Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Tovabbra is nagyon szeretnem kiprobalni a jatekot szoval ha valaki tudna nekem ebben segiteni nagyon megköszönnem.:-)
-
Ilsyde
őstag
Kaptam one day early access kódot pedig már hónapokkal ezelott lemondtam az elorendelést

-
D013
aktív tag
Hívtak a Platinumshopból, csak kedden tudom átvenni a játékot....nem akarok szőrszálhasogató lenni, de picit rossz érzés hogy lőttek a 27-i indulásomnak...végülis csak előrendeltem.

-
Tomi13
senior tag
Igen,köszönöm erre az ábrára gondoltam !
-
qad
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Ott a pont. Ha játszottál a Diablo2-vel akkor tudtad hogy mit fogsz venni. Nagyon jól láttad meg a helyzetet, és már ketten röhöghetünk a többiek arcába.
Nem győztem ugatni hogy minek veszed meg mikor 1x kitolós játék? Ehh hülye vagy, ezt a választ elfogadtam, de most rajtam a sor hogy ugassak velük amikor sírnak hogy unatkoznak. 1elismerésre méltó újítást látok a D3-ban, az igazi pénzes ah-t, de a többiek azt írják hogy nem igazán találták még el.
-
Tomi13
senior tag
-
front3r
őstag
Addonok mint utólagos plusz dolgok a játékhoz? Lesznek időközönként frissítések, plusz dolgok, igen. Illetve lesznek ezen kívül kiegészítők, ezek várhatóan a boltban is megjelennek, mint az alapjáték is.
Az aggrózás úgy működik, hogy a mob végigmegy mindenkin, tehát nem igazán tudjátok tankolni. Legalábbis én így tudom.

-
Tomi13
senior tag
Próbálta vki tegnap radeon 6870-el a játékot? Volt vmi fps pozitív változás?
-
Lézerparaszt
őstag
Köszi mindenkinek, azért nem voltam biztos benne, mert a regelgetések közben sokszor kiírta hogy nincs GW2 az accounton, ami elég nehéz dolog mivel azzal indul az acccsinálás.
Na ez egy szép magyar szó volt 3 c-vel egymás mellett
-
Dani82
senior tag
olvasgatok egy ideje a játékról, de nem találok olyasmit, hogy pl. lesznek e Addonok illetve a hagyományos threat-aggro alapján fog működni az AI?
-
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Nem. A kliens nem fog beengedni - ha beenged, után lesz aktív a play gomb -. Legkorábban holnap 6-tól fog.
-
törölt tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
D3 egy MMO AH környezetre lett felépítve, ez valakinek bejön de sokaknak nem. Nekem pl. jó lesz időközönként fél órát elhülyülni de több időt nem ér meg meg is unom, csak kell a változatosság amire viszont teljesen jó.
szerk:
(#1980) Lézerparaszt:
Ja ez a jó, majd ha mennek a realm-ek akkor lesz normális csak, addig ilyen hülyeségeket írkál ki mindig. -
front3r
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Mert szeretem a hack'n slash stílust!
Ezért. De ez a játék(Diablo 3) NEM ad játékélményt, legalábbis hamar kifogy belőle, és ez miatt SZ@R! Ez nem a hype miatt van. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
üzenetére
Azért a Blizzard általában jó játékokat csinál a gigahype ellenére, a Diablo 3 is jó játék lett volna ha helyet cserélne a 2-vel. A 2 után sok hasonló stílusú játék jelent meg, így az emberek bele tudtak unni a stílusba annyira, hogy most a 3-at fikázzák. Én pl játszottam a 2 rész között a Sacred 2-vel, a torchlighttal, és most a Path of Exile -al, és ezért unom a Diablót. Az előzőekhez képest csak az AH a fejlődés.
-
válasz
gaborbol
üzenetére
1. Te szerencsés vagy.

2. Do I need to purchase the game from my own region?
To play from North America, you must purchase a North American copy of the game. To play from Europe, you must purchase a European copy of the game. Note that this restriction impacts where you can play from, not which game worlds you can choose to play on.
By purchasing the correct copy of the game, you're supporting the game in your country, and you'll be connecting to your local data center, using your local customer support team, and downloading the correct language support for your country.Nincsen szerverek közötti region lock, ugyanúgy, mint a GW1ben.
Látom azért lassan beindul a topik, de még olvasható. D3 topikot már kiszedtem a kedvencek közül is, mert tele van spammel, offal.
-
front3r
őstag
Diablo 3 bukása az no comment. Pedig a beta alapján nagyon jónak tűnt... de igazából egy egyszer kijátszós játék, a gear nem invitált arra hogy toljam később, mivel valaki más megvette RMAH-ban és a képembe röhögött.
Ez elveszi az ember kedvét, na meg más nincs benne, amiért tolnám...
GW2-nél pedig nagyon nem így van.
Itt mindent élvezek, bármi legyen is az, és rengeteg tennivaló van benne. 
Hiába két stílus a játék, de játékélményben a D3 a maga nemében is megbukott.

-
törölt tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Hát a Hype-ban még mindig a Blizzard-Activision és az EA vezet. Csak az előbbi meg is gazdagodik akár mit csinál még ha a WoW-hoz november óta hozzá se nyúltak, utóbbi meg a nagy címek kinyírására szakosodott lehúzó cég.
szerk:
D3-ban szórakoztató a harc de hosszútávon nem nekem való, GW2 mellé amúgy is kell egy lightosabb játék (a karakter gearelése nekem soha nem volt annyira szórakoztató). Nem szeretek sokáig csak egy játékkal játszani, kell legalább akár egy indie is vagy valami ilyesmi. -
Dani82
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
azt is megvettem a hype miatt
, pedig nem voltam sosem nagy Diablos.
Pontosan 2 hét alatt untam meg, azóta se léptem be.és még csak el sem lehet adni a battlenet miatt, mint az swtort és aiont
-
adamkaa777
senior tag
Szerintem ez a gamet nem hypoltát szét anyira. Nem úgy , mint pl a D3 at

-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Regeltem negyedszerre is, úgy néz ki ez már jó lesz. Megnyugodhatok végre, hogy hétvégén nem lesz életem

-
AS
félisten
Szombat 6 kor indul de nem biztos ám.
Tegnapi 1 órás teszt egész jó volt jobban is ment. -
gaborbol
őstag
Kerdes.
En Usa-ban elek tesom meg MO-on. Ha kozosen szeretnenk jatszani akkor neki is USA verzioval kell rendelkeznie? Mert az 1-ben at lehetett menni brahova barhonnan es jatszahto is volt. -
Kelvin
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Nem kéri, oda akkor írd be ha már elindult a játék. Várd meg míg letölti és holnap reggel beléphetsz, addig nem kell sehova belépni.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, lenne egy kis problémám. A kulcsra csináltam egy accot, el is fogadta, meg minden, megadtam a jelszót, azt is elfogadta. Elindult a telepítés/letöltés, és ott kéri a felh nevet és jelszót. Beírtam és azt írja hogy incorrect. ctrl+c-v és beírás sem működött. Csináltam egy pass resetet, az is sikerült, de az újat ugyanígy nem fogadja el. Mi lehet a hiba?
-
front3r
őstag
Erről fontos lesz megjegyeznem, hogy itt a LvL80-at könnyű elérni. De azon túl is kapunk bőven tennivalót, itt nem is a szintezés a nehéz, mivel majdnem egyenletesen fejlődik a játékban az ember. Tehát pl. lvl 19-ről 20-ra olyan gyorsan fejlődsz, mint 79-ről 80-ra.
Nem akarták a fejlesztők hogy a szintezés miatt játssz, ezért is van így megoldva. Sokkal több dolog lesz, ami lefoglal majd minket a játékban, mint a szintek elérése! 25.-étől kiderül, hogy tényleg így van-e!
Ezt inkább általánosságban mondtam, nem főként neked címezve.
-
KisTücsök
addikt
Már most mindenki csak dicshimnuszokban beszél róla. Azért mégiscsak volt 3 bwe meg egy csomó stress teszt. Ahhoz meg, hogy a pve részéről komolyabb "kritikákat" kapj nem elég néhány nap.
Várj amíg lesz trial verzió, ha annyira félsz, hogy mellélősz. De szvsz nem lehet ezzel a játékkal.
-
front3r
őstag
Szerintem nem pár nap lesz a meghatározó. Én a béták alatt játszottam kb már 10-11 napot összesen. Ez alatt nem tapasztaltam azt hogy gond lenne a játékkal. Nagyon sok csinálni-való van a játékban és egytől egyik élvezetes és sok a meglepetés is a játékban, tényleg elég dinamikus a világ, ha lehet így mondani.
-
Dani82
senior tag
válasz
front3r
üzenetére
Az a baj, hogy mindkettonel ment a hype es a marketing es ennek en mindig bedolok, miota nem wowozok es kijon egy uj mmorpg, mert mar csak ezek erdekelnek es keresek valamit, amiben annyira el lehet merulni, mint anno a Wowban. Az orulet hype miatt mindegyik annak tunik az elejen, csak aztan miutan megveszi az ember, 3 nap utan rajon, hogy ez nem az amit keres

Lehet varok 2-3 napot mit irnak a jatekosok
-
Dani82
senior tag
Ez jobb lesz mint az Aion&SWTOR? Mindkettőnél izgatottan megvettem a megjelenés napján, aztán egyikkel sem töltöttem ki az 1 hónapos játékidőt, akkor unalmas fosok voltak
) -
Ch4r0n
tag
válasz
front3r
üzenetére
Király vagy, köszi! Pont erre volt szükségem!
Bejelentkeztem a gw1-es régi email-es accountommal, egyből be is engedett és írta, hogy gratulál össze lett kapcsolva a gw2-vel és él a HoM is. Ezután egyből az edit accountba meg tudtam adni az új email címemet, ami egyúttal a bejelentkezési név is mind a gw1-hez mind a gw2-höz mostmár. Ezután kiléptetett de írta nagy zöld betűkkel, hogy ez meg ez az új account name és email address updated. Meg is érkezett a konfirmáció az új címemre és már meg is erősítettem a linken keresztül a címemet. Az accounton belül ráadásul egyből meg is tudom kezdeni a kliens letöltését. Csodálatos!
-
front3r
őstag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Ott linkeltem alattad!

Kérlek az ilyen dolgokra figyelj oda később! Thx! -
bimbilla09
tag
GSTV Hype Gyu+Endrosz
-
bimbilla09
tag
válasz
Steel_Hammer
üzenetére
akkor nem töltök most le semmit. köszi.

-
front3r
őstag
Új GS-os videó a GW2-ről!!
Megy a hype rendesen!
-
front3r
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
AZ ArenaNet annyit mondott hogy lehet hogy 3 órával előbb indulnak a szerverek, és akik szeretnék a nevüket gyorsan lefoglalni, azok legyenek éberek!
Viszont az is lehet, hogy csak 9-kor indul.
Én már 5 után felkelek, biztos, ami biztos. -
adamkaa777
senior tag
Nos holnap reggel ugye elvileg 9 kor indulnak a szerverek viszont írták hogy elvileg pár órával hamarabb is elindulnak , most ez tuti ? 100% hogy 3 órával hamarabb indulnak vagy lehet hogy csak 2 óra ? Van valami pontos infó ?
-
válasz
front3r
üzenetére
"Your Guild Wars accounts are linked"
Nagyon jó.
És eltűnt a work in progress logo is a sarokból, bár még mindig nem látható, hogy milyen verzióval rendelkezel.Már csak a supporttal kéne kezdeni valamit, mert még mindig sokkolnak a serial key dologgal:
Hello Tamas,
I checked and you have pre-purchased the European version of the game. So that we may check on whether or not you will need a second code, please provide the name and or website address of the retailer who sold you the game.
Thank you,
Mikala
Account Login SupportElsőre ugye nem jól lőtték be, hogy US vagy EU. EUban pedig nincsen 2. kulcs Pre-purchased verziónál, így egyelőre rájuk hagytam a dolgot, nem akarok levelező partnere lenni a supportnak. Majd 28./29.-én kiderül.
adamkaa777: Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Az eredeti szöveg:
"However, please note that in order to ensure we’re fully prepared for that fateful hour we may bring servers online up to 3 hours prior"
Esetleg, talán, elképzelhető.
-
front3r
őstag
Már lehet linkelni a GW1-2 accountokat!!!!
Ez kb 1-2 órája elérhető csak.
Más: GW2 Online Manual
-
Ch4r0n
tag
válasz
Steel_Hammer
üzenetére
Köszi az ötleteket mindenkinek!
Az a baj, hogy jelenleg a support segítsége nélkül gw1-be nem tudsz emailcímet változtatni. A játékot a hivatalos oldalon gondoltam a mai nap folyamán megrendelni. Kizártnak tartom, hogy a support addig felveszi velem a kapcsolat.
Regisztrálok egy teljesen új gw2-es accot és majd valamikor később csatolom a gw1-et, ha már a jó emailcímen lesz. Addig meg max nélkülözöm a HoM tárgyakat...
Annyit szeretnék még még kérdezni, hogy a kliens letöltés torrent alapon megy? Tehát tudom max sávszélességgel szedni? 28 megás nettel gondolom azért lejön holnap reggelre ha egész éjszaka megy a gép... Mivel csak ma 6 órakor tudom elkezdeni szedni, de a headstart elején ott szeretnék lenni.
Mik a tapasztalatok hamar lejön a kliens, mennyit foglal? -
Steel_Hammer
tag
Érdemes akkor a gw1-es emailod megváltoztatni létezőre, ajánlott a gmail. Ezután regelsz gw2-t, és linkeled. Amúgy gw2 regelésnél adhatsz meg más email címet is, és később kapcsolod őket, így a confirm és a hírek arra jönnek, amivel a gw2-t regeleted. De inkább ajálnott megváltoztatni a gw1-est elöbb.
-
Steel_Hammer
tag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Valószínű egy általános telepítő, ami a fő fájlokat tartalmazza, és indulásnál, ami neked 28-a lesz, nem sokat kell patchelned, hanem a telepítővel már lehet játszani. Legalábbis GW1 idelyén így volt

Körkérdés: most is úgy lesz, hogy a be nem járt területeket majd akkor tölti le, mikor először ott járok?
-
Jander
senior tag
Ha ahol vásárlod megkapod a játék kódját akkor nincs gond, regisztrációnál megadod a régi emailt és jelszót és amint elkészült a GW2 accountod -> belépsz a főoldalon és megváltoztatod az email címedet (ez egyben a GW1 belépésedet is megváltoztatja).
Ha viszont a hivatalos oldalról veszed a játékot, akkor a kódot a megadott email címre küldik ki, tehát azt halott mail címmel nem tudod megnézni. Én áprilisban vettem meg a hivatalos oldalról, nem emlékszem rá, hogy a site megadta volna a kódot külön (értsd nem csak emailen elküldve).
-
Ch4r0n
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy miként regisztráljam a guild wars 2 öt, ha van egy guild wars 1-es accountom?
Az a probléma, hogy a guild wars 1-es account olyan emailcímre van regisztrálva ami már megszűnt, mert az email szolgáltató már nem létezik. Tehát mint account név él, be tudok jelentkezni, de az emaileket nem tudom megnézni amik erre a account név email-re jönnek...
Félek tőle, hogy a gw2 regisztrációnál hiába adom meg az új emailcímemet a gw1 csatolása miatt a rossz címre érkezik a konfirmáció és jól beszopom a headstart előtt és nem tudok játszani, mert nem tudok rámenni egy aktiváló linkre ami a régi emailre jön.
Valós a félelmem, kreáljak teljesen új gw2-es accountot? Később is lehet linkelni a gw1-es accountot a HoM itemeket megkapom?
gw1 játékon belül van email change, de nem él, azt mondja a kliens, hogy a funkció jelenleg nem érhető el...
Írtam supportnak live chat-en, de annyit értem el, hogy a GM kreált egy tickitet. Ez már magasabb besorolású probléma és neki nincs jogosultsága. Csak magasabb szintű GM tudd segíteni nekem, emailben értesítenek amint tudnak. Azóta se jött válasz...
A headstart meg már itt van a nyakamon.
Segítsetek, mit csináljak szerintetek? -
NoiZz
tag
érdemes újrarakni a clienst vagy jó lesz a BWE3 alatt használt is?
-
Helmoras
őstag
Sikerült belépnem, nézegetem a grafikai beállításokat, eléggé "tüskésen" használja a vga-t nézem afterburnerben, meg elég durván droppolja az fpst a kezdőhelyen ha körbeforog az ember.
-
törölt tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Most be engedett de új realm új karik

-
Xmodule
őstag
GW2 nél lesz guest pass vagy valami trial? Nagyon szeretnem kiprobalni a jatekot, hogy bejön -e nekem megvegyem -e.
-
adamkaa777
senior tag
Titeket se enged be ?
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
üzenetére
Akkor Gamepod. Vagy PH simán, vagy Archanon által említett PH Team. Bár azok meg pH érték miatt nem jók.
De ha Prohardver lesz valami csoda folytán, akkor már csak poénból is rád fogok whispelni és hardver miatt kérdezek majd valamit. 
(Ja és amúgy név mellett meg csak PH látszódna amúgy is nem? Variance is csak VAR a név mellett.)
-
-
Zoltán
őstag
Megvettem, stress teszteltem ,de a HOM rewardokat ne mkaptam meg, pedig 45/50-es a HOM-om. Ma nem is tudok belépni a gw2 honlapon lévő HOM reward calculatorba. Tapasztalt valaki még ilyet? Support még nem válaszolt.
-
Helmoras
őstag
válasz
bimbilla09
üzenetére
a stressz testek hány órásak szoktak lenni? lehet beférnék a maiba

szerk tárgytalan már látom a választ, addigra nem leszek meg sajna :S
-
bimbilla09
tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
aha.
FB-n írták, 25perce :We will be conducting a Stress Test TODAY from 1:00 PM PDT to 2:00 PM PDT.
-
törölt tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Igen, elméletileg 1 órás.
-
adamkaa777
senior tag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Ma lesz stressz ?
-
bimbilla09
tag
...beállítottam homepage-nek

-
törölt tag
válasz
bimbilla09
üzenetére
A serial a legfontosabb.
Egy laza mozdulattal serial-t leszedni és még azzal a lendülettel magát a dobozt egyenesen a kukába...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De gondolom sokaknak még azért kell egy ilyen doboz
Kidobálok már minden ilyen "szemetet" és próbálok csak digital kulcsokat venni, Steam után már teljesen feleslegesnek találom a dobozkát, jobb sütit küldenének benne+ serialtszerk:
(#1917) S0m30n3:
Hát én hülyét kapnék ha minden második whisp az lenne, hogy: -szerinted jó ez a konfig? Prohardver titulussal rohangálni lehet mindenki azt hinné, hogy értek valamihez
-
S0m30n3
aktív tag
Nem vagyok nagy mmo-s, de a guild névnek ilyen kreatív dolognak kell lennie? Nem elég, hogy Prohardver Guild és kész? Legalább mindenki tudná, hogy kik vagyunk, mihez tartozunk, könnyen megtalálnának. Viszont egy "Daloló Kocsma" teljesen random, mintha semmi hátterünk nem lenne. PH legalább egy működő oldal, több társoldallal, van valami tekintélye.
-
gaborbol
őstag
Nekem ma jott meg az uj gep alkatreszekben,(amit amjd a tesom kap meg) osszerakom aztan inditom is a letoltest

Szombat reggrel meg butorszallitas, de ha vege akkor beulok a gep ele hetvegre
-
törölt tag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Porfogó.
De lényegében pár fájl ami ki tudja, hogy mikori verzió.Lehet, hogy már az is frissebb amit Beta-nak néztünk
(#1912) Helmoras:
15Gb kb. -
bimbilla09
tag
elkezdem tolteni en is. egyet nem ertek. most letoltom netrol az egesz jatekot. akkor mi lesz rajta a CD-n??
-
Archanon
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Igazán nincs kitétel, értelemszerűen a kulturált viselkedés az, ami megkövetelt (mint szerintem bárhol). Ha valakivel gond lenne, arról kiderül időben... És persze egy végleges karakter megléte.

Annyi érdekelne engem ,hogy itt is minden karakter egy guildhez fog tartozni, akár az első részben, vagy most a megszokott MMO-s séma lesz, tehát minden karakter más guildhez?
Guildnévre jöhetne pár javaslat, és akkor csinálok valami egyszerű kis szavazást, oszt meglátjuk...

-
0Li
senior tag
Azoknak akik a Desolation-re szeretnének jönni [link]. Később meglátjuk hogyan alakul.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Archanon
üzenetére
Szia!
Apropó PH-s guild. Van bármi féle kitétele annak, hogy (pl. én, aki egy full kezdő, de lelkes játékos vagyok) valaki guild tag lehessen? Nem rossz az, ha tartozunk egy csapathoz
.Köszi
UI.: már csak öt nap
"A Dalolo Kocsma" nekem tetszik. Akár ki is írhatnánk szavazásra, a guild nevét. -
Archanon
őstag
Mivel a GW2-nek rendes sztorija lesz, kérhetném, hogy ne özönlődjön el durva spoilerekkel a topic az első hetekben?
Bár valószínűleg sokan így is csak átrohangálnak majd mindenen, de én mindig is pve orientált játékos voltam, és szerettem elolvasni a szövegeket. Szeretném, ha most is lenne értelme. 
PH!-s guildet pedig elég lesz jó pár nappal indulás után létrehozni, nem kell annyira sietni. Én szívesen elindítom majd, te mivel nem leszek nonstop gamer, a leaderséget inkább nem vállalnám.
GW1-es PH!-s guild, ami ugyan megbukott több alkalommal is, mivel jó kevesen voltunk, de szerintem poén volt: "A Dalolo Kocsma". Vagy legyen valami komolyabb hangzású? 
-
törölt tag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Kezd inkább el most letölteni azt ami elérhető, jobb mint utolsó pillanatban a lemezes változatot frissíteni. Ha mindenki rámegy start-kor lehet, hogy még egy 100Mb-os Patch is órákig fog lejönni ha le lesz terhelve a rendszer.
-
válasz
bimbilla09
üzenetére
34 óra ha semmi mást nem töltesz. Esetleg ha egy ismerősödnek megvan, vagy itt a fórumon valaki közel lakik hozzád, akkor 5 perc alatt át lehet másolni egy 16 gb-os sd kártyára.
Új hozzászólás Aktív témák

- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, pedig nem voltam sosem nagy Diablos.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"A Dalolo Kocsma" nekem tetszik. Akár ki is írhatnánk szavazásra, a guild nevét.