Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Tyű így neveket nem tudok, a legolcsóbb raktár amúgy. Hát haver mondta, hogy neki is bugos volt már az, de konkrétan az eset annyi, hogy ugye 10 pontra kell kidobni, 2 gép van, namost, 2 gép megvolt oké, de összesen 4 pont volt, 4 pont nekem, 4 pont neki, ugyan azok a pontok voltak, ahova én ledobtam, oda ő nem tudott, ergo az egészből 4et tudtunk kidobni, mikor mind a 4 pontra dobtunk, nem volt több, semmi nem volt. Aztán letelt az idő és failed. *ragequit*. Később megpróbáltam és benne volt a 16ból 11 láda a raktárban, feltölöttem és utána már minden faszán működött.
-
Kedves mindenki!
Írtam egy PvP és önvédelmi útmutatót a GTAO-hoz, mivel magyar nyelven, úgy láttam, ez hiánycikk. Remélem hasznát veszitek. További hasznos dolgokat és ötleteket, kiegészítéseket szívesen veszek akár itt, akár ott hozzászólásban.Ha minden igaz, akkor ez itt is meg fog jelenni az összefoglalóban és akkor azok is hamarabb észreveszik, akik később kapcsolódnak be

-
Anulu79
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Már semmi gond köszi.

-
Ma is nagyon megindult a pvp, nőttek a K/D-k.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk, ha KovacsK ott van, akkor biztos, hogy balhé lesz, a kérdés csak, hogy mikor
Freeknight-tal eddig nem játszottam még, de kellemes csalódás volt. Beugrott hamis pénz eladásba, de nem biztonságos session-ben voltunk. Mikor szóltam, hogy idegenekre fokozottan figyelni, akkor szólt, hogy ha nem Hydra jön, akkor nincs gáz. Megnyugodtam, hogy értő kezekben van az áru. Mondjuk a végén pont jött egy, mi meg postakocsikkal voltunk de így is csak 1-et tudott megsemmisíteni a legvégén, így 14/15 lett, ami teljesen jó.
Utána levadásztuk a gyereket, bár úgy rémlik hamar kilépett. Végül kapott inkább mindenki más. Főleg, aki lelőtte KovacsK-t utána nagyon elvertük. Mondjuk jó volt a srác, Insurgetn Pickup-ból is többször kiszedett minket és nem minigunnal! De végül csak el lett picsázva
-
Hauptmann
veterán
Online-ban Simeon és Gerard lockolva van a telefonban, pedig 34-es vagyok már. Mi kell ahhoz, hogy feloldodjanak?
-
bluuzia
senior tag
A francba, annyira tudtam, hogy lefogják árazni a CEO iroda garázsait (arról van szó ugye és nem a lopott autók garázsáról?), de nem bírtam magammal és a héten megvettem a másodikat is.
Végül is ha így van, szerencsém is van, hogy a harmadikat még húztam.
-
ProgenXL
őstag
válasz
pokers
üzenetére
amit te írsz arról tudok hisz megírták. így van asszem csütörtök óta.
"A készítők örömükben további bónuszokat aktiváltak, melyek a már ismert szorzók és kedvezmények sorát tetézik:
- A CEO autóraktárak mellett az irodák árából is elengednek 25 százalékot
- Dupla RP és pénz jár a Special Vehicle Work küldetésekért.
- Kétszeres pénz jár mindazoknak, akik segítőként
szorgoskodnak egy szervezetben (accociates, bodyguards)
- A Warstock Cache & Carry oldalán olcsóbban vásárolhatjuk meg az új speciális járműveket" -
freeknight
őstag
Látom most 13.-áig van 100%-os bónusz a great white shark cardra. Ez akkor is él, ha mondjuk g2a-n veszem a kártyát?
-
Anulu79
addikt
A Discord nevezetű csevegő programot ismeri valaki? A játékon belül valahogy nem tudjuk belőni, hogy tudjunk mikrofon keresztül beszülni.
-
válasz
Kiskokó
üzenetére
Na jó, akkor most nem tudom, hogy elbeszélünk-e egymás mellett, de leírom, hogy mi az amit én szeretnék és amit úgy láttam, hogy nem lehet kontrollerrel sem.
Szóval ugye billentyűzeten a kormány meg a gáz is úgy működik, hogy ha lenyomod a gombot, akkor full gáz, meg ha megnyomod az irányt, akkor fullra kitekert kormány.
Joy-tól én azt várom, hogy ha kicsit döntöm csak meg, akkor nem tekeri végállásba a kormányt (erre aképes is, kipróbáltam), de ugyanezt akarom a gázzal is, azaz nem nyomja a padlólemezig a gázpedált, hanem csak finoman. Akárhogy is állítgattam viszont, nem láttam olyan opciót, ahol a gázpedál nem egy gombon, hanem a stick-en lett volna a controlleren is. Tehát nem tudtam a gázt máshogy adni, mnit billentyűzeten. Az előző hozzászólásodból úgy éreztem, hogy ez mégis lehetséges, de a mostaniból, hogy mégsem, ezért tényleg nem tudom, hogy értettük-e egymást.(#47069) ProgenXL
Ennek nem tudom, hogy van-e köze a dologhoz? Most azt mondod, hogy speciális nyomásérzékelős gomb kell hozzá, ami érzi, hogy milyen erősen nyomod és akkor kisebb meg nagyobb gázt ad? Nemár
(#47071) simon105
Nem biztos, de egyre erősebb az az érzésem, hogy akik így jártak, azok csúnyán elrontották a dolgot. A Titannal nem repülhetsz akármilyen magasan, különben nem tudod kidobni a cuccot. Nem kell túl alacsonyra szállni, de nem elég ha csak akármilyen magasan berepülsz a kijelölt zónába, hanem kb. max egy jó emeletes háznyi magasságból lehet ledobni a cuccot. -
simon105
tag
válasz
üzenetére
Nekem eddig csak a 10 checkpointos küldetésnél jött elő egy olyan bug, hogy hiába repültem a hely fölé, nem tudtam ledobni a ládát. Azzal tudtam csak menteni a menthetőt, hogy leraktam a Titant és megvártam amíg letelik az idő. Kiírta ugyan, hogy minden szállítmány megsemmisült, de csak három ládát kellett pótolnom a raktárba.
Szerintem ez ennél a fajta eladásnál is működhet (ahol ugyebár kellett volna kapnod egy SMSt, hogy az ötödik chp lezárt légtérben van). -
CsabyyySSS
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a crewhoz,jelenlegi szintem 68.
Napi 5-6 órát játszok a játékkal,legyen az hétköznap,hétvége.
Amivel rendelkezek: Ceo Láda,Ceo Kocsi,Ceo Garázs,MC-m van,még Businessem még nincs,
Eclipse Tower Apartman,Armored Kuruma,Volatus.
Social Nevem: CsabyyySSS. -
-
válasz
Kiskokó
üzenetére
Akkor mond el légyszi, hogy melyik beállításon. Nekem Logitech F310-esem van 2 joy-jal, de akárhova állítgattam a controller beállításokat, sehol nem találtam olyat benne, hogy joy-jal adagolni a gázt.
(#47062) Mr.Csizmás
Még ilyet sosem tapasztaltam, pedig sokat ládázok. -
Logitech
aktív tag
-
Kiskokó
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
Tévedsz!
Alapból én is Egér + Bill combót használok. De amikor tudom, hogy nincs komolyabb dolog csak kocsikázni akarok vagy bármi akkor rögtön kapcsolom be az Xbox 360 Joy-t.
Bekapcsolom, és megy azonnal, nem kell állítgatni se semmi.
Én ajánlom szórakozásra de kinek mi.
Off roadnál van olyan hely ahol csak joy-al tudsz felmenni pont azért mert van rendes gáz. -
válasz
üzenetére
Nem teljesen értem a problémát. Titannal ment az eladás? 10 checkpointra kell kidobni cuccokat, de van rá 30 perc. 5x teljesíthető annyi idő alatt. Hogyhogy nem sikerült?
Amúgy melyik raktár az és mekkora?(#47056) Anulu79
Ha görgeted és van nálad sticky, akkor elő kell, hogy vegye. Kivéve persze, ha mondjuk armored kurumában ülsz, ahogy Laraxior is említette.Egyébként tegnap én is kipróbáltam a kontrollert, de számomra eddig felejtős. Azt vártam volna tőle, hogy a kormányt és gázt is lehet így mértékkel adagolni, és nem csak 0 és MAX állás van, mint egy billentyűnél. De végül én úgy találtam, hogy ez csak a kormányra igaz, a gyorsítás ugyanígy egy gombon van. Ha tévednék, javítsatok ki, kérlek.
-
Anulu79
addikt
Ha kocsival megyek akkor hogyan tudok átváltani lőfegyverről stickibomb-ra? Hiába görgetek egérrel csak a lőfegyverek jönnek elő.
-
ProgenXL
őstag
Ennyire azért nem kell vadul váltogatni egyikről a másikra. Controllerrel minden funkciót elérsz. Még a lövöldözés se gond ha beállítod.

Ha pl autód lopni megyek akkor csak a lövöldözéshez használok egeret+bill
minden másra controller. De ezt napokig lehetne taglalni kinek hogy kényelmes.
Részemről ez ennyi -
Dtomka
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Akkor jól gondoltuk...(én 120+ Ö 200+ tehát gyanús volt, mert nem ma kezdtük
)
köszönöm, szépen a választ és a tippet!
-
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
A bank rablós küldinél a kurumás trükköt kijavították? Haver 5x probált bejutni a garázsba de 1x sem sikerült...

Végül motorral megoldottuk, csak elég gok pénzt veszítettünk.
köszi a választ!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
UnConnecteD
üzenetére
E betű.
-
UnConnecteD
senior tag
azt meg tudna valaki mondani, hogy a Ruiner 2000-ben hogy nyilik az ejtoernyo?
-
Logitech
aktív tag
Ma egy olyan sessionben kezdtem játszani, ahol egy csomó idegen külföldi is volt, jó pár autót be is vittem a raktárba anélkül, hogy bántottak volna. 1 kocsim semmisült meg, mert az autópályán ráfutottam egy proximity mine-ra. Be is írta az egyik külföldi gyerek hogy azt még ő hagyta ott, és bocsi.
Most viszont csak magyarok voltunk, Norbytenak adtunk el, helivel mentem, kilő az egyik nem ismerős magyar, erre ilyet szól nem gondolta hogy sikerül kilőni. Volt nálam egy csomag az oda is lett.
Ma vagy 8 milliót elköltöttem, de 1 visszajött
-
őstag
Srácok! Mi a teendő akkor, ha CEO-ban megtöltöttem egy raktárat ládákkal és mikor adnám el, repülőből kéne kidobnunk, 2-en vagyunk, összesen 4 checkpointra tudtunk kidobni és nem volt több, ergo 240k dollár meg rengeteg idő veszett kárba. Valamit nem tudna ezzel kezdeni a Rockstar? .. ha már a jogtalan bannolgatás olyan profin megy neki..
-
törölt tag
Én 100% -ban controllerrel játszok. A játék teljes mértékben támogatja. Nem kell "m" menühöz billentyűzetre váltani, meg kb a feléhez se. Ha akarsz lőni egérrel, akkor elég egyszer átnyúlnod az egérre+billre. Ilyet szoktam én is, hogy lövöldözéskor bill+egérre váltok. Amugy minden más jobb controlleren.
De itt ezt nem szívesen hangoztatom, mert le lettünk már nyomorékozva ( megjegyzem elég sokan játszanak innen is controllerrel,), meg ezt az egész topicot már utálom olvasni, mert 1-2 emberé minden 2. hsz és csak az ők igazuk/féligazságuk és tudatlanságukkal van tele az egész.
"asszem, úgytom, talán , valszeg "
-
Segal
veterán
válasz
gyugyo79
üzenetére
Mar most is volt hogy hagytam fenebe a lopkodast es vettem egyszerre akar 10-12 autot is es tuningolgattam

Van par pegatus jarmuvem is amit az eletbe nem hivtam meg le...
Tehat mar nem mindenaron a lopas van az eloterbe de ott azert meg nem tartok hogy hosszan csak repkedjek vagy celtalanul autokazzak...
Mondjuk multkor bluuziaval csak elrepultunk a yachtomra es tartottunk egy terepszemlet
Egyelore nalam most meg a tartalek penz osszeszedese a cel a kovetkezo dlc-re mert eddig elvasaroltam mindig mindet de ha mar meglesz minden plusz megfelelo tartalek is lesz akkor tutira jon a lazitas
-
gyugyo79
addikt
Na de eljön az idő amikor élveznéd a munkád gyümölcsét nem ?

Én van, hogy 15-20 percig csak repkedek ... Tudom, hogy te utálsz repülni ezért azt nem is mondtam mekkora királyság kontrollerrel.
Ha van lehetőség, és kedv kipróbálod majd ha érdekel ha nem nem csak azért javasoltam a próbát mert amikor a lazítás rész van, sok pluszt tud adni DE persze ez rám igaz és mivel nem vagyunk egyformák ezért ha úgy gondolod, úgyse lesz jó akkor ki se próbálod. Ezért is kezdtem, hogy kölcsön kérttel nézd meg
Ja és nehogy tukmálásnak vedd ! Abba is hagytam.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Segal
veterán
válasz
gyugyo79
üzenetére
Az oculus szemuvegem miatt van kontrollerem de mar azoknal a jatekoknal is a hideg kiraz a hasznalatatol. Sajna nekem szerintem nem jonne be.
Emlekszem amikor regen kemenyen jatszottam valamelyik nfs jatekkal es sorra dontottem az idoket ocsem megkert hogy a ps3-on elakadt az egyik versenyen csinaljam mar meg. Komolyan vagy 10x nekifutottam es utana visszaadtam neki a kontrollert hogy nekem ez nem megy mert ereztem ha megegyszer nekifutok akkor vehet uj kontrollert es tv-t is.
A masik mint tudjatok en elsosorba autokat lopok (bar a napokba volt boven heist es stunt race is).
Namost ugye akkor ott billel ki a ceobol ott be a helibe valtsak kontrollerre (1), majd a helyszinen hivjam le a kurumat m menubol (vissza bill 2) szalljak be a kurumaba es menjek teljesen kozel (3) az npckhez majd ha lelottem oket vissza bill (4) hogy elmenjek a lopos autoig (5) hogy elinduljak vele es ha megerkeztem akkor (6) hogy kijojjek a raktarbol es helit hivjak. Ez 6 valtas a kb 7 perces lopas alatt ennyire hulye azert nem vagyok... -
gyugyo79
addikt
Szerintem aki amit megszokott az a jó, a Steam kontroller tuti idegen olyannak akinek van más.
Segal én biztatlak, hogy egyszer próbáld ki (ha tudsz kérj kölcsön ismerőstől). Igen a teljes játékhoz főleg annak aki bill + egéren szocializálódott először meg utána is rossz (tapasztalatból mondom). De vezetéshez az analóg gáz adása biztos bejönne neked is mert az a vezetéshez + élményt nyújt így a próba után lehet még jobban élveznéd a kocsi gyűjteményed. Ami külön fun az hogy van rezgés és pld. mész az pályán és lemész akkor rezeg, ahogy rázkódik a kocsi meg mész a helikopterrel és nagyot dörög az ég berezeg a kontroller stb.
Aztán ha bejön a próba nem hiszem, hogy neked is tétel lenne venni egyet. Úgy hidd el én is ehhez használom meg stratégiai játékokhoz csak ... -
Anulu79
addikt
Nekem Genius kontrollerem van de még nem próbáltam ki. A helikopter meg repülő irányítást akarom kipróbálni a kontrollerrel hátha gyorsabb.
-
-
gyugyo79
addikt
válasz
Hauptmann
üzenetére
Én Steam kontrollerek használom + bill - egér, ahogy Asuska is írta, vegyesen, kivéve amikor csak kontroller mert lusta vagyok a billentyűzethez nyúlni és nincs tétje amúgy se. De van itt olyan aki meg PS kontrollert használ, bármivel jó. Szerintem a gépjárműveket sokkal jobban lehet irányítani főleg ami repül. Mindegy, hogy vezetéken vagy vezeték nélkül használom én csak akkor dugom össze ha lemerült és nincs töltött akku.
-
Daw93
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Nekem is ezt csinálta tavaly őszel, de ez bevált
Legelső alkalommal ugyanúgy el kellett fogadni, meg a kontrasztot is beállítani, de második indításkor már minden rendben volt. A mérföldet állította nekem még vissza (mivel én átraktam kilométerre).
-
Anulu79
addikt
Úgy meg lehet oldani az irányítást, hogy rádugok a gépre még egy game padot és helyzettől függően vagy a billentyűzettel vagy a game paddal játszok?
-
Plata
félisten
-
bluuzia
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Mondjuk én nem játszottam a storyval, max addig, amíg betöltött és onnan tudtam online menni.
Az egész előzménye az volt, hogy próbáltam csinálni egy üres sessiont, de csak egy fekete képernyő jött elő alt+tab nyomásánál. Majd elindult a hang, de kép nem volt. Kikellett kapcsolnom a gépet, aztán már be sem léptem a játékba.
Másnap indult ez a dolog. -
Laraxior
titán
Már volt róla szó korábban, páran már átestünk ezen. Talán valami törölni kell a Rockstar mappából, vagy hasonló, nem emlékszem.
-
bluuzia
senior tag
Az mitől lehet, hogy a játék, indulás után fel sem ajánlja az online csatlakozás lehetőségét?
Csak quit, settings és story mode közül tudok választani. Persze a home gomb után rátudok csatlakozni a barát-listán lévőkre, de mielőtt betölt, minden alkalommal el kell fogadnom az EULA-t.
Kb. 2 napja csinálja ezt. -
Plata
félisten
válasz
TurboDuck
üzenetére
Na írok kicsit bővebben mert az éjjel csak úgy mobilról néztem fel.
Nézd azok akik ide írnak vagy ide járnak a fórumba szinte mind egy Crew-ben vagyunk,ez egy nagyon jó békés egymást segítő összetartó crew.Én még másik ilyet nem láttam.
Mióta csak CEO vagy MC van mi mindig együtt játszunk,szinte mindig privát public crew sessionben,ahol sosem bántjuk egymást,egymás mellett el játszunk nyugisan,eladásban meg minden másban egymást segítve.Az este is ezt csináltuk,hol az egyikünknek adtunk el autókat ládákat egyéb vackot hol a másikunknak.Egész addig míg nekem meg nem hülyült a játék és ki nem vágott majd utána nem engedett vissza.Vannak páran akik nem a PH crew tagjai,de ide járnak a fórumba és a játékban is együtt játszunk.
Őszintén szólva amíg nem dobnak ki a PH crew-ből mert rossz voltam addig én el nem hagynám,mert tényleg nagyon jó crew.
Hozzá tenném még hogy én például rühellem a lövöldözést,én a nyugis békés játékot szeretem.
Lövöldözés helyett inkább bringázok a hegyekben,vagy golfozom vagy egyéb ökörség. -
TurboDuck
csendes tag
Sziasztok!
Embereket szeretnék gyűjteni, akik még játszanak a GTA Onlinen-nal.
Első sorban az új update-ekkel bekerült CEO és motoros klub fellendítése lenne az elsődleges cél (jelenleg ketten csináljuk, de így igen csak lassan halad). Amit ajánlani tudunk:
- Jó társaság
- Kölcsönös segítség
- Egyszerűbb élet és több szórakozás20 éve feletti embereket keresünk, főként munka után szoktunk játszani (21-22 óra körül hajnali 1-2ig).
Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését és szívesen csörgetné a GTA-t társaságban az PM-ben vagy GTA SC-n kereszül felveheti velem a kapcsolatot. GTA SC: Superball977
Előre is köszönöm!
-
Segal
veterán
válasz
Hauptmann
üzenetére
A custom versenyeken érdemes elindulni ahol a sz*rrá tuningolt autoddal jobb esélyekkel indulhatsz. Pár kört le kell futni és megnézni mikkel szokták nyerni a versenyeket. Ma este én is kedvet kaptam a vesenyzéshez miután lényegébe mindenki lelépett a 6-7 futamból meg is nyertem kettöt

kép
kép
Az én titkos tippem a kocsiknál a specter, t20, motornál meg a shotaro vagy a drag de mindenképp custom mindegyikből
Ma beszélgettünk online-be Asuskával az új kocsikról és megigértem hogy belinkelem az Ferrari F40-ről a videót

-
ProgenXL
őstag
Kedden jönnek a különleges stunt versenyek
"A készítők örömükben további bónuszokat aktiváltak, melyek a már ismert szorzók és kedvezmények sorát tetézik:
- A CEO autóraktárak mellett az irodák árából is elengednek 25 százalékot
- Dupla RP és pénz jár a Special Vehicle Work küldetésekért.
- Kétszeres pénz jár mindazoknak, akik segítőként
szorgoskodnak egy szervezetben (accociates, bodyguards)- A Warstock Cache & Carry oldalán olcsóbban vásárolhatjuk meg az új speciális járműveket"
Szerintem most csak a Progen GT1 kerül be és a többi autó még nem. Legalább is nincs szó többről.
-
Plata
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
Taxival menj oda.
Na nekem meg vacakol a netem asszem.
Ph-s sessionban voltam amikor mindenki leftelt,és nem engedett csatlakozni senkihez,pedig még Sabee is küldött meghívót,de nem engedte elfogadni.
Vagy nem tudom mi a franc van,pár próbálkozás után feladtam és felidegesített.
-
Aventador91
őstag
help pls. elakadtam. csak egy küldetést mutat a térkép, mindhárom karakternél látom, de ha odamegyek bármelyikkel ezt írja ki: "The mission has been disrupted please return later"
-
Plata
félisten
válasz
noblem1983
üzenetére
Nem tudom,én előfizetést szoktam venni náluk.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
g2a-n tegnap vettünk steamre 8300ft körül
-
Aventador91
őstag
hol lehet jó áron gta 5-öt szerezni?
-
ProgenXL
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
nemsok
"Mi a különbség az egyes verziók között?
Dobozos: Rockstar social club rendszerében aktiválható, onnan is letölthető.
Online vásárolt: Rockstar social club rendszerében aktiválható, onnan tölthető le.
Steam-en vásárolt: Steam rendszerében aktiválható, onnan tölthető le. Emellett Rockstar social club regisztráció is szükséges a játékhoz. Előnye, hogy a letöltéshez és patcheléshez a Steam saját szervereit használja, ezáltal bizonyos esetekben gördülékenyebb a frissítés."
-
Plata
félisten
válasz
noblem1983
üzenetére
Steam-en talán gyorsabban frissít,amúgy semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem user error még mindig.

CactuS