Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz bluuzia #46280 üzenetére
Hunpela vedett veszettul. Mindketten felszalltunk buzzardel az autoeladasom utan de nekem volt egy olyan hulye bugom hogy felulrol mutatta a helit igy tamadni nem tudtam de azert zavaro tenyezonek ottmaradtam.
Utana ugyan a sessionbe voltam en is de en rendezgettem a garazsomba a kocsikat de egyfolytaba csak a durranasokat hallottam
Valoban brutalis volt a haboru odakint.Viszont meg egy kerdes hatha valaki tudja hogy ne kelljen keresgelnem. A legolcsobb ceo irodahoz (a 3 szembe levo megveheto fekete ingatlant nem szamitva) melyik 10 garazshelyes ingatlan van a legkozelebb? Mar csak egyet tudnek venni mert a ceotol nem messze egy barna magas ingatlanba is van mar 2 lakasom de sajna oda nem enged egy harmadikat
Mivel most mar nagyon megszaporodtak a jarmuveim ezert szeretnem oket minel kozelebb tudni. Tudom hogy lehivhatoak telefonnal."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bluuzia
senior tag
válasz HussarF #46289 üzenetére
Jó volt igen, hiszen ilyen is kell. Viszont elég is volt egy ideig ez a stílusú játék. Persze, továbbra is megvédem az árumat, ha kell, de inkább nyugis szerverre megyek. Jó az nekem. Öreg vagyok már az idegeskedéshez.
Laci, ez halloweenes autó. Aki akkor megvette, most is megtudja. Más nem. Mondjuk ez elég nagy hülyeség, mivel magamnak nem veszek kettőt. Másnak átadni pedig nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #81556480 #46291 üzenetére
Szerintem akinek megvolt a játék valamelyik halloween-kor annak online elérhető marad és megvehető a tescos autókereskedésben telefonon keresztül.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
törölt tag
-
cyberkind
félisten
-
ProgenXL
őstag
Javítom a hsz-em. dlc-nek nevezhető valamit kapunk.
Új maszkokat találtam,
Előző évi 2 rosevelt olcsóbban megvehető Mintha 1-2 új adversary mod is lenne, meg van néhány akció is.
Új fegyvert nem láttam. Talán ruha is van pár új pár nem vettem észre eddig.[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
bluuzia
senior tag
Tegnap este egy MC-s eladásom közben megtámadott valaki.
2-2 kill után láttam, hogy dobálja a sticky bombát a kocsira, de szerencsére már nem volt ideje felrobbantani. Ez után érkezett a segítségem (talán dezi), aki lefoglalta. Gyorsan visszapattantam a csoda postás furgonba, hogy folytassam az eladást - közben állandóan ugrott fel a kis ablak, hogy "elhunyt" a támadóm.
Már csak egy csomagom volt amikor megtalált egy másik jelentkező. Vele is tűzharc alakult ki, de ő már felrobbantotta a szállítmányt. Szerencsére csak 1 csomag semmisült meg.Ami ez után történt, az elképzelhetetlen. Olyan háború alakult ki, amilyet én még nem láttam.
Ámokfutás 2017/1. Mindenki lőtt mindenkire - persze egymásra azért nem, bár ..
Volt Kuruma, Insurgent, Ruiner 2000, Buzzard, Hydra, Tank, de még SWAT kocsi is.
Minden robbant, mindenki repült, rendőrök 3-4 csillagos körözéssel üldöztek.
Párszor hívtam a Merryweathert.
Állati jó 30-40 perc volt. Szerencsére nem ment a cseten a köpködés. A végén volt idegen aki megköszönte; ezexerint ők is élvezték.Nem tudom felsorolni, kik voltak a crewból, de itt utólag is köszönöm mindenkinek a segítséget mind az eladásban, mind a védelemben.
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz salieri. #46278 üzenetére
Nem vagyok otthon a típusjelzésekben, így lehet hülyeséget mondok, de én egy asztali i5-4590-esen az integrált HD 4600-assal próbáltam és kb. 800x600-as felbontásban volt játszható számomra, minden low-on. A V5700 rákeresve és összehasonlítva a HD4600-assal még gyengébbnek is tűnik, így azt hiszem, hogy ha el is indul, akkor is inkább csak akadozni fog. Plusz a 4 GB ram sem segíti a dolgot.
Szerk: itt találtam egy T9600@2.8 Ghz-s laptopot, igaz nvidia kártyával. Ez alapján annyira nem is vészes.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Esélyes lehet játszani a játékot az alábbi konfigurációval?
Intel® Core™2 Duo Processor T9400 6M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB
4GB RAM
Ati V5700 vga kártya
Köszi! -
Plata
félisten
Tudtok már valamit a holnapi dlc-ről vagy egyébről?
-
Kiskokó
veterán
Mindig elfelejtem beírni ide.
Szóval ha online valaki tőlem Invite-ot kap az csak is akkor van amikor egy full üres sessiont csináltam. Szóval ha valakinek épp szüksége van rá és kapott invite-ot akkor az azért van.
Semmilyen más indokból nem küldök invite-ot.Üdvözlettel Saabe60
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Puma K
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #46266 üzenetére
Ezen gondolkodom egy ideje, hogy maradjon-e a Windows 7 vagy jöjjön a Windows 10.
Azt olvasom a felhasználóktól, hogy gyorsabbnak érződik használat közben a Win10 és a játékokban is plusz FPS-t lehet elérni itt-ott ilyen-olyan értékek mellett, de tesztoldalakat nézegetve meg nem látok különbséget minimum és átlag FPS értékek között a két OS-t összevetve...
Tavaly október-november környékén volt alkalmam 1 hétig tesztelni egy új gépet (i7 6700K + 16GB RAM + GTX 1060 6GB) Windows 10-zel, és semmi különleges előnyt vagy hátrányt nem érzékeltem az új OS használata közben az itthoni saját gépemhez képest.
A gépemen lévő Win7 (ami most 1 éve, hogy fent van) megfelelően teszi a dolgát.
Ezért is vagyok úgy, hogy minek váltani...?Viszont az a plusz FPS amit te is említesz nem lenne hátrány
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
freeknight
őstag
válasz Mr.Csizmás #46266 üzenetére
Nálam semmiféle bónusz fps-t nem adott a win10-re váltás, repült is vissza a win7, amíg találok hozzá drivereket, nekem rendben van.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz freeknight #46265 üzenetére
mondjuk 8.1 alá már nem adnám, BF4-en is +5-10 fps-t jelentett hw változtatás nélkül.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
freeknight
őstag
válasz Zoltän #46261 üzenetére
Mikor gyengébb gépen kellett anno megjelenés után nekem is így tweakelni a gta-t, az árnyékok kiiktatásával sajnos förtelmesen nézett ki, és különféle megvilágításoknál hibákat is produkált, kifejezetten nem ajánlott teljesen kikapcsolni.
Egyébként hogyhogy nem megy jól a játék, még minimumon sem? Nekem egy i3-2100 és gtx750 ti kombóval volt már tapasztalatom, mindent minimumra állítva is gyönyörűen futott stabil 55-60 fps-el, fullhdban(!), online is. Ez így finoman szólva sem egy erőmű, de mint tapasztaltam, bőségesen elegendő a teljesítmény, és hát nem mai konfig. Te milyen felbontáson, milyen konfiggal akarod futtatni?
A legtöbbet spórolni amúgy a felbontás állításával lehet, csak igen, monitor natív felbontása alá menve hányinger, de még mindig jobb, mintha kiiktatnád az árnyékokat. Első körben ezt tanácsolom, hosszab távon érdemesebb gépfejlesztésben gondolkodnod, mert mint láthatod, nem drága alkatrészekkel is szépen lehet futtatni.
Ja igen, ha win7-et használsz, google-ben keress rá, hogy disable wuaserv! A windows update win7 alatt hajlamos üresjárati állapotban pörgetni a procit, gyengébb gépeken akár 30-40%-ot is kiharaphat a teljesítményből!
[ Szerkesztve ]
-
Zoltän
csendes tag
Üdv!
Az a helyzet hogy régi a gépem és döcögve fut az online játék és azt szeretném kérdezni tőletek hogy ha kikapcsolom az árnyékokat
a dokumentumok mappában lévő fájlok szerkesztésével. Online játék müködni fog utána? Modolásnak számít e?[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz zsadnok #46257 üzenetére
Nekem az új 7700k-val csinál(t) néha hasonlót. Én annyit látok, hogy beesik az fps néhány másodpercre, aztán minden megy tovább. Előtte a 4590-es i5 nem csinált ilyet. Mivel friss a cucc nem tudom, hogy ez most a f*s TIM miatti melegedés vagy valami más az oka van, pl: a másik oprendszer (W10 home-om helyett most W10 Education-om került fel az alaplapcsere miatt).
Megoldásom egyelőre még nincsen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz zsadnok #46257 üzenetére
Ha steam-es a GTA, akkor esetleg egy verify integrity of game files-t tolj rá.
De lehet, hogy egy újratelepítést is meg kéne próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
zoli121
aktív tag
válasz zsadnok #46254 üzenetére
Elég hasonló konfigunk van csak nekem GTX 980 van de semmi ilyet nem tapasztaltam Win10 alatt. Ja és ugyan úgy SSD-ről fut nekem is
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
zsadnok
tag
válasz Mr.Csizmás #46251 üzenetére
ssd-ről megy a játék, a rendszer meg m.2 ssd
-
zsadnok
tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy valaki aki belefutott már abba a hiba jelenségbe, melyet korábban már jeleztem, sikerült-e már megoldást találni, mert nekem nem.
A jelenség: random, játék közben hang, kép megáll kb. 5-10 másodpercre, majd megy tovább, de már csak egyedül vagyok a terepen. Tudom más ezzel bajlódik, hogy tud egyedül maradni, nekem ez nem gond
Driverekkel variáltam már, torrent kikapcsolás sem. A gépem nem rossz, a nevemre kattintva láthatjátok.
Jó lenne már heisteket csinálni, mert így lehetetlen. -
Segal
veterán
KÉP
( Bluuzia, AttilaEdward és freeknight1991 )"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
freeknight
őstag
-
Syklas
tag
Sziasztok.. Valaki írt már itt a supportnak rámoddolt pénz ügyében..? Kaptam ma 18ezret csak úgy.. rajtunk PH-sokon kívül csak egy EPIC srác volt fent a szeron. ( Tuti ö volt mert utána folyamatosan követett..) Fénykép készült.. PM-be is írhat a tapasztalt segítőkész illető ez ügyben hogy hova is írjak és mit..!
[ Szerkesztve ]
Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Kiskokó
veterán
+laci + kandúr .
Ja persze, nem is kifejezetten a GTA -ban mondtam.
Bár nemtudom más játékban mennyire szelektálják a célzásrásegítést.Én másra nem is gondoltam, amit laci mond is tök igaz.
Ha tudnék lőni JOY-al énis csak azt használnám.
GTA ban is egyre többször veszem elő a joyt ha szórakozni akarok csak kocsikázni stb. valóban jobb.
nem is ez volt a lényeg csak hogy ha nincs külön véve akkor kicsit nem ferr hogy a JOYosnak van auto aim a Billesnek meg nincs. ennyiEste 10 után ha valaki akar kicsit Free ride-ozni én fent leszek
Chal : Dettó
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hát én elég szofisztikáltan nyomom, alapvetően kontroller (Xbox One-os, PC-n), ha pedig pvp lövöldözés van kilátásban, akkor átnyúlok az egér+billre
-
romi77
tag
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. Szinte minden nap fent vagyok hétköznap kb olyan 14-21 óra között, hétvégén kb olyan akár mikor . Heisteket ismerem mindet csináltam már. Szinte majdnem minden csínját -bínját ismerem a játéknak. Játékban romi77hun néven lehet megtalálni 110 es szintű vagyok , van CEO és MC-m is.
-
htc07
addikt
válasz Kiskokó #46235 üzenetére
Szerintem abszolút irreleváns amit mondasz, főleg a PH sessionokben, ahol ugye gyilkolás amúgy sincs, csak szállítani szoktuk a ceo/mc cuccokat. Akinek meg az a kihívás, hogy a küldik alatt ha van 2-3 NPC akit likvidálni kell, hát az egérrel sem nagy kaland.
Szóval nem igazán kerek ez így
Egyébként PC-n tolom, xbox kontrollerrel, assist nélkül. Mivel maximum 1% az, amikor valóban fegyvert kell használni.
-
törölt tag
válasz Kiskokó #46235 üzenetére
Mivel elnzést kért a szóhasználatért igy teljes mértékben tiszteletben tartom a véleményét.
A kontrollerről mindenkinek a célzás jut eszébe. Pedig rengeteg más előnye is van. Fokozatmentes irányváltás, gázadás. Ezeket a megy/nemmegy billentyukkel nem tudod utánozni. És nincs előnye az assisted aimosnak , mert csak olyannal rak össze, akinek szintén ez a beállítása!
Konzolos , kontrollerel is játszanak free aimban. Na az a kemény
-
Kiskokó
veterán
válasz #81556480 #46223 üzenetére
Szerintem nem pontosan arra gondolt amire ti.
Én is játszok joy-al nagy ritkán (mivel lőni nem tudok így azt alapból nem)
De azért kicsit tényleg "lámaság" hogy azért mert valaki joy-al játszik könnyebb neki a célzás.
Nem azon van a hangsúly hogy PC vagy nem PC meg hogy asztal előtt vagy tv előtt kanapén játszik e az ember.
Bár engem végképp nem érdekel de logikusan belegondolva ez kicsit tényleg nem ferr.végképp nem akarok vitát indítani, csak úgy láttam nem úgy ment át amit írt , mint ahogy gondolta.
Negatívat ne is reagáljon rá senki[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz MasterMind #46231 üzenetére
Moddolt kocsiknál a kiegészítőket le kell szedni.
(Amit cserélt LaFerrari-ra,azon volt valami tuning)
Menj szerelőhöz és nézd meg,nekem úgy rémlik az megoldotta.Illetve az online-t kerüld mert bannolnak.
-
Plata
félisten
válasz MasterMind #46231 üzenetére
Ne használj modokat.
Mert bannolnak érte ha Online játszol. -
MasterMind
tag
Üdv, most kezdtem játszani a játékkal (eredeti), egy car pack és a magyarítás került fel hozzá OIV installerrel, viszont a LaFerrari-n hibásan jelenik meg a spoiler, lebeg felette: Kép
Más kocsikkal nincs baj. Ötlet, hogyan lehetne orvosolni? -
Segal
veterán
válasz Anulu79 #46224 üzenetére
Vagy tab billentyu
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Anulu79
addikt
Ha egy fegyverből több típus van nálam akkor, hogy tudok váltani közöttük?
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #46219 üzenetére
Na de ember más a kecskémet elnevezni valakiről mint a karakteremet.Kecskét bármikor át nevezhetem akármire.Karaktert meg max pénzért.
1.rühellem a ruszkikat,így nagyon kicsi az esélye hogy putyinrú nevezzem el.
2.random nevet kapott a karim.Random név generátorral szoktam elnevezni a karaktereim.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz HussarF #46217 üzenetére
Nem tom hogy jön ide putyin,de a kecske arca tiszta orbán viktoros.
Meg az a bárgyú vigyora is tök olyan.
Mellesleg ma este lesz Ph session?Tegnap tök jól elszórakoztunk,majdnem fél 1 volt mikor elhúztam aludni.de annyit marhultunk hogy észre se vettem hogy elment az idő. -
Plata
félisten
válasz gali777 #46211 üzenetére
Azért annyira megértem hogy tudjam miről dumálnak,sőt kereskedni is tudok,vagy raidet szervezni.Nem nagyon szoktam látni hasonlót mint magyarnak nevezett szerveren,az sem magyar,csak túlnyomó többség magyar.Mondjuk azért néha hiányzik hogy jókat dumálgassak valakivel,de cserébe nyugi van.
Jut eszembe a cross realm miatt néha átkerülök másik szerverre,múltkor magyar játékossal dobott össze,egy másik realm-ról,annak veszekedés meg hiszti lett a vége,kiderült hogy fideszes,az én harci kecskémnek meg orbán viktor a neve. Végül behisztizett és kilépett.[ Szerkesztve ]
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Úgy láttam még lehet, csatlakoznék hozzátok. 25-ös szinten vagyok Heist-ekben tapasztalatlan, de gyorsan tanulok. Ha van csapat, hétköznap esténként 7,8 órától 10, 11-ig szoktam játszani, hétvégén nincsenek korlátok. Továbbá hétvégén ha nem lennék éppen fent és kellek, (persze ha otthon vagyok) mozgosítható vagyok.
Azonosítóm: WrongDuke
Ma este próbálkozom kitanulni, hogy tudok jelentkezni és a "szociális" része, hogy működik...
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tomazin #46204 üzenetére
Állítani lehet, de csak offline, ha már online vagy nem (gondolom, hogy ne befolyásolhasd a lobbyt). Egérnél rásegítés szerintem nem lesz, viszont kevesebb RPt kapsz, ha van aim rásegítés.
-
Plata
félisten
Tudtok már valamit Valentin napról?
Vagy a köv Mc vagy CEo dlc-ről? -
addikt
válasz tomazin #46204 üzenetére
Kontrollernél PC-n az a default, hogy nincs auto aim. Ha bekapcsolom, akkor szól hogy mostantól csak olyanokkal fog összerakni akiknél szintén be van kapcsolva. Ez a lobby dolog meg érdekes, mert szerintem még be is lehet vele altatni a többieket Bemész kontrollerrel, aztán indulás után váltasz egér+billre
-
tomazin
veterán
nekem alapból ki volt kapcsolva, azt se tudtam, hogy van ilyen. tegnap rákerestem, de lehet bekapcsolom, kíváncsi vagyok.
Cactus
Ezt csak story módban lehet változtatni, online alatt nem. Viszont a játék szól, ha ilyen lobbyba csatlakozol, mert akkor nálad is átállítja. (Legalábbis régebben átállította)
Nemértem :S Onlineról beszélünk csak és kizárólag. Állítani nem lehet, de a játék magától állítja?
Ergo ha egerem van akkor csak és kizárólag normális célzásom van, de ha csatlakozom kontrolleres cimborához, akkor nekem isfogyatékosoknak valórásegítéses irányításom lesz?Mellesleg nem 1x fordult elő TDM esetén, hogy van bent kontrolleres a lobby szerint, de én továbbra sem éreztem, hogy ráhúzná az emberre a keresztet.
-
Plata
félisten
válasz Anulu79 #46200 üzenetére
Session az ahova csatlakozol mikor felmész.
Ha simán felmész Online-ba akkor egy public sessionba kerülsz,általában ott bárki lehet,sok mindent nem nagyon tudsz csinálni és jobb ha vigyázol magadra,általában ész nélkül lövöldöznek boldog boldogtalanra,de ha paszív módra kapcsolsz nem tudnak veled mit kezdeni.
Ha sztoriból mész fel akkor tudsz választani hogy invite only sessionba mész,ahol te leszel egyedül,de hívhatsz meg barátokat.Vagy crew sessionba,vagy fene tudja még milyen opció van,de onnan is mehetsz publicba.
Public session kell CEO és MC mókához,de csinálhatsz belőle kis trükközéssel privátot.
Public-ban is lehet szórakozni,néha én is benézek publicba bosszantani a tökfejeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Google Pixel topik
- Amazon Kindle
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest