Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszi kipróbálom.
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Ismét bele vetettem magam a játékba, kezdtem egy mesmert ami eddig kimaradt az életemből. Nézegettem neten buildeket, hogyan érdemes alakítgatni, de nagyon sok félét találtam. Egyenlőre PvE csak. Van valami jó tippetek?[link] Erről vélemény? GS/Sword-Focus ami szimpatikus. Esetleg valami jó leírásotok van mesmer hogyan "működik" mikre kell figyelni, hogyan érdemes használni stb. Neten baromi sok mindent találni és nem tudom melyik a jó leírás pont ezért. Köszi!

-
Asbee
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
Én win8-on használom minden oké vele.
-
Asbee
veterán
Van aki mesmerrel játszik? Kezdenék második karinak egyet de bétában még nekem gyengének tűnt. Mondjuk nem tudok dönteni warrior után milyet kezdjek.

-
Asbee
veterán
Valamennyire átérzem a helyzeted, nekem a diablo 3-al ugyanez a helyzet. Bár eleinte tetszett, de ami most megy...
Mindenesetre aludj rá egy napot és próbáld meg újra. Esetleg kicsit olvasgass az alapokról hátha aztán mégis megtetszik. Emlékszem első béta nekem is nagyon furcsa volt, a szívek meg a térkép jelek, hirtelen eventek stb.

(#2755) dunc: Akkor viszont sok sikert az eladáshoz. Nem jöhet be mindenkinek.

-
Asbee
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Lehet akkor én vagyok kivételes de érezni a különbséget. Sok konzolportnál is ami 30 fps-re van limitálva.
-
Asbee
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Pedig nagyon is érezhető egy 25-30 és 60 fps között a különbség. Főleg egy nagy csatában.
-
Asbee
veterán
Nálam fullhd ultra , minden maxon nagy tömegben csatában nagy tereken 35 FPS körülre le tud esni simán van hogy kicsit alá is, amúgy 55-60 megvan. Mondjuk feltettem a játékhoz ajánlott beta drivert az volt 15 fps-em.

-
Asbee
veterán
válasz
fracture333
üzenetére
Azért hála istennek most már rendben van a login. Első nap volt gond. Daiblo3 kezdés közelében sincs, negatív értelemben.

-
Asbee
veterán
Bocs lejárt a szerk. PH-s Guild melyik szerón van?
-
Asbee
veterán
Trade postot meg party dungeont javítsák már ki.
-
Asbee
veterán
Nálam roszabb lett az új drivertől a játék. Van hogy beesik 20 fsp alá. Előtte nem csinált ilyet.
Vissza is ment a régi, ahol lesett stabil 15 fps-re most 35-40.
Megvárom a nem bétát. -
Asbee
veterán
Ha valakinek esetleg van kedve guildbe jönni, játékban Situation (TheSituation acc név) néven megtalál. Egyenlőre ketten vagyunk 1-2 ismerős majd még jön. Nem csak magyarok leszünk.
Whitside Ridge. -
Asbee
veterán
Akinek error 42 van autoplay-t vegye ki. És láss csodát... vicc
-
Asbee
veterán
Engem az istenért nem enged be... Kezdem nagyon unni. Ennyit a head startról, majd éjszaka lehet játszani.
-
Asbee
veterán
Most le halt az egész vagy csak nehéz bejutni? Engem kidobott incorrect passwordel.

-
Asbee
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
.
-
Asbee
veterán
Gem elég drága , kicsit olcsóbbra számítottam.

-
Asbee
veterán
Szerintem elég sokat optimalizáltak nálam most nagyon jól megy max graf és 25 fsp alá nem megy nagyobb csatában sem. Emlékszem első bétán olyankor azt se láttam mi van úgy akadt.
-
Asbee
veterán
Kíváncsi leszek így, hogy ennyi kulcsot kiosztottak mennyire lehet majd bejutni, már látom előre a sok logint.

-
Asbee
veterán
3VVST2-VP3CB-89KX-8PL-J4MQ3H2
Utolsó megmaradt béta kódom. Akinek kell vigye.
-
Asbee
veterán
kexksz vitte.
-
Asbee
veterán
Megnéztem elfogyott. Egy fölös van akinek kell dobjon pü-t.
-
Asbee
veterán
válasz
Phantomhive
üzenetére
Hasonló de nem ilyen lesz, csak gondolom nem az volt a legfontosabb a bétára. Lényegében ott a nevében a béta.
-
Asbee
veterán
válasz
Phantomhive
üzenetére
Eddig nem voltak optimalizálva a béták, kíváncsi vagyok most lesz-e.
-
Asbee
veterán
válasz
Phantomhive
üzenetére
Most úgyse tudod kipróbálni. Majd megdolják. Nyugi.
-
Asbee
veterán
Én 3-at szereztem.
Pedig én is azt hittem itt majd nem lehet. Regelgetni is volt időm. Mondjuk ismerősöknek mennek. 
-
Asbee
veterán
Kezd beindulni a topic , nekem meg kezd egyre jobban megjönni a kedvem a játékhoz. Legutóbbi bétán már nem nagyon játszottam, de most jó lenne minél hamarabb egy.

-
Asbee
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Hali!
Érdemes lesz megvenni szerintem. Megjelenésre még nincs pontos dátum csak hogy idén de a bétákból ítélve szerintem olyan szeptemberre tehető. -
Asbee
veterán
Készültök az estére?
Folytatjátok a karit vagy újat kezdtek? -
Asbee
veterán
Klienst érdemes közben indítgatni, ahogy nézem minden napra jut egy kis update.
-
Asbee
veterán
Nem tudjátok most hétvégén folytatni lehet majd bétás karit vagy törlik őket?
-
Asbee
veterán
Ha már csak a gw1 ből indulunk ki szerintem jól fogja húzni.
Email is megjött a bétáról közben.
-
Asbee
veterán
Szerintem egy ilyen játéknál elkerülhetetlen hogy legyenek kezdeti gondok laggok, dc-k leterheltség stb. Lehet ezt már sokan mondták és sok helyen olvasni de ott van pl diablo 3 ott is voltak gondok rendesen.
Én személy szerint annak örülnék a legjobban ha lenne még egy béta mostanában aztán augusztusig semmi , majd akkor jelenne a játék.
A legutóbbi bétán annyit játszottam vele, hogy most kezd csak megint úgy igazán megjönni a kedvem hozzá. 
-
Asbee
veterán
Én csak egy fél órára léptem fel. Szerintem ma már nem is fogok. Ennyi időre nincs is sok értelme.

-
Asbee
veterán
Az mondjuk tény hogy grafika levétellel nem igazán javult a sebesség. Ezért it toltam fel maxba azt megy ahogy megy .

-
Asbee
veterán
Érdekes. Nálam fullHD max minden olyan 10 fps alá nem ment amúgy meg 50+. Bár másnál is olvastam akinek sokkal jobb gépe van mint nekem hogy rosszabbul futott. De ha azt nézed hogy vga nálam 30%-ban volt használva és úgy futott így, akkor nem hiszem hogy gond lesz. Írták is hogy semmit nem csináltak vele.

-
Asbee
veterán
Én is annak örülnék ha nyár lenne,de a nagyon úgy tűnik a hogy szeptember lesz. Kb a béta állapotából, a csapat írásaiból én is arra következtetek.
A gépigény szerintem nagyon rendben lesz. Én full grafon toltam és nagy csatákban volt csak kevés fps meg Lions Arch-ban. Főeg hogy ga-t szinte nem is használta. -
Asbee
veterán
Én nagyon bízom a nyári megjelenésben.
Hátha -
Asbee
veterán
Ha az újabb magasabb szintű területeket nem nyitják meg akkor nem is baj ha törlik őket.
-
Asbee
veterán
Elvileg minden betára törlik én azt hallottam.
-
Asbee
veterán
Én lvl 27 ig mentem el, holnap reggel még a végére felnézek, hátha valami nagy event lesz. Human guardiant csináltam nagyon erős szerintem, jók a támadásai és folyamatosan healel.
Maga a játék nagyon tetszik, nem bírtam abbahagyni.
.
Sokan írták, hogy nagyon rosszul fut a játék. Én mindent maxra toltam, nagy csatákban leesett fps 20 körülire amúgy 45-60 megvolt. Mindez úgy hogy cpu-t és vga-t se nagyon terhelte. Megjelenésre szerintem ez teljesen rendben lesz.
Főleg PvE-t játszottam. Skillekből egy picit többet el tudnék viselni később, bár a külön fegyverekhez tartozókkal azért nem rossz. Víz alatti harc nagyon hangulatos, főleg hogy ott is más a fegyver. Ami nem tetszett, hogy a fejlődés a storyval, meg az adott pályával nincs teljesen összhangban. A kezdő helyet kimaxoltam( szívek, waypontok, skill, stb), de még a soron következő story színt alatt voltam. Sok eventet újra kell csinálni sokszor a fejlődés érdekében, főleg lvl 15-től. Összességében, leszámítv, hogy béta és voltak login gondok (főleg este amikor leterhelt), trade nem nagyon ment
(gem store se mindig) ,pozitív az összkép. -
Asbee
veterán
Na külditek a bétát?

-
Asbee
veterán
Már engem is ledobott 3 szor és vissza alig enged. Ha login megy is 10 perc után ott fagy.

Új hozzászólás Aktív témák

- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.04
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest