Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ehh, dejó lenne most egy stress test

GW2 miatt szinte minden más off lettszerk:
nah csak nem kis balance? -
törölt tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Ebben vannak infok ha elég, de valaki hozzértő majd úgyis elmondja
maps -
adamkaa777
senior tag
Azt nem tudja valaki hogy hányas szintig vannak a racial (pl human ) kezdőterületek ?
-
Archanon
őstag
válasz
Helmoras
üzenetére
Nem erről van szó, csupán én még nem kutakodtam klánok után, és amúgy is az ilyen "gyűjtőklánokat" szeretném elkerülni. No persze elsősorban nem a fent említett szituációk miatt, csak nem szeretem, amikor 100+ ember között megy a káosz. A multiple guild rendszer (elméletileg több klán tagja is lehetsz) pedig lehetővé tenné egy PH!-s guild létrehozását, aminek én pl. szívesen a tagja lennék. Mivel eleve nem vagyunk annyira sokan, még könnyen "átlátható" is volna.

-
törölt tag
válasz
fracture333
üzenetére
Használat közben nem lesz gond vele úgy mint ránézésre

-
fracture333
aktív tag
válasz
fracture333
üzenetére
húh ebben jó sok nyelvtani hiba van (elfelejtettem átolvasni), de remélem érthető, sajnos már nem tudtam szerkeszteni se a hsz-t

-
fracture333
aktív tag

ez meg most mindenkinek megy aki hozzá tud szólni. pár hónappal ezelőtt is voltak béta hétvégék és sok videót felraktak a youtube-ra, és meg is néztem egy-kettőt. ott a stamina bar (abból a bar-ból használsz energiát ha valamerre gurulsz) utility skillek felett helyezkedett el egy, és egy sima egyenes vonal volt. az utolsó béta hétvégén felrakott vidikben viszont már az középen elhelyezkedő életgolyó felett nyúlik el félkör alakban, ami szerintem azért egy "kényelmetlen" újítás mert amikor harcolsz akkor ilyen sárgás díszítés vagy valami van a skillek meg az életgolyó körül, és az a sárga kb ugyanolyan sárga mint a stamina bar, és ha elhasználsz energiát akkor nem látszik rendesen hogy mennyi maradt még a szintén sárga háttér miatt. a kérdésem az hogy meg lehet-e változtatni a szinét a stamina bar-nak vagy vissza lehet-e helyezni oda ahol még régen volt?
-
Archanon
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Igen ám, csak ha partyzni szeretnék más guildtagokkal, de néhány tahó honfitársam pattogása miatt diszkriminálja a teljes klánomat az egész szerver (kis túlzással), akkor az már régen rossz, leave general chat ide vagy oda. GW1-ben ilyet egyáltalán nem lehetett tapasztalni, így az olvasottak alapján kicsit ijesztő. Remélem csak túldramatizálom.

-
Departed
őstag
válasz
nosferatue
üzenetére
BWE3-ban ugyanez volt ezen a magyarok által kijelölt szerveren és tegnap is...szerintem ez csak erősödni fog, haverokkal már szinte biztos hogy inkább más szervert választunk.
Nem jó ez így. Kéne egy másodlagos "magyar szervert" kiválasztani, és a normálisan csevegő magyaroknak oda kéne menni. 
-
nosferatue
tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő

Tegnap este sajnos az említett szerveren lehetett tapasztalni a dolgot. Remélem nem fog általános jelenséggé válni.
(#1577) K_mester
Ejj, ez durva!
-
törölt tag
válasz
nosferatue
üzenetére
Hát igen, eleinte furcsa is volt mikor kivágtak party-ból, aztán írták angolul, hogy magyar nem kell (guild névből rájöttek). Néztem mint állat, hogy mi van? De nem kellett sok idő és rájöttem, hogy miért is voltak azon a véleményen.
-
lordjancso
senior tag
válasz
nosferatue
üzenetére
Áhh értem. WoW-oztam anno, de szerencsére ilyet nem tapasztaltam.
GW2-ben sem láttam még ilyet (Whiteside Ridge), de remélem nem is fogok.
-
nosferatue
tag
válasz
lordjancso
üzenetére
A Bloodscalp egy pvp szerver a World of Warcraft mmo-ban. Nem hivatalos pvp szerverként lett meghirdetve a magyar közösség számára a WoW indulása előtt. A hivatalos in-game nyelv az angol, tehát ildomos angolul kommunikálni a general chaten. Mivel a játék igen népszerű rengeteg magyar játszik a szerveren és bizony sokan vannak akik nem zavartatják magukat és mindenféle baromságot beírogatnak magyarul (annak ellenére, hogy van magyar csatorna). Mire gondolj: egészen alapvető játékmechanikai kérdések, ezt-azt vennék/eladnék, az én apukám erősebb, ezt a questet/questgivert hol találom, hülye angolok/angol hülyék, buzi-e vagy stb. Mindez ugye a nem magyar ajkú többséget nem kis mértékben zavarja (nemtetszésüknek hangot is adnak), az értelmesebb magyar játékosok arcán pedig heveny arcpír, a gyomrukba pedig enyhe hányinger jelentkezik látva a tahóságot. Dióhéjban ennyi.
-
lordjancso
senior tag
válasz
nosferatue
üzenetére
"general chaten beindult a bloodscalp szintű paraszt mód"
Ezt nem egészen értem. Kifejtenéd bővebben?

-
törölt tag
válasz
nosferatue
üzenetére
"general chaten beindult a bloodscalp szintű paraszt mód"
Sajnos ez várható volt, ahol egy nagyobb népesség megtalálható ott ez megszokott mint BS-en (nem csak magyarok).
Nyár környékén/előtt már Ragnán is észre lehetett venni egy ilyen nagyobb népvándorlást BS-ről Ragnára és nem örültem neki mert egyből trade chat-en nyomták a szöveget, hogy honnan jöttek és mit keresnek/akarnak (BS-en ez elfogadott volt mert már minden külföldit elűztek ezzel a hozzáállással), elsőre még oké is lenne de ha szólt valaki akkor aztán bemutatkoztak rendesen.
Tenni lehet ellene, húzok is egy másik realm-re és kész már első login-nál. Lehet nehezebb lesz de inkább erőltetem az angolt mint, hogy megszokjam a kőkorszaki állapotot.
Vagy ha a Guild-ek összefognának, hogy az ilyeneket azonnal kidobálják és nem veszik be őket sehova. Habár akkor is ott van nekik global chat. -
nosferatue
tag
Tegnapi stressz teszt tapasztalatok:
- egyes területeken, néhány ponton a "lengedező" növényzet hihetetlen gyorsan lengedezett, szinte vibrált (ilyet korábban még nem tapasztaltam)
- a területek 3 alkalommal nem töltöttek be, csak egy kliens restart segített a dolgon
- tálcára rakást követően szakadozott a hang az első fél percben (ezt csak egyszer adta elő)
- general chaten beindult a bloodscalp szintű paraszt mód
. -
törölt tag
Tegnap ránéztem Necro-ra komolyabban de annyira nem jött be, maradt Warri és most kipróbáltam Evisverate style-t, hát ezt tuti nerfelni fogják még

-
Cathfaern
nagyúr
GW2-ben teljesen külön van választva a PvP és a PvE. A "hagyományos" questelős, instázós, stb terület mind PvE, minden szerveren. PvP-re két lehetőség van, egyrészt egy WoW-os battleground szerű cucc (néhányfős csapatok, területfoglalás, stb), másrészt egy olyasmi hely, mint WoW-ban Wintergrasp/Tol Barad... csak sokkal nagyobban (~4-5 WoW-os mapnyi terület), és sokkal jobban megoldva. Várakat lehet elfoglalni, ostromgépeket építeni, erőforrásokat szerezni, stb.
-
Djuree
félisten
gondolkozok hogy megveszem én is a gémet. csak remélni tudom hogy nem jut a swtor sorsára, azt is megvettem, 2 hét után meguntam, ma már haldoklik, de gyaníthatóan nem. anno az 1-et megvettem, de nem foglalkoztam vele, nem volt hozzá társ akivel tudtam volna tolni.
ez pvp vagy pve játék inkább? van külön pve meg pvp szerver? nekem inkább pve lenne jó.
-
törölt tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
+ sok dc-t is kapok

Meg sok olyat, hogy nem tölti be a map-ot. -
adamkaa777
senior tag
Másnál is előfordul hogy nagyobb csatákban egyszerűen nincs hang.. majdnem high beállításokkal tolom wvw.n néha leesik az fps 20 ra ami nem zavaró de viszont az hogy néha nincs hang az igen
-
bpx
őstag
mi ez a csend?

kipróbáltam a játékot ha már megvettem...
eddig tetszik -
aizen92
addikt
köszi a linket vak voltam ^^
ha valakit beenged ma Béta kulccsal megírja? mert nem akarok próbálkozni órákig fölöslegesen

( múltkori 1 órásira nem engedett be ) -
Viktor77
titán
Csak az idézetre reagálnék, a WoW - GW viszonya nem érdekel.
Amik ott fel vannak sorolva, képesek voltak bedönteni az adott játékokat.
Ezen különösen jót nevettem: "They released Onyxia with Aion (3.2.2)." 1 boss (ráadásul nem is új, csak fel lett húzva 80-ra) vs. 1 játék. Az eredményt tudjuk.
-
aizen92
addikt
nem tudja valaki h hogyan tudom az accomhoz hozzárendelni a pre-order kulcsot? egyáltalán kell ilyet csinálni?
-
Lmh
őstag
válasz
fracture333
üzenetére
Azt kell, hogy mondjam, hogy tokeletesen látod a helyzetet ;-)
-
qad
senior tag
Nem tudtam hogy az ArenaNet csapata Washintgtoni székhelyű, így viszont minden elismerésem az amcsiké(csing-csung csapatra tippeltem). Mielőtt leszidnátok nem nézek meg olyan videót amiben a készítők rizsáznak( csak ami alatt a játék fut , kivéve most a WvW -ről szóló magyar feliratos rövid videót. Ez a videó
-
fracture333
aktív tag
-
Departed
őstag
Kis lazulásként találtam a race-ekhez találó jellemzéseket:
Not really a lot of choice,
- Rat-ghouls
- Fascist cats
- Plant hippies
- Humans
- Larger stupid humans
Oh gee I guess I'm picking human.
Egyébként én Norn-nal és Asurával kezdek, aztán meg jöhet a többi. 
Kevés lesz az az 5 slot.
-
Jander
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Ádámka drága most mi a gond? Feltettem egy cikket és érdekelt a fórumtársak véleménye. Látod mennyien írták le mit gondolnak, akkor miért is ne lenne értelme annak amit írtam? Sőt igazából nem is én írtam csak belinkeltem egy külső cikket.
A többieknek akik értették köszi a hozzászólásokat.
-
-
qad
senior tag
25-én kezdem a gw2-őt és talán a panda megjelenésére boldog tulaja leszek 1 80-as karakternek. Első wow-os kiegészítő amit ki fogok hagyni az életemből(meg magát a játékot is most már).
-
nosferatue
tag
Nem igazán látom ez miért tenne keresztbe az indulásnak. Gondolom aki eddig is kiváncsi volt és megvette a játékot csak az új patch miatt nem fog visszarohanni WoW-ozni. Ők majd később fognak visszamenni, mivel GW2 nem kér "enni", végül miután kipörgették 2-3 hónap alatt a Panda contentet visszajönnek Tyria földjére. A két mmo jól meglesz egymás mellett, szerintem.
-
Jander
senior tag
Eh, és mint minden eddigi nagyobb mmo indításnál, a Blizzard most is (gusztustalan módon) aznapra tervezi a content update-et:
WoW Deploys Mists Of Pandaria Patch On Guild Wars 2 Launch Day!
"They released the Sunwell patch (2.4) when AoC launched. They released the WotLK prepatch (3.0) when Warhammer Online. They released Onyxia with Aion (3.2.2). They released Patch 4.3 when SWTOR launched (LFR, Transmog, Raid and 5-Mans)"
Vélemények?
-
qad
senior tag
Nagyon helyes.......2-3 naponta jöhetne a steressz teszt
Minden hétvégén sem lenne rossz. -
M3oH
addikt
We will be conducting a stress test tomorrow Wednesday, August 15 from 12:00 Noon PACIFIC Time to 4:00 PM PACIFIC Time.
Stresszteszt holnap este! -
Lmh
őstag
válasz
fracture333
üzenetére
Eloszor is nem mind1, h strukturalt pvp vagy wvw. Spvp-ben szerintem csak az ottani pvp gearrel mehetsz és nem kell unlockolni a skilleket sem, mind ki lesz nyitva. WvW-be pve gearrel mehetsz, pve-s skillekkel, csak 80-as leszel.
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
fracture333
üzenetére
Nem másik karit kapsz, hanem a jelenlegi karaktered szinteződik fel maximum szintre (de csak amíg PVP területen vagy). Ez a skilleket nem érinti (azokat mindenképp unlockolnod kell PVE-ben), csak a statokat (HP, sebzés, stb.)
-
fracture333
aktív tag
úgy tom hogy amikor PVP-re mész akkor kapsz egy maxra kifejlődött karit, cuccala, ruhával mindennel. az érdekel hogy ha PVE-ben kifejlődöm maxra és szerzek cuccokat is meg ruhát, stb akkor ha PVP-re megyek akkor is egy másik maxos karit kapok vagy akkor használhatom a sajátomat a cuccaival meg ruháival?
-
Archanon
őstag
A Hall of Monuments pontokat a GW1 és GW2 account egybeolvasztása után később is be lehet váltani, ugye? Pl. ha mondjuk csak 2-3 hónap múlva lenne meg a 30 HoM pontom, később is megkaphatom az érte járó jutalmat?
-
D013
aktív tag
Előrendeltem Platinumshop-ról a játékot, azt mondták 26-27-én lehet átvenni, remélem tudok majd játszani 27-én!
Más is rendelt innen? Nektek is hasonlókat mondtak? -
-
Cathfaern
nagyúr
Gondolom akkor sokat foglalkoztál a mesmerrel, szóval megengednék egy kérdést

Mesmer mennyire támaszkodik a staffra? Inkább a melee/lövöldőzős karaktereket szeretem "castereket" annyira nem (bár tudom itt futás közben is lehet castolni, szóval más azért), viszont amúgy nagyon bejönne a mesmer... de ha sokszor kell staffolni, akkor inkább thieft kezdenék
-
kexksz
addikt
Ha valakit érdekel itt a mostani Mesmer PvP buildem, elég sok tesztelgetés után lett olyan, amilyen, ha valami nem tiszta kérdezzetek, illetve próbáljátok ki nyugodtan.
[link] -
kovsol
titán
változott bármit is a VGA kártya kihasználtsága amúgy ?
-
törölt tag
Ranger vs Warri dologobnan rájöttem, hogy Warri. Erre kellett nekem kipróbálni a Necro-t

Nah kell még pár test az tuti
-
aizen92
addikt
na engem nem enged be

-
Lmh
őstag
Legalább lemodellezem, hogy milyen 1 órát játszani. Jövő héttől úgyis csak kb annyira lesz időm naponta. Elkezdek hozzászokni.
-
front3r
őstag
Hello!
Egyelőre nem tudni, de lehet csak hónapok múlva lesz Trial, erről még úgy tudom semmit sem mondtak a fejlesztők.
Szerintem kérd kölcsön valakitől az accountját egy próba erejéig...Más: Ma este 8-9 óra között Stress Test!! Igen, csak egy órás lesz, úgyhogy egy kis pvp belefér szerintem, más nem nagyon. Tudom, nincs sok értelme belogolni, de azért megteszem hogy 25.-én ne legyen gond, mikor indul az éles játék.

Ja és a szokásos: karakterek megmaradnak, csak azok játszhatnak hivatalosan akik megvették.(De nyugodtan tegyenek próbát a BWE3 kóddal rendelkezők is! Nem hivatalosan...) -
Kobe
veterán
Hali
Lesz majd demo vsgy valami d3 hoz hasonlo starter edition ebbol a gamebol? Bejovos, de latottak alapjan nem mondanam 100%-ra hogy megveszem, jo lenne kiprobalni elotte
-
front3r
őstag
válasz
üzenetére
Charrzooka
Faji skill, tehát minden kaszttal elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák

- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Amd Radeon RX 6650 XT - Kipróbálási lehetőség
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jackson elektromos gitár
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy meg van wifi az előadóban, ha igen viszel notit 
nem mentség 

)