Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy error szöveg helyett jöhetne egy sorszám képernyő, vagy lehet totál random, hogy ki tud belépni.
-
Terrorista
senior tag
válasz
S0m30n3
üzenetére
Mindenkinek saját lootot ad a játék, a másét nem látod. Ebben pl. 6 db loot volt nekem.
A szakmákat megismerni nem vészes.
Minden alapanyaghoz oda van írva mely szakmákhoz lehet felhasználni. Fontos, hogy a kék (rare) matokat gyűjtsd, mert azokból rengeteg kell és elég nehezen lehet hozzájuk jutni.A tárgyakat, salvage itemeket meg szét kell szedni a salvage kittel, mert esik belőlük alapanyag.
-
törölt tag
Remélem az AH-val csinálnak valamit. Ah nélkül nem látom át a szakmákat rendesen

-
válasz
bimbilla09
üzenetére
Most jött valami patch és kidobott.
Egyébként megy és tök jó. -
S0m30n3
aktív tag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Vagy csak vissza mentek aludni, mert játszhatatlan szar az egész.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#2190) Kelvin : pf, pont megelőztél... Amúgy wikiről el is feledkeztem, tegnap akartam nézni, csak pont nem volt akkor. Kössz, hogy eszembe juttattad.
-
Kelvin
őstag
így van, toljuk

Ezenkívül a hivatalos GW2 wikit bújom, hogy megismerjem a rendszert. Ajánlom mindenkinek. -
bimbilla09
tag
jolvan. most megnyugodtam. utolsó hozzászólás 10 órakor. most dél van. mindenki tolja és minden okés, ugye ?

-
HS 2142
őstag
A party rendszeren javíthatnának, öten egyszerre kimegyünk a városból és mindegyikünket másik overflow szerverre pakolta át. Többszöri próbálkozás után is az lett a legjobb eredmény, hogy ötünk közül ketten együtt tudtak haladni.

(#2186) Dani82: Töltheted, már itt a fórumba is linkelték a telepítőt.
-
Dani82
senior tag
amig nincs pre-purchase meg semmilyen kódom, se játékom, nem tudok regelni accountot, hogy letöltsem a klienst?
-
qad
senior tag
Ma már nem jeátszik senki?

-
qad
senior tag
Jó reggelt, javult valamit a helyzet tegnap óta? TP, mail,lagg?
-
RI/OS
addikt
fasza a game.
így reggel 6 óta, csak sikerült abbahagyni most a gamet :d
jóéjt
-
törölt tag
Mindenki csak JC-re megy ahogy láttam. Chef meg eléggé üres, ennyire nincs neki értelme? Lehet inkább LW-t húzok ha tényleg gázos de azért még utána nézek hátha

-
Xmodule
őstag
Nem jatszottam az egyel ugyhogy ez a gw2 elsöre kicsit kaotikus volt de aztan ahogy jatszottam kezdtem megerteni meg közben ts3 on is jött a help. Szoval szerintem jo kis jateknak igerkezik. Ez az elsö benyomasom.

-
Craftingban otthon van valaki? JCnél, hogy a rákban lehet a "Copper Filigree"-t megtanulni? Az alap 3 mellé új crafting component-et tanulni? 37/75 a JCm most, a videókon ilyenkorra már megvan az embereknek ez a reci.
-
Asbee
veterán
Ha valakinek esetleg van kedve guildbe jönni, játékban Situation (TheSituation acc név) néven megtalál. Egyenlőre ketten vagyunk 1-2 ismerős majd még jön. Nem csak magyarok leszünk.
Whitside Ridge. -
törölt tag
Csak nálam nem tölt be a Tradin Post?
-
warcat
veterán
Valami bűzlik Metrica provinciában,folyamatosan kivág kritikus hibával asztalra és csak az egész játék ellenőrzése után enged vissza,húzok is el onnan

-
dunc
nagyúr
válasz
Lézerparaszt
üzenetére

-
dunc
nagyúr
Milyen a gépigénye ? Nekem GTX 560 ,FX 4100 van,valakinek tapasztalat ? (full HD )
-
Hunpriest
senior tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Erre gondolsz?

Mert itt nem kell választani semmit, mindent megkapsz. Xp-t, pénzt és karmát.
-
Lézerparaszt
őstag
Eventek végén a rewardoknál ha kijelölöm az XP-t akkor miért nem ad semmit? Ez is egy bug?
-
bajtokarpi
őstag
Jander, K_mester köszi a segítséget. Jaj de várom már a keddet. Kicsit viszont aggódom, hogy nehogy az legyen, mint pl. (D3-mal,) hogy nem tudják a usereket példányszámilag kiszolgálni, és hiába rendelted elő, nem jut, mert elfogyott. Bizakodom. Köszi
-
warcat
veterán
Mi ez a nagy csend,mindenki játszik?
-
Asbee
veterán
Akinek error 42 van autoplay-t vegye ki. És láss csodát... vicc
-
aizen92
addikt
Egy kis vidámság

Ez a videót küldöm minden ERROR 42 fannak -
Asbee
veterán
Engem az istenért nem enged be... Kezdem nagyon unni. Ennyit a head startról, majd éjszaka lehet játszani.
-
qad
senior tag
Rettenet simán fut a játék így hogy alig vagyunk fent
Trading post még mindig nem műxik. -
Sixkiller6
őstag
bakker, végre belépek, mondom csinálok egy új karaktert (sylvari nekro), lemegy az imidzs film, sötét kép, nem megy tovább, alt+f4.
erre most nem enged vissza.
grrr -
-
törölt tag
És most mindenki temetheti a HC karaktert
tudom-tudom nem vicces
-
Sixkiller6
őstag
vmi peccs lejött
-
warcat
veterán
Na megcsinálták,benntvagyok.
-
qad
senior tag
Hello... Engedi tölteni a patchet. Talán rajtra kész a szerver is.
Nyomd a Play gombot....
-
adamkaa777
senior tag
Eljutottam a play gombig és szürke

-
Újabb twitter gyöngyszem:
"At present our server team are working on the underlying problems that are causing login issues, thank you for your continued patience ^AT"
Thank you, Captain Obvious....
-
Jander
senior tag
válasz
üzenetére
Természetes, azért is mondom, hogy főleg Tőlük furcsa ez a bénázás, ezért vagyok mérges picit, de természetesen érthető a nehézkes indulás, és már örömmel várom, hogy megoldják a problémát.
Egyébként pont a WoW indulásánál nem voltam ott, hallottam róla, hogy ott is volt kemény sz*rakodás. Ami eddig számomra a legklafább starttal rendelkezett az a Rift volt (tavaly?). Az Aion is szerintem sima volt, bár ott ugye Koreában már korábban elindult a szolgáltatás.
-
qad
senior tag
Nagyon jól indult a gw2 a d3-hoz képest és reméljük sikerül összehozniuk nemsokára. Ha ma még kijavítják a kutya sem fog emlékezni/felemlegetni ezt a pár órás szösszenetet.
-
törölt tag
Nem havidíjas MMO-tól ne várj olyan színvonalat azért mint a nagyoktól. És GW1 populációja nagyon lassan indult be WoW és Lineage 2 miatt. De ha már WoW akkor a vanillások szerintem még máig emlékeznek a Blizzard kezdeti hasonló dolgaira. Ott is eltartott mire jó lett csak a nagy név ez elfeledteti és sokan már csak akkor csatlakoztak be mikor 1-2 kieg kijött. Több MMO van ami jobban indult és a végén F2P is lett a nagy részük.
Nem védeni akarom (és nem is kötekedni) őket mert én is ellenék a játékkal de láttam már egy jó pár start-ot és ha ennek vége akkor itt azért Royal mód lesz majd
-
Wow sem volt különb, igaz az utolsó kiegnél már csak 1-2 óra bénázás volt. D3? Helló, Error 37 hosszú napokon át? És még lehetne folytatni.
Engem igazából az idegesít, hogy egy rohadt ETA-t nem képesek benyögni, csak 2 órája egy "Thank you for your patience, we’re still hard at work and we will keep you updated."-et...
K_mester: Ez butaság. Semmi köze a játék üzleti modelljének ahhoz, hogy milyen problémák vannak az indulásakor. Arról nem is beszélve, hogy az új generációs játékok nagy része már F2P micro-paymentes lesz, mert jóval nagyobb üzlet, mint a sima havidíj....
-
qad
senior tag
Köszi, sajna sehol sem látok semmi konkrétumot(időpontilag).
Valaki aki tud még esetleg másik linkeket a gw2 mostani állapotával kapcsolatban, link pls.
(#2142) qerte
Azt 1 órát szerintem simán.
Ha lenne is szerver 1 órán belül megint leakasztanánk a sok belogolással és nem tudnál feljönni. -
qerte
csendes tag
Akkor most mehetek sittet pakolni?
-
Jander
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem volt tapasztalatuk, a GW1 ennél sokkal durvább volt, hiszen ott nem voltak külön szerverek ugye, mindenki egyszerre egy helyre lépett be. Mindegy... lassan 10 órája megy az error 42 és ez elég elszomorító. A kezdésnél ugye azt írtam, hogy az amcsi indulás az egyik legjobb volt, most ezt megváltoztatom, az eddigi legrosszabb tapasztalat ez az indulás. Ott voltam szinte az összes nagy mmo indulásánál, ekkora bénázást még nem láttam. A kontraszt itt a legnagyobb, mert szerintem az Arenanet az egyik legprofibb csapat minden téren a jelenlegi piacon!
-
qad
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Most még igen sajnos.
Rálesek a variance-ra hátha írnak valami időpontot.
-
Sixkiller6
őstag
mindenkinél connection error van?
-
törölt tag
Tapasztalatuk se volt még mert GW1 korában ez még nem volt ennyire elterjedve mint ma. A start meg olyan amilyen.
Lehet, hogy van 10 hozzáértő ember a többi meg mind a nagyfőnök rokona és ismerősei akik ott dolgoznak, habár ez túl hazai felfogás
szerk:
(#2135) dunc:
1-2 hét és mindenki PH! addikt

Mondjuk ebben lehet D3 topik tartja a rekordot de nem 100% -
dunc
nagyúr
Az az érzésem,hogy ez a topik hamarosan nagyon fog pörögni

-
törölt tag
Nem hinném, hogy valaha is volt dolguk hasonló tömeg áradattal. Lehet kicsit többen vették meg elővételben mint gondolták

-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
öhm, nem. inkább akkor úgy írom, hogy a dobozos pre-ordert megvettem, nem a prepurchase-t. a pre-order tudtommal csak egy napot kap előnyben. de akkor is rosszat írt az Arenanet, mert prepurchase vásárlóként hivatkozik rám, én meg csak pre-ordert vettem.
-
qad
senior tag
Hmm , kicsúszott az arenanetes srácok kezéből az irányítás? Úgy nézem rosszabb lett a helyzet 1,5 óra alatt vagy van aki játékban van?
-
S0m30n3
aktív tag
WTF, én is megkaptam a levelet, hogy a HÁROM NAPOS headstart elkezdődött, pedig én csak pre-ordert vettem. Szerintem nagyon elnéztek valamit.
"Hundreds of thousands of players from around the world will become a part of MMO history when Guild Wars 2 launches at 12:01 AM Pacific time on August 28, 2012.But as a Pre-Purchase customer, you're entitled to three days of Headstart Access – starting right now!"
-
még szerencse hogy reggel játszottam négy órát
azt hittem a sok stressz teszt után simább indulásunk lesz, de csak nem sikerült a srácoknak felkészülni teljesen a rohamra -
warcat
veterán
Hehe,nekem most jött meg az email
"Log in Three Days Early and Play - Guild Wars 2 Headstart has Started! "Kuckuc,nagyon vicces,belogolnék én vazze,ha lehetne
-
L_ajos
őstag
Én se bírtam várni (
), igy most meg is vettem. Már töltöm lefeléé 
-
Jander
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Az isten szerelmére, végre bejutok több óra várakozás után örülök meg minden, erre kiírja nagy betűkkel: new version, client restart in 2 minutes... Hát ezt nem hiszem el, most meg persze összeomlott az update szerver is nem csak a login.
-
törölt tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Csak egy hangyányit van leterhelve a rendszerük.
100kb/sec
szerk:
Változott a helyzet, közben connection error lépett fel
-
adamkaa777
senior tag
Új patch
-
Lol, most kuldtek a mailt, hogy, elorendeltem, ugyhogy hajra, 3 nap headstart, loginoljak s menjen a game, jokor irjak.

-
törölt tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Warri gun-al is tud szépeket alkotni

Minden class-ra figyeltek, hogy melee/ranged szinten is meg legyen az esélye a harcra.
Thief-nek nagyon bejön a mozgékonysága, szinte levakarhatatlan. Hátránya, hogy ha Warriként akarok játszani akkor halott.
PvE-ben nem tudom mennyire lehet jó a Thief de sima sPvP-re nagyon szórakoztató tud lenni.
Warri-t meg lehet húzom a szabad világban és Thief meg csak sPvP
-
Jander
senior tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Én speciel nem szeretem a melee osztályokat, de itt valami isteni mindkettő amit említesz! És nagyon jó erősek is, szóval nincs az, hogy sosem éred el a mágust aki 50 méterről szétlő 2 fireball-al. Tetszeni fog mindkét class hidd el!
-
bajtokarpi
őstag
válasz
üzenetére
Először is köszönöm a válaszodat! Néztem videót a Thief-ről. Nem egyszerű, ahogy ossza az "áldást", csak lestem. Bár szerintem sokkal technikásabb karakter, mint pl. egy warrior. Nekem, mint kezdő GW2-es emberkénem, szokni kell a dolgokat. De végül is szerintem a Thief egy vegyes karakter, mert vannak távolsági, illetve közelharci képességei is.
kexksz köszi neked is. Az lesz, azt amelyik jobban kézre áll. Meglátjuk.
-
Na mondom nem is baj, hogy csak delutan lesz idom gamelni, addigra megoldodnak az ilyen login issuek, de ugy latom pont becumiztam...
Az is a gond, hogy csak randomba generaltam karit, csak a nevek miatt, most csinalnam meg normalisan, de ha kitorlom a jelenlegit s utana meg nem enged masikat csinalni, aztan lefoglaljak idokozben, akkor tuti idegrohamot kapok.
PH guild nem alakult meg?
Variance-hoz nem akarok kisregenyt irni, meg egy kisebb es valszeg ertelmesebb csoport chatelese jobban is erdekelne. -
KisTücsök
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Variance
-
Lézerparaszt
őstag
Van már valami magyar "gyűjtő" guild? Szívesen belépnék már csak a guildtagok folyamatos miez miaz jellegű zaklatása miatt is
-
kexksz
addikt
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Próbáld ki mindkettőt és döntsd el te.

-
törölt tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Warri erősebb de Guardian meg túlélőbb, egy team-ben mindkettőre szükség van de nekem jobban bejött a Warri. Egészen addig ameddig meg nem néztem a Thief-et (sajnos).
-
Jander
senior tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
A bétában több féle ilyen láda volt, kulcsot vagy találsz (kb. 0.005% sansz
) vagy veszel asszem 125 gem. Minik, dye-ok illetve hasonló dolgok esnek belőle.Lassan gyenge 4 órája error 42... imádom a játékot meg az Arenanet-et de ennyi stress test után kicsit könnyebb indulásra gondoltam.
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Készülök a keddre, de még mindig a faj/kaszt dolgon rágódok. Eddig minden játékban közelharci karakterem volt (D1,D2,D3, WoW stb.) Általában warrior-ra esett a választásom, mert szeretem mikor kézzel fogható közelségből tudom az ellent megsemmisíteni. És itt merült fel bennem a kérdés, megint warriort? Már annyiszor volt. Gondoltam még a guardianra. Mi a véleményetek? Én nem bétáztam, nem stressz teszteztem, ezért nincs igazán rálátásom.
Köszi
-
Lézerparaszt
őstag
Találtam két ládát ami ad valamit, csak nem tudom mit. Ha használom, akkor egy trade ablakot ad ki ahol sapkát lehet venni meg ilyesmit. Ez egyébként mire való?
Új hozzászólás Aktív témák

- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Minden alapanyaghoz oda van írva mely szakmákhoz lehet felhasználni. Fontos, hogy a kék (rare) matokat gyűjtsd, mert azokból rengeteg kell és elég nehezen lehet hozzájuk jutni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)