Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elég sok dolog változott az első pár hét óta. (Ugye a guardian is mekkora nerfet kapott az eredeti állapotához képest, több hullámban)
Mondjuk sajnos még vannak hibák/bugok dögivel:
Az egyik legidegesítőbb számomra - ami látható -, hogy Mesmerrel blink után "megfagy" a karakter animáció és csak siklik a karakter, amíg nem ugrok egyet.
Vagy dungeonöknél említhetném a Burrowokat, amiket meteor showeren kívül mással nem is lehet szinte megölni, mert miss/obscructed-et ír folyamatosan...
-
-
-
S0m30n3
aktív tag
hát még csak 50-es szintnél vagyok és nagyon nehezen beszerezhetőnek tűnnek a cuccok. én sem támogatom az öt óra alatt beszerezhető minden dolgot, de ez így nagyon soknak tűnik nekem, igaz nem tudom, hogy max szinten milyen gyorsan lehet beszerezni ezeket a dolgokat, én még csak 50-es fejjel gondolkodom.

-
Én munka mellett elég lassan haladok az engivel a 80 felé (50 körül vagyok), így az endgame még várat magára.

Guardian után egyébként teljesen más, nekem szórakoztatóbb, bár az tény, hogy kevésbé tud életben maradni - a bubi az hiányzik
-, és nincsen annyi support skillje. Cserébe vannak toolkitek, amig változatosak, van supportra elixir gunom, stb.Kérdés: fejlődésre WvW vagy PvE questelés szerintetek a gyorsabb?
qad: Akik PvPben magas szinten vannak, azoknak általában a PvE tartalom sem okoz különösebb nehézséget - pl kiállni a piros körből és társai
-. -
törölt tag
Arra tökéletes, hogy időközönként visszanézzen az ember. Diablo3-al is így vagyok, ha van valami új felnézek és idővel újabb szünet. Jelenleg ott tartok, hogy a GW2-nek elég szórakoztató a PvP része de egy duel dolognak jobban örülnék

Közben kis Torchlight2 meg egyszer talán SW:TOR f2p meg ilyesmik. Havidíjas MMO mellett ezt lehet nem csinálnám meg mert sajnálnám a kifizetett időt egy másik játékra de már nem ér meg annyit az egész. -
qad
senior tag
2 dungeonban nem voltam még, de vérgagyinak nem mondanám főleg úgy hogy minden dungeon explorer módját 4 fajta útvonalon lehet megcsinálni. Szerintem elég változatosra sikerült és elérték hogy szinte minden dungeon explorer módját végigcsináld leglább egyszer.
Ez szigorúan saját vélemény mert minden dungeonból kell valamilyen cucc ha másért nem hát a kinézete miatt hogy átrakhassam a kiválasztott ruhámra ( persze aki nem allergiás a kinézetére....). 1 óra volt kb amíg végignéztem az árusokat és kiválogattam hogy honnan mi fog kelleni.
-
FehérHolló
veterán
Várjál már addig, amíg dio3-ban is lesz pvp, aztán arra fogják ráfogni, hogy micsoda endgame. ;-P
Egyébként endgame tartalom alatt a dungeon runokra és speed clearekre gondoltam. Hamarosan (1-2 hónapon belül) rendesen ki fog alakulni.
Összességében viszont nem szerencsés a két játékot összehasonlítani, mert nem sok alapja lehet. Két teljesen eltérő műfaj.
-
PvEben nagyon hasznos az összerántás + Judge's Intervention + Smite Condition. Lehet vele aratni rendesen.
WvWben nekem a full supporttal az volt még a gondom, hogy hiába healeltem/bubiztam a jónépet, bag of loot-ot nem adott érte. Így kicsit nehezebben jön össze a kellő mennyiségű token

-
Inkább nerfelni fogják még jobban.
Meleeben semmi gond nincs a Guardiannal, én azt mondtam, hogy WvWn nagyon limitáltak a ranged (1200as) képességei, nagyobb zergek összecsapásakor meg nem sokáig él az ember, ha nekiáll pörögni a Greatsworddel.
Illetve ahogy látom elkezdték a PvX only skillek bevezetését (Guardian: "Shield of Absorption. The second half of this skill will now unlock in PvE.")
-
fracture333
aktív tag
és meddig tudtatok menni?
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Warrinak sok idő mire felépít a burst-re. Axe ágon gyorsan tölt és eviscerate-el jobb is a sebzése csak akkor meg sok mindenről kell lemondania. Védekezése meg felejtős mert Guardian-al össze se hasonlítható, hiába a látszólagos dolgok első ránézésre. sPvP-ben Thief-et erősnek éreztem, nagyon is úgyhogy ezzel nincs kihívás. Egy jobb team azért gyorsan ki tudja lőni a Thief-et mert a Stealth-en kívül semmi védekezője, ami igaz, hogy láthatatlanná teszi de kapja attól még a sebzést. Az meg egy dolog, hogy sPvP-ben ellehet menekülni de Tournament-en nem tudom, hogy meddig lenne egy menekülő Thief a csapat tagja (instant kick
).
Elementalis-ról 2 véleményem van, van aki nagyon vágja és csak vissza nézem kill listen, hogy mi történt, meg van aki nem tud ennyi gombra/cd-re figyelni és lecsó.
Ranger-t meg mint minden játékban talán a legkönnyebben megtanulhatónak tartom és instant burst-el rendelkezik.
Mesmer-t próbáltam de nem tudom, van bőven Stealth képessége ami miatt bejön csak inkább lassú gyilkosnak tűnik (sokat még nem néztem).Ja és a mian-t még mindig nem találtam meg

-
Archanon
őstag
Reddit...?
Ezmiez? Valami nem szimpatikus guild/szervezet?Guild Wars 1-ben évekig limitálva volt az EU/Amerika/Asia szerverek közötti ugrálás, csak international districtben volt lehetőség más szervereken tartózkodó játékosokkal találkozni. Ha jól emlékszem, mindössze 5 lehetőség volt rá, később ezt megszüntették, és ahogy jelenleg is, korlátlanul lehetünk bármilyen districtben. Jó lenne, ha idővel megszűnne a gem-es szerverváltás itt is.
Persze ki tudja milyen nehéz lesz ezek beszerzése is, lehet, hogy nem kell ilyenektől tartani, hogy nem tudunk majd "homelandet" váltani... -
wikings2
őstag
így 15 óra mázolás után örültem hogy hozzászólhatok

No róla lenne szó
Ez most komolyan a Gw2 1500 ért? :sSzerk: második fail: leülhetsz olvasásból egyes.
Semmit sem írtam
-
Cathfaern
nagyúr
Gondolom akkor sokat foglalkoztál a mesmerrel, szóval megengednék egy kérdést

Mesmer mennyire támaszkodik a staffra? Inkább a melee/lövöldőzős karaktereket szeretem "castereket" annyira nem (bár tudom itt futás közben is lehet castolni, szóval más azért), viszont amúgy nagyon bejönne a mesmer... de ha sokszor kell staffolni, akkor inkább thieft kezdenék
-
-
törölt tag
Nem akarok ennyire "skill függő" class-t én se, inkább casual téma, engi is kit-ek miatt ér valamit de ott is ez a gond, hogy sok van. Igaz minden szituációhoz lehet minden (akár csak ele is), de a sok kapkodásból már elegem van. Ezekkel valaki vagy nagyon jól tud játszani vagy bénázik.
Mielőtt megnéztem BWE-t 100%-ig biztos voltam benne, hogy "hunter" kari nem kell nekem. Erre mi történik? Ez jött be a legjobban

-
törölt tag
Hát az szerintem nem én voltam mert csak spvp-t néztem.
Amúgy meg Asura elsőre bejött de egy idő után már idegesített, hogy a kamera állás miatt többet néztem a földet mint a távoli dolgokat. Norn-al meg megmozdultam és mindenki céltáblája lettem, de a kamera nézet legalább jó volt.
Amit most nagyon keveset láttam azok a Thief-ek voltak, habár lehet most midnenki a main karit kereste a class próbágatások helyett
.Ja és ezeken az "értelmes" neveken szaladgáltam 15fps-el: Tauren Whiskas (warri és charr
), Trükkös Bélabá (ele), Patkány Vadász (ranger) a többi kari mind törölgetős kipróbálós class-ok voltak de csak Warri/ranger jött be. Elementalist meg kissé olyan mintha tömegben iszonyat jó lenne de 1v1-ben meg inkább meneküljön. -
törölt tag
Warrinál csak a vérzésekre mentem mert úgyis elmászkálnak, dodge, stb. de had rohangásszanak miközben pörögnek a tick-ek (sword+swod). Gun még jó mellé de a hammer a tuti, sok knockback+adrenaline is aoe stun. Ranger-nél csináltam még, hogy longbow mellé sword+daggert raktam, poison+bleed ott is végezte a dolgát

Ranger-nél a Zephyr dologra nem jöttem rá, arról tud valaki valamit?
-
-
Lmh
őstag
Igen, ez nem volt túl jól lekommunikálva, hogy hova is kell az a display néz. Elvileg én úgy emlékszem, hogy azt olvastam anno, hogy csak a gw2 fórumon ez lesz a megkülönböztető nevünk. De mivel túlzottan nem érdekelt a gw2 fórum ezért, nem olyat adtam meg, amit később sem bánnék meg
Pl. Guildben is eléggé feltűnő meg egyéb helyeken is fontos szerepet kap.Konkrétan a válaszuk a cserelehetőségre:
"We are still working on the tool that will allow us to change these names. We don't have an exact time when this will be finished, but we hope to have it completed before the game launches." -
qad
senior tag
Kicsit hülyének érzem magam, mert szerintem 6-9 jó helyen van, warriort használva. A warrinak csak buff vagy passive ability-je volt azokon a gombokon és azok is nagyon nagy újratöltődéssel rendelkeztek. Magyarul akkora a cd-je és olyan ability hogy nem fontos harc közben oda kapkodni( buffoló zászló pl.)Nekem csak 8 gombom volt aktív.
A dodge-ot meg eszemben sincs átrakni az alap helyről, ami W A S D és ezen bármelyik billentyűzet dupla lenyomásával a megadott irányba gurul a karakter.
Bocsánat hogy ennyire kirészletezve írtam le(másnaposan). Minden tanácsot szívesen fogadok(nem akarok hülyén meghalni, jó pap is holtig tanul), mert lehet csak simán eldumálunk egymás mellett. Az is benne van a pakliban hogy más kasztnak sokkal fontosabb dolgokat lehet kitanulni a maradék gombokra 7-10ig. -
törölt tag
A megszokott Raid PvE gear farmolás itt tuti nem lesz. És maga a játékkal meg lesznek-e elégedve annyira az emberek, hogy ez a "Raid" ki menjen a tudat alattiból, hogy csak az lehet az end game? Csak ide nem illő dolgokat tudok felsorolni pl. Oblivion-ban csak a világot jártam be küldik nélkül és baromi szórakoztató volt pl. a harc, a világ stb. GTA összes része, fő küldik és semmilyen egyéb küldikkel nem foglalkoztam mégis tök jól lekötöttek. Lehet ilyesmit akarnak visszahozni, hogy csak végcél nélküli szórakozás. Ne azért lépj be, hogy meg legyen az xy item hanem fun bizonyos dolgokat csak "úgy" csinálni.
-
qad
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

]
-.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezmiez? Valami nem szimpatikus guild/szervezet?