Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom a játék megvételén. Anno a GW1-el évekig játszottunk a baráti társaságban és most felvetődött a magától értetődő ötlet, hogy ki kellene próbálni a 2-t is. De többünknek kétségei vannak a játékkal kapcsolatban, így jó lenne valami kipróbálási lehetőség. Olvastam a neten, hogy egyenlőre nincs trial és bizonytalan ideig nem is lesz. Nem tud esetleg valaki valamilyen módot arra, hogy beletekintsünk a játékba? Csak, hogy megfog-e minket. Csak ezért nem venném meg a játékot, bár talán nekem van a legkevesebb fenntartásom. De úgy lenne az igazi, ha a régi bandámmal nyomhatnánk, ha valóban jó a játék és mindannyiunknak megtetszik.
Pár konkrét kérdés:
A gépigény. A bétáról láttam több tesztet is, de ott elég erős gépeken futott a játék. ehhez képest, amit a system req.-ben olvastam az semmi... Ennyire jól skálázható?
Közepes-magas beállítások mellet egy Athlon X4, 4GB ram és egy HD5830 társaságában elfut 1920*1080-ban(min.40fps)?A kinézete a játéknak alapvetően tetszik, lényegesen nem tér el az 1-től a színvilága, de lehet rajta kicsit egyszerűsíteni? Gondolok itt arra, hogy pl a sebzések értékét valamilyen úton el lehet tüntetni a képernyőről, hogy épp 38-40 vagy 50-et sebeztem/sebződtem?
Jó játékot és köszi a válaszokat előre is!
-
Belefutottam egy érdekes hibába:
Sétálunk-sétálunk-egykisipmetagyoncsapunk csücs. 5FPS
relog 5FPS
kliens restart 5FPS
gép restart: megjavult -
blackydan
senior tag
Tegnapi nap én is sikeresen beszereztem a GW2 dobozos verzióját. Kicsit félve jöttem haza a nyaralásból gondoltam, hogy hamar elkapkodják és igazam is lett: jópár telefon után csak az 576 boltjában voltak szabad példányok, gyorsan le is csaptam az egyikre

Hihetetlenül szép lett a játék, kicsit aggódtam a játék optimalizáltsága miatt, mivel a bétákon még ez ugyebár gyenge rész volt, de simán futott a játék a gépemen 60 fps-sel még az eventek közben is. Egyenlőre még kitapasztalom a kasztokat, mi feküdne nekem a leginkább aztán majd ráállok egyre. Esetleg a variance által ajánlott WR szerveren tudnátok ajánlani magyar klánokat ?
-
X Factor
addikt
válasz
bimbilla09
üzenetére
Sylvari fővűrosban láttam tier vendort, tehát gondolom az össze fajnál megtalálható.
-
bimbilla09
tag
lvl 35 felett kivehető karmából a T1. nem tudjátok merre találom a vendort?
-
aizen92
addikt
Trading post amúgy mért állt le? nem bírta azt a rengeteg mennyiségű embert?
(személy szerint nekem nagyon nagyon hiányzik ) -
adamkaa777
senior tag
Tegnap öltünk egy jég sárkányt másfél órán át... nagyon izgalmas kis world event volt

-
válasz
nosferatue
üzenetére
60 felett éreztem azt, hogy már kevesebb az ember, vagy nem arra mennek, ahol én vagyok. Group eventek egy része ki is maradt emberhiány miatt. 40-50-től már jönnek a hosszabb, bonyolultabb eventek, így lassulnak is.
Ajánlom a Blazeridge steppes + feletti részt, hogy miért az legyen titok, de tetszeni fog.

M3oH: ~ 97 óra. (Szabin voltam, asszonnyal egyezséget kötöttem, így tudtam a játékra figyelni egész nap.
) -
KisTücsök
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Értem.
Más: Amúgy a felhasználói nevet nem lehet már megváltoztatni, ugye? Megint elfelejtettem (akárcsak bwe alatt), hogy azokat a számokat azért kreálja, h bármilyen nick nevet használhass, ne legyen az, hogy foglalt. Én meg egyből olyat írtam, amiben biztos voltam, hogy úgysem lesz foglalt. Ráadásul kis kezdőbetűvel, stb... Szóval zavar.
-
válasz
Cathfaern
üzenetére
Szerintem jogosan jártak el (az elején meg talán kell is a szigor, hogy jó irányba tereljék a játékosokat).
Az utolsó esély is tetszik, hogy nem a GM törli ki az itemet, hanem a játékosnak kell. Ha nem teszi meg, akkor repül. Valahol ez szerintem egy ilyen "hülyegyerek" szűrő.
Más:
Meglett a 80 a guardianommal. Lvl 70 fölötti területek nagyon jók lettek -nincsenek szívek, csak eventek -. Kb lvl 40-50től kezdenek el komolyodni az eventek- összefüggőbbek, egymásra épülnek, nagyobb volumenűek -, nincsen az, hogy két percenként újraindul.
A personal story is bejövős, már le is kreáltam a következő 2 altomat, hogy másik útvonalon is végig vigyem - idővel.
-
Helmoras
őstag
Egyet értek mind2 féllel igazából, lévén ez alapból egy pvp orientál mmo így teljesen jogos elvárás a mikrofon a tagok részéről, másik dolog hogy elég jó lett a pve a szintezés az eventek stb, node a játék end contetnje mégis csak a pvp-ről szól így ha valaki abba bele akarok kostolni normálisan annak szüksége lesz egy micre.
A megoldás egyszerű keresni kell egy pve klánt oszt jónapot. -
Khelben
nagyúr
Kértem a felvételemet a guildbe, elutasítottak azzal, hogy csak akkor léphetek be, ha lesz mikrofonom (van amúgy a notebookban, sőt, headsetem is van).
Ami meg a szocializációt illeti: nekem családom van, ami több dolgot is jelent: nincs szükségem arra, hogy a gondjaimat egy mmo-ban beszéljem meg
, plusz nem nagyon tudok TS-ezni, mert vagy vannak körülöttem ezren, vagy alszanak és mivel nem én vagyok a családban a gyerek, ezért nincs külön játszószobám, zavarnék valakit a dumálással. Biztosan van olyan része a játéknak, ahol kell az élő beszéd, de nem hiszem, hogy a szintezés, questelés ilyen lenne. WoW-ban is jól elvagyok a többiekkel élő beszéd nélkül. Amikor meg együtt játszunk, akkor összeülünk valahol személyesen a haverokkal. De semmi gond, itt is biztosan fogok találni olyan guildet, ahova bevesznek mikrofon nélkül is. 
-
Túl van lihegve ez a mikrofon téma.
Leginkább szocializálódásra jó, ha többen beszélnek tiszta káosz.
10+ player esetén is kb. elég a pár kulcspozícióba a mikrofon, nem musthave.
A játékosok jelentős része úgyis csak követi az utasításokat.Persze hasznos, mert ha pl. leütnek tudsz szólni, hogy húzzanak fel.
Ha nincs így jártál, de nem akkora dráma mint amit az utóbbi időben csinálnak belőle.(#2677) X Factor: Pvp teljesen más, sokkal nagyobb jelentősége van. Mivel jelentős előny valószínűleg a másik csapat is össze van drótozva.
-
X Factor
addikt
Egy guild wars rendszerű pvp-ben, pedig igenis célszerű, ha eredményes akarsz lenni.
kelleni, persze nem kell, semmi sem kötelező, de igencsak sokat számít.
Másfelől meg minek TS, ha mikrofonja sincs az embernek, mások is írták, itt nem csak arról van szó, h. magyaráznak az emberek : "lődd le, ezt castold, azt védd", hanem beszélgetnek, közös témákról, filmekről, buliról, munkáról, bármiről, ezáltal van egy kis közösségépítő jellege, meg az ember nagyrészt jól is érzi magát.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
KisTücsök
üzenetére
Pontosat nem tudom, karmából lehetett gyanúsan olcsón venni valamilyen fegyvert (szóval az árusnál volt X darab fegyver ilyen 1000 karmás áron, meg volt egy darab 1 karmáért. Számokat csak hasaltam, de a lényeg ez). De én infóim szerint csak azok kaptak permbant, akik nagy tételben vettek ki belőle. Tehát aki csak párat, az csak 24-72 órát kapott. Szóval a tipikus szabály van itt is érvényben: ha véletlen belefutsz egy exploitba, azért nem kapsz bant, ellenben ha szándékosan kihasználod, akkor ne lepődj meg.
De amúgy most a permbanosok is kaptak egy esélyt: [link]
TS:
Jelentősebb kihívást nyújtó, illetve kompetitív dolgokhoz tényleg célszerű (guildszintű PvP, más MMO-kban raidek, stb.), de mondjuk én amikor csak úgy játszok (questelek, farmolok, stb), akkor nem szeretem ha dumálnak a fülembe
-
Djuree
félisten
tudom, én is "íveztem" régen
csak meguntam, uncsi sajnos, pedig a téma nekem sokkal jobban tetszik mint a fantasy mmo-k.
azért ott is jobb ha tudsz beszélni. pl. ha kilőnek akkor tudd mondani, hogy kilőttek és innen meg innen megnyílt az út, így a társaid egyből tudnak reagálni. lehet maguktól is észreveszik hogy hátbakapják őket, de akkor sokszor már késő. és ezer ilyen helyzet fordulhat elő ahol ha szólsz hamarabb reagál a csapat, amin sokszor a győzelem múlhat.
nem véletlen van rádió a létező összes harcieszközben. régen az orosz tankokban csak a parancsnoki tank tudott rádiózni, így az volt a németek elsődleges célpontja, ha ezt kilőtték megszűnt a kommunikáció-->biztos vereség, még ha túlerőben voltak is.
eve-ben amúgy néha kérik is hogy csak a FC beszéljen. de az más játék kicsit, más a felépítése az egésznek. -
"a mikinek alapnak kéne lenni annak aki multizik. anélkül nem lehet eredményesen játszani"
Ez hülyeség. EVE-ben egy komolyabb fleet ütközetben sem kell.
A Fleet Commandernek kell.(ő az aki adja az utasítást)
(a fleet az flotta, akár százas nagyságrendű játékos is lehet)Pár mob leöléshez meg pláne nem kell.
-
RI/OS
addikt
Ensuring the best possible play experience for our fans is our highest priority. We’ve said before that we would be willing to temporarily disable first-party digital sales if we felt our high player concurrency may compromise player experiences. We have now reached that point.
Nem semmi

-
Archanon
őstag
válasz
Xmodule
üzenetére
Az ember életében nem csak a pénz lehet kiváltó ok arra, hogy meg ne tudjon itthon mukkanni a mikrofonba (pedig most éppen tudnék venni - két hónappal ez előttig viszont súlyos anyagi probléma lett volna
). Elméletileg még játszani sem játszhatok a gépen, mert az időpocsékolás, és inkább csinálnék valami hasznosat. A másik pedig, hogy az éjjeli és nagyon reggeli órákon kívül folyamatos (!) az itthoni zaj. Állathang, faluhang, TV... a saját hangomat nem hallanátok, kiabálni meg nem fogok.#X Factor: Teljesen komolyan. Szomorú, hogy alig 5 év alatt ennyire beleivódott az emberekbe ez a "deeee beszélgetni csak TS-en lehet!" dolog, és teljesen leszoktak a chat "figyeléséről" (ez nem általános dolog lenne?). Régen teljesen megvolt nélküle egy egész guild.
#Lmh: [link] - Mivel az én hozzászólásomra lett reagálva, azt hittem a PH klánról van szó.
-
Djuree
félisten
válasz
Khelben
üzenetére
a mikinek alapnak kéne lenni annak aki multizik. anélkül nem lehet eredményesen játszani, az nem elég ha hallod, tudnod is kell mondani az észrevételeidet. plusz kimaradsz a beszélgetésekből is, ami meg nem jó, legalábbis nekem.
főleg hogy nem egy drága dologról van szó.... -
Lmh
őstag
válasz
Archanon
üzenetére
Nem tudom hol olvastál ilyet, feltételezem a ts-szerver szabályai között. A ph guild-ben egyelőre nincsenek szabályok. Én kifizettem, létrehoztam, igyekszem törődni vele, de nem akarok guildmestert játszani szabályokkal, tiltásokkal, feltételekkel. Amig nincs rá szükség - fokent az alacsony letszam miatt - persze.
Tegnap elég részletes beszámolót tartott nekünk a szerver tulajdonosa, de még vannak picit homályos foltok.
Egyelőre gyere fel a prohardver szobába, pw: prohardver ès have fun.
Mellesleg én is iszonyatosan mikrofon párti vagyok, osztom a fenti véleményeket. Pár száz forint, könyörgöm....
Ha nem a ph-nak, hanem sajat guildet csinalnék, akkor maximálisan kotelezo lenne.
( sorry az ekezetekert, telorol irok, neha lusta voltam kiirni oket
) -
KisTücsök
addikt
"Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekünk a guildünk 90%-a permabannt kapott ma..
szóval bárki aki vett kulturál fegyvert nornoknál a városban az elbúcsúzhat a játéktól
Mind1, hogy 1 itemet vettél vagy 100-at
"Ezt most olvastam Variancen. Erről tud valaki többet? Nem lenne jó belefutni valami ilyesmibe.
-
qad
senior tag
válasz
Xmodule
üzenetére
+1,
(#2662) Khelben
lehet játszani mikorfon nélkül is, de nagyobb élmény társaságban játszani (mikrofonnal, mert amúgy is MMO) és esetleges kérdéseidre hamarább kapsz választ, arról nem beszélve hogy a többieket sem terheled azzal hogy a csetet nézék és úgy válaszoljanak a kérdéseidre. -
Xmodule
őstag
Nehezemre esik elkepzelni, hogy 10k feletti játékra van pénz, de egy olyan alap dologra mint par 100 vagy 1000 ft -tos mikrofonra meg nincs. Nekem pl a webcameraba epitett mikronom van es tökeletesen jo. Amugy a csapatban valo jatszas elmenyet nagyban befolyasolja pozitiv iranyban ha van egy mikrofon es lehet kommunikalni. Vagy harc közben amikor nagyban nyomogatjatok a tamadasokat akkor fogtok majd gepelni?
-
Archanon
őstag
Köszi mindkettőtöknek, sikerült mindkettő.

#Khelben: Eh, a mikrofon feltétel?! De most komolyan... ki találta ezt ki?
Mikrofon nélkül ugyanúgy lehet teamben nyomulni, ha csatlakozunk a TS szobához, az instrukciókat képesek vagyunk követni. Nekem sincs mikrofonom. (Most bannt kapok?) -
Archanon
őstag
Hol? O_o
Más: Hogyan is lehetek végleges tagja egy guildnek? Elvileg fel lettem véve a PH klánba, joinoltam, de még mindig nem tudok guild chatre írni, azt írja, nem vagyok egy guild tagja sem. Nevem előtt pedig ott van, hogy nem képviselek senkit. Gondolom ez lenne a probléma... ugyanakkor hiába kattintok a represent gombra, semmit nem reagál. Most akkor wtf?
-
Baseball sapi akinek kell az szedje fel amíg ingyenes!

(#2654) Cathfaern:

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
bimbilla09
üzenetére
-
bimbilla09
tag
-
Crowent
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Azt a kurv@... Már csak magával a felfedezés is több napba telhet ha 8 és fél óra alatt csak 1%-ot fedeztél fel!

-
HS 2142
őstag
Nektek nincsenek problémáitok mióta az e-mail authenticationt megpróbálták bevezetni? Hiába próbálnám megerősíteni, hogy én vagyok az, mindig hibával dobja vissza a kérésemet.
Na, nagy nehezen siker.

-
Archanon
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Lehet érdemes lett volna megvárnom..? Eh, most már késő.

-
fracture333
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
az igen. 12 k-ért utánam dobnak bontatlan guild wars 2-t, hát valszeg akk én is itt veszem majd, kösz a linket

-
ForRedGlory
félisten
válasz
freelanced
üzenetére
Olcsóbban boltban nem fogod megkapni

-
freelanced
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére

-
ForRedGlory
félisten
válasz
freelanced
üzenetére
-
freelanced
addikt
válasz
fracture333
üzenetére
Tudtok ajánlani valami weblapot vagy üzletet a vételhez esetleg ahol jó árban van?
-
bimbilla09
tag
válasz
fracture333
üzenetére
trololo
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dani82
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
/age
-
fracture333
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
ha van olyan hogy statok vagy options, ott biztos. de majd valaki aki okos és meg is van neki a játék megmondja biztos

-
ForRedGlory
félisten
noob kérdés jön, vigyázat... meg lehet valahol nézni, hogy hány órát öltem bele a játékba?
-
Engem is felvehettek:
DIRect.8053 (lv35 elementalist)
Whiteside Ridge server -
Gordon32
tag
Sziasztok!!! Hosszas gondolkodás után ma megvettem én is
megtudnátok mondani melyk szerverre érdemes menni ti melyken játszotok?Bár még teljesen kezdő vagyok de szivesen csatlakoznék a PH-s guild-hez ha lehet 
-
fracture333
aktív tag
válasz
freelanced
üzenetére
jó. vedd meg
-
freelanced
addikt
Hali! Nagyon nagyon bejön a játék hogy ingyenes meg minden..
De mondjatok valamit megéri megvenni? Az első részével játszottam de erről mi a véleményetek? Veri végre a Pandákat valami? Mondjátok hogy igen
-
fracture333
aktív tag
engem nem érdekel hogy wow killer-e vagy sem. én nem attól szórakozom hogy valami mást kiszorít a piacról, hogy valami mást lealáz. én attól szórakozom amit kapok nem attól amit elvesznek, az hogy egy játék átveszi a wow helyét, és elveszi attól a "népszerűségét" nem jelent semmit, akár wow killer akár nem, ez a játék ad valami olyat amit élvezni lehet, amitől szórakozni lehet, ad valami újat. aki nem azért vesz játékot hogy szórakozzon, hanem azért hogy elérjen benne dolgokat, vagy hogy fikázhasson egy másik játékot, amiben régebbi vagy más elemek vannak, vagy azért hogy helyettesítsen valamit, mondjuk az életét, azokat csak sajnálni tudom.

-
Khelben
nagyúr
Mi ez a queue, ami belépéskor feljön, aztán pár perc múlva felajánlja, hogy beléphetek arra a területre, ahol amúgy is vagyok és ha megnyomom a travelt, akkor ugyanoda rak....?
-
törölt tag
Nincs állandó Stealth. Épp ez benne a jó, nem combat-on kívűl kell használni hanem harc közben kell ügyeskedni vele. Sokkal szórakoztatóbb ettől szerintem, igaz ha valaki nem jól használja a Thief-et akkor könnyel meghal (sPvP). wiki a Setalth képességekről és azért a Mesmer is eléggé a mestere

ambush és a Stealth-ből nyitó képességek amik eléggé erősek is ráadásul. -
Lmh
őstag
bimbilla09, akkor ha mehetünk a szobádba, kiírnád újra a ts3 adatait, hogy aki lemaradt, az is értesüljön róla?
-
S0m30n3
aktív tag
Nézd meg wikin a skilljeiket, traitjeiket, stb., hátha segít. Pl. ha egyiknek csak olyan képességei vannak, amik leírásból sem tetszenek, akkor sikerült is eldönteni.

Szerk.: amúgy thiefre többen is írták, hogy kicsit nehezebb vele játszani. Necrorol meg nem tudok semmit.
-
Dani82
senior tag
én meg nem tudom eldönteni melyik legyen a mainem, thief vagy necro

A thiefnek lesz normális stealthje, amiben tud maszkalni? Mert most nincs még.A necro az jó? Néztem videokat és nagyon jopofának tűnik, bár sosem volt pl. lockom wowban

-
Departed
őstag
Imádom a cooking-ot, felfedeztem az első két saját receptet: kenyérből és vajból vajaskenyeret, kenyérből és húsból hamburgert tudok csinálni

Mindkettő plusz statokat és XP-t ad ha megeszem. FUN ez is.
-
Dani82
senior tag
válasz
fracture333
üzenetére
Az a baj, hogy minden szar igy kezdodott, hogy "zsírságállatkirálycsúcsbaróság" aztán 1 hét alatt ki is fújt az összes "ezmostWOWkillerleszgyerekek"

Viszont ezzel a játékkal tényleg alakul valami... de nem akarom elkiabálni. Egyenlőre nagyon tetszik =) -
Khelben
nagyúr
válasz
FuRiONight
üzenetére
Engemisengemis. Dionnea.6839
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
fracture333
üzenetére
Ilyet Team Fortress 2-ben is lehet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
X Factor
addikt
válasz
fracture333
üzenetére
a pve szvsz fun faktorra van teljesen hangolva, h. az emberek jól érezzék magukat, kikapcsolódjanak, pvp-be meg már lehet dolgozni rendesen ha vki eredményes akar lenni.
-
Departed
őstag
válasz
fracture333
üzenetére
Helyesen szóltál.

A legszebb az egészben pedig az, hogy ez akár marketing szöveg lehetne, a GW2-nél viszont valóban ilyen a játék.
-
fracture333
aktív tag
hah, megveszed az összes szart, de az egyetlen zsírságállatkirálycsúcsbaróságot meg nem. ha szereted a fantasy-t, a hartalmas bejárható pályát, és annyi szabadságot amennyit csak lehet, valamint az epikus csatákat, és a dinamikusan változó történetet, dinamikusan változó küldetéseket, akkor ez a játék egy nobrainer.
-
FuRiONight
addikt
Rendben akkor: FuRiONight.4673 Nyugodtan vegyetek fel!
-
nofi
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
mivel több karaktered lehet, ezért regisztrációkor az általános nicked-et kell megadni
-
FuRiONight
addikt
A regisztrációkor megadogg név+számjegy kell h valakit feltudjak venni, vagy a karakter neve?
-
FuRiONight
addikt
Hali
Van TS? Ha igen felmehetnék?

-
nofi
addikt
Idáig bírtam, IceAkostól vettem egy kulcsot.
Remélhetőleg mire hétvégén több időm lesz elmerülni Tyria világában már kevesebb karbantartás lesz. -
Dani82
senior tag
válasz
McNamara
üzenetére
Hamar bele lehet jönni. Én spammeltem a kérdéseimmel a map csatornát, mert nincs guildem és haverok se játszanak, szóval tök egyedül vagyok, de meglepő módon mindig válaszoltak és segítettek, ez 6 év WoW után nagyon pozitív csalódás volt

De egy magyar guild még jobb megoldás. -
Tod
csendes tag
válasz
McNamara
üzenetére
Szia. Nekem is ugyanez volt. Azóta neten elolvastam 1-2 cikket kezdésről. Plusz beléptem egy magyar guild - be és ott ha kérdeztem azonnal válaszoltak. Így lvl 8 nál már nem annyira káosz. Egész sok mindent megértettem és így már játszható.
Pedig Asura-val kezdtem nem is sima emberekkel.Adj neki még kis időt, de mindenképp lépj be egy guildbe és kérdezz ha vmi nem megy.
-
nosferatue
tag
Tudom, hogy hosszú meg sok a bötű, de érdemes itt elkezdeni, illetve elolvasni az útmutatókat: http://gw2.variance.hu/jatekmenet/kezdok-itt-kezdjetek/.
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak meguntam, uncsi sajnos, pedig a téma nekem sokkal jobban tetszik mint a fantasy mmo-k.

Mikrofon nélkül ugyanúgy lehet teamben nyomulni, ha csatlakozunk a TS szobához, az instrukciókat képesek vagyunk követni. Nekem sincs mikrofonom. (Most bannt kapok?)