Hirdetés
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz Gotmogh #50949 üzenetére
Nincs mit én csak ide vettem, ceohoz mchez nem, de ez volt a legolcsóbb a 3 közül.
(#50950) Pubszon: én a helyedben a sivatagi kokaint venném, nekem ott volt és jó volt. Azért raktam át a városba mert ott közel volt hozzá a ceo iroda, így jobban lehetett autó eladást és kokót tolni párhuzamosan. Amíg nem volt ceo autóeladás nekem is a sivatagban volt, az összes teli eladás megy onnan egyedül is, kivéve a postakocsit, de az sehol sem oldható meg egyedül. Viszont fejlesztésekkel együtt az valami 2.3 milla lesz de így is az éri meg a legjobban. a városi kokó valami 1 millával drágább és csak a helyszín különbözik. Szerintem amit feltétlenül kerülj az a paleto bay-i gyárak, az olyan messze van az eladási helyszínektől, hogy csak több emberrel lehet eladni a productot.
GTA Online: Daweee93
-
bluuzia
senior tag
-
Kiskokó
veterán
válasz Gotmogh #48988 üzenetére
Hát ez nem igaz hogy komolyan itt minden féle fiszfaszság nevén többszáz ezer pénzt kaptok én meg egy rohadt kanyu pénzt nem kaptam még...
mi a franctól függ ez ?
Az egyszer 3 éves online bónuszt is kb 1 hónap késéssel kaptam meg azt csá....| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Geryson
addikt
válasz Gotmogh #48909 üzenetére
Nekem olyan volt ma du., hogy indítottam az onlányt (kivételesen nem máshoz csatlakoztam be) és egy olyan sessionbe dobott be, ahol mindeki fent volt a hegycsúcson a felvonónál és egy hang beszélt angolul, hogy "ez nem a GTA, hanem karácsony" és közben röhögcsélt a fószer, amerikai akcentussal. Pár másodpercig hallgattam és gyorsan átmentem egy másikba. Volt már, hogy szétcseszték a session-t, de dumát még soha nem hallottam.
Ja, a pénzem nem mozdult.
Egyébként ezzel tényleg kellene valamit csinálnia a Rockstarnak. Annyi pénzből tudnának egy biztonságtechnikai céget megbízni.
[ Szerkesztve ]
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Scooby
aktív tag
válasz Gotmogh #48909 üzenetére
Azt nem értem, hogy egy ekkora cég miért nem tud kiadni 1 hét alatt egy gyors javítást. Az ártatlan játékosokat a szívbaj kerülgeti, hogy most akkor mi lesz.
A legegyszerűbb megoldás tényleg az lenne amit már itt is említettek, hogy kérjen tranzakció előtt egy kódot. Mondjuk erre nem tudom mi lehetne megoldás, mert ugye én nem a bankba kaptam a pénzt hanem cash-be. De tényleg vicc. Még 30-as sem vagyok és lehet már véget is ér a móka. Ha ezért bannolnak véglegesen, az biztos hogy nem veszem meg még egyszer a játékot.Minek az?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest