Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
MZsoltee
üzenetére
Pláne azért számít rossz árnak amit linkeltél,mert az az alap játékés az már ingyenes

Ha ilyen oldalról vásárolsz, akkor egy nagy semmit fogsz kapni. Azért meg még az 1USD is sok szerintem.
Magyar bolt, dobozosan, vagy hivatalos anet. Én konzolvilag.hu-ról vettem, még posztert is kaptam és tök jó fejek. -
Ellia
addikt
válasz
MZsoltee
üzenetére
Ok a hivatalos viszonteladok, mashonnan en nem vennek.
-
válasz
MZsoltee
üzenetére
melyik árra gondolsz? a készpénzért történő vásárlásra? az nem valószínű hogy olcsóbb lesz, a lustaságért meg kell fizetni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
most még csak egy 44-es karakterem van, de már így is összeszedtem annyi ezüstöt hogy összejött ~700 gem-re való, simán meg lehet venni ami fontos, csak gyűjtögetni kell mindentszerk.
gem / ezüst szerintem is emelkedni fog, gyengének találom az árfolyamot, ami nekünk jó, de az anet-nek nem annyira, azért is próbálok minél többet beszerezni még most
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- olvasgatok

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)