Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donki
senior tag
-
donki
senior tag
Skyscale tényleg nem kell wvw-re, de most gondoltam egy merészet, megpróbálok bepótolni pár dolgot a technical debt-ekből.
Úgyis gyakorolni kell a karaktert, el pve-zek vele, amíg már készség szintjén megy a karakter kezelése, aztán visszabújok a wvw területre és ki sem jövök onnan. Ennek érdekében folyamatosan roaming-ra összerakott buildben vagyok, full celestialban. Nem a legideálisabb, de igazából pve-re mindegy, legfeljebb kicsit lassabban haladok.
Van 9 lvl 80-as karakterem, de már egyikre sem emlékszem hogy kell vele játszani, de még ha emlékeznék is, azóta már nem lenne érvényes.
Most mindenesetre engineer-t választottam main-nek. Az a meglátásom (és remélem nem bizonyul tévesnek), hogy jelenleg ez az a karakter, amivel a wvw minden területét le tudom fedni. Roaming üres pályán, roaming tele pályán, zerg körüli keselyűzés, pug zergben xp szippantás, normális zergben heal vagy dd. Majdnem mindenben S, vagy legalábbis A kategória. Szóval bármi történik, nem kell relogolni és kockáztatni a sorbanállást. -
smallmer
őstag
Szia!
Köszönöm szépen a választ!
El fogom kezdeni. Igazából a PVE lesz az én játékmódom. Esténként amíg a kisfiam alszik, addig "elhesszelek" a gép előtt.
Mountot mindenképpen szeretnék, mert a New World-ben megőrültem amíg nem volt mount.

Van valami jó oldal ami leírja, hogy hogyan érdemes nekiállni a játéknak?
Van valami olcsóbb oldal, ahol kiegészítőt tudok vásárolni?
-
gabranek
senior tag
-
Submarine
senior tag
Nekem pedig ez tetszett a legjobban az utóbbi időkben.
Sztem odatették magukat a storyhoz is, a térkép baromi nagy, és érdekes (újabb nagyborgőő asura kocka város, feng shui-zó charrok, meg nekem most jobban átjött az asura-inquest tech..)
Úgyhogy nem szar. Viszont azzal tisztában kell lenni, ebből már másik játék nem lesz ez GW2 marad.
Ha a HoT-nál meguntad, ne vedd meg, keress mást.Ahol nem megy a maestro ott közvetve megy pay pal-al, bár úgy kicsit mindig drágább..

-
donki
senior tag
A skill lag az valamiféle szinkronizációs probléma, például mert gazdasági megfontolásból egy olcsóbb virtualizált környezetbe költöztették a szervereiket, vagy mert az adat szinkronizáció nem teljesen optimális. Egyik esetben sem számíthatsz változásra. Biztosan nem fognak drágább, erősebb szervereket bérelni és a játékot sem tervezik újra az alapjairól. A legtöbb amit tehetnek, hogy ígérgetnek...

-
Ellia
addikt
Itt a baj az, hogy ez a grafikus motor a gw1 alatt futó alapjaira épül (persze annak egy elég modifikált változatára) és ebből adódik a legtöbb gond. Próbáld ki még ezt hátha, attól függetlenül, hogy fps-re írják ezt a megoldást.
-
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Nálam is ilyen van.
Amin besírtam, hogy le szándékoztak zárni egy hálóval a Troll's Revenge JP első kulcsához vezető puskával odadörrentős (experimental riffle) utat, de kicsit előrébb lépve, ugyan úgy fel tudod lőni magad a tetőre. Az utolsónál meg nehezítésként, csak az oszlopokat hagyták meg. Muhaha. Nem tudom mire volt ez jó, de valamire biztos.
Egyelőre akkor sem veszem meg a kieget..
Megvárom, hogy meséljetek róla..
-
duvi
nagyúr
Köszi a választ, de ha lehetne egy kicsit pontosítani, azt megköszönném. Upgrade komponens a drágakő és a rúna is. Mégse lehet beletenni. Tehát egy konkrét itemre kérnék példát, ha nem gond. Párhuzamosan játszok öt karival (igaz, hogy nyugdíjas tempóban) és húzom az összes szakmát is velük. Próbálok önellátó üzemmódra berendezkedni.
(#6287) ProEvoFan
Köszi, de ez nekem még kicsit előre van. -
ProEvoFan
nagyúr
Ajánlom ezt az oldalt.Kalkulátor.Icipicit téved, de kiindulópontnak tökéletes.
Én ezt használom Mesmernek. Ezzel maxolgatom a területeket és dungiba is ezt viszem.
Terület maxolásra pakolhatsz magadra armort ha még nem vagy rutinos
De dungiba hátul megállsz, a többiek felfogják a mobokat, innentől csak a sebzés számít.Szerintem
-
Chabe89
addikt
Pikenen az előbb 110en voltunk tsen. Eljutottunk addig amikor először meg kell védeni a batteryket, de az északit szétverték, mert későn értünk oda. Majdnem a feléig levittük, de már alakul azért.
-
Chabe89
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
PvE dungeonban, egy jó csapatban a power/toughness/vitality Ele felfogást sosem értettem
A másik "kedvencem" amikor a Ranger telepakolja magát armorral és 1000+ ranged távolságból lövöldöz...
Teljesen hasztalan kaszt lett a Ranger, pedig kedvencem volt a GW1ben. 
WvW, PvP és 100% terület maxolásnál ok a sok armor/élet, de dungeonban egy megfelelő összeállítású csapatban nem látom sok értelmét. -
törölt tag
-
scott_free
senior tag
a Steelseries facebook oldalán írják a 29-et, amcsi idő szerint délig - ez nálunk ma este 8 vagy 9 órát jelent.
az fb-s linkeken viszont csak 50%-os kedvezmény van, bár a fülesre is: 50% kedvezményaz egérpados kedvezmény itt van: GW egér + választható egérpad.
-
batai15
félisten
figyelj puca. ne nézz idiótának vágod? azért fórum hogy beszélgessünk, kérdést feltegyünk. jövőbe tarsd meg az önelégült válaszaidat, vagy elégisd ki magad máson .köszönöm. nagyon elegem van már néhágy beképzelt emberből . te is köztük vagy. jövőbe ne is reagálj a hszeimre.
-
bypass|HUN
aktív tag

Más, guardian "hard pve" ( szóval tényleg csak és kizárólag insta / dungeon ) def build kellene.
Tudom itt nincs dedikált státusz, de egy "tankolásra" specializálódott életképes buildre lenne szükségem.
Nem szólózni szeretnék, hanem a csapat egy állóképes masszív tankját megépíteni.
Van egy fél dps fél heal elemünk, egy dps wari, két dps hunta, és kellene egy magabiztos guard...ez lennék én. -
FehérHolló
veterán
A craftolást azért ki lehet hozni nullszaldósra, ha jól játszol az AH-val (TP).
Minden szinten van egy olyan köztes termék, amit 3-5x annyiért lehet eladni, mint amibe kerül megcsinálni. Régen több esetben ilyen volt a kesztyű két része, de ez on-the-fly változik, akár óránként. -
Anet döntéshozót tisztelhetünk a személyedben?

Amíg egy Anetes illetékes le nem írja, addig minden csak feltételezés, tippelés. A tényeket majd a maga idejében megmondják - ami még odébb lesz, lévén a Devek nyilatkozták, hogy belátható időn belül nem lesz kieg a játékhoz.
FehérHolló: Onnan lehet, de ott szerintem a játékosok nagyon kis %a tud csak érvényesülni.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgyis gyakorolni kell a karaktert, el pve-zek vele, amíg már készség szintjén megy a karakter kezelése, aztán visszabújok a wvw területre és ki sem jövök onnan. Ennek érdekében folyamatosan roaming-ra összerakott buildben vagyok, full celestialban. Nem a legideálisabb, de igazából pve-re mindegy, legfeljebb kicsit lassabban haladok.

Pedig feltúrtam a guglit és a yutubot, de ranged karakterre semmit nem találtam. Mindegyik guide olyan kaszttal mutatta, aminek van valamilyen levitációs skillje. Úgyhogy szégyenszemre félbehagytam, pedig tuti én csinálok valamit rosszul.