Hirdetés
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- WayteQ xTAB 50 GPS - az androidos navi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
elő rendelés és elő vásárlás
gondolom az előbbi a dobozos verzió előrendelésére vonatkozik, a másik a digitális verzió megvásárlása előre(#201) kexksz akkor nem tudom, de a pro order esetében nem vonnak le előre pénzt, a másiknál meg már most ki kell fizetni úgy tudom, bár én más játékokból indulok csak ki
meg azt hiszem az egyikhez jár béta kulcs másikhoz nem

-
kexksz
addikt
Mi a különbség a preorder és a prepurchase között? Mert mondogatják, hogy már csak orderelni lehet.
-
Haart
addikt
Sikerült megkaparintani egy Pre-paid változatot amíg aktív volt az 576-on. Yess lehet betazni

-
M3oH
addikt
Sajna az evek alatt semmi nem lett olcsobb. Meg ugye a Ft sem tul acelos mostanaban... 15ezerert (sot meg olcsobban is) megkapod es nincs havidij. Atlagos havidijas mmok is 11-13ezer, es ott rajn a havidij. Igy nezve, mar nem is veszes. Ill. ez mar kicsit tobbet nyujt (legalabbis ugy nezki, azt majd kiderul
), mint a GW1, tobb koltseggel is jart a fejlesztes, azt be kell hozni vhogy. -
HS 2142
őstag
Én nem mertem berendelni, mert valószínű ráfüggenék.
Amúgy én emlékszem rosszul vagy az első rész tényleg jutányosabb áron került forgalomba. (Magyarországra értem, nekem ilyen 8-10 körüli ár rémlik.) -
M3oH
addikt
válasz
Phoenix1993
üzenetére
A kod a lenyeg. Ezt bereggeled es el az acc.od. A digitalis vasarlasnak pont ez a lenyege, fizikailag nem kapsz semmit a kezedbe. En alt.ban igy vasarlok, mert felesleges szamomra a doboz, tartalomra pedig ugyanazt kapom, mint dobozos verzional. Ha neked fontos a doboz, akkor ne a hivatolos oldalrol vasarolj, hanem mas honnet, pl: Variance blog, Cd-galaxis, 576kbyte. Itt dobozos verzio arulnak. De ott mar csak preorder van.
-
Viktor77
titán
válasz
Phoenix1993
üzenetére
Minden digitális formátumnál (pl. Steam, de a WoW-ot is megveheted így) így működik.
Ha doboz kell, veszel dobozost, ha nem akarod tárolgatni, akkor veszel csak kulcsot. -
M3oH
addikt
válasz
Phoenix1993
üzenetére
Hivatalos oldalrol nem kapsz dobozt, csak a kodot kuldik emailben, amit be tudsz regisztralni.
-
M3oH
addikt
válasz
Phoenix1993
üzenetére
Az eredeti oldalon most pre-purchase van. Tehat levonjak most az egesz arat. Azert garantalt beta, es 3nap headstartot kapsz.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Departed
üzenetére
Nekik viszont jol jon mert nem pre-order hanem pre-purchase, ergo azonnal levonjak toled a penzt (nem pedig akkor mikor megjelenik a jatek). Sokat nem veszitenek rajta mert a rajongok ugyis megveszik

En elorendeltem 26 fontert kb. egy honapja de vacilalok rajta hogy megtartsam-e. Lassan beindul a Planetside 2 beta, onnantol meg ugysem erdekelne mas MMO.
-
Phoenix1993
csendes tag
Azt vágja valaki, hogy mi van, ha az eredeti oldalon veszem meg előre?
-
Tabula Rasa megvolt valakinek? Ott is aktív környezet volt: ~ 30 percenként ostrom egy adott bázisért/városért. Ha nem segítettél megvédeni, akkor a mobok átvették az irányítását és nem tudtál questelni egészen a következő ostromig. Szerintem nagyon hangulatos volt, néha csak úgy kimentünk besegíteni az ostromok alatt, holott már régen kész volt az adott területen minden questünk, gyakorlatilag megunhatatlan. Egy hibája volt: ha éppen elfoglalták a bázist és ott lenne dolgod, akkor a következő alkalomig vakarhattad a ...
Phoenix1993: GW1-ben nem volt külön gear a PvPre. Pontosabban volt, de statban megegyezett az összes többi end-game armor statjaival, csak kinézetben tért el. Itt nem a Wow-os resilience módszert használták, hanem - szerintem egy sokkal jobban kezelhető - skill módosítást. Egyszerűen PvPben egy skill teljesen mást csinál, mint PvEben.
-
Phoenix1993
csendes tag
Azt nemvágja valaki, hogy a pvp rendszer hogy néz ki? (NEM a WvsW-re gondolok!!) Tehát a saját karaktered felhúzódik lvl 80-ra, esetleg cuccokat is tudsz oda választani, mert elvileg mindenki hasonló cuccokban van ott aki lehet, esetleg másik realm van erre a célra??
-
Kb. +10eFt lenne egy 5770, egy 5750 +5eFt. Ezek max 20-40W-tal fogyasztanak többet LOAD, idle ~2-5W.

Az 5770 2x erősebb, azért nem mindegy, hogy 15FPS vagy 30 FPS esetleg 30 vs. 60.
Persze te tudod, de ha MMO-t nézegetsz az a heti 2-3 óra biztos fentebb kúszik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem nagyon vágom, de szerintem max 5 mp. alatt kéne megölni egy mobot bármilyen kaszttal.
(#172) Archanon: Ezen én is gondolkoztam, de valamivel jobb mint a megszokott "ölj meg X db valamit gyere vissza". Sokkal kevésbé érződik grindnek. A másik, hogy komoly XP jár ezekért.
-
Archanon
őstag
Olvastam a GameStaros cikket, jól hangzik... Nagyon. Már csak az a kérdés, hogy hosszútávon (40-50 óra plusz játék után) unalmassá válik-e ez az "ismétlődős" questelés.

-
MaTTeS
senior tag
Hát igen én is örülnék egy 5770-nek, csak a villanyszámla és a pénztárcám nem örülne neki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Heti 2-3 óra játékért fölösleges. Az 5670 az én igényeimnek egyelőre tökéletesen megfelel. Szimulátorozni szoktam oda még egyelőre nem kell nagy számításigény (Race07). Majd ha kijön az rFactor 2 akkor lesz upgrade valami gyorsabb, de keveset fogyasztó kártyára.
A 30 sec szerintem is nagyon sok.
Azt megerősíthetem, hogy az elementalist, mint itt írták előttem a többiek, túl erős.
Mindentől eltekintve, szerintem elég hangulatosra sikerült összehozniuk, jó lesz ez. -
Az a VGA nagyon gyenge. Egy 5770 bőven jó lenne még abba a gépbe.
Nyilván optimalizálni fognak még, de ne csodálkozz, ha akkor se lesz az igazi.Úgy "hallottam" az árnyékok kikapcsolásával sokat javult még a BETA-ban is az FPS.
(#161) kexksz: Én 1 mobra kicsit sokallom a 30 sec-et, nem inkább a mesmer lehet gyenge.
-
M3oH
addikt
Azert a GW1et ne hasonlitsuk a GW2hoz, pottyet valtozott az osszkep. Amugy tudjak, es igertek az optimalizaciot, de ehhez ido kell. Amugy a hardvered ~3eves, azert ne az legyen a cel, hogy azon fusson FHDban. Na persze az lenne a jo, az teny. Csak, hogy grafikailag megallja a helyet par evig, nem az a focel. Kulfoldon meg nem gond az uj gep

-
MaTTeS
senior tag
Nem kell felkapni a vizet ember!
Nem mondtál újdonságot, hogy béta.
Ne a gépen akadj le, hanem azon amit írtam, hogy a GW1 jelenleg arányaiban jobban fut. Egyébként tökéletesen tisztában vagyok a gép teljesítményével.
Ezért béta, hogy az ilyet jelezd a fejlesztő csapat felé. Érdekes is lenne, ha csak high-end gépekkel tesztelnék a játékot. Ha jót akarnak kiadni, akkor bizony határozottan optimalizálniuk kell. -
MaTTeS
senior tag
Szerintem rohadt szar az optimalizálás. Ahhoz képest amennyi erőforrást megeszik csúnya. Közelében sincs a GW1 optimalizáltság/látványvilág arányához.
/ezen próbáltam: Intel C2D E7200 2.53Ghz, HD5670 512Mb, 4Gb ram, Win7 x64/ GW1-ben Full HD-ban, grafika maxra csűrve nem akadt egy pillanatra se és bőven 50-120 fps között mozgott helyszíntől függően. GW2-ben ellenben low grafikán is be-beakadt és bűn ronda pixeles volt.A játékmenet tetszik. De tényleg az optimalizálásra kell ráfeküdniük, mert ez így elég gáz.
-
M3oH
addikt
Rovid beta osszefoglalo a Gamestarttol, Gyu tollabol: [link]
-
Archanon
őstag
Na meséljetek, milyen volt a béta?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kexksz
addikt
válasz
Phoenix1993
üzenetére
Fogalmam sincs, addig még nem jutottam el sajnos, lehet nem is fogok, mert hétvégém elég sűrű lesz. Szerverekből most jelenleg 5 darab amerikai PvE van.
-
kexksz
addikt
Elementalist még mindig OP, Necromancer érdekes, élvezetes, az új Mesmer nem tetszik.

-
kexksz
addikt
Nagyon ugrál, lehúztam a grafot minimumra és így is 30-60 között (mondjuk még így is jól néz ki). Fix 60 azért nagyon jó lenne, azért nem szar annyira a gépem. Bár SWTOR betában is 30-40 fpsem volt a véglegesben meg fix 110, tehát valamit nagyon remélem, hogy ezen is javítanak.
Amúgy most neked is azt írja, hogy no beta event running?

-
kexksz
addikt
Így egy kis betázgatás után már most biztosra tudom mondani, hogy ez a játék forradalmi lesz MMOk terén, instant buy.

-
M3oH
addikt
válasz
Phoenix1993
üzenetére
1millio volt a regisztraciok szama. ~30ezren kaptak kulcsot, sajna ez van.
-
Departed
őstag
válasz
Scooby Dou
üzenetére
Nem vagy egyedül.

Szerintem kb. minden 20-adik ember kapott kulcsot.
-
Scooby Dou
aktív tag
fenebe.nem kaptam kulcsot

-
Ilsyde
őstag
Kaptam hivatalos választ az egyik menedzsertol, miszerint sok tényezo játszik kozre az árazásnál. Ezzel magyarázzák hogy miért nincs 1:1 konverzió dollár, font és euró kozott.
Azt is írták hogy az európaiak még dollárban látják az árakat, de euróba lesz váltva.Szóval marad a bolt, ott fele annyiba kerul

-
kexksz
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Persze arról. Anno mikor toltam minden kampányt külön-külön karival vittem, és asszem a legvégén abbahagytam, fogalmam sincs milyen felindulásból.
(Legalábbis arra emlékszem, hogy Nightfallban az utolsó előtti helyen voltam a Dervishemmel, azoknál a kaotikus nukleális akármiknél.
) -
kexksz
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ezeket mind 60 óra alatt ki lehet tolni?,

-
kexksz
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az a gáz, hogy tényleg olyan régen játszottam GWvel, meg amúgy is csak kazuál szinten, hogy fogalmam sincs az egész játékról, igazából azt sem tudom mit kell csinálni a pontokért, illetve hogy mennyire solo kontent, vagy milyen kaszttal érdemes/gyors megcsinálni. Kérdeztem ismerősöket, de senki nem akar újra GWzni, tehát muszáj lesz egyedül.
-
FehérHolló
veterán
Ha nincs se armorod, se pénzed, se fegyvered, akkor 0-ról elkezdeni a pontgyűjtést az 50-edik pontig olyan 4-600 játékóra. Az első 20-30 pont viszont elég gyorsan összejön (~60 óra).
Maga a tartalom miatt azonban szerintem érdemes megvenni. Ha csak a pontok miatt vennéd, felejtsd el.
-
kexksz
addikt
Amugy EoTN nelkul nem lehet semmi bonuszt atvinni, ugye? Mind megvan, csak az nek. Csak ezert most erdemes lenne megvenni es elkezdeni gyujteni a pontokat? Utoljara ket evre gwztem es alig emlekszem belole barmirre.
-
kexksz
addikt
válasz
Phoenix1993
üzenetére
Ha hol emlekszem.gw1ben pedig igy volt.
-
L_ajos
őstag
Yeah... szintén "ingame"

-
kexksz
addikt
válasz
Phoenix1993
üzenetére
Sztem mindketto.
-
M3oH
addikt
válasz
Phoenix1993
üzenetére
Lesz a WvW, ahol 3 szerver "kuzd" egymassal 2heten at. Ide lv1en is bejoinolhatsz, szintet kapsz, de a gear marad, szoval nem leszel igazi max szintes. De azt igertek. hogy igy is el lehet boldogulni, fejlodni es segiteni a szervered. Masik lehetoseg, a pvp arena, ahova belepsz , max szint, gear es skill. Tehat mindenki "egyenlo", persze a skilleket ugy rakod ahogy akarod.
-
Phoenix1993
csendes tag
Nem vágja valaki, hogy a pvp rendszerrel mi van? Szóval van a World vs World, (bár az engem rohadtul nem érdekel), de az 5v5 szerűség battle of kyro meg a társai azok hogyan fognak kinézni? Tehát lesz egy külön PvP realm arra, hogy instant 80 megcsinálod a karit, ott lesz a gear az orrod előtt és join? Vagy pedig a rendes karaktereddel tudsz joinolni játék közben (pl.: WoW aréna..).
-
kexksz
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen, tudom - most nyílván Arenasok a PH fórumot nézegetik és lenyomoztatják, hogy ki kapott innen betát, aztán kitiltanak és nem fogok tudni játszani azon a 2 napon, amikor tudnék.
SWTOR release előtt is egész fórum a betás élményekről beszélt, mégsem érdekelt senkit, annyi, hogy képeket meg videókat nem tolt senki. 
A legfrissebb pletykák késő Májusi release date-et mondanak, szerintem bőven lehetséges.
Csak hogy vlaamit érdemben is belerakjak a topicba, itt egy talent kalkulátor, el lehet vele szórakozni; [link]
-
FehérHolló
veterán
Az ugye tudod, hogy aláírtál/elfogadtál egy olyan titoktartási nyilatkozatot, hogy még azt sem említheted meg senkinek, hogy kiválasztottak bétára?

De amiért itt vagyok: Körülbelül mikor jelenik meg a játék és mikortól lehet előrendelni? Gyorsan kell majd ugranom egyéb okokból.
Szerk.: Visszaolvastam, és épp erről volt szó.

Szóval akkor tárgytalan.Haart: A D3 hype elég sokáig fog tartani. Marketing szempontból előnyösebb előtte pár héttel kiadni.
-
kexksz
addikt
Én is bent vagyok betában, már alig várom hétvégét, hogy belehessen logolni.

-
bAtt001
addikt
de gondolom van akitől meg így fognak elesni, pl én
diot tuti nem veszek de ezt venném ha nyáron vagy előtte jönne ki. ősszel meg majd elgondolkodok rajta hogy lesz-e időm játszani vele. sőt akkor nyárra lehet visszamegyek wowoz-ni is. na de én már csak ilyen furcsa állat vagyok 
-
scott_free
senior tag
Az a CE... az az ár!! Fémdoboz, egy tuti 30$-os brutál minőségindek látszó charr szobor, falikép (?? az a keret ritka ronda), etc...
hát, az első résznél a CE-hez Guild Wars feliratú Logitech headset volt ajándékba (még ma is azt használom
), most is betehettek volna egy ilyet vagy egy spéci egeret, sokkal hasznosabb, mint egy szobor... 
(még ha egy jó nő szobor lenne
) -
Ilsyde
őstag
Heh, ez tobb éves dilemma. Sajnos a digitális verziók az esetek tobbségében drágábbak, kerulom is az ilyesmit. Ha digitálisat akarok akkor megveszem olcsón a lemezt, csinálok belole képfájlt aztán feldobom a 2 terrás vinyóra a tobbi játék kozé

Írtam nekik egy levelet (support ticket lett belole) hogy mégis mi ez. Legalább számolják át rendesen az árakat.
Ígyis-úgyis drága a digitális verzió bár annyi a mentséguk hogy kapsz érte néhány apró bónuszt (3 nappal elobb kezdhetsz játszani, havi egy-két nap bétázás stb.). 60 dollárt még valahogy lenyeltem volna, na de ne essenek már túlzásokba. Mi ez, Steam?

-
Ilsyde
őstag
Megjelentek az oldalon a pre-order árak de érdekes módon váltották át a dollárt. A Standard Edition 50 font lett (38 helyett), a Digital meg 65 font (51 helyett).
Megnézitek hogy nálatok mit ír ki euróban? -
Xaels
félisten
Kaptam meghívót a BETA-ra. Meglesem bár nem az én műfajom lesz szerintem a Diablo 3 mellett, esetleg ha valakit érdekel akkor az Accountot oda adom utána. Még 10nap azt írta reg. után.
-
Ilsyde
őstag
Annal elobb en sem szamitok ra.
Volt mar olyan nyilatkozat hogy a betatol fugg a megjelenes. Minel tobb mindent kell valtoztatniuk es csiszolniuk a visszajelzesek alapjan, annal kesobb fog megjelenni. Remelem nem akarjak balanszolni mert annyi valtozo van a jatekban hogy az eletben nem keszulnenek el vele.Sajnalom hogy ritkan lesznek ez a hetvegi beta lehetosegek, de legalabb adott a lehetoseg. Valahogy szert kell tenni egy normalis beta kulcsra.
-
M3oH
addikt
Beta FQA[link] van benne egy baljos sor: -The first BWE is currently planned for late April, and we expect to have one every month or so. The schedule is subject to change and will be confirmed at a later date. Currently, we do not know how many of these events we will have.
Tehat az elso beta hetvege aprilis vege, es havonta egyet terveeznek. Asszem majus-juniusi megjelenes felejtos ez alapjan. -
Archanon
őstag
Mekkora élmény volt már, mikor az új rendszeremben egy alaplapi x4500-as VGA is full maxon vitte 30-40 FPS-sel a GWEotN-t (!) is.
Egy húzott radeon 9550GE (128mb) viszont már a minimumtól is gyakran vért izzadt... 5-15 átlag FPS, sok embernél városban olykor 2-3. Propheciesben talán 18-20-is is fölment a gyengébb textúrák miatt... -
kovsol
titán
Én full hd high beállítással szeretnék játszani vele majd, és szerintem simán menni is fog úgy a gépemen. Az első rész is nagyon jól volt optimalizálva, remélem ezt a jó szokást megtartották
Abban is reménykedek legalább 4 proci magot ki bír majd használni a játék, nem csak kétmagosokat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lightyear - befektetési app
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Házimozi belépő szinten
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), mint a GW1, tobb koltseggel is jart a fejlesztes, azt be kell hozni vhogy.
Amúgy én emlékszem rosszul vagy az első rész tényleg jutányosabb áron került forgalomba. (Magyarországra értem, nekem ilyen 8-10 körüli ár rémlik.)

Persze ahhoz nincs havi ket napos beta eleres.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), most is betehettek volna egy ilyet vagy egy spéci egeret, sokkal hasznosabb, mint egy szobor...