9 előtt patcheljétek fel a klienst,ha pár napja nem néztetek rá,már van pár száz mega töltenivaló.
-
kirjak
aktív tag
A Malom Centerben az 576-ban lehet az árát leszámoltatni a megjelenés előtt pár nappal.
-
kexksz
addikt
válasz
Synyster6661
üzenetére
Thief: Csapatban nem a legjobb, mert kb azon kívül hogy bestealtheli a teamet semmit nem tud nyújtani.
Ele: Rohadt nehéz, nagyon sokan fogják sírva abbahagyni sztem az első hónap alatt.
Engi: Fun kaszt, ez se a legkönnyebb, több buildje is életképes (tank, power, condition) -
kirjak
aktív tag
Valakinek Kecskeméten ingyen Pre order bontatlanul nem kell?
-
törölt tag
válasz
Synyster6661
üzenetére
Thief-nél Trait pont kiosztásokkal lehet változtatni, hogy legyen-e +pár Utility pont vagy xy dolog után legyen regen.
Elemental erősebb de nehezebb is, Engineer is hasonlóan nehéz a jó Kit jó időben használata miatt. -
Synyster6661
tag
Még mindig nem tudok dönteni, hogy Sylvari-ba ele, vagy thief legyen a main karim.
Thief-nél csak az zavar, hogy a skillek hamar lezabálják az Utilityt.Engineer-ről van valami tapasztalat? Próbálta már valaki?
-
kirjak
aktív tag
Sima Pre order Kecskemét környékén átvehető. 2db-ot vettem haver miatt de ő elállt a végleges vételtől. Bontatlan az övé.
Ha nem kell senkinek kidobom megjelenés után.
1500-at spórolhat vele akinek kell mert én pénzt nem kérek érte. -
Ha lesz itt vmi PH csapat akkor oda én is beszállnék.
-
törölt tag
válasz
fracture333
üzenetére
szerk:
Most nézem, Warri 21 kombináció haha. -
fracture333
aktív tag
jah, most jut eszembe, régen érdekelt már de nem kaptam értelmes választ. milyen classok képesek puskát és/vagy pisztolyt használni?
-
warcat
veterán
Hirtelen 29 hozzászólás,éreztem, hogy van valami

Remek hír csak kicsit rövidkék ezek a 4 órák,warrior és ranger között kéne dönteni,de jó lenne még kipróbálni a guardiant,elementalistot.... firstworldproblems -
kexksz
addikt
válasz
fracture333
üzenetére
beta weekend event 3
-
törölt tag
válasz
fracture333
üzenetére
3. Beta asszem (vagy nem
?) -
kovsol
titán
válasz
fracture333
üzenetére
én a beta weekend rövidítésre tudok gondolni csak

Új hozzászólás Aktív témák

- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hát igen, farmolással lehet pénzt szerezni. Eventekkel, kereskedéssel, szakmákkal :-) Ebben nem lesz semmi extra szerintem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem szerintem úgy legalább ~1-2 év kell, mire kevésnek érzem majd... bár kíváncsi vagyok. 
Remélem azért lesz még hazai idő szerint éjfél előtti, nem hajnali időpontban is stress test.

Nem tudom hogy fogom bírni. Szerintem kb 3ig simán menni fog, utána kérdéses. Társaságfüggő.

Sajnos nem sokkal jutottam előrébb, lvl 8 guardian. De azért... ez is valami.
)

(manapság minek nincs még saját wiki bejegyzése?)