Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
front3r
őstag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Most én is kicsit pihizek, de nem unatkozom.
Viszont eladni szerintem továbbra is hülyeség, mert most nagyobb update-ek jönnek ki hónapról hónapra. Törődnek velünk a fejlesztők, ez látszik.
...és még hol vagyunk a fizetős kiegészítőktől? Azokban biztos jó sok minden lesz, remélem nem hagyják ott a játékot az emberek, mert nagy lehetőségek vannak benne! Ja, és más MMO-t nem tudok ami lekötne, vagy érdekes lenne. Maximum úgy, hogy vagy a grafika jobb, vagy ez, vagy amaz, de a GW2-ben az a jó, hogy itt minden együtt van, ami kell egy jó játékhoz. -
front3r
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Eléggé hasonló a meglátásunk. Én pl. nem vagyok guildben sem, csak a sajátunkban, amit létrehoztunk az ismerősökkel, most várok, mert még több ismi jön, de valószínű az lesz a vége, hogy egy nagyobb guildhez csatlakozom, mert úgy az igazi ez a játék. Mert ugye pub-al nehéz összeszedni egy értelmes party-t a dungeon-ökhöz.
Desolation szerveren telepedtem meg, azzal is ment az idő, hogy járkáltam a szervereken hogy hol, milyen a közösség, de itt vannak elég sokan, na meg magyarok is szép számmal. -
front3r
őstag
-
front3r
őstag
válasz
Helmoras
üzenetére
Megelőzöm a kollégát:
"Volt egy hatalmas Halloween frissítésünk októberben, most volt egy másik nagyobb novemberben, jön egy hatalmas karácsonyi frissítés decemberben és ezek mindegyike nagyon jól zajlott, decemberben pedig azt hiszem nagyon izgatottak lesznek az emberek. Azonban a januári és februári frissítések lesznek az eddigi legnagyobbak. Konkrétan ezek nagyobbak lesznek, mint az októberi, novemberi és a decemberi frissítések összesen. Úgy gondolom, hogy amikor a játékosok látják majd, hogy havidíj nélkül is mennyi tartalmat kapnak januárban és februárban, el lesznek ájulva. Ez a két hónap összesen gyakorlatilag meg fog felelni egy kiegészítőnyi tartalomnak, és mindez ingyen."
[link] -
front3r
őstag
Wintersday részletek!
Elképesztően jól fest téli ünnepi köntösben Lion's Arch!
Úgy érzem a játékban nagyobb tél lesz, nem úgy mint nálunk karácsonykor. 
-
front3r
őstag
-
front3r
őstag
-
front3r
őstag
válasz
Departed
üzenetére
Ezt én is észrevettem, hogy az open-world (pug) játékos elég kevés, ezért csatlakozom/csatlakoztam egy guildhez, ahol ez a dolog nem szenvedhet hátrányt.
Mostanában egyre jobban rákattanok a GW2-re... jó lenne megszerezni az összes dungeon armort, legendary fegyvereket. Mert ezek érdekelnek és jól is néznek ki.
Úgy látom a játék harcrendszere van annyira jó, hogy hosszabb távon se lehessen megunni, de abban egyet értek, hogy egyedül nem igazán jó, de nem is erre találták ki/rendezték be a játékot. -
front3r
őstag
Megtorpantak, mert vannak akiknek nem elég az hogy a skinekért harcoljanak hónapokat, akár éveket is, ha kevés az idejük. De amint látható, havonta lesznek content patchek és tesznek a játékba minél több end-game-re hajazó dolgot, ahogy a tegnapi interjúban is elhangzott.
Nyugodtan vedd meg! Ennyi játékidővel még így is elleszel rengeteg ideig, amikorra meg már megunnád, jön a kiegészítő, meg a rengeteg ingyenes tartalom is. (Már most is bővült a játék.)Ugyebár most csak a PvE-ről beszéltünk.

-
front3r
őstag
-
front3r
őstag
válasz
HS 2142
üzenetére
Jah, nemrég olvastam én is. De ahogy olvasom ez a hétvége nem most lesz még, csak apróbb erre utaló dolgok vannak a játékban. Remélem azon a hétvégén, mikor lesz ez a nagy esemény, akkor ráérek majd játszani!

Amúgy ha havonta így nyomják a content patcheket, nem lesz itt semmiféle gond.

-
front3r
őstag
Hát ez a clock tower.....na de csak meglett!
A végére csak ketten maradtunk egy sráccal, de az volt bennem hogy szégyent vallok ha nem csinálom meg, és a loot is motivált. Volt vagy 2-3 óra meló. -
front3r
őstag
SPOILER! de inkább tipp!
Az új mini-dungeonba ha bementek, a főellenség megölése után menjetek még lentebb, lesz ott egy chest is! Nekem dobott egy exoticot.
-
front3r
őstag
-
front3r
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Milyen szempontból? Kérdőjeles, vagy nem frissül? Megnézem én is ma este hogy mit mutat, de a hétvégén mikor játszottam nekem kiírta hogy haladt előre, de konkrétan nem néztem rá.
-
front3r
őstag
-
front3r
őstag
-
front3r
őstag
Desolation, Far Shiverpeaks-re hogy lehet bejutni? Full a populáció most. Nincs valami hajnali időpont, mikor be lehet jutni a szerverekre?
-
front3r
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Ha nagyon negatívumot akarsz hallani, akkor annyi hogy:
- Még van azért rendesen bug benne, de inkább a magasabb területeken. Viszont így is játszható természetesen. Akkor lehet zavaró egy bug ha a világot 1005-ra fel akarod fedezni és valamit nem találsz vagy nem működik.- Story questek párbeszédei lehet unalmasak lesznek, mert annyira nem túl mozgalmasak. De kinek mi, nekem pl. ezek is bejönnek.
- Egyes megállapítások szerint a kraftolásnak nem sok értelme van mert megveheted a lekraftolni kívánt cuccokat Trading Postból is. Ami igaz, de engem ennek ellenére is vonz a kraftolás, mert nem rossz dolog. Már csak azért is nem, mert az alapanyagoakt el tudod adni jó pénzért, vagy a kraftolt tárgyakat is.
-80-as szint után többek nem tudják mit csináljanak. Pedig van mit tenni, sok acsit unlockolni, vagy pl. lehet farmolni legendary cuccokra is. Vagy ha nem akarsz farmolni, akkor a többi faj story vonalát is végigjátszhatod, vagy a dungeon-öket felfedezed.
Esetleg WvW vagy sPvP-zel amik tényleg jóra sikerültek.
Van akinek ez a mennyiségű content nem megfelelő, mert ugye itt nincs raid, de a kiegészítőkkel biztos vagyok hogy jönnek majd jó dolgok, de mondjuk az még nem most lesz.- WvW-re nehéz bejutni a sorban állás és a player limit miatt, illetve WvW alatt sok játékosnál eléggé leeshet az FPS, ha nincs túl erős géped hozzá.
Ennyi, amit sokan megemlítenek, de az biztos hogy hosszabb távon is élvezetes játszani a játékkal, még farmolni is jobb ebben a játékban, mert az úgymond sima harc is rendkívül jó.
-
front3r
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Ha az miatt van akkor azért, de majd ha az emailben rámész a linkre, akkor kiírja hogy honnan volt a próbálkozás. Általában a te településed, de a szolgáltató IP kiosztása miatt a közeledben lévő városod is lehet, amit ki fog neked írni az oldalon.
Egy a biztos, hogy járj utána hogy miért kaptad az emailt. Én nem kapok idegen próbálkozásokról levelet, mondjuk én meg is változtattam a jelszavam jó bonyolultra. Az a legjobb, és máshol ne legyen használva.Ha jól tudom ezt ki is lehet amúgy kapcsolni az account oldalon, de én nem kapcsoltam ki, fő a biztonság.

Régen azért volt, mert rengeteg hacker kísérlet is volt, meg a rendszer se működött megfelelően, de már ez kb 2 hete tuti nem probléma, tehát lehet használni rendesen.
-
front3r
őstag
-
front3r
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ennek ellenére a Dio3-ban is ki lehetett volna alakítani egy dinamikus dungeon rendszert, tele jobbnál jobb loot-tal. Nem olyan nagy ördöngösség ez, a TL2-ben és a PoE-ben is van endgame tartalom. De hát Diablo 3-ban az RMAH az end-game végül is, csak így a diablo 3 inkább gazdasági játék, mint fun faktor. Na de off-topik.
K_mester: Nem tudom neked mennyire jön be, de nálam a Borderlands 2 is be fog figyelni. Nem lett rossz az értékelések szerint.

-
front3r
őstag
-
front3r
őstag
válasz
aizen92
üzenetére
Én még azért várok ezzel. Bár igen, vannak szituk amikor azért halok meg, mert alig van a közelben player. Ugye sok eventhez több fő kell...
Még az a baj hogy nem árulják a játékot, tehát egy hónapot minimum várnom kell a változáshoz, addig csak megnyitják újra az árusítást. -
front3r
őstag
A szerkesztési idő lejárt.
Mától lehet craftolni bank collections-ből is, nem kell az inventoryba rakni őket.
-
front3r
őstag
Így van, de pvp-ben NINCS jobb statja senkinek, és ott amúgy is csak úgy szerzel jobb cuccot ha játszol.
PvE-ben van minimális boost, de azzal nagy előnyt senki sem szerez. 80-as gearnél nincs jobb cucc, se goldért, se gemért.
PvE/WvW-ben meg nincs nagy erőkülönbség, WvW-ben úgyis felhúz lvl80-ra, PvE-ben meg nincs játékosok közötti verseny/harc.
Szóval teljesen jól megoldották ezt az egészet.
Ez nem az a játék, ahol Pay2Win van. Ezért is adtam el a francba a Diablo 3-at, mert szánalmas amit összehozott az az EA szintű cég.Ja, és XP boost meg egyéb finomságokat akkor is kapsz, ha csak játszol. Én kaptam nem is keveset.

-
front3r
őstag
Azért nincs waypoint gondolom mert még nem túl szervezett az egész, rengetegen még csak próbálgatják. Vannak már szerveződések, de nem ez a gyakori.
Sokan ha kiélték magukat PvE-ben, akkor fognak átmenni WvW-re, ami lehet nem mostanában lesz, hanem 2-3 hónap múlva.
Nekem sebzéssel nem volt gondom WvW-ben, de egy jobb gear nem árt ott ha valamit kezdeni akarsz, ha nagyon alacsony szintű vagy, még tömegben tudsz fejlődni.
Ajánlatos a supportos dolyak-okat kísérgetni, ha fejlődni akarsz, azokért kapsz event jutalmat, bár most lehet kivették a jutalmazást, mert átdolgozzák a rendszert, úgyhogy marad a harc.spvp-ben is lehet ruhát cserélni, a glory pontokból ha jól tudom, be lehet őket váltani mistben, vannak vendorok, illetve esnek ládák is, bár most ne kérdezd pontosan hogy működik. De szép jutalmazás van, de statban természetesen nincs változás, és ennek amúgy örülök is, hogy nem azért vernek le, mert egy gyerek az apja bankkártyájáról leakasztott 100 dollárt és a nemrég vett max statos kardjával nyomul, közben süteményt habzsolva kiröhög a dagadt testével, miközben jól lever téged 2 ütéssel.

-
front3r
őstag
LOL.
Ez egy World PvP(3 szerver csap össze, több száz játékos minden oldalon), csapatban kell mozogni. Azért kell sokat futni, mert a csapattársaidnak még nem sikerült kifejlesztenie a waypointokat. Várak elfoglalásával lehet fejleszteni is őket, és akkor nem kell futni.
Ha nem akarsz futni, akkor óvatosnak kell lenni és nem belerohanni az ellenség markába.
Ez a legjobb PvP amit eddig láttam, mert itt lehet taktikázni elég keményen, de csakis csapatban, ahogy a valós életben a háborúkban is.
Ha pár fős, versenyzős PvP-re vágysz, akkor ott az sPvP, a Mistben a PvP browserrel tudsz csatlakozni a versenyszerű 5v5 és 8v8 összecsapásokhoz. -
front3r
őstag
És ezt szabad itt? Anno én 2x is próbáltam eladni Blizzard accountot, először nem tudtam hogy ezt lehet, másodszor meg nem írtam le hogy accot árulok, de így is mindkétszer kaptam moderátori figyelmeztetést. Szerintem ezt se szabad árulni, de majd egy idetévedő moderátor ezt elmondja...
Másik veszélye ennek az, hogy aki tudja bizonyítani utólag, hogy az övé volt, az visszaszerezheti az accountját, így átverve a vevőt.
Bár nem néztem meg hogy ANetnél pontosan hogy működik ez, majd aki tud erről részletes infót, az elmondja.
Jah bocs, nem néztem, ezek origi kulcsok, azt hittem hirtelen hogy account.

Így már más természetesen. -
front3r
őstag
Állj állj állj, ez nem szar, csak neked nem jött be, de biztosan vannak még ilyenek.
Igazság szerint ez a játék nálam minden porcikájában TÖKÉLETES! Mondjuk ez már az első bétán látszott.
Ilyen jó játékkal még SOHA sem játszottam! Nem tudtok olyan játékot mutatni, amiben ne lenne valami nagyobb hiányosság, na de ebben nincs ilyen.
-
front3r
őstag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Úgy olvastam régebben, hogy csalódtál a játékban, de most mégis megvetted? Mi történt?
-
front3r
őstag
Még annyi OFF, hogy oké, lehet vele pénzt keresni. De mondjuk aki úgy nézi, hogy csak egy jót akar játszani és fejlődni normálisan, az nem teheti meg ingyen, mert a Gold AH-ba nem rakják be a legjobb cuccokat, maximum irreális goldért cserébe, de az meg....ehhh.
Nekem ez elveszi minden kedvem a játéktól. -
front3r
őstag
válasz
fracture333
üzenetére
Nekem még a Diablo 3 kezdetleges bugjai sem okoztak volna nagy fejfájást, nem is ezért adtam el.

Hanem azért, mert csak egy dolgot csinálhattál benne és pont. Semmi kreativitás nem volt benne az endgamere. Egy Blizzard játéktól elvárja az ember, hogy évekig lekösse!
Már én is annyi mindent hozzá tudtam volna adni a játékhoz egy kevés fantáziától, hogy már az feldobná a játékot.
Az ok egyszerű: A Blizzard nem akart bele vinni semmi újdonságot, ugyanazt akarta kiadni mint amit a Dio2 nyújtott, de ezt is sikerült elszúrniuk az RMAH miatt. End of story. -
front3r
őstag
Hivatalos GW2 twitter csatorna.
Szerintem ez még jobb, bár itt rengeteg dologra válaszolnak, nem csak a bugokkal kapcsolatban. -
front3r
őstag
válasz
Helmoras
üzenetére
Recommended for players of Counter-Strike: Global Offensive, Darksiders 2, Guild Wars 2, and MechWarrior Online, the GeForce 306.02 beta drivers add realistic ambient occlusion shadowing to each of the listed games, in addition to adding NVIDIA Control Panel MSAA and CSAA anti-aliasing support to Darksiders 2.
-
front3r
őstag
NVIDIA 306.02-es driver GW2-höz!!!
Lehet szedni!
-
front3r
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Lvl 80 után ,amit alapból tudunk:
Ugyanúgy kapsz XP-t, amit be tudsz váltani mystic forgeban egy olyan cuccért amit "random" dob neked. Ugyanúgy a skill pontokat is.
Dungeonok("insták") pedig tokent adnak. Egy dungeon-t story módban és explorer módban is végig tudsz vinni, mind a kettő más élvezetet nyújt és másféle tokent is ad.
Úgy tudom minden dungeonhoz külön token van, de ez nem biztos.
A tokeneket pedig be tudod váltani fix cuccokra. Úgymondva "farmolni" kell a dungeonokat(érts úgy mint a karmát is, hogy több kell belőle, egy bizonyos armor-hoz) majd hogy minden cucc meglegyen onnan, de elvileg nem kell olyan sokszor, hogy megund. -
front3r
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Igen, mert ennek a játéknak nem a fejlődés a lényege. Persze élvezetes az IS, de itt inkább a játék élvezete az ami kitűnik, a kinézettel való büszkélkedés, ami lássuk be, igen jó dolog. LVL80-ig van gear különbség, de utána csak a kinézet. Én még fontosnak tartom az acsik gyűjtését is a játékban, amik igen kemények.
Szerintem ez több száz óa, vagy több ezer.
Illetve lesznek időközben újabb contentek is, szóval ha a csak PvE-t nézzük, nem hiszem hogy unatkozni fogunk.gaborbol: Ahogy láttam, meg mondták is a GW1 és a 2 ég és föld, teljesen más játék mind a kettő, csak a lore "ugyanaz". Elhiszem hogy vannak akiknek nem jön be a 2. rész, mert stílust váltott.
-
front3r
őstag
Hétfő reggel 9 órától játszhatsz, de nem csak egy napig, hanem egy pár napig, utána nem enged be a játék. De ha megveszed a játékot és beregisztrálod ugyanarra az accountra, amire a pre-order kulcsot is, akkor játszhatsz tovább és mindened megmarad.
Valószínű lesz információ arról hogy a pre-order kulcs mennyi ideig jó.Igen, készíthetsz accountot és letöltheted a játékot már most is, de játszani csak hétfőtől tudsz.
-
front3r
őstag
Addonok mint utólagos plusz dolgok a játékhoz? Lesznek időközönként frissítések, plusz dolgok, igen. Illetve lesznek ezen kívül kiegészítők, ezek várhatóan a boltban is megjelennek, mint az alapjáték is.
Az aggrózás úgy működik, hogy a mob végigmegy mindenkin, tehát nem igazán tudjátok tankolni. Legalábbis én így tudom.

-
front3r
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Mert szeretem a hack'n slash stílust!
Ezért. De ez a játék(Diablo 3) NEM ad játékélményt, legalábbis hamar kifogy belőle, és ez miatt SZ@R! Ez nem a hype miatt van. -
front3r
őstag
Diablo 3 bukása az no comment. Pedig a beta alapján nagyon jónak tűnt... de igazából egy egyszer kijátszós játék, a gear nem invitált arra hogy toljam később, mivel valaki más megvette RMAH-ban és a képembe röhögött.
Ez elveszi az ember kedvét, na meg más nincs benne, amiért tolnám...
GW2-nél pedig nagyon nem így van.
Itt mindent élvezek, bármi legyen is az, és rengeteg tennivaló van benne. 
Hiába két stílus a játék, de játékélményben a D3 a maga nemében is megbukott.

-
front3r
őstag
Erről fontos lesz megjegyeznem, hogy itt a LvL80-at könnyű elérni. De azon túl is kapunk bőven tennivalót, itt nem is a szintezés a nehéz, mivel majdnem egyenletesen fejlődik a játékban az ember. Tehát pl. lvl 19-ről 20-ra olyan gyorsan fejlődsz, mint 79-ről 80-ra.
Nem akarták a fejlesztők hogy a szintezés miatt játssz, ezért is van így megoldva. Sokkal több dolog lesz, ami lefoglal majd minket a játékban, mint a szintek elérése! 25.-étől kiderül, hogy tényleg így van-e!
Ezt inkább általánosságban mondtam, nem főként neked címezve.
-
front3r
őstag
Szerintem nem pár nap lesz a meghatározó. Én a béták alatt játszottam kb már 10-11 napot összesen. Ez alatt nem tapasztaltam azt hogy gond lenne a játékkal. Nagyon sok csinálni-való van a játékban és egytől egyik élvezetes és sok a meglepetés is a játékban, tényleg elég dinamikus a világ, ha lehet így mondani.
-
front3r
őstag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Ott linkeltem alattad!

Kérlek az ilyen dolgokra figyelj oda később! Thx! -
front3r
őstag
Új GS-os videó a GW2-ről!!
Megy a hype rendesen!
-
front3r
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
AZ ArenaNet annyit mondott hogy lehet hogy 3 órával előbb indulnak a szerverek, és akik szeretnék a nevüket gyorsan lefoglalni, azok legyenek éberek!
Viszont az is lehet, hogy csak 9-kor indul.
Én már 5 után felkelek, biztos, ami biztos. -
front3r
őstag
Már lehet linkelni a GW1-2 accountokat!!!!
Ez kb 1-2 órája elérhető csak.
Más: GW2 Online Manual
-
front3r
őstag
válasz
Gordon32
üzenetére
Kezdőknek is sokat segít a játék. Kiírja majd az elején mi-mire való!

Ha belépsz pl. a Variance Guildbe, ott a magyarok segítenek neked, de a legjobb ha feljössz a Variance Teamspeak-re, és ott beszéd útján tudnak neked segíteni, ami gyorsabb.
A játékban kövesd a tömeget, úgy könnyebb lesz a harc!
Kezdésnek szerintem ennyi elég.
Szerverválasztásnál, ha magyarokkal akarsz játszani, akkor gyere a Whiteside Ridge-re! Ott leszünk mi is.Itt a magyar info oldal, itt van minden: GW2 Variance
Ha később meg át akarsz menni másik Guildbe, vagy szerverre, azt megteheted. Szerverváltáshoz kell egy kis GEM, de azt in-game fizetőeszközből is ki tudod váltani.
Jó játékot! -
front3r
őstag
válasz
Helmoras
üzenetére
Nagy gond nem lehet. Amúgy nem kell off-ba tenned.

Ha azt nézed 25.-étől a pre-purchase-esek kezdhetik, 27.-én a pre-orderesek, 28.-án pedig mindenki más. El lesz osztva a nagy tömeg. A másik hogy rengeteg stress teszt volt, pont ez miatt.
Ma hajnalban is volt kb 1 órás vagy rövidebb teszt. -
front3r
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Ahogy akarjátok!
De tényleg... mivel visszaszinteződtök, de mégis szinteteknek megfelelő lootot, és xp-t kaptok, így végül tök mindegy hol vagytok és mit csináltok.
Ez a játék egyik alapköve, hogy bárhol élvezhető a játék és bármikor. LvL80-as vagy, akkor is jöhetsz a kezdőzónába és nem fogod húzni a szádat. (Pl. egy barát miatt, vagy kimaradt egy terület, de még nem láttad és kíváncsi vagy mi van ott.)Lion's Archban tudtok egy Asura kapun átmenni egy másik fővárosba, ha nincs oda teleportod.(waypointod)
-
front3r
őstag
Kilépsz a karakterválasztó képernyőre és ott váltasz másik szerverre.(Lesz egy guest gomb) Talán bal alsó sarok, de meg fogod találni. Ha megvan akkor talán kiléptet a játék, de nem biztos, és mehetsz is vissza PvE-be illetve a Mists-ben cPvP-re.
Azt nem tudom hogy mit ír ki, ha WvW-re akarsz menni, amikor nem a saját szervereden vagy, mert még ilyet nem csináltam.
Viszont most megjelenéskor ez a gomb még szürke lesz, mert még dolgoznak rajta. Viszont cserébe ingyen át lehet menni bármelyik szerverre pár hétig.
Így tudsz másik szerveren WvW-zni. De érdemes figyelni majd az információkat, nehogy ott maradj egy olyan szerveren, amelyiken nem szeretnél!Azt nem tudom hogy lehet-e másik szerveren lévő játékost meghívni. Ezt nem tudtam letesztelni.
-
front3r
őstag
válasz
Helmoras
üzenetére
GW2 guildek! (Alapból a Whiteside Ridge-t linkeltem.)
Ezen az oldalon megtalálhatod a magyar guildeket, de biztos nincs fent az oldalon mindegyik. De láthatod hogy melyik szerveren, melyik nemzetiség lesz túlsúlyban. -
front3r
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Szia!
Igen, sőt, nagyon is! Hogy miért?
A játék nem vágja a képedbe a rengeteg dialog-ot, csak ha nagyon kell. A dinamikus meg a "szívecskés" események teljesen dialógus mentesek, a jobb sarokban látod a lényeget, pont megfelelő instrukcióval.
Még a személyes történetet is könnyű végigvinni nagy angol tudás nélkül, mert a dialógusoknál még ikonnal is segít a megfelelő válasz megadásában. Ehhez nem kell a google-t bújnod, teljesen egyszerűen van megcsinálva.Még annyi, hogy ha valamit az event-ért tettél, akkor a jobb sarokban a folyamat jelző csík felvillan és növekszik egy picit. Teljesen egyértelmű a játékban hogy mit kell tenni.

-
front3r
őstag
Új infó! A játék megjelenésekor BÁRMELYIK szerverre át lehet menni ingyenesen, amíg a guest opciót nem aktiválják!
Tehát a transfer nem kerül semmibe.
Ennek azt hiszem többen örülnek majd!Másik fórumon találtam: Hatalmas!!!
Ebben az MMO-ban tényleg van ÉLET! -
front3r
őstag
Lehet majd frissíteni a játékot a Digital Deluxe verzióra is! Lehet meg is teszem ez miatt:
EXTRÁK!Amúgy a gem storeban biztos vagyok, hogy egyre több ütős cucc lesz, de ezek ugye csak kinézeti dolgok. Ha meg nagyon fájna a szívem érte, lehet megvenném 1-2 év múlva, de csak akkor ha nem mindenki ebben fog járni.
-
front3r
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Rengeteg angol van azért, sőt több is talán. Pontos számot nem néztem.

Más: Itt beszélnek arról, hogy mi lehet ez a szemet ábrázoló kép. Valószínű hogy a Launch trailerből van. Csak nem tudják, hogy pontosan kit ábrázol...
Szóval jövő héten gondolom bemutatják ezt a videót.
Új hozzászólás Aktív témák

- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont eladni szerintem továbbra is hülyeség, mert most nagyobb update-ek jönnek ki hónapról hónapra. Törődnek velünk a fejlesztők, ez látszik.