Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz Geryson #48594 üzenetére
Nem tudom javították e de a rakéta nem sebezte az el lopandó autót amikor utoljára csináltam még, elég volt leszállni Cargobob-bal a partra oda kérni a Buzzardot azzal kilőni mindenkit, vissza a Cargobobért. Eleinte én is távcsövessel lövöldöztem de utána már nem.
Utána azzal ha felemelitek a kocsit ne induljatok el rögtön vissza hanem amíg a támadó helik meg nem jelennek emelkedjetek felfelé és akkor induljatok amikor megjelennek. Így én 1-2 nehezebb autó típust leszámítva 0 kárral beértem mindig. Volt aminél nem tudtam olyan magasra felszállni, hogy vissza érjek úgy, hogy ne kelljen még emelkedni. Olyankor beértek és volt 1-2 k kár, de az nagyon ritkán fordult elő.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz HussarF #48588 üzenetére
Ez ok de ha azt latod hogy tunik el a.penzed garantalom hogy nem azon fogsz agyalni hogy akar 30as player listabol vajon melyik.lopja hanem fejvesztve menekulni probalsz...
Nekem.mar multkor sem volt szimpatikus a Bubu mert mindig kerte a segitsegeket, meg vartuk a negyedik embert hosszu percekig mert mint tudjuk harom autot nem.lehet eladni de a pohar ott telt be amikor egyszer harman jatszottunk egy sessionbe (Kele volt meg ott) es segitseget kert. Ezzel semmi baj nincs is mindketten irtuk hogy lopasba vagyunk de utana megyunk. Par perc mulva irtuk hogy hivhat. Erre o hogy ja most epp inditott egy lopast de varjuk meg... Na en akkor instant toroltem.is. Ucil crew-jaba van.
Utana par nappal kesobb erdeklodott is a chaten nem.erti miert toroltuk Kelevel...
Ezekszerint triplan jo otlet volt"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
válasz Geryson #48594 üzenetére
1 kivételével mindig olyan helyen vannak az uszályok, hogy le tudsz szállni egy közeli szigetre és ki tudod sniperrel szedni az NPC-ket. De amúgy a gyors berepülés-felkapás-elszállás is működik. Csak nem szabad sokat manőverezgetni, elsőre rá kell szállni és már menni is odébb. Body Armor legyen rajtad. Ha elsőre nem sikerül, akkor szállj odébb, tölts hp-t és body armort és utána próbáld újra.
-
Geryson
addikt
A hajóról cargobob-os autólopásnál mi a megoldás? 1x már sikerült, de most 2x eszméletlenül leszedtek.
Anno azt csináltam, hogy lecsaptam a bob-ot a hajóra és kiugrottam és szedtem az embereket fegyverrel. De most leszállás közben le is szedtek. Az, hogy felvegyem lövés közben a gépet, elég esélytelennek tűnik (mármint ha ez lenne a megoldás).
Más: amikor indítottam a onlányt, jött a reklám, hogy 40% OFF a shark, de nem lelem, hogy valóban így lenne-e.
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
-
válasz bucihost #48586 üzenetére
Ja, értem. Azt hittem ez még abból az időből van, amikor kibannoltak.
(#48587) Gotmogh
Érdemes mindig végigfutni a playereket (esc->online->players) és ha 500as szint felett van, akkor érdemes gyanakodni (amióta megtudtam, hogy UCIL barátunk is felmoddolta magát 600valahányas szintre, azóta nem rakom magasra a gyanakvási szintet ). Ha valaki 1000+ akkor automatikusan nyomhatod a reportot.
(Ha valaki nem tudná: Report után az exploits-ra kell nyomni, ha modért akarsz jelenteni valakit)
A K/D arány is nagyon árulkodó szokott lenni. ilyen több tíz vagy százas K/D-knél is automatikusan mehet a report.Egyébként a múltkor egy páran bent voltunk, már nem tudom kik, amikor láttuk, hogy BubuHun barátunk huszonvalahanyas szintű. Sikerült belple kiszedni, hogy új karaktert kezdett, mert kb mindene, ami az előző karin volt, az moddolásból volt és szeretné tisztességesen csinálni. Erre másnap ahogy belépek és bedob egy random sessionbe, látom, hogy már pénzkunyerálás megy a cseten. Ez még hagyján, hirtelen azt látom, hogy BubuHun is ott rinyál a pénzért. Ráírok, hogy mi van, eddig tartott a nagy tisztesség? Erre válasz: hát tudod, a lustaság. Mondom oké, én le is töröltem a barátok közül és sztem jobban jár más is, ha így tesz. Sztem ő tipikusan az az ember, aki moddert hozhat a session-be.
[ Szerkesztve ]
-
Gotmogh
csendes tag
válasz bucihost #48586 üzenetére
Én is írtam egy levelet Segalékkal kapcsolatban kb. ugyanaz a sablon jött, mint HussarFnak, hogy a lejgobb megoldás ha reportoljuk a cheatert játékon belül. Persze nekem pénzt nem adtak a kellemetlenségekért . Erre persze visszaírtam nekik, hogy eddig se kezdtem el keresni a cheatert pláne mostanában, amikor másodpercek alatt tűnik el a pénzed, meg amúgy is honnan kéne tudnom ki a cheater ha pl. mindenki egy helyre teleportálódik. Ez a válasz jött:
Thank you for contacting Rockstar Support
Thank you for asking, please know that our primary enforcement focus is on protecting GTA Online against modifications that could give players an unfair advantage, disrupt gameplay, or cause griefing. It also bears mentioning that because game mods are by definition unauthorized, they may be broken by technical updates, cause instability, or affect your game in other unforeseen ways. The hackers or cheater will be flagged in our system soon or later and we will take necessary action against them once they are identified.
Also we suggest you not to practice such in the game. We greatly appreciate your loyalty in the game.
Best regards,
Dannie C
Rockstar Support -
bucihost
senior tag
válasz HussarF #48584 üzenetére
Ezt értem, hogy van anti-hack system. "De ha én nem hackelek, akkor nincs mitől félnem".... ennek mi köze ahhoz hogy lenyúlhatják a pénzem? amugy én már azon is agyaltom, hogy a support nagy része robot. és a reklamáció töredék szavait nézve, bevágnak valami sablont...
Segal: Drukkolok!
[ Szerkesztve ]
-
válasz Kelecar #48576 üzenetére
Egyébként így végiggondolva, nekem egyre inkább az az érzésem, hogy ők tényleg nem látnak bele semmibe. Gondolom, hogy nem kereken 11 milliót buktál, hanem kb. De folyton 11 millióról beszéltél, így fogták, megdobtak kereken 11 millával. Vajon ha csak úgy elkezdene akárki írogatni neki, hogy bukott x millát és elég következetesen ostromolná őket, akkor is odaadnák neki a végén?
-
válasz bucihost #48582 üzenetére
Nagy részét valószínűleg egy algoritmus végzi és nem kézzel csinálják. Azt belövik úgy, hogy tényleg csak azokat fogja meg, akik csalnak, így biztos elengednek több csítert is, de legalább ártatlanokat nem fognak meg. Persze nem tudni, hogy milyen paraméterekre ugrik az algo, így azért nagy ritkán előfordul, hogy olyan is fennakad a hálón, akinek nem kéne.
-
Segal
veterán
válasz CactuS #48581 üzenetére
En ma raneztem esdig sajna eszembe sem.jutott pedig itt lehetett volna jo kepet csinalni. Az utolso 16 transakcio latszik de en sajna kifutottam ebbol hogy lathato legyen a hackeres levonas mert mindent mutat itt. Tehat ha pl eladsz egy kocsit akkor a -20k is idekerul meg eladas utan a bevetel is de mutatja a napi levonasokat is 200-300dollarokat es hat persze hogy mar kifotott a listabol a hackeres.
Buci: En is igy gondolom hogy le se sz@rja a legtobb egyszeruen csak ki kell fogni egy olyat akit erdekel is az ugyed. Most megint van naluk egy ticket egyszer csak kifogok egy ertelmes supportost.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bucihost
senior tag
válasz HussarF #48580 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy a support team 90%-a nem is oda való, reklamáltam egy sort nekik én is, hogy ugyan javítsák már mert ez abszurd, hogy nem mer fel menni senki játszani. Jött egy sablon válasz (ami mellesleg majdnem hogy témához sem kapcsolódik).
Hello bucihost,
Thank you for contacting Rockstar Support.
To keep the gameplay environment as fair as possible for legitimate players, we routinely do sweeps to separate out cheaters and modders, and to reverse any illegitimate transactions. These sweeps are based on in-game automated detection, examination of suspicious gameplay statistics, and also manually-reviewed evidence submitted by the Community. If you were not engaged in any willful cheating or exploiting yourself, you do not need to worry about getting caught up in our work to separate out cheaters from the rest of the population.
If you would like to provide feedback, please email GTAOnline@rockstargames.com. We appreciate any input you have about ways to improve the system.
Best regards,
Dean B.
Rockstar SupportA kiemelt részen pislogtam kicsit...
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Na ez már igen. Csak nem olyan rossz ez az RS. Akkor már csak Segal pénzét kell visszaszerezni
Egyébként szerintem mindenképpen írd bele, amikor időpontot írsz, hogy CET (Central European Time), mert ami neked annyi, az nekik a világ ezer tájáról, Indiától LA-ig egyáltalán nem egyértelmű, hogy mennyi.
-
Segal
veterán
Na neked nem ugyanaz kapta ujra az ugyed ez is kozrejatszhat. Nekem mindket esetben ugyanattol jott a valasz es ugyanugy tier1-es mint aki veled is ertetlenkedett. Lehet nekem is ki kene fogni ezt a tier3-as supportost.
A mai amugy inkabb kerdesekbol allt hogy mit bizonyitsak meg? Ertik e a problemat? Nezzek vissza a maze bankos tranzakcioim. Stb.
Ettol fuggetlenul a te megkopott angolod is millioszor jobb az en nem.letezomnel tehat teged jobban megerthetnek. Ha irsz nekik akkor akar privatba is de mindenkepp tajekoztass majd. Meg ha esetleg megadnad szinten privatba az a ticketszamot amin visszakaptad a penzed az lehetne a leghasznosabb mert ha nem erkezik meg a penzem most sem akkor mar en is arra hivatkoznek. Koszi hogy foglalkozol az ugyemmel"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Rison77
senior tag
Tegnap Heist setup-nál belefutottunk egy modderbe mi is.. Mivel csak 3-an játszunk , kénytelenek vagyunk egy randommal feltölteni az utolsó helyet. Tegnap kirívóan sok volt az agyhalott..Human labs buzzard ellopás, nagyon fel se tűnt olyan 300-as szintű volt, mikor mentünk át a raktáron,beszálltunk hozzá a kurumába, úgy laggolt, hogy az hihetetlen.. aztán beszállunk a helibe, felemelkedünk majd 10 mp múlva sorozatos robbanások felrobban a heli, mindenki nézi mivan, még a csávó is beírta hogy ez mi volt,mintha ő nem tudna semmiről, oké lépjünk ki mert tuti haxol. Következő etapnál nézzük ammo feltöltés 106k? Aha le van nullázva mindenkinek az ammo-ja.. egyikünknek a pénzét is törölte, igaz nem volt milliós összeg, de nah..
-
Hauptmann
addikt
Hol van az az oldal, ahol fel van sorolva az összes bug a játékban, meg a patch-ek általáő változások? Esetleg mehetne bele az összefoglalóba is.
-
Segal
veterán
Írtam nekik ma is egyet mert miért is ne
Azért ha sikerül visszaszerezned a pénzt Kele, megköszönném ha az én ügyembe is írnál nekik egyet mert én vagy egy szőrszálhasogató supportost fogtam ki vagy nem érti a problémám. (bár utóbbit kétlem) Viszont mivel nekem mindkét ticketre ugyanaz a személy válaszolt ezért hátha a tiéd újra ahhoz a személyhez kerülne aki visszaadja a pénzed. A szituációt tudod mert te is ott voltál az első ticketem a #9827250 volt. Ha ugyanúgy megírnád nekik a problémát amivel visszaszerzed a pénzed (ami remélhetőleg sikerül is) azt nagyon megköszönném. Csatolhatod a képet is amit linkeltem a támadás után a fórumba ha az nem egyértelmű bizonyíték a támadásra akkor semmi
Mert így jelen pillanatba játszani sincs sok kedvem a játékkal mert én tutira ki nem farmolok még egyszer 34 milliót inkább hagyom a fenébe az egészet"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Kelecar #48571 üzenetére
Ennek örülök én csak annyit kaptam hogy lezártnak tekintik a ticketet...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kelecar
aktív tag
Úgy néz ki visszakapom a pénzem
-
Geryson
addikt
Köszönöm mindenkinek az autólopásos infókat! Már nyomom szépen a bizniszt, meglepően masszívan gyarapodik is a pénzem.
A 9 órai tali meg kimondottan jó volt (bár a zsarukat megint nem értettem az elején a parkolóban)!
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Mike
veterán
Bocs attól akire rálöttem vipezése közben (lelövéstől szerencsére messze volt), nem gondolkodtam, csak azt írta, védjem meg a célpontokat.
Az utána a helikoptere leszedése már szándékos volt a kocsimértEgyébként hova tűnt mindenki hírtelen?
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz UnConnecteD #48567 üzenetére
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
UnConnecteD
senior tag
válasz noblem1983 #48565 üzenetére
-
hegyipapa
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz UnConnecteD #48555 üzenetére
Próbáld meg ezt Verify Nekem ez segített
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Segal
veterán
válasz HussarF #48563 üzenetére
500 gta dollart buksz max halalkor.
-
válasz UnConnecteD #48560 üzenetére
Talán ezek: probléma és megoldás
Egyébként valaki nem tudja, hogy mennyi pénzt lehet elejteni, ha lelőnek. Ez most vetődött fel bennem, amikor kitettem cash-be 5 millát. Amikor lelőttek, hirtelen nem láttam magamnál a pénzt. Rá sem mertem nyomni az y-ra, hogy alaposan megnézzem mennyi pénzem van, de nem láttam az 5 millámat magamnál. Rohantam a halálom helyszínére, szerencsére a másik nem vette fel az elejtett pénzt. Felvettem és akkor megvolt az 5 milla. Kajak, mintha 5 millát ejtettem volna ki, de így utólag már nem vagyok benne biztos, ki kéne próbálni. Ha viszont ilyen sokat el lehet ejteni, akkor már lehet eddig is százezrek mentek a levesbe...
-
gabo91
aktív tag
üdv.
Ígértem hogy megyek este a talira, de a játék úgy látszik büntet, hogy jó rég óta be sem léptem...
Launcher szedne valami 69.75mb-os javítást, és szépen összeomlik mindigHegyi megver ha nem megyek, valakinek valami ötlet esetleg?
-
Sztem van itt, aki tud segíteni, mert rémlik valami, hogy volt ilyen kérdés nemrég. Valami olyasmi, hogy a RS social launcher exe-t kell leszedni a honlapjáról vagy a GTAlauncher.exe-vel kell buherálni. Szóval volt itt valami megoldás, úgy rémlik.
(#48558) Segal
bucihost-ot kell kérdezni, ő már végigjárta a canossát és nyert -
Segal
veterán
válasz rup1u5 #48557 üzenetére
Nyugodj meg ha ellopjak utana mar nem lesz felnivalod
Utana meg johet a jatek a jatekban te is kuldozgetheted a ticketeket a rockstarnak. Lehet nekem is 110x panaszkodnom kene naluk hogy sok a cheater a jatekba es ha mindegyik utan kapnek 300k-t visszajohetne a penzem"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Gigi01
őstag
kár volt
-
válasz Kelecar #48541 üzenetére
Jaja, én is ezért raktam át az 5 millámat cash-be. De mivel úgy láttam, hogy a yacht alapon kívül a felszereltségek nincsenek leárazva, ezért nem vártam tovább. Megvettem a yachtot, le is nulláztam magam. A fényeket meg a színeket meg megveszem majd később, ugyanannyiba fog kerülni. Most már nem parázok a csíterektől. Megveszek mindent, ahogy kigyűlik rá a pénz 1-2 hétig, addig tuti javítják a dolgot (remélem). Aztán majd utána elkezdek tartalékolni. Most már nagyon nem húzhatnak le.
(#48543) hegyipapa
Ez a videó az, amivel elindult az egész botrány, ez nem új dolog.[ Szerkesztve ]
-
bluuzia
senior tag
... hát kérlek szépen ez valami gyönyörű fogalmazássá alakult.
Tetszik; és a hóember is.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
pokers
senior tag
-
rup1u5
nagyúr
válasz hegyipapa #48548 üzenetére
Ez gyorsan ment! Úgy látszik neked ez túl könnyű volt.
(#48550) bluuzia:
Nem vettem támadásnak csak hülyeségnek. Kérlek te se vedd támadásnak azt, hogy azt hitted hogy én támadásnak vettem azt amire reagálván betámadásilagosan konfrontációs szituáció keletkezését feltételezted kölcsönösen.
Hetek óta őriztem ezt a két képet, hogy majd beteszem ide azzal, hogy ki találja meg hol van. Annyi történt, hogy a te ötleted adta meg a végső lökést, hogy most már tényleg betegyem ide. Ezúton érezd hálám cunamiszerű hullámait feléd áramolni most!(#48549) Kiskokó:
Nyugodt vagyok barátom mint egy ámbráscet! Köszönöm az aggodalmat![ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
bluuzia
senior tag
válasz rup1u5 #48547 üzenetére
Sajnálom, hogy támadásnak vetted amit írtam.
Természetesen, nincs semmi gondom, a szólásszabadságoddal - sőt senkiével - , de ha már csinálunk egy ilyen dolgot, akkor szerintem csak kellene valahogy kontrollálni.
Még mielőtt félreértenéd, én nem akarom betölteni ezt a feladatot.Eszem ágában sincs ráerőltetni az elképzeléseimet a topik lakókra, mivel Én itt ugyanolyan senki vagyok, mint te.
A jelenlegi PH színvonalat pedig a te hozzászólásaid is ékesítik.Azt hiszem le is zárhatjuk ezt a csevegést és koncentrálhatunk a játékra és a csalók elkerülésére.
Béke veled barátom!
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Kiskokó
veterán
válasz rup1u5 #48547 üzenetére
Rupiii nyugi!!!
Nem arról van szó... de kezdjük ott HA elolvasod és HA érted is akkor kapásból ezt a dolgot a másik topicba kéne csinálni. Mert (nem én) de itt amúgy se szeretik ha sok képet pakolnak be, a másik hogy ezer felé van így is a topic.
Illetve ő ezt egy játéknak szánta, ami nem azt jelenti hogy ezen felbuzdulva te nem tehetsz be ide képeket és beszállni a "játékba" de aztán ne lepődj meg ha a te általad "keresett képpel" nem foglakozik majd senki.Értem amit mondasz, meg azért mindig is volt a PH-n olyan ember akibe belelehet kötni... de ez most itt azért annyira nem volt releváns
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
hegyipapa
senior tag
-
rup1u5
nagyúr
válasz bluuzia #48545 üzenetére
És te azt vágod hogy ez egy nyilvános fórum ahol mindenki szabadon szólhat hozzá?
Vagy most hirtelen mindenkinek a te elképzelésed szerint kéne hozzászólásokat is írnia ugye?
Na pont ez a színvonal a bajom a jelenlegi PH-val....Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Eredeti GTA V, és a telepítőt sehogy nem bírom életre kelteni... Windows 10 Pro N 64 bites OS-em szintúgy eredeti, hol a 32 bites Media Packet teszem fel, hol a 64 bitest, de egyik se jó neki, állandóan hiányolja... nem lehet valami Registry módosítást végrehajtani vagy bármi, ami legalább elindítja a telepítést?
-
bluuzia
senior tag
válasz rup1u5 #48542 üzenetére
Azt azért vágod, hogy előbb az én feladványomat kéne megfejtened, hogy rád kerüljön a sor?
Persze csak ha érdekel ez a játék - bár úgy tűnik téged is érdekel.
Elég kaotikus állapotok lennének, ha mindenki nekiállna itt bedobálni az általa kiválasztott képet.Amúgy meg azért tettem az off topikba , mert szerintem ez oda tartozik.
Annak meg ne örülj, hogy öreg vagy. Én már csak tudom.[ Szerkesztve ]
-
Heller2
aktív tag
válasz hegyipapa #48510 üzenetére
Ez (második video) pont most történt meg velem. Gyorsan átléptem máshová, itt egyedül vagyok jelenleg. Egy csomó német volt a problémás helyen, égett a chat rendesen a sok beszédtől..aztán mindenki egy helyre teleportálódott
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
hegyipapa
senior tag
válasz ProgenXL #48540 üzenetére
Ez a menő most, ezt látod a pénzeden akkor baj van.
rup1u5 : Tetszik majd megnézem
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz hegyipapa #48529 üzenetére
Az én képem a kikötőben készült.
Akkor nehezítsünk! Ebben benne hagytam a minimap egy részét is segítségnek.(#48536) LaciCRM:
Továbbra is az egy játéknak - egy topik híve vagyok. Én még egy olyan PH!-n "nőttem föl". Minden egyébhez már túl öreg vagyok.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
ProgenXL
őstag
válasz hegyipapa #48538 üzenetére
youtobe-n vannak előzmények ahol visszanézheted milyen videókat néztél meg korábban.
Ha esetleg meglesz akkor kíváncsi lennék rá.Egyébként végig gondolva nem biztos hogy biztonságosabb ha kivesszük a bankból a pénzt. Elvégre ha a bankból elfogy a pénz akkor a kp-t szokta levonni pl kocsi vételnél is.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Segal
veterán
válasz zoli121 #48533 üzenetére
Nekem FE van de ha hivna egy strix vegett akkor.... nemet mondanek mert max az msi gamer verziora cserelnem be
Hussaf: Azon felul hogy elkuldtem nekik azt a kepet (is) amit ide is linkeltem amin vilagosan latszik a hacker tamadasos levonas mi a fenet bizonyitsak meg? Ez pusztan szemetkedes a reszukrol semmi mas. Max kibannolnak es akkor mi van? Van meg ezer masik jatek amivel lehet jatszani...
-
spider925
csendes tag
Hali, szeretnék jelentkezni a crewba
Többnyire békés természetű vagyok, nem szoktam tonna számra gyilkolni a többi playert.
93as szint ami az üzenet írása közben megvan. Nohrak a nickem -
Sidorovich
senior tag
A mai nap néhány hét szünet után újra játszani akartam kicsit a GTA-val, de azt tapasztaltam, hogy ezzel a hibával nem indul el a játék:
Internet kapcsolatom pedig van. A Rockstar szerverei elvileg szintén rendben vannak. De eleve a játék már aktiválva lett, 27 órát játszottam már ezen a gépen és Steam fiókon ezzel a játékkal, nem lett újratelepítve se a játék se a Steam. A környezetben (OS, tűzfal/vírusirtó beállításai, router/internet) tudtommal szintén nem történt változás.
Tudja valaki, hogy mi lehet a gond? Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
bucihost
senior tag
válasz HussarF #48517 üzenetére
Én nem gondolnám, hogy a KP biztonságos lenne. Én úgy vettem észre, hogy ha a bankban van pénz, akkor az élvez prioritást. CEO vásárlásnál is a bankos egyenlegből von le először, és ha az nem elég akkor kiegyenlíti KPból. szóval szerintem ha kiveszed bankból, akkor ugyan úgy le tudják nyúlni. mert ahogy nézem "kórházi ellátásra" megy a pénz, azt meg amúgy is tudod KP-ból is rendezni.
-
hegyipapa
senior tag
-
Segal
veterán
válasz HussarF #48517 üzenetére
En mar ma is kuldtem nekik egy ticketet csak mig tegnap egy udvariasat ma mar inkabb egy hadatuzenoset...
Szerintem az enyem teljesen vilagos volt a szamukra mert megirtam nekik hogy hacker elvette a penzem adjak vissza es kuldtem elotte egy kepet amin latszik a penzem, konkretan a levonasrol es utana hogy mennyi maradt tehat dollarra pontosan ki tudtak volna szamolni erre jott a valasz hogy tudnak a problemarol es foltozni fogjak. Ez nekem lerazasnak tunik nem felreertesnek es tutira ez van Kele esetebe is megy a hulyenek nezes...
Mindenesetre en mar berendezkedtem allohaborura a rockstarral mert az mar most egyertelmu hogy ezt nem.lesz konnyu visszaszerezni de akkor sem fogok legyinteni 34 milliora."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kelecar #48515 üzenetére
Szerintem félreértés van, mert egyértelműen azt írja, hogy az általad említett jármű nem hiányzik. Írj nekik megint, hogy semmiféle járműről nincs szó, a bankszámládról vett le 11 milliót. Nézd meg a Maze bank accounton, szerintem ott írnia is kell a levonásokat, screenshot és küld el megint.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
válasz hegyipapa #48510 üzenetére
Az elsőben mi a lényeg? Beletekergettem, de nem láttam semmi extrát.
@Kele és Segal
Ha írtok a RS-nek, előbb inkább dobjátok be ide magyarul vagy angolul, majd én kipofozom az angolját. Lehet, hogy nem értették teljesen, azért írt vehicle-ről vagy nem tudom.Egyébknét a cash az biztonságos, tuti? Mert tesómmal tegnap 12 millát átpakoltattam cashbe. A legszebb, hogy 1 millió a legnagyobb összeg, amit egyszerre ki lehet venni a bankból. Nem olyan egyszerű, mint a behelyezés.
-
C4mp3r
addikt
válasz Kelecar #48515 üzenetére
nem rossz, azert a rockstar is tudja mit csinal, ket jatekostol milliokat loptak el, leszarjuk, nincs ra bizonyitek, biztos hazudnak. egy jatekos csak hoborog egyet, hogy mennyire szar mar sok csaloval jatszani, o megerdemel 300k kompenzaciot en nem hagynam annyiban es nyitogatnam a ticketeket, amig vissza nem adjak a penzt
-
Kelecar
aktív tag
Köszi a semmit R*:
Hi KeleHUN,
Thank you for contacting Rockstar Support. We appreciate your cooperation in helping to keep GTA Online fair for all players.
The most effective way to report cheaters in GTA Online is through the in-game menu. To report players in-game:
• Pause the game and navigate to the “ONLINE” tab.
• Select “Players”, and choose the name of the player cheating.
• Select “Report”, and confirm your report with the “Exploit” category.
No further information is required from you at this time.
In regards to missing GTA$
We have reviewed your query regarding the missing GTA$. Unfortunately, we were unable to verify this claim. We are, however, bound to take decisions according to the data available to us here in our servers and at the moment it shows that you are not missing the mentioned vehicle which you claim to be.
Your understanding regarding this matter will be highly appreciated and we apologize for any inconvenience this information may cause.
Best regards,
Andy J.
Rockstar Support
Milyen vehicle? 11Milliorol volt szo...
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
-
bluuzia
senior tag
Amíg forr a levegő és nem szívesen megyünk (én legalább is) publikba, gondoltam elfoglalhatnánk magunkat.
Találd meg!
[link]Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
hegyipapa
senior tag
Mostanában menő a pénz lenyúlás public online, aki még nem látott ilyet vagy nem hallott róla azoknak itt egy friss videó ez történik.
[ Szerkesztve ]
-
drachoHUN
senior tag
Az a vicc, hogy arról még egy félmondat sincs, hogy a pénzeddel mi lesz. Mert itt már azért elég komoly dologról van szó. Ha például valaki Shark Cardokkal nyomja, akkor annak azért már közvetve az igazi pénzét lopják el. Ennél komolyabb válaszra számítana az ember.
Forza JUVE!!!
-
Segal
veterán
Írtam nekik egy új ticketet Belefoglaltam ezt is
New daily objectives write ticket all day to rockstar!
Meglátjuk mi lesz a vége nekem semmibe sem kerül minden nap írni nekik."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Kelecar #48505 üzenetére
Nekem visszaírtak mára de csak egy sablon üzenetet hogy tudnak a problémáról és dolgoznak rajta...
Ez így vicc.
Úgy érzem ezentúl nem Los Sanstos-ba fogok harcolni hanem a Rockstar központba. Írok is nekik még egy ticketet hogy minden szép és jó de hol a pénzem...Azért kirakom a levelet hogy ha valami fontos volt még benne akkor a profi angolosok informálhassanak.
Hello hunsegal,
Thank you for contacting Rockstar Support
We certainly understand your concerns regarding missing GTA$ from your account and we would like to help you.
We are aware of a new method where cheaters are manipulating the in-game funds of other players in GTA Online. We are actively working on a fix for this issue, and may temporarily disable some minor game features while we work on a resolution.
https://support.rockstargames.com/hc/articles/115005592527
If you have any other concerns, please let us know. We are happy to help you.
Best regards,
Mina G.
Rockstar Support"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Szinyák
őstag
Szia.
Nah most sikerült kipróbálnom tökéletesen megy az új RTSS 7.0 beta.-val nem kell ki be kapcsolgatni most már az msi afterburnert. Akinek ilyen problémája volt/van ( gta 5 launcher működése leállt) az rakja fel és menni fog 100%
Köszi a helpet még 1* addig túrtam míg jó nem lett
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
válasz Mr.Csizmás #48499 üzenetére
De az a plàne, hogy engem semmi kàr nem èrt, csak hőbörögtem nekik egyet és megdobtak 300k-val
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest