Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
VS[FR] ellen láttam, hogy sokan panaszkodtak a fórumon, mert van valami éjszakai banda - kanadai fransziák - akik éjjel mindent elfoglaltak, amíg az EUsok aludtak.
2 Hét? Azt hogyan? Nem múlt hét óta van 1 hetes reset?
Jó nekem a WR, már kezdenek belejönni az emberek a WvWbe. Csak amikor csúcsidő van, akkor kicsit idegesítő, hogy a sok lúd disznót győz alapon özönlenek az UWsok, mint az oroszok és mindig pont akkor jön a következő zerg, amikor már majdnem bevertünk egy csoportot. Persze én is ideges lennék ha egy órát át queueznék a WvWhez, tuti mennék a vérszagra

Mondjuk ha az ember PvE eventeket tud farmolni, akkor közben egész sok cucc is esék az MF buffnak köszönhetően.
-
Dani82
senior tag
Ismeritek a Wild Bill nevű thief pvp videókat. Kiváncsi vagyok m a véleményetek, mert halál egyszerű és iszonyat hatékonynak tűnik ráadásul nincs összevágva a legjobb jelenetekből. Nem értem, hgoy csinálja, kipróbáltam, nem ment

-
-
HaaS
addikt
Kösz a D3 infókat! Pedig sokan és nagyon várták...
Végre megvolt az első igazi sikerélmény
! Lvl 26 guardian, pont bindoltam a bloodlustos greatswordomet, megyek haza, folytatni a sztorit, mikor bevillan a group event.
Kajabálok, hogy retreat, aztán futok, mint a szél, bekerül a minimapbe a szarvas ikon, nézem, kettő, három... húú, szaporodnak az elhalálozások rendesen...
Odaérek, valami muksó végzi ki a tizes csoportot, egy vékonyka lány éppen az életéért fut, mire leordítom a bossz fejét, hogy akkor stand your ground, rávetem magam... mi sem kellett több neki, jön utánam, mint a bolond. Igen erőteljes vital+toughness kombó a karakter, kapja az ütéseket szépen, de hát ott minden volt. Vakítottam, shoutoltam, gyógyítottam, rohantam, váltás hammerre, hadd repüljön, csak minél messzebb a haldoklóktól. Mire már kezdtem kifogyni a szkillekből, már elkezdtek feltápászkodni, meg egymást revive-olni a többiek, valaki behájdoltatott (áldja meg az ég)... na a főkoma rohan vissza aprítani a népet. Én pihegek, hogy ez már mi lesz... senki nem healelt, nagy nehezen összekapom magam, újra vissza a buiba... hát mit mondjak, hullámzó meccs volt, váltogattam a fegyvert rendesen, időzítettem a szkilleket, volt még halálozás bőven, kellett még irányítgatni a csúnya főgonoszt is...
No nem szaporítom a szót, lényeg, hogy kinyírtuk, bár biztos jöttek még többen is a vérszagra, vagy 15-en lehettünk a végére... kezdem megszeretni ezt a guardiant, annyi szent, nehezen fekszik, itt sem volt halál
. Többen is gratuláltak a végén, szóval megvolt az első sikerélmény
!Valahogy annyira gyors a játék, meg úgy rohan mindenki, hogy ezek a pillanatok - errefelé - nagyon ritkák. Nincsenek ugye "igazi" kasztszerepek, hogy tank meg healer, furcsa is volt kicsit... eddig bevallom, nagyon kerestem az EQ2 érzést. Ott is dettó ez volt... mindig a mágusokat, meg a rangereket preferáltam, aztán valahogy végül a tank szerepet játszottam a legjobban, azt szerettem meg.
Szóval hepinesz van
. -
kexksz
addikt
Ma volt ellenünk tournamenten egy full bug abuser team, akik a capture pointokon kezdtek a spawn helyett, és megmondták, hogy nagyon bénák vagyunk, mert ők már rank 37esek. Húha.

-
válasz
üzenetére
WvWn azért bele lehet futni. Én mostanában egy Thieffel rohangálok fel s alá, de ezen a héten inkább az a baj, hogy ha bele is megyünk egy 2 v 4-5ös szituba, akkor is tuti, hogy mire végzünk már megjelenik egy újabb rohadt csorda az UW szerverről és letrainelnek minket.
Örülnék, ha a high-pop szervereket egymáshoz tennék, mert annyira nem vicces Outmanned buffal rohangálni...
-
törölt tag
1 dolog nagyon az agyamra tud menni, nincs egyáltalán 1v1. Se duel se sPvP-ben nincs lehetőség. Hiába keresek olyan szituációt valaki tuti bele hiénázik

-
törölt tag
válasz
nosferatue
üzenetére
Ranger a maci pet-el lenyom mindent

-
FehérHolló
veterán
válasz
nosferatue
üzenetére
Én az elementalist-ommal nem simán, de hatásosan végig tudom tolni a 10%-kal magasabb szintű területeket is. (Tehát 40-es szinten mondjuk a 45-ös szörnyekkel nincs gond, veteránokat azért elkerülöm, ha egyedül vagyok.)
Mondjuk kell hozzá minimális AH-zás (olcsó, de épp szinthez illő cuccok), és taktika. Viszont sokkal gyorsabban lehet fejlődni. -
nosferatue
tag
válasz
andris811
üzenetére
Warriorként komolyabb megerőltetés nélkül tudom teljesíteni a 2-3 szinttel magasabb heart questeket, dinamikus eventeket. Mivel más kaszttal a béta óta nem játszottam ez nem tudom a clothos, bőrös kasztok esetében hogyan alakul. Én simán berongyolok a magasabb területekre.
-
törölt tag
válasz
andris811
üzenetére
Ha nagyobb a szinted mint az adott zóna akkor lekorlátoz. Akárhova mehetsz szintezni ami kisebb vagy azonos nálad.
szerk:
Aha, akár az is jó
Ja és érdemes szakmákat húzni mert fejlődik ettől is a karakter, +a felfedezett receptek után jó kis xp jár.
Annyi még, hogy olyanokat kell amik nem ütköznek nyersanyagokban. -
andris811
tag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Na igen nem véletlen választottam ezt a szervert
És ezek közül a klánok közül melyikek aktívak?
Egyébként volt valaki olyan helyzetben, hogy elfogytak az ő szintjére való taskok? Kessex Hillsben vagyok, 17esen, de a kövi task és a story taskom is 19es szintű... Van valami más módja is a fejlődésnek? -
kovsol
titán
nem akar beengedni a jelszómmal, gondoltam resetelem, erre nem működik a resetelős weblap

-
KisTücsök
addikt
válasz
andris811
üzenetére
A magyarok több, mint 70%-a a whitesideon van (én is). Itt találhatsz klánokat.
Amúgy tényleg, ahogy belegondolok... Annyira hitetlenül addiktív. Pedig nem túlzom el, de ha elkezdem, nehéz abbahagyni. És még csak szintezek. Az elején volt egy kis spvp, azóta sem. WvW is csak néha, pedig ezek képezik a játék nagy részét azért. Meg még mennyi mindent fognak belepakolni elvileg.
-
andris811
tag
Sziasztok!
Tegnap előtt vettem meg a játékot, valami eszméletlen jó lett! Whiteside ridge szerveren játszik valaki? Milyen magyar guildek vannak, ahova be is lehet jutni? Egyedül azért néha unatkozok, meg hát azt se tudom néha mit hol merre... Köszi
-
HS 2142
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Elég homályos, kb ennyit mondtak róla, de ez is már egy éve volt.
Miniket szerezni lehet úgy, ha megveszel egy packet belőlük gemstoreban vagy TP-n, ha GW1-el játszottál, akkor a HoM-ban is kaphatsz, illetve a Deluxe Edition része a Rytlock minipet. Mystic Forgeban minik kombinálásával ritkábbakhoz is juthatsz. (Nem tudni, hogy az 1 éves karaktereket majd mivel lepik meg, az első részben ez a hagyomány szerint minipet volt, a 6. évben meg átváltoztató tonic.)
-
KisTücsök
addikt
Egy-két dolgot még meg akartam kérdezni. Guild hall mikor lesz?
Van az a dolog, hogy elvileg van mindenkinek saját háza, és úgy változik a ház körüli dolgok, ahogyan a játékban viselkedünk. Ezzel mi a helyzet? Az egész játékban ez a leghomályosabb számomra. Peteket hogy lehet szerezni? A TP tele van vele, de nekem még nem dobott semmi.
-
KisTücsök
addikt
válasz
front3r
üzenetére
ergo most ezt azért csináltatta velem, mert valaki megpróbált belépni máshonnan? Tényleg egy kicsit beparáztam, mert haverom accountját, aki ugyan ott lakik ahol én (ha ez számít), pont ma törték fel. A jelszavamat már megváltoztattam két hete, de szerintem kitalálok egy még bonyolultabbat. Nah mindegy. Én se kapcsoltam ki amúgy. Köszi szépen!
-
front3r
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Ha az miatt van akkor azért, de majd ha az emailben rámész a linkre, akkor kiírja hogy honnan volt a próbálkozás. Általában a te településed, de a szolgáltató IP kiosztása miatt a közeledben lévő városod is lehet, amit ki fog neked írni az oldalon.
Egy a biztos, hogy járj utána hogy miért kaptad az emailt. Én nem kapok idegen próbálkozásokról levelet, mondjuk én meg is változtattam a jelszavam jó bonyolultra. Az a legjobb, és máshol ne legyen használva.Ha jól tudom ezt ki is lehet amúgy kapcsolni az account oldalon, de én nem kapcsoltam ki, fő a biztonság.

Régen azért volt, mert rengeteg hacker kísérlet is volt, meg a rendszer se működött megfelelően, de már ez kb 2 hete tuti nem probléma, tehát lehet használni rendesen.
-
KisTücsök
addikt
Most ez bug vagy mi? Miután bejelentkezek, nem tudok a play-re menni, azt írja, h érvényesítsem az accountomat, először rámentem, h send, és küldött is egy emailt, de ezzel nem foglalkoztam, mert a küldés után már be tudtam lépni a játékba. Aztán most megint akárhányszor bejelentkezek mindig kiírja, h érvényesítsem, de elég csak a cancelra is menni, akkor is betudok lépni. Tegnap még nem csinálta. A frissítés cseszte el, vagy nálam van valami?
-
FehérHolló
veterán
Mint gondolom észrevettétek már, kijött egy új, komolyabb patch. Change log itt.
Nekem összességében tetszenek a változtatások.
-
akela91
addikt
Mesterséget hanyas lvl-től lehet tanulni? Illetve hol?
-
Corpuscle
őstag
válasz
SimonYana
üzenetére
Nekem is ez az első MMO-m. Az FPS-ek nem kötnek már le annyira. Havernál láttam a GW2-t, megtetszett, megvettem. Nem bántam meg, nagyon jó kis játék. Az általad írt nehézségeket én is átéltem/átélem, de már kezdek belejönni. Több, mint 20 éve gémelek kisebb kihagyásokkal, soha nem gondoltam volna, hogy MMO-t fogok tolni valaha is.
-
Dani82
senior tag
válasz
nosferatue
üzenetére
Lassan egy hónap játék után én még mindig nem tudom mik a tokenek, mi az a malice, mi a sigil és az insignia. Lövésem nincs mik ezek. Vagy pl. a roaming?!

-
Departed
őstag
válasz
..|.. (*_*)
üzenetére
Boooring...

Szerintem szorítkozzunk a GW2-höz kapcsolódó témákra ebben a topicban.
A téma meg amiért érkeztél az eladás -----> Hardverapro. -
..|.. (*_*)
csendes tag
válasz
akela91
üzenetére
sok éve voltam regelve. csak annak a fióknak egy ideje már hogy megszűnt. szal neked se kéne ilyen okosnak lenned. egyébként nem oltásnak szántam a dolgot...inkább olyan lenézésnek (gyengébbek kedvéért viccelek csak). csak még sehol nem láttam hogy büszkék lennének az idősebbek hogy ők még mindig játszanak videó játékokkal, eddig mindig csak azt hallottam hogy nem játszanak már csak nagyon ritkán, meg hasonló csúsztatásokat. én csak annyit mondtam hogy én személy szerint úgy érzem hogy már nem köt le a videó játék mint ahogy mondjuk 4 éve. de természetesen forumon szeretik az emberek kiforgatni más szavait....

-
nosferatue
tag
Sokan panaszkodtak, hogy nem esik elég token az instákból, kicsit finomhangoltak:
Dungeon Rewards
We’ve made some significant updates to dungeon rewards. I wanted to try and clarify them here. All of these changes have been the result of an original exploit which was letting players receive upwards of 20 levels by completing a single dungeon run. We initially closed this exploit, which caused some new problems. The result is this new system which should increase dungeon rewards for players who play though them normally but help curb inflation of rewards for those who are using exploitative methods to farm them.1) Dungeon tokens are now rewarded at the end of an explorable chain. This was done to stop players from repeatedly entering a chain and farming the first boss that dropped tokens rather than playing the entire chain. At some point in the near future, we will make up for this by making dungeon tokens a rare drop so that even players who are not completing a chain can make partial progress toward the rewards.
2) Dungeons reward 20 tokens for completion and now reward an additional 40 tokens for the first time they are completed each day. This means that if players can complete all 3 chains of a dungeon in a day, they’ll receive a total of 180 tokens, which is enough to purchase some of the smaller rewards.
3) Dungeon tokens should be account bound. This will allow players to have a single character farm tokens for their other characters. -
válasz
akela91
üzenetére
Az egy napos reg egy dolog, gondolom a GW2 eladása miatt regelt a fórumra ezzel az egyedi névvel. Az már nagyobb baj, hogy 21 évesen már nem köti le a helyesírás sem, de az angolt azt nagyon vágja...
On: Jumping puzzle-ök 24 órás reseten vannak? Ha igen, akkor a láda kinyitása után 24 óra? Vagy éjfélkor - amcsik miatt reggel 9-kor - resetel?
-
akela91
addikt
válasz
..|.. (*_*)
üzenetére
Te meg az 1 napos regeddel ne oszd már itt a népet.
-
SimonYana
addikt
Én nyertem Kisfiúk!
42 -
dilipok
veterán
válasz
..|.. (*_*)
üzenetére
21 evesen tuti kinottel. En 31 vagyok, de meg mindig elvezem... nem vagyunk egyformak, ilyen egyszeru ez. Ne a "koroddal" takarozz

-
..|.. (*_*)
csendes tag
válasz
SimonYana
üzenetére
röhögni fogsz de csak 21 vagyok
de mégis úgy érzem hogy már nem köt le, inkább játszok egy régimódi hack and slashel. pl a Torchlight 2 ami tök új de ugyanakkor régimódi is, na az nagyon bejön. azzal elleszek ha unatkozom. nem tudom megmagyarázni de a GW2-ből valami hiányzik nekem, vagy mint már mondtam már kinőttem az MMO-kból. -
HS 2142
őstag
Nem lesz restart, de ha szorgosan reportolod (/bug vagy kikeresed menüből), akkor a GM előbb-utóbb helyreteszi, attól függ, mennyire ér rá. (Nekem eddig kétszer volt ilyen, az egyiket másnap meg tudtam csinálni, de a másik Malchor's Leapes skill challangre minimum 5 napig vártam.)
-
Haart
addikt
Mikor lesz a következő szerver restart? Mert elképesztően sok Skillt adó NPC hiányzik. Nincsenek a helyükön.
Úgy néz ki nem is lesz jó a kövi restartig. -
SimonYana
addikt
válasz
..|.. (*_*)
üzenetére
Miért hány éves vagy? 70 ?
Ne mond már ezt Batman!
Szerintem ez nem korfüggő , vagy én vagyok nagyon gyerek!
-
HS 2142
őstag
válasz
SimonYana
üzenetére
Ha nyomsz egy O betűt, akkor a trading posttal könnyen el tudod adni a feleslegessé vált holmikat, (még az adókat beleszámítva is) jellemzően jobb áron, mint ahogy a merchant átvenné. Ha nem éri meg felrakni, akkor salvage és a kapott cuccot beküldöd a bankba. Ha nem vennél, hanem saját magad csinálnál táskát, akkor egy 8-as baget az alábbiak bármelyikével legyárthatsz alapból: az armosmith (réz), a leatherworking (rawhide leather) vagy a tailoring (jute scrap) a neked való szakma.
-
Azt jól látom, hogy nincsen Rifle Mystic Weapon?
Vagy csak a wiki hiányos?
-
válasz
Cathfaern
üzenetére
A Bloghoz való hozzászólásokat szerintem átnyálazták rendesen, hogy kinek mi a véleménye (l"et us know what you think").
Magával a hack and slash-vel, mint végtelen farmolással nincsen gondom - megvolt mmoban is pár keleti farmolós név is
- , de nem is olyan régen a TQbe például jóval több időt öltem bele, mint magába a D3ba, mégsem untam bele. (mondjuk annak jóval hosszabb volt a storyline-a).Mint ahogy írtam, lehet, hogy megváltoztam én is - és talán ezért is várok ki a Torchlight 2vel egyelőre.
Az már az elején látszódott, hogy ekkora tömegre nem számítottak
vagy úgy voltak vele, hogy a férgese gyorsan lemorzsolódik- azért a rajtnál jelentkező problémák hetekig vissza-vissza tértek -. Azt is hangsúlyozták az elején, hogy ez nem mmo, így nem lesznek nagyobb content patchek - mondjuk ez nekem egyértelmű volt, de lehet, hogy ennyien jöttek a wowból, vagy ennyien nem tudták, hogy mi az a h&s/ hogy is működöt ez régen.Szerintem gazdaságilag sikeres volt a játék, ezt nehéz lenne vitatni az eladási adatok alapján. RMAH bárki bármennyire is fújt rá, zseniális ötlet volt a Blizz részéről, szerintem rendesen hozott a konyhára. A "bukást" én arra értettem, hogy nagyon sokan csalódtak, olyan ismerőseim is, akik anno a D2vel - is - nagyon sok időt eltöltöttek. Én is azért vettem meg, mert arra számítottam, hogy hónapokig/évekig ezt fogom nyúzni.
Nem flém keltés a cél, de kicsit olyan érzésem van a Blizzel kapcsolatban, mint az Apple cuccaival: a Blizzard bármit ad ki az siker lesz, függetlenül attól, hogy a minőség, már nem olyan, mint amit anno megszoktunk. Nem is annyira számít, mert a cég hírneve elviszi a hátán az egészet. Így lesz ez a pandával is, bőven vissza fogja hozni az elkóborolt előfizetőket. (Mondjuk az AP lejárta utáni előfizetői számokra kíváncsi leszek majd)
-
Cathfaern
nagyúr
"- Nekem az sem volt szimpatikus, hogy amikor rájöttek, hogy az akkor MF rendszer szar volt - ruha cserélgetős style -, akkor kiírtak ~5 lehetőséget, hogy a játékosok szerint melyik lenne a jó. Baszki, ezt a játékosoknak kell kitalálnia/megszavaznia? ..."
Ezt félreértetted annó
Az ilyen fejlesztői blog volt, ahol arról írnak, hogy mit miért csinálnak, min gondolkoznak, ilyesmi. Felvázoltak 5 lehetőséget, hogy jelenleg mik azok amiket megoldásnak látnak, de még nincs végleges verzió, sőt az se biztos, hogy ezek közül lesz valamelyik (és tényleg, végülis egy 6. verzió lett)."Persze lehet, hogy D2 óta sokat változtam én is és a játékok is, így már csak szimplán nem az én műfajom."
1.0.4-el, illetve a most majd kijövő dolgokkal egyre inkább mennek vissza a D2 irányába. Ez persze nem változtat azon, hogy az egész játék alapja (szándékosan) a végtelen farm fest (mint ahogy a D2-é is az volt). Blizz szándékosan nem akarta elvinni a D3-at MMO irányba, egyáltalán nem volt érdeke.Illetve azért tegyük hozzá, hogy arról semmiképp sem lehet beszélni, hogy a D3 elbukott volna. Blizz szempontjából szerintem egyértelmű siker. Csak egyszerűen nagyobb hype alakult ki körülötte, mint amekkorát egy h'n's játék elbír (szerintem a Blizz se számított rá, hogy ennyien rávetik magukat, sőt).
-
RI/OS
addikt
updatelve lett az eladási post:
A péntekenként érkező toplista nem az adott hétre vonatkozik, hanem az előzőre hétre. Így a múlt hét végén kikerült toplisták arra vonatkoznak, amikor nem volt kapható Guild Wars 2 (ezért a 10. hely is csoda). Az az előtti hét közepén fogyott el nagyjából mindenhol (ekkor érte el második helyet). Az igazán mérvadó a most pénteki toplista lesz, ugyanis multhét hétfő-kedd-től van a boltoknak készlete. - Csordás Gergely (PlayON)
Szóval akkor erről ennyit

-
Ígéretek be nem tartásán, kivitelezési hibákon, csak pár példa, ami így hirtelen eszembe jutott:
- nem volt igazi end-game, arra gondoltak a random dungeon és a random dögnehéz rare packok elegek lesznek hozzá. Nem lett az, ezt idővel a Paragon levellel próbálták pótolni
- "PvP megjelenés után várhatóan egy hónappal kerül be" -> mai napig nincs arról hír, hogy kb mikorra várható, illetve több dolog is van, amit csak ígérgetnek, de hónapokig (?) húzzák a javítását/megjelenését.
- Szinte végtelen "build" lehetőség és skillek variálhatósága -> Azaz kasztonként volt 1 vagy 2 build ami életképes volt infernon, a többi kuka.
- drasztikus változtatások - kevés belső teszt -: az IAS nerf mértéke, karakterek közti különbségek, az inferno nerf mértéke minden volt, csak nem finomhangolás. Konkrétan nem tesztelték rendesen és a Blizz szokásához híven egyből baltával kezdte a balaceolást...
- Legendary buff nem érinti a már kiesett - vagy megvásárolt - darabokat, így aki olyat szeretne az bizony újra "kiütheti" vagy megveheti
- RMAH/AH/játék botok. A botok ellen hozott intézkedések sokszor a játékosokat szopatták inkább, mint a botokat. A mai napig nyüzsögnek az RMAH/AH botok a játékban, mire kiírtják már rég megkereste a következő 5-6 account árát.
- Az egyik személyes kedvencem a Wizzard bugja volt, amivel a kb ~3 (?) vagy hány hónapig konkrétan sebezhetetlen volt a karakter és vígan rohangálhatott infernon. Erre a bugra talán még blue postot sem láttam, hogy bocsi. Pedig ennyi idő alatt elég sok dolgot ki lehetett így farmolni.
- Az induláskor és utána a különböző hibák - error 37 és társai, amik hetekig borzolták a kedélyeket. (Szerintem kb csak azért szűntek meg ezek a hibák, mert a játékosok egynagyrésze abbahagyta.
- Rövid content: pár óra alatt végig játszható az egész sztory.
- Nekem az sem volt szimpatikus, hogy amikor rájöttek, hogy az akkor MF rendszer szar volt - ruha cserélgetős style -, akkor kiírtak ~5 lehetőséget, hogy a játékosok szerint melyik lenne a jó. Baszki, ezt a játékosoknak kell kitalálnia/megszavaznia? ...Személy szerint végül kivettem ~ az árát a játéknak paypalon keresztül - bár bnetre gyűjtöttem eredetileg, hogy Wow GCt vegyek -, így nem került sokba a dolog, de egyrészt az eredeti társaságból mindenki abbahagyta, így nem volt kivel tolni, másrészt már nem volt miért - Paragon level előtt már abbahagytam, így csak benéztem a patchkor, majd ki is léptem-. Jóval hosszabb contentet vártam a játéktól, izgalmasabb end-game-vel. Nem kaptam meg. Persze lehet, hogy D2 óta sokat változtam én is és a játékok is, így már csak szimplán nem az én műfajom.
-
törölt tag
(D3) nekem bejönne ha nem félkész állapotban lenne. Picit várok ameddig helyrepofozzák és utána lehet vissza nézek. Persze soha nem lesz az a játék amit hosszú órákon keresztül lehet játszani de kis off game-nek elfér. De a PvP már nagyon kellene oda

(#3923) CactuS:
Nálam a Blizzard is felkerült a listára miszerint teljes értékű játékot tőlük soha többet nem veszek. Akciózni meg nem nagyon szoktak úgyhogy ez is meg van oldva
-
nofi
addikt
Részemről röviden:
2012-es szemmel nézve kevés tartalom van a játékban. Ma amikor szinte minden A kategóriás játékhoz pár havonta jönnek a kiegészítők, itt a PvP kieg is hónapokat csúszik, a minőségre hivatkozva. Egy MMO kipróbálása után szerintem elég szegényes a játékmenet (természetesen nem a loot-, illetve skillrendszert bántom). Továbbá nem tetszett a játék nehézségének folyamatos változtatása. Kezdetben azt híresztelték, hogy direkt olyan nehéz, aztán amikor sok játékos elakad, kiakad, sír, akkor változtatnak az elképzeléseiken és totál ellentétes véleményt közölnek.
A magam részéről ott fejeztem be, mikor "kontent" néven kijött a "forradalmi" Paragon rendszer. -
nofi
addikt
A netes rendelést mondjuk nem is akartam felhozni, mert pl. GC-ot is a legtöbben onnan szerezik be, tehát ez ott szintén igaz.
A Blizz/Activision nálam is elvágta magát a Diabloval és ha kiderül, hogy tényleg az ingyenes modellt fontolgatják a Starcraft 2 esetében akkor részemről kalap-kabát Battle.net

-
Nagyon sokan neten keresztül rendelték - pl én is, ami nem számít bele a hazai eladásokba -. MoPból sok fog elkelni, ez tény, nekem sok ismerősöm megveszi, hogy meglegyen a sorozat, előfizetni viszont most nem fog, mert a GW2 leköti.
Engem még köt az AP, de a gépemen már Wow sincsen, így a 2 hónap üresbe leketyeg, de az egészben az a legbántóbb, hogy a D3 egy hatalmas csalódás volt (plusz a Blizz/Activision féle tetűség is rátett egy lapáttal, hogy GCt, noha digitális, nem vehetsz Bnet balanceról, csak ~ akkortól, amikor lejár az APk ideje....)
-
Departed
őstag
Pontosan, elég irreleváns dolog eladási adatokat nézni egy éppen nem kapható játékról.

Én épp három embert ismerek aki meg fogja venni nemsokára.
A másik meg tényleg a digitális vásárlás: 12ért 15 helyett abszolút releváns különbség (mondjuk én ~8ért vettem játékmagazin előfizetés mellé
), és az meg se jelenik ebben az összesítésben. 
Várjuk majd a múltheti adatokat, addigis játék ezerrel.

-
HaaS
addikt
Nézem... kettő darab zöld lvl 26 armor (az egyik egy Melandru heavy boot, a másik meg Flame Legionos light gloves, nagyon jó lesz... majd), egy Lion kulcs, lóvé meg a tapasztalat. Talán volt még valami tárgy... azért köszönöm a gyors választ!
Megvan! Volt még 40 db Wool Scraps, tailor lvl 75! Valami csak van akkor... ebben a zónában ilyen marhára nincsen!
-
HaaS
addikt
Lenne egy kérdésem... nem értem hogy működik a jutalom komplett tartomány felfedezéséért.
Van egy bundásom a Halálcsillagon (szóval charr - tényleg, a járműveket néztétek? eszméletlen), 17. szintű elementalist. Csak most tudtam befejezni a kezdő 1-15 tartományt bug miatt, kinyitom a ládát, erre tele van 25+ szintű rare cuccokkal. Magic findos kaját nem nyomtam, pedig tudok csinálni már +10%-osat, de valszeg nem is ez játszik be.
Köbö lvl 60 cook, 65 tailor és 90 artificer lehet most a lelkem... lehet, hogy valahogy átlagolja a kaland és a szakmai szinteket? Fura kicsit. -
törölt tag
A listán lévő játékok már évek óta ismertek. GW2 sokak számára ismeretlen és ez egy darabig még így is lesz. Nagyon sokan meg külföldi oldalakról vettek kulcsokat mert olcsóbb mint a dobozos. Ráadásul egy korlátozott számban volt csak. Sokakat meg nem érint, hogy havidíj van vagy nincs. WoW is pl. havidíj nélküli ha valaki jól csinálja ha meg nem akkor is havi 2700Ft. Inkább nincs a szokásos EA, Acti hype és ezért lett ennyi amennyi.
De itt legalább volt annyi eszük a fejlesztőknek mikor látták, hogy van egy kis gond akkor nem a rekord eladásokra mentek hanem stop és javítások. D3- esetében lehet nem lett volna egy rossz lépés mert ott aztán voltak érdekességek induláskor csak hát a Blizzard már rosszabb lett mint az Activision...
-
nofi
addikt
válasz
akela91
üzenetére
Igen ebben van valami, arra nem gondoltam, hogy attól mert lehetett már újra kapni, fizikailag nem volt még a polcokon. A 10-ed annyi reklámmal nem értek egyet, mivel a Diablo 3-ról már alig olvasni valahol (nyilván nem fansite-okra gondolok), néha egy-egy patch note kikerül, ellenben az elmúlt hetekben kb. minden jelentős oldal leközölt egy Guild Wars 2-es cikket.
-
akela91
addikt
Egyszerűen megmagyarázom hogy miért esett vissza. Az elején azért vezetett, mert sokan előrendelték + volt raktáron. Majd 2. 3.-héten szépen elfogyott a raktárról Mo-n. Pl. én NEM tudtam múlt héten beszerezni a game-t, csak onilne, mert sehol sem volt raktáron egész Mo-n. Tehát ebbe a statiszikai adatokba ezek nem számítanak bele.

Másrészt 10.-ed annyi reklám, hype stb. van a GW2-re mint a DIO3-ra. -
nofi
addikt
Előre leszögezném, hogy nem kívánok messzemenő következtetéseket levonni a hazai - statisztikailag majdhogynem elhanyagolható - eladási számokból, de azért egy picit érdemes rajtuk elgondolkozni. Engem kissé elszomorítanak a számok, bár a játékhoz való hozzáállásomon ez aligha változtat.
A Simsre nyilván nem is kell magyarázat, mert kb. örök résztvevője a hazai eladási listáknak, de mit keres itt pl. a Fifa 12, a 13 premierje előtt, vagy a májusban megjelent Diablo 3, amihez semmilyen kontentet nem adtak ki azóta és olcsóbb sem lett (van benne vagy ~100 órám, de inferno kill után kijelenthetem, hogy az elmúlt évek legnagyobb csalódása számomra). Szomorúan látom, hogy a GW2 legnagyobb húzóereje azok számára akik nem ismerik a játékot, miszerint havidíjmentes, ennek ellenére GC-t veszik mint a cukrot és ez válság közben is borítékolja a mindent elsöprő MoP-startot. A legjobban pedig az fáj, hogy mindössze egy hellyel előzte meg múlt héten a GW2 a minősíthetetlen NFS The Run-t

Adott a költői kérdés: ezmeghogy?

-
SimonYana
addikt
válasz
akela91
üzenetére
akela91!
Szívesen veszek 1-2 leckét!
Eddig Én 2 évig Sattlers 7-et toltam és a BF3-at.
Ha van kedved együtt is mehetünk olykor. TS3-on összekapcsolva.
Mondjuk az angol tudásom 0.
HaaS!
Fogalmam nincs miről beszélsz!
De most még nem késő elölről kezdeni!
Még csak 3 karakter próbáltam egy 3-es , másik talán 5-ös a harmadik meg 9-es szinten van és egy pályát sem csináltam meg még!
De gondolom ezt úgy is tudjátok!
-
qad
senior tag
Gratula XD
(#3904) SimonYana
Milyen karaktert indítottál? Hátha segít -
SimonYana
addikt
De jó neked!
Én most kezdtem és még életemben nem játszottam ilyennel , de fingom nincs mit hogyan mire lehet váltani , hogyan lehet pénzre és melyik tároló mi és holvan. Hova kell rakosgatni. Teljesen káosz részemről az egész!
-
Departed
őstag
Hát ha itt meg lehet említeni, Resonance a guild-ünk, ide kell jelentkező topicot írni:
Reso klán jelentkezés
Aztán értékelnek a mesterek és felvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- BIOS topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Legalábbis nekem nem tűnik furának de én a legtöbb ilyen játékban "rugókat" játszottam 

.

Illetve igen, de lvl 60asnak.
Lényegesen többet játszottam a kettővel mint ezzel! Valahogy egyáltalán nem hozza a D2 feelinget.