Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
1 MMO se indult még gond nélkül és ez se volt kivétel, FPS, lag, DC ezek mind bennek vannak akár 1 hónapig is akár még D3 is ami nem is MMO.
Azaz irányítás egy D3-ban még elmegy de itt a harcrendszer miatt értelmetlen. De ha lenne akkor meg gondolom az lenne a gond, hogy aki ilyen irányítással játszik annak esélye se lenne a mostanival egy másik játékossal szemben. Lehet nem kaotikus hanem összetett és nem csak 1-2 gombot kell nyomogatni mint D3 esetében.Szerintem meg a harc tökéletes és a játék egyik legszórakoztatóbb része. Idő kell átlátni rajta mert eleinte tényleg zavaró lehet a "hozzánemértőknek".
Minden helyzetre valaki lehet melee vagy ranged, a dodge a támadások elkerülésére vagy akár a block ami a játékostól függ és nem egy dobókockától. Nem tudok még egy ilyen online játékot amiben a játékos dönti el valós időben az ilyen dolgokat. Talán a Tera de túl nagyot akartak és inkább vicc lett mint játék.
A story fontosságán meg nem kell Baldurs Gate 2 vagy Dragon Age-et várni. Nem úgy néz ki mintha annyira sokan hiányolnák a story-t, a TP sokkal nagyobb gondot jelentett.Amire én gondolok azaz, hogy nem adtál neki elég időt és csak felszínesen láttad az egészet. Van ilyen

-
-
fracture333
aktív tag
OFF TOPIC. hamarosan kijön

-
A 80as területet imádnád. Ha ott beleállsz a mob ütésébe, akkor általában max 2ből földre vágnak, ha veteran/champion, akkor valszeg 1 is elég.
Egyébként annyit azért megjegyeznék, hogy már a legelső gameplay videókban mutogatták, hogy itt bizony mozogni kell a jáékban, dodge-olni/kiteolni. (Valami Ogres/Trollos videó volt az első, ha jól emlékszem). Ezek alapján azért már csak lehetett volna sejteni, hogy mi lesz belőle.
+: Norn.
Más: A 80as terület még keményebb, rengeteg mob, még nagyobb agrorange. Le a kalapot, ha írnak egy olyan botot, ami itt tud gatheringezni.
Jah igen: A critter csirkék bosszúja: [link]
-
front3r
őstag
Állj állj állj, ez nem szar, csak neked nem jött be, de biztosan vannak még ilyenek.
Igazság szerint ez a játék nálam minden porcikájában TÖKÉLETES! Mondjuk ez már az első bétán látszott.
Ilyen jó játékkal még SOHA sem játszottam! Nem tudtok olyan játékot mutatni, amiben ne lenne valami nagyobb hiányosság, na de ebben nincs ilyen.
-
Archanon
őstag
"Elb@szták a jó kis GW 1 et" - Dehogy is, még mindig élnek a szerverek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az irányításra rá lehetett jönni wikiből. Meg lehet kérdezni bétásoktól. Vagy bármi... Figyelj, ha ilyen apróságok nálad fontos szempontok, akkor ne vásárolj vakon játékot, ilyen egyszerű. Ha nagyon nem vagy biztos benne, hogy tetszeni fog, akkor várj vele. Ebből is lesz trial, és addigra talán olcsóbb is lesz (talán).
-
Asbee
veterán
Valamennyire átérzem a helyzeted, nekem a diablo 3-al ugyanez a helyzet. Bár eleinte tetszett, de ami most megy...
Mindenesetre aludj rá egy napot és próbáld meg újra. Esetleg kicsit olvasgass az alapokról hátha aztán mégis megtetszik. Emlékszem első béta nekem is nagyon furcsa volt, a szívek meg a térkép jelek, hirtelen eventek stb.

(#2755) dunc: Akkor viszont sok sikert az eladáshoz. Nem jöhet be mindenkinek.

-
M3oH
addikt
SAjnalom, hogy nem jott, de ez benne van a pakliban. Azert az nem igaz, hogy nem lehetett kiprobalni. Betakra lehetet kulcsot szerezni, aki nagyon akart. Az meg termeszetes, hogy startkor nem osztogatnak trial kulcsokat,mikor a szerverek rogyasig vannak fizetos emberkekkel. Par honap mulva biztos lesz par napos probalehetoseg.
-
Archanon
őstag
Az optimalizáció talán még mindig nem az igazi. Sok csúcskártyás tulajnál még vannak problémák, de a bétákhoz képest hatalmas a fejlődés (tényleg óriási).
#2734: Bátran ki merem jelenteni, hogy a legtöbb magyar a Whiteside Ridge-en kezdett. Egyelőre még ingyen lehet váltani a szerverek között, hogy kényelmesen le tudjál telepedni, de ez sem lesz végig így. WR-en továbbá az olaszok és az angolok vannak többségben magyarok után. Ha fontos a rohadt sok angol, akkor Desolation jó választás lehet. De amúgy itt egy összesítés az EU szerverekről, ez nagyjából leírja az arányokat.
-
Archanon
őstag
"cukormázas minden"
Az első cukormázasabb volt, kivétel Old Ascalon. A GW1-ben szintén volt WASD, én ott is többnyire azt használtam, de azért szerettem az egérrel kattintgatást is olykor alkalmazni. Itt sajnos nem látok rá módot, hogy be lehetne állítani.

"A karakterek buzisak !!" - Male human 80%-a, illetve sylvarinál is akad bőven. Aláírom.
Indíts norn-t, ott kemény gonosz télapó alapanyag az összes.Nulla hangulat... van hangulat, csak ezek szerint neked nem jön be.
Szerintem is adjál neki egy kis időt (ne csak pár órát), ismerd meg a játékot, aztán utána döntsd el, hogy megérte-e a 15ezret, vagy sem. -
Dani82
senior tag
-
nosferatue
tag
Tudom, hogy hosszú meg sok a bötű, de érdemes itt elkezdeni, illetve elolvasni az útmutatókat: http://gw2.variance.hu/jatekmenet/kezdok-itt-kezdjetek/.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)