- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrYoniko
aktív tag
-
Plata
félisten
válasz
C4mp3r #62171 üzenetére
De néha elsüllyed.
Tudom mert nekem is van,szoktam azzal szórakozni hogy kimegyek tengerre és beugrom a vízbe búvárkodni.
De néha meglepődtem mert a kocsim is elsüllyedt.
Jah és mellesleg valamiért már nem mindig lehet a vízben átöltözni.
Eddig lehetett a vízben felkapni búvárruhát,de most nem mindig enged átöltözni a vízben. -
szTotyy
őstag
-
Locutus
veterán
válasz
C4mp3r #54555 üzenetére
"meg egy-ket dolog volt nomalon/kikapcsolva" > tehát nem very highon volt, de még csak nem is highon
"sot meg a 60fps is megvolt." > neha biztos... csak tudod a 60fps-nek a lényege, hogy mindig, minden körülmények között minimum 60 legyen, nem pedig az, hogy néha becsókolja alulról...
Amúgy egyszer láttam én is valakit, akinek a rokonának az unokaöccse s3 trion is tudott stabil 60 fps-t FHD minden maxon gta5-ben. Ja nem, mégsem.
-
pokers
senior tag
válasz
C4mp3r #48998 üzenetére
Ó, én ilyen hibaüziket rendszeresen kapok, mikor kifizetem a 18k-t a ceo ládákért, és mielőtt beérnék velük a raktárba, Server unavailable, vagy You have signed off és társai szöveggel ledob onlineról.
Ha összeszámolnám hányszor jártam így, sztem legalább egy félmisi összejönne.
És én sem kapom a 250k bónuszokat, mint itt páran -
Segal
veterán
válasz
C4mp3r #48424 üzenetére
Igen ezt a linket találtam én is éjjel csak mivel tudom hogy csak 24 óránként lehet nyitni nem akartam elhamarkodni a dolgot de köszi hogy segiteni próbálsz.
A történet dióhéjba hogy játszottunk a játékkal aztán félelmetesen gyorsan de kb 2mp-al alatt lezajlott a tranzakció tehát időd sincs kivédekezni bármivel és volt pénzed nincs pénzed. Remélem Kele is csinált képet mert nekem az villant be elsőnek hogy ha valamit bizonyítani akarsz akkor ahoz mindenképp kép kell utána meg azonnal alt+f4 de az inkább csak a maradék pénz kimenekitése. Utána ha visszamész akkor meg a horror fogad hogy sehol sincs a pénzedNekem mint írtam egy általános (sablon szerű) üzenetre lene szükségem angolul hogy:
Tisztelt Rockstar!
Hacker vagy modder támadás ért a játékba elvette a pénzem (kb 34 millió) kérem állítsák vissza vagy írják jóvá. Küldöm a képet az esetről. Köszönöm.
Tehát valami ilyesmi. Köszi a fordításért bárkitől is jön.
Közbe rákattintottam az email részre és küldtek is egyet amit visszaigazolni kellett hogy tényleg az enyém a cím és google fordító is elég szépen lefordította a szöveget (én legalábbis ki tudnám vesézni belőle a lényeget ha akarnám) csak ott akadtam el hogy itt hova is kéne nekem kattintani itt az email résznél a tickethez (küldöm a képet) vagy ha ezzel azt értem el hogy már elhiszik hogy ha erről az emailcímről írok akkor az én vagyok akkor pontosan hova kéne nekem emailt írnom?
-
válasz
C4mp3r #36788 üzenetére
Idegbajos vagy Idegbajoss?
A crew behívás kicsit hektikus, mert a leader nem tudom, hogy mennyire aktív. Elvileg van facebook profilja, de odáig még nem jutottam el, hogy írjak neki, hogy ha van ideje adjon invite jogot másoknak is.
Én küldök invet, ha kiderül, hogy melyik Idegbajos vagy.
Syd2012: #nohomo. Vagy ha igen, akkor privát session.
kiscsibe8: Mármint elnyomni a párbeszédet? Michealnek is kéne lennie emlékeim szerint spéci képességnek, Ő talán időt lassít lövöldözés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest