Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem vagyok otthon a guestelésben, de igazából a pénzes váltás a leggyengébb érvem pont. Látszik, mivel bele is lehet "kötni". (na persze ezt nem bunkóságból írom, örülök az új infóknak, tényleg nem tudtam hogy működik a guestelés
) Viszont ennek tudatában is azt mondom, hogy a PH guild tuti nem fog életre kelni, én néha nézegetem, hogy kik vannak benne, kb. 25 ember, egyszerre 2-3 van online, és senki sem representeli. Mindenkinek van jobb guildje. Mondjuk nekem pont nincs, csak egy PH-hoz hasonló, egy picit jobb. 
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
szilassim
üzenetére
Már csináltunk PH guildet indulás környékén, de már akkor sem jött össze a dolog, mivel az emberek inkább a nagyobb guildekbe mentek, mint pl. a Variance. Meg ugye mindenki más szerveren játszik és egy 20 fős guild miatt senki sem fog szervert váltani, főként mivel most már pénzes a váltás. Szerintem jobban teszed, ha leírod, hogy melyik szerveren vagy és mik az elvárásaid egy guilddel kapcsolatban, aztán úgy gondolom tudunk neked ajánlani guildet.
-
S0m30n3
aktív tag
New Achievement Laurels rész tetszik a legjobban.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
andris811
üzenetére
A lényeg ugyanaz... Elköltözött, majd kirakta azokat, akik nem mentek át. Én pont nem játszottam abban az időszakban, szóval engem is kidobtak... De jól van, szerintem megpróbálok visszamenni, max. majd ha nem is játszok, akkor is belépek hetente egyszer megnézni, hogy guild-ben van-e valami változás, ami miatt kidobhatnak. Köszönöm a választ.
-
S0m30n3
aktív tag
Whiteside Ridge szerón vagyok, VAR már kidobott, mert vizsgaidőszakban inaktív voltam (...
), van még nagy magyargyűjtő guild, amiben nincs/kevés a megkötés? Esetleg szintúgy kevés megkötéssel járó angol guild van? Ugyanakkor melyik szervert ajánljátok, nem köt semmi a whiteside ridge-hez, csak variance miatt voltam ott. Egy High, Very High szerón nincsenek problémák a sok ember miatt? Nagyobb lag, nem lehet WvW-be menni, akármi? -
S0m30n3
aktív tag
Decemberi event. Már most látom Tixx fején, hogy azok a játékok nem sima, aranyos játékok lesznek. Legalább is remélem.

-
S0m30n3
aktív tag
Nos, a trialosoknak hogy tetszett?
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Szerintem meg jobb lett volna, ha ezt nem egyszeri eventnek csinálják, hanem mondjuk úgy, ahogy a champions online-ban van, amikor új területre érsz. Először, amikor megérkezel, még egy instában vagy, ahol csinálni kell valami fősztoris küldetést, majd ha végeztél, akkor átkerülsz a rendes területre. Végülis így is egyszeri event lenne, de nem egy időpontban, hanem akkor, amikor te odamész.
Azért remélem decemberben valami nagy dobás lesz és részt is tudok majd venni rajta, így, hogy októberit és novemberit is kénytelen voltam/vagyok kihagyni.

-
S0m30n3
aktív tag
Nekem is lehet írni meghívó ügyben, privát üzenetben, sorrend szerint adom. Két meghívóm van még.
-
S0m30n3
aktív tag
Még nem lehet meghívózni, de majd ha lesz lehetőség, én is ki fogom írni, hogy hányat tudok elosztogatni, szerintem 2-őt biztos, de lehet, hogy hármat. Még kiderül.
-
S0m30n3
aktív tag
Aki ki akarja próbálni a játékot vásárlás előtt, annak lehetősége lesz rá jövő hétvégén. Forrás.
-
S0m30n3
aktív tag
Aki mostanában szeretné megvenni: [link]
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Realradical
üzenetére
Hát CM (40-es insta) lehetne az első insta, mert az könnyebb és jobban bele tudsz rázódni a dolgokba. AC viszont szerintem eléggé nehéz, úgymond rögtön a mély vízbe dobnak vele. Nem az, hogy szar, viszont ha olyan emberekkel mész, akik közül senki sem volt még, akkor garantáltan tépni fogjátok a hajatok, mert mindegyik boss cafatokra fog szedni titeket, ha egyáltalán odáig eljuttok. Az egész instában nagy odafigyelés kell, mindenhez van taktika, amit be is kell tartani, ha egy ember hibázik, rögtön szívtok. Én kb. harmadjára tudtam megcsinálni az instát, mindig a szerelmes párnál akadtunk el. Én is írtam még akkor, hogy eléggé durva, amikor egy szimpla mob rád nyom egy képességet és max hp-ról kb. rögtön meghalsz. Felvillan a piros kör és kb rögtön dodge-olni kell, különben instant death.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
bimbilla09
üzenetére
WTF.

-
S0m30n3
aktív tag
válasz
akela91
üzenetére
Október 31-én fog elkezdődni az utolsó act. Forrás. Warrior sok fegyvert használhat, én alapból ranger helyett kezdtem azt, kicsit változatosabb szerintem. Amúgy ha kipróbálod és fejlődsz vele pár szintet, kb. be tudod már lőni, hogy tetszik-e neked, sokat nem veszítesz vele.
-
S0m30n3
aktív tag
Bocsánat a dupláért...
"@GuildWars2 ACT 1 of the "Shadow of the Mad King" update will go live late this afternoon (Pacific time), do not expect it until past midnight GMT. ^AT"
nem angolosoknak: később jön az update, mi (átváltottam az időt [de lehet, hogy nem jól
]) ne is várjuk hajnali kettő előtt. -
S0m30n3
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Úgy, hogy oda sem lehet menni, hogy megcsináld. Van egy óriási ajtó, aztán nem lehet átmenni rajta, hogy a főküldetésedhez, vagy az utolsó sztoridhoz érj. Mármint én így tudom. Tegnap ott álltunk a nagy ajtó előtt vagy 20-an, aztán mindenki megunta és elment, guild chatben meg azt válaszolták nekem, hogy majd javítják az utolsó sztorit, Arah bugot meg /map-on olvastam, hogy lehetetlen bejutni. Aztán így raktam össze a képet. Viszont állítólag csak WR-en van ez, mert írták /map-on, hogy ha másik szerveren levőkkel mész, akkor ugye be tudnak ők hívni, ha elég közel vagy.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Én nem tudom hogy vannak az időeltolódások, de nekem még semmit sem szedett le a GW2, meg máshol is azt beszélik, hogy majd 19-21 körül kezdődik csak el számunkra. Várom már, igaz elsősorban csak azért, hogy végre befejezhessem a sztori küldetésemet, mivel a legutolsó küldetés bugos és a 80-as insta is...
-
S0m30n3
aktív tag
Hú mennyire egyet értek veled. Engem is nagyon idegesít, hogy 70+os területeken megmozdulni nem lehet, mert mindenhol áll két risen legalább. Ha megállnék kicsit táskát rendezgetni, vagy akármi egy percre egy kis erődben ami a miénk, akkor is teljesen biztos, hogy hamarosan már ütni fog egy risen a friendly npc-k meg le se szarják... Elhiszem, hogy Orr nem a mi területünk, de azért kicsit sok, hogy minden négyzetméteren áll egy risen és úgy kell végigmenned a területen, hogy vagy végig combatban vagy és healeled magad miközben futsz az ellenség elől, vagy pedig minden egyes mobot egyenként leölsz... Egy darabig még oké, mert háborús terület, de ha hirtelen el kéne jutnod A-ból B-be, nem tudnál, mivel az összes waypoint állandóan contested, szóval marad a gyaloglás, de mint írtuk, még az is meg van nehezítve... Eventekről nem tudok nyilatkozni, viszont guild chatben láttam már jó párszor, hogy mennek 80-as eventeket farmolni, én még nem jutottam el odáig, hogy az utolsó területeket felfedezzem, nincs időm játszani mostanság.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Departed
üzenetére
WR-en is össze szokott jönni 15-30 ember egy-egy eventre még a 70+os zónákban is. Igaz néha egyedül mentem, mert event után mindenki szétvált, de nem kellett 20 percnél több soha sem, hogy újra legyen egy nagy csapat.
(#4205) Lmh : Én ezt nagyon jól kihasználtam, mivel elementalist (dagger-dagger)-rel bevágódtam ellenség közé, nyomtam egy aoe-t és akkor a többiek rögtön leölték utána a mobokat én meg örültem a sok xp-nek minimális erőfeszítéssel.

-
S0m30n3
aktív tag
válasz
MomoSinX
üzenetére
Variance. Most volt tisztogatás a fő guildben ami megtelt, jelenleg 374-en vagyunk, de most hozzák át a Variance 2-ből az embereket ebbe, szóval nem tudom, hogy lesz-e hely vagy mi van jelenleg a tagfelvétellel. Ugyanakkor a többiek is tuti fognak írni guildeket, igaz azok más szervereken vannak. Variance a Whiteside Ridge-en van, nem tudom jelenleg hány ember játszik a szerveren, de a többiek innen a fórumról telítettebb szervereken vannak.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
SimonYana
üzenetére
Ja oké, akkor ez kínodban való nevetés volt, így már érthető. Mentségére szóljon a GW2-nek, hogy ez egy mmorpg, azt mindig foltozgatni kell, nem lehet teljesen 100%-osan kiadni, mert ha még azt is hiszik, hogy jó, akkor is marad benne hiba, mint ahogy mindannyian tapasztaljuk a bugoknál. Csak te most jobban. Szerintem írj egy bug reportot, ha még nem tetted, előbb-utóbb csak kihoznak onnan.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Mint ahogy írták, be kell menni a Mists-be, ott lesz vendor, ingyen adja az alap cuccokat, szóval bármilyen fegyvered lehet. WvWvW-ben meg lehet fejlődni, de ott az addigi cuccaiddal kell menni. Amúgy régen WvW-ztem, szóval nem tudom már, hogy mikre járnak xp-k, amikor ott voltam és 5 percig kísérgettem egy supply dolyak-ot és semmi sem történt közben, akkor kaptam negyed szintnyi xp-t. De azóta változott a helyzet ha jól tudom.
-
S0m30n3
aktív tag
És ma még grandmaster-es részt is megveszem, szóval lesz kb. 30 trait pontom healen. Amúgy igen, ha waterre váltok, akkor másodpercenként 50 hp-t kaptatok, de most tele rakom traiteket, tuti sokkal jobb lesz. Majd ötvenes instában tesztelhetjük.
Alex-szel nem tudom mi lett, ott állt percekig, majd szó nélkül kilépett... Pedig szerintem majdnem simán végigmentünk az instán. -
S0m30n3
aktív tag
Na meg lett az első 80-as karakterem nekem is. Elementalist. 119 óra, 196 halál.

Utolsó területek tetszettek, igaz nagyon nagy szívás ott meghalni, mert kb. minden waypoint állandóan contested állapotban van, aztán mászkálhatok megint fél órákat. Eventet is nehéz néha találni, de szerencsére ma már aktivizálták magukat az emberek és /mapon kiírták mindig, hogy hol van event, szóval így okés volt. Sztoriban még csak 73-as küldetésnél vagyok, majd folytatom, igaz remélem nem fogok úgy járni, mint az egyik guild társam, aki 76-os küldetés körül vissza lett dobva 26-oshoz. (nem tudom hogy...)
Amúgy vistákhoz jó kis ugrálós részek vannak utolsó területeken, ilyennek kellett volna lennie már az elejétől fogva.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
andris811
üzenetére
Variance-ba jelentkezést próbáld meg ingame is szerintem. Írd le a neved és felveszlek friends-be, és majd ha online leszel megkérdezem variance-ban, hogy Variance Reloaded officer van-e online és ki az, átadom neked az infót és tudsz is majd jelentkezni. Legalább is szerintem így megy, mindenki officert keres jelentkezés miatt. TS van a komoly emberek részt nem tudom teljesen garantálni volt már egy-két nagyon gyerekes vita, de legalább a szerkesztők mindig rendet tesznek.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Realradical
üzenetére
Az poén, eddig úgy tudtam, hogy az elementalist a leggyengébb, most azom van, következő lenne necro, erre most az a leggyengébb?
Igaz lehet csak rosszul használják. Na mindegy, majd kipróbálom és eldöntöm magamnak. -
S0m30n3
aktív tag
válasz
Realradical
üzenetére
Miért nagy a sírás körülötte? Én pont azt tervezek kezdeni jövő héten, amikor elementalist-om 80-as lesz végre.
Amúgy utolsó területeken mintha gyorsabban lehetne fejlődni. Event event után, sztori küldetés is több van, insta is több van.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Realradical
üzenetére
úristen milyen avatarod van.
nem csoda, hogy még a GW2 is fél tőled... 
-
S0m30n3
aktív tag
Igen a mágikus lánykával vagyok.
Van speed buff, csak ember nincs, akivel menjek. Meg már kedvem sem, hogy még egyszer megcsináljam morgan's leap-et és ezt is. Pont a legvége előtt zuhantam le...Amúgy azt figyeltem meg, hogy sylvari kezdőt tele pakolták ugrálós részekkel. Human kezdőn vártam ugyanilyen jó ugrálós dolgokat, de nem volt semmi...
Egy kis felmérés: ki az aki 55-ös szint környékén jár?
-
S0m30n3
aktív tag
hát még csak 50-es szintnél vagyok és nagyon nehezen beszerezhetőnek tűnnek a cuccok. én sem támogatom az öt óra alatt beszerezhető minden dolgot, de ez így nagyon soknak tűnik nekem, igaz nem tudom, hogy max szinten milyen gyorsan lehet beszerezni ezeket a dolgokat, én még csak 50-es fejjel gondolkodom.

-
S0m30n3
aktív tag
válasz
HS 2142
üzenetére
Na jó, ez szörnyű. Megnéztem a linket... nagyon wtf... már lemondtam így minden értelmes cuccról. 80-as szintig elmegyek a kis nyomi cuccaimban, aztán végigjárom az összes instát őszi szünetben (ha addig elérem a 80-at... egy héten kb. 5 órát tudok játszani). Amilyen cuccom onnan lesz, az lesz. Kész.
-
S0m30n3
aktív tag
(#3620) HaaS : Jelenlegi kinézet.
Más:
Egyre jobban tetszik a játék. Eddig is tetszett, de most már nagyon.
50-es szinttől jövő sztori küldetések nagyon durvák, pl. The Battle of Claw Island vagy A Light in the Darkness. Nagyon eltalálták az egészet. Claw Island-i csata elég hosszú is volt, tökre átjött a háborús hangulat. Meg nagyon tetszik, hogy már nem csak annyi, hogy tengődök a világban, hanem már szövetségeseim vannak, csapatot gyűjtök és más fajok fővárosába is el kell mennem, hogy előrébb jussak a sztorival. Pale Tree-vel való beszélgetés is tök jó volt, sőt a küldetése is tetszett, Destiny's Edge sorsának bemutatása, stb. 
-
S0m30n3
aktív tag
Lehet hülye kérdés lesz: A gyűjthető dolgok, pl. fák nem respawnolnak? Pl. nekem kéne alapanyag, hogy végre elérjem a nyomi 25-os tailor szintet, de nincs annyi alapanyagom. 50-es szinten vagyok, de ugye ott már nagyobb szintű anyagot adnak a fák. Visszamentem kezdőterületre, de egy fát sem találtam... Ne is várjak respawnra, inkább menjek más kezdőkre, majd ott fog adni? De így hogy lehet több szakmát felhúzni? Vásároljak tp-n alapanyagot vagy mi? Másik pedig: recepteket honnan kapok? Oké, hogy van ilyen felfedezős dolog is, de még semmit sem tudtam ott csinálni. Recept meg nem úgy néz ki, hogy 25-ös szintnél sokat kapnék, mert már megjelent három, hogy majd azok lesznek, de több nem. Vagy mégis lesz?
Archanon : Ha megmondod, hogy hogyan lehet megnézni, akkor megmondom.

-
S0m30n3
aktív tag
Én meg tök jó küldetést találtam ma... 49-es szintű, lőport kellett lopni, de amikor odamentél egyetlen hordóhoz és nyomtál F-et, akkor nem tűnt el, szóval nyomhattál megint F-et. És megint. És megint. Amég meg nem lett a küldetés...
Ahhoz képest elég sokan szerencsétlenkedtek ott, szóval nem értem mi lehetett. Oké, amint feltűnt én is jókisfiút játszottam és írtam bugreportot, aztán bandita gyilkolással csináltam meg a küldetést. 
Shatterer meg egyszerűen durva. Így a semmiből bevágódik a tömeg elé, aztán fight!
Először még bronz minősítést sem kaptam, aztán lett bronzom, ma pedig aranyom. Egyszerűen csak be kell ülni az egyik nagy ágyúba és jóság. A kilátás is onnan a legjobb.Experience Survivor achievementemre is büszke vagyok. Bár mindenki írta, hogy rohadt könnyű, de én nem hittem volna, hogy meg lesz, főként, hogy annyi bug van hozzá. (más területre mész vagy kilépsz és vissza, akkor nullázódik)
-
S0m30n3
aktív tag
Hát nem tudom hányan szinten vagy, de nekem pl. 30-as szinttől eléggé tetszik a sztori human-ként. Még ha nem is a világot kell megváltanom, tetszett, hogy három hely közül választhattam, hogy melyikbe lépek be. Aztán a területes küldetések is jók voltak ott, ahol charr-human szövetség elleneseket kellett lebeszélni/megölni, stb. Ugyanakkor az is eléggé érdekel, hogy össze fog-e jönni a szövetség, meg mi lesz Logan-nel, stb. Lehet mást ilyen sztori nem hat meg, mert nem túl világrengető, de szerintem tök érdekesek.
Költözős témára pedig: én 47 szint alatt összesen egyszer voltam olyan group eventen, ahol nem volt rajtam kívül más. Máskor mindig jött több ember. Lehet, hogy WR-en lassabban fejlődnek az emberek és pont az én tempómat tartják, ezért jól jártam, ti meg túl gyorsan fejlődtetek és azért nem volt group eventen senki. Amúgy guild szempontból tényleg mindegy, hogy ki melyik szerveren van.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
fracture333
üzenetére
Alapból hozzá adja. Én alapból kapok 38 xp-t egy mobért, az xp boost-tal 57-et. Szóval csak simán kiírja, hogy 57 xp, nem plusz jelezik.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
fracture333
üzenetére
Ha ugyanarra gondolunk, akkor nálam rendesen működik. XP boost, +50% xp mob killekért.
-
S0m30n3
aktív tag
AC végre lenyomva.
Kb. két órája csatlakoztam egy partyhoz, ami pont a szerelmes párnál tartott... ott szenvedtünk szokás szerint, de meg lett. Komolyan az a legnehezebb rész, ahhoz képest még a főfőboss is gyerekjáték. Ott kb. egyszer haltam meg, de akkor is csak azért, mert jószívű voltam és odamentem éleszteni.
De többet AC-be nem megyek, az már majdnem biztos, ( sorry bimbilla09) ezt a szenvedést nem akarom még egyszer átélni. 40-es insta állítólag sokkal könnyebb, mint AC, majd oda fogok járni szerintem. Ja amúgy másfél szintet fejlődtem az insta alatt és kaptam egy undorító fejest, de legalább a statjai jók. -
S0m30n3
aktív tag
Igen, kb. mindenkivel megesik szerintem. Én is írtam már párszor. 30 körüli szintnél viszont több terület is lesz, szóval ott meg te leszel magasabb egy ideig, mint a küldetések.(legalább is nekem így van humanként.) Sőt én még a sima 25-35 részben is magasabb voltam, mivel norn-ok egyik oldalról, humanok másik oldalról érkeznek a területre, szóval ott közép fele erősödik, utána csökken megint. Vannak ilyenek. Ajánlom, hogy nézz át másik hasonló szintezésű területre, ott is fajodnak megfelelő küldetések lesznek először. Én pl. azért féltem átmenni eddig, mert azt hittem tök éles váltás lesz és rögtön humanként sylvari questeket fogok csinálni, de egyszer próba szinten átmentem és tökre meglepődtem, hogy még ott is humanok osztogatták a küldiket.
Szóval minden területnél van átmenet. -
S0m30n3
aktív tag
Na megint mentem AC-be... most is a szerelmesekig jutottunk, igaz most jobban ment mint múltkor. Csak második failre hárman kiléptek az öt fős csapatból... Kezdtünk szerválni új embereket, erre töltőképernyő, kidob instán kívülre mindenkit... Visszamentünk, erre elölről kezdte az egészet... úgyhogy ennyi volt, mindenki kilépett.
Na majd harmadjára talán menni fog. -
S0m30n3
aktív tag
válasz
üzenetére
Jó ötlet lenne az a skill, egyik bwe-n voltam ranger, de a petem megőrjített, hogy össze-vissza mindent megtámadott. Oké, hogy lehet nyomni, hogy ne, de épp hogy meghal egy mob, erre futott a következőhöz, nem tudtam rögtön kinyomni a támadását... csomószor behúzott valamit.

-
S0m30n3
aktív tag
válasz
üzenetére
Lebuktam.

Mellesleg pont ma beszélgettem pár sort a Smallville-ről valamelyik VAR-os emberrel.

Cathfaern és NoiZz: "We are aware of the issues with the email authentication system and are investigating them. We will update you as soon as we know more about this. Thanks ^SL"
-
S0m30n3
aktív tag
bimbilla09 : RAM-mal szerintem nincs gond, én is 2 GB RAM-mal tolom, igaz kétszer kidobott kevés memóriára hivatkozva, amúgy meg semmi baja nincs.
8zabi : menő képek, bírom, hogy az elementalistod nem kék-narancssárga. Azt vettem észre, hogy kb. az összes ele akikkel találkozok, kék-narancssárga ruhában mennek... én is...
Igaz nem rég találtam egy Lemon Dye-t, szóval fel is tettem gyorsan, hogy irigykedhessen, akinek nincs meg. 
Békás-disznós képért külön grat. Igaz az a küldetés gagyi volt, rájöttem, hogy disznó form nélkül sokkal gyorsabban megcsinálható.Oh és nem tudom ti szoktatok-e kapni ilyen átalakulós dolgokat, de nekem már van 4X3. Ezt nagyon bírom.
fracture333 és bimbilla09 köszönöm a pozitív kritikákat.
Amúgy csak vistákat print screeneztem kb., az meg mindenkinek ugyanaz. 
-
S0m30n3
aktív tag
Na akkor pár kép.

bimbilla09 féle kép nekem így néz ki: link.
Másik vistás ami tetszett.
Meg még egy.
Lion's Arch-ban egyik legjobb hely.
Még egy vista.(mellesleg itt írtogattam a pókokat, erre megjelent egy óriási elit vagy veterán vagy milyen pók, kicsit meglepett. Rögtön 180 fokos fordulat, de addigra már meghaltam.
)
Ez csak egy jó hely, amihez nincs vista sajnos. Viszont kérdés: Vigil vagy kik HQ-ja ez... és ez milyen insta? Csak mert oda mentem, küldetésem sem volt, mégis kérdezte, hogy belépek-e az instába. Vagy csak annyi, hogy betölti külön mint egy várost pl. és kész? Vagy ez egy rendes insta?
Ez meg egy ráadás artwork, nagyon bírom mindet.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
fracture333
üzenetére
Aham, van egy vista a közelben pont, én is rögtön lefényképeztem, tök szép ez a hajó ott fent, meg a Vista pont úgy mutatja, hogy a malom is jól rajta van a képen.
-
S0m30n3
aktív tag
Pvp-ben csak pvp cuccokat kapok, pve-t egyáltalán nem? Pve jobb cuccokat csak craftolni tudok majd, vagy pvp-ben, wvw-ben lehet kapni?
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Nem néztem, de tök poén volt így játszani. Mármint oké, hogy sima player ő is, csak azért mégis.

-
S0m30n3
aktív tag
Na ma mentem először AC-be. Szörnyű volt.
Két órán keresztül játszottunk kb., első két boss-t még megöltük, de amikor a szerelmes párt kell ölni, az már gáz volt. Igaz addig is sokszor meghaltunk. Mindenki mondta, hogy az a legnagyobb gáz, hogy egyszer még max hp-val lövöd az ellenséged, következő pillanatban már halott vagy, azt sem tudod mi ütött meg. Pl. ranger mob simán alád lő egy csapdát és az annyi is volt számodra, mivel instant death... Legalább ezeket is lehetne előre jelezni valamivel, de nem teszik, így kicsit túl randomnak tűnik, hogy most élsz-e vagy halsz... Ha össze-vissza dodge-olsz, akkor is alád lövi a csapdát és kész. Warrior már okésabb, ott kitérsz az ütése elől, vagy simán a közelébe sem mész, amikor ütni akar, mert még a háta mögötti ember is meghal, amikor előre üt.
Na mindegy, lehet az instázás nem az én világom. Még szerintem ki fogom próbálni a wvw-t a mai estén, de BWE-kben annyiból állt, hogy 15-20 perces futás után nyomtam egy képességet az ellenre, de addigra már halott voltam kb.
Na majd most!Oh és csak most esett le, hogy Variance egyik szerkesztőjével játszottam!
Túl ismerős volt az Endrosz név. -
S0m30n3
aktív tag
Nézd meg wikin a skilljeiket, traitjeiket, stb., hátha segít. Pl. ha egyiknek csak olyan képességei vannak, amik leírásból sem tetszenek, akkor sikerült is eldönteni.

Szerk.: amúgy thiefre többen is írták, hogy kicsit nehezebb vele játszani. Necrorol meg nem tudok semmit.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
fracture333
üzenetére
Ilyet Team Fortress 2-ben is lehet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
A célt akkor is elérem, akármitől javul is meg.
De látod, most napszaktól is függ, mert most jó... 
-
S0m30n3
aktív tag
Am bocs a dupláért, de ez nagyon poén... most elindítottam gw2-őt, tényleg csak 1,2 gigát fogyaszt, marad még 200 mb a ramomból, DE most best appearance-en 30-50 fps körül mozog. Én már végképp nem értem mi van... pedig semmit sem változtattam a gépemen délután óta.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
Archanon
üzenetére
Hát akkor lehet eljött az idő, hogy megvegyem azt a két giga ramot, amit másfél éve tervezek.
Csak azért nem akarom, mert 32 bites a rendszerem, szóval tehetek újra majd mindent, mert 4 gigához 64 bit kell. 
Am human csajjal el vagyok én. Nekem amúgy minden fajból lesz egy, kivéve asura... azok nagyon nyomik szerintem.

-
S0m30n3
aktív tag
Megnéztem, két giga ramomból még marad is kb 200 mega, amikor GW2 fut, nem hiszem, hogy az a baj. 12.8 -as driver nagyon rossz, 12.6 van vissza rakva, az is gáz, de akkor lehet felteszem a 12.3-ast, ahogy K_mester ajánlotta.

-
-
S0m30n3
aktív tag
Látom itt a sok irományt, hogy 30 fps degáz, stb. mindenkinek 60 van, blabla, én meg mindjárt elsírom magam a 8 fps-emmel.

(#2505) Archanon : én is pont ezért kezdtem human csajszit... az összes pasi buzinak nézett ki számomra. male mesmer a legcukibb.

-
S0m30n3
aktív tag
Na jó. Nincs valakinek ehhez hasonló konfigja? Phenom II X4 955 BE, Sapphire HD5850. Már nagyon kezd érdekelni, hogy 12.6-os driverrel is miért megy le 20 fps alá lowon, ugyanakkor high-on miért csak 8 fps-em van... Szóval akinek ehhez hasonló gépe van, írjon legyen oly kedves, hogy neki hogy megy.
-
-
S0m30n3
aktív tag
Köszi, de jelenleg akármit állítok, ugyanannyi fps-t mutat az Options-nél... vagy az nem is működik jól? Akár LOW-on van minden, akár Medium-Ultrán, mindig 20 körül mozog. most 19 maxon, 20 lowon... na mindegy, annyira most nem zavar, de érdekes. Fraps-et lehet indítok majd mellé legközelebb, akkor hátha okosabb leszek.
-
S0m30n3
aktív tag
K_mester : Várj is vele, javítani 100%, hogy nem javított semmit a GW2-ben. Igaz nekem HD 5850-em van, másnak lehet jobb lett.
KisTücsök : Engem ha overflow-ra tesz, kb 10-15 percet vagyok ott és rögtön felajánlja, hogy mehetek a rendesre. Mellesleg itt van a lista az összes ilyen acitivity-ről: LINK.
-
S0m30n3
aktív tag
Nagyobb lag van az egész Whiteside Ridge-en, vagy az új amd driver (12.8) vitte le 15 -re az fps-em? Eddig mindig 30 körül volt, most örülök, ha 20-at eléri...
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Velem is mindig ez van... nekem azt ajánlották, hogy menjek át másik faj kezdőterületére. Jobbat senki sem tud mondani. Esetleg szerezz magad mellé embereket és akkor együtt könnyebb.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
fracture333
üzenetére
pontosan, az már nem járható be szerintem sem, a kép azért jó, mert ott be van jelölve kb., hogy hova mehetsz el.
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
fracture333
üzenetére
Nem folytatódik. Viszont viszonyítás képp, a human kezdőn (itt City alatt ??-?? terület) én nekem kellett egy nap, hogy 100%-ra megcsináljam. És még így is kihagytam több eventet a területen belül, pl. még főboss-szal sem találkoztam. (Az gáz is volt, mivel legalább 4 órán keresztül azt beszélték a chat-en, hogy jöhetne már, de egyáltalán nem jelent meg...)
-
S0m30n3
aktív tag
fracture333 : szerintem várd meg, amég holnap írunk, hogy crashel-e a szerver, stb. Ha minden okés, akkor holnapután be is ugorhatsz megvenni, iskoláig van még fél hét utána.

birno : Én meg ma találkoztam három magyarral. Mármint szemben álltak velem, nevük mögött VAR jelzés (Variance guild)... írom chatbe, hogy VARiance FTW. Ők meg elfutottak előlem.
Biztos ijesztő vagyok. 
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Hát holnap már mindenki játszhat, szóval lassan ide lehetne írni a neveket, hogy kik jönnének a guildbe. Bár asszem most nem is lehet guildet csinálni. De mindegy, embereket el lehet kezdeni gyűjteni szerintem. Meg akkor nevet is találhatunk ki.

Más: Ti mit ajánlotok elementalist-nek? Gondolom armorsmith és weaponsmith nem éppen illik hozzá. Vagy de?
Jelenleg armorsmithing van felvéve nekem, de értelmét nem látom, alapanyagokat alig kapok, alig tudok craftolni, kész szenvedés nekem.Amúgy daily achievementet pár óra alatt megcsináltam 100%-ra, akkor kaptam is valami cuccot, amit mystic forge-ba kell tennem mindenképp más dolgokkal együtt. Meg most 100%-os queensdale miatt is kaptam cuccokat. A legjobb poén az volt, amikor kinyitottam kulccsal egy ládát és többek közt egy kulcs volt benne.

-
S0m30n3
aktív tag
HS 2142 : igen, vannak alkalmak, mikor többen megyünk együtt, nyilván könnyebb, de én jobb szeretek egyedül felfedezni, csapatban állandóan beszélni kell, hogy most ki mit akar, döntögetni, stb... én meg egyedül kitalálom magamnak és csinálom is. Másik faj kezdőterületére nem fogok ezért átmenni, azokat a helyeket csak akkor akarom látni, ha azzal a fajjal kezdek.
KisTücsök : Hát majd ha végre bekerülök Variance guildbe, akkor lehet párszor beállok csapatba. De még mindig jobb szeretek egyedül menni. Partyban amúgy milyen bónuszok járnak? Csak mert akkor is kifogytam volna a küldetésekből, szóval akkor legalább partyban lennék 13-as szintű? Vagy ott jár bónusz, hogy jól kijöjjön a szint?
-
S0m30n3
aktív tag
Na, most is sikerült úgy összehozni a szintlépéseket, hogy 11-es szintnél teljesen eltolódott az egész megint... eddig is mindegyik bétában mindegyik karakteremnél meg volt ez a gond, de akkor azért, mert vagy sztorival haladtam nagyon előre, vagy a sima szívecskés cuccokkal. Na mindegy, a lényeg most az, hogy direkt párhuzamosan csináltam sztorit, meg eventeket és szívecskés dolgokat, de így is ott tartok, hogy 13-as szint aljánál vagyok és 15-16-osok ellen kellett harcolnom... 16-os szintű sztoris küldetés jön és a 1-15 zóna 100%-ig meg van...

-
S0m30n3
aktív tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
1: szerintem iponon, de nem biztos.
2: van
3: gondolom igen, igaz nálam semmi gond nincs, sohasem akadt nagyon, néha meg-meg áll egy pillanatra, de csak azért, mert direkt nem nyomom lejjebb max beállítást. gépemet meg látod adatlapomon.
4: hát a tegnapelőtti nehézkes indulás, meg még most sem megy valami asszem, amúgy most ingame 6 óra alatt két dolog történt: egyik ember, akivel partyban voltam, beesett a textúra alá, azóta nem is láttam online, így nem tudom mi történt vele, másik meg annyi, hogy egy mobot láttam átfutni a textúrán és eltűnt.
5: tetszik, nagyon, az egész rendszer, igaz kicsit zavar néha, hogy minden küldetést meg kell csinálnom, hogy jó szinten legyek... igaz WvW-t meg PVP-t még nem próbáltam, nem akarom ismeretlenekkel, Variance guild felvétel jelenleg szünetel, ismerőseim nem játszanak, PH guild meg még nincs. -
S0m30n3
aktív tag
válasz
nosferatue
üzenetére
Nekem azóta sem megy. Gondolom karakterem úgysem fog törlődni, ha később csinálom meg nem? Meg majd gondolom lehet új linket is kérni.
-
S0m30n3
aktív tag
Ehh, email confirm-mel fogad Guild Wars 2. Meg is kapom a levelet, rányomok linkre, erre ez jön be: Failure : The link you clicked is expired or invalid.

Írjak supportnak, vagy majd megjavul a link vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Viszont ennek tudatában is azt mondom, hogy a PH guild tuti nem fog életre kelni, én néha nézegetem, hogy kik vannak benne, kb. 25 ember, egyszerre 2-3 van online, és senki sem representeli. Mindenkinek van jobb guildje. Mondjuk nekem pont nincs, csak egy PH-hoz hasonló, egy picit jobb. 
), van még nagy magyargyűjtő guild, amiben nincs/kevés a megkötés? Esetleg szintúgy kevés megkötéssel járó angol guild van? Ugyanakkor melyik szervert ajánljátok, nem köt semmi a whiteside ridge-hez, csak variance miatt voltam ott. Egy High, Very High szerón nincsenek problémák a sok ember miatt? Nagyobb lag, nem lehet WvW-be menni, akármi?

ZH-k után pont jól fog jönni a halloween event GW2-ben és TF2-ben is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)