- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heller2
aktív tag
válasz
UnConnecteD #69871 üzenetére
-
MrYoniko
aktív tag
válasz
UnConnecteD #69552 üzenetére
Most pl az 5 mc-be secut vettem, NC-t kimaxoltam, aztán a clubházat renoválom, stb stb...
Bár most pl egy Dominator Appocalyse-t építek, mert megtetszett az állatkodás vele.
De kocsikból csak az van meg ami vagy kell eladásokhoz.
Aztán sok elment motorokra, helikre, tankra stb... -
htc07
addikt
válasz
UnConnecteD #69552 üzenetére
spórol a következő dlc-re
-
negyven2
nagyúr
válasz
UnConnecteD #67397 üzenetére
Neki azért annyi mert számára a Rockstar Games egy speciális Plata Edition GTA-t csinált.
Amúgy DJ váltás ami 10k az csak 10%-ban tornássza feljebb a popularity-t (fél téglalapot).
-
olddirtyB
tag
válasz
UnConnecteD #67349 üzenetére
Nem tudom, azért kérdezem. Nem vagyok nagy repülős, nincs is sok belőle, de vmi szintén robbanólövedékesse, mint a hydral vadászgattak rám nemrég és gondoltam beszerzem én is.
-
Anulu79
addikt
válasz
UnConnecteD #67325 üzenetére
Pár perc az egész. Úgyis ott léptet be a játék. Egy kis tánc után jól esik munka.
-
Plata
félisten
válasz
UnConnecteD #65703 üzenetére
Annyira nem érdekel hogy utána keressek.
Meg minek.
Pár hónapja elmondtam a véleményem a keresésről másik topicban.Az most is áll.😁De gondoltam hátha valaki megvette.
-
Plata
félisten
válasz
UnConnecteD #65151 üzenetére
Nem,valami fura crew neve volt eddig,aztán Ph-s lett egy hete kb most megint valami fura crew.
Ekkor lépett be,vagyis 11 napja. -
Kiskokó
veterán
válasz
UnConnecteD #64984 üzenetére
Én is kapható vagyok rá, bár inkább valami adversary vagy valami mint sima missio mert azokat már rég letoltam ezerszer.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
UnConnecteD #64984 üzenetére
+
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
UnConnecteD #64944 üzenetére
schawo
(#64942) Plata nemtudom, de fizetnék azért, ha ki lehetne kapcsolni a telefont néha.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
UnConnecteD #64766 üzenetére
-
negyven2
nagyúr
válasz
UnConnecteD #63616 üzenetére
Lényegében egy Contact Mission/Survivor Mode. NPC ellenfelek ellen. Viszont nem fizet olyan jól (még most se, hogy duplán fizet).
-
Puma K
nagyúr
válasz
UnConnecteD #63616 üzenetére
PvE: amikor NPC-k avagy gép által irányított ellenségek ellen kell harcolni.
PvP: játékos a játékos ellen.
-
Puma K
nagyúr
válasz
UnConnecteD #61516 üzenetére
Akkor azt is lehet mondani az elején, hogy hagyjuk.
Csináljuk úgy ahogy te gondolod vagy ahogy a többiek. De utólagos beszólás és gúnyolódás a hátralévő ~15 másodpercben semmire nem megoldás csak felesleges személyeskedés, provokáció és kötözködés.Lehet szólni normálisan mielőtt még neki indultunk volna, hogy Te figyelj már ezt ne így mert szerintem stb-stb... azt tapasztaltam hogy stb-stb... Vagy az indoklásba se kellett volna belemenni csak szólni, hogy hanyagoljuk.
Én így is úgy is meg tudom csinálni.
A személyes ismerőseimmel a klánunkban legalább 1 éve ha nem több,
a részletekbe nem merültem bele mit és hogyan, mert nem érdekelt. A vége mindig az volt, hogy sikeresen kész és mindenki örül.helikopterrel csinálják PS final-t minden alkalommal sikeresen. Ahogy nekünk is sikerült Avi-t elvinni. A bankból kijövetelnél meg nem spawn-olt. Mert van mikor a helyén van van mikor meg nincs. Ilyenkor távol kell állni annyira, hogy még lehessen látni, hogy a helyén van-e vagy sem. Ha nincs akkor forgolódni kell és így lehet spawn-oltatni.
Nálunk a klánunkban mindenkinek meg van a szerepe így eddig sosem én csináltam a helikopteres részt és
Ma 1-2 óra között mikor befejeztük rákerestem hogy és mint kellene ezt csinálni egészen pontosan és most már tudom én is a csínját.Az meg hogy szóvá tetted a szintemet és hogy normálisan is megtanulhatnék játszhatnék kiskapuk nélkül...
2015. április-május óta vagyok fent az Online részében a játéknak...
Kihagytam a játékból összesen nagyjából 1 évet, mert rá is untam, nem is jöttek frissítések és mert nem is gondoltam hogy a CPU-mban lévő IGP meg tud birkózni a GTA-val még játszható szinten, mert akkor éppen eladtam a dedikált VGA-t a gépből.
Ha nem hagytam volna ki a fentebb említett időt, akkor én is olyan szintű lennék mint te vagy ha nem háromszor annyi mint most (mintha ez bármit is számítana...), mert akkoriban nem ritkán 16-18 órákat toltam egyhuzamban a játékot.
A kiskapuk amik a játékban vannak alapból és még a legális keretek közé tartoznak... azok olyan lehetőségek amiket vagy ismersz vagy nem és amikkel vagy él az ember vagy nem. Ezeket a Rockstar ha úgy látja bármelyik frissítés keretén belül meg tud szüntetni. A lehetőség adott a döntés a tiéd.
Ezért lett volna jobb az elején jelezni, hogy ok ezt tudjuk hagyjuk ki és menjen úgy ahogy te gondolod.
De három emberből -köztük te is- senki nem szólt semmit ezzel ellen sőt jöttetek utánam mikor mutattam mit-hogy-merre érdemes csinálni. Itt most nem bűnösöket vagy bűnbakot keresek csak senki nem jelezte, hogy nem értene velem egyet, de azért a vége előtt röviddel be kell szólni.Esetünkben annyi volt a célom az elejétől fogva, hogy meggyorsítsam az egész heist-et és segítséget-plusz infót adjak.
Mert nem tudtam hogy ti is tudjátok vagy nem amit én tudok. Ennyi.A GTA Online az pont egy olyan játék ahol ha a csapattársad (MC, CEO, heist, stb) nincs képben a játékot illetően és még nem is figyel akkor sikertelen az adott feladat befejezése ami által megy az idő, nyögvenyelőssé válik a játékmenet és a kedv is csökken hogy tovább folytassa az ember amibe belekezdett.
Egyedül a felsoroltakat próbáltam minimalizálni vagy lehetőség szerint teljesen kiiktatni és mindenkinek a végén sikerélményt nyújtani a lehető legkevesebb időbefektetéssel.
-
olddirtyB
tag
válasz
Én is mindig swattal csinálom ugyanezen apropóból. De van akit nem lehet erre rábírni
-
Kiskokó
veterán
válasz
Ebben igazat kell adnom, Kivééééve ha HIX-el meg Evoryval csinálod
Na ott pikk pakk megy a helis cucc -
Segal
veterán
válasz
UnConnecteD #60559 üzenetére
Jelenleg 128 a limit nem 120.
-
Plata
félisten
válasz
UnConnecteD #60559 üzenetére
Várd ki a végét,lehet hogy jön egy új DLC amiben lesz 100 férőhelyes garázs 20 misiért.
Nekem szerencsére nincs garázs gondom,olyan kevés igazán szép és jó kocsi van.Ami nem tetszik azt nem veszem meg,vagy eladom ha nem jön be.
Ezekből az új kocsikból is csak a retrók tetszenek,meg a hat kerekű terepjáró.
De én új házat szeretnék,olyan nagyot amihez van medence meg egyéb.Mint a hegyen amihez van medence teniszpálya meg szép tó. -
törölt tag
válasz
UnConnecteD #59107 üzenetére
Tényleg valahol igaza van. Mintha régebben az egész barátságosabb lett volna. Többször fordult elő, hogy passive mode nélkül randomokkal összeverődve jókat szórakoztunk. Most meg csak 1bites kill emberekkel futok össze.
Live or die in Los Santos 🔫🔪⚔👮
-
Laraxior
titán
válasz
UnConnecteD #55063 üzenetére
Nemigazan
-
válasz
UnConnecteD #51037 üzenetére
Gyerünk, Atti, nem olyan hosszú
Ja, még valami! Volt aki már adatvédelmi aggályokkal jött. Nem hangsúlyoztam eléggé, de az egész dolog célja nem egy nyilvántartás létrehozása rólunk, hanem annak vizsgálata, hogy a játékosok (vagyis mi) között mik a preferenciák, miket választanak. Engem pl. tökre érdekel, hogy vajon a sokféle választási lehetőség közül mindenki vajon ugyanazt a 2-3-at választja, mert az az optimális, vagy esetleg tényleg kihasználásra kerül a sok opció és mindegyiket kiválasztják a játékosok, érzelmi vagy akármilyen alapon.
Ha meglesz az elég kitöltés, nem is lesz elérhető, hogy ne tudja akárki megnézni. A nevek is csak azért kellenek hozzá, hogy ne lehessen csak úgy random beírni akármit.
-
ProgenXL
őstag
válasz
UnConnecteD #50571 üzenetére
Túl tárgyaltunk ezt a témát többször is. Ne menjünk bele újra. Pár oldallal visszább vannak róla infok ha gondolod nézd meg.
Annyit tehetsz hogy public sessionba kerülöd az idegeneket. A kapott pénzt elköltheted nem lesz semmi szankció miatta. -
Heller2
aktív tag
válasz
UnConnecteD #50571 üzenetére
Semmit. Majd kezelik a helyzetet, vagy nem
-
Puma K
nagyúr
válasz
UnConnecteD #48567 üzenetére
-
noblem1983
senior tag
válasz
UnConnecteD #48555 üzenetére
Próbáld meg ezt Verify Nekem ez segített
-
válasz
UnConnecteD #48560 üzenetére
Talán ezek: probléma és megoldás
Egyébként valaki nem tudja, hogy mennyi pénzt lehet elejteni, ha lelőnek. Ez most vetődött fel bennem, amikor kitettem cash-be 5 millát. Amikor lelőttek, hirtelen nem láttam magamnál a pénzt. Rá sem mertem nyomni az y-ra, hogy alaposan megnézzem mennyi pénzem van, de nem láttam az 5 millámat magamnál. Rohantam a halálom helyszínére, szerencsére a másik nem vette fel az elejtett pénzt. Felvettem és akkor megvolt az 5 milla. Kajak, mintha 5 millát ejtettem volna ki, de így utólag már nem vagyok benne biztos, ki kéne próbálni. Ha viszont ilyen sokat el lehet ejteni, akkor már lehet eddig is százezrek mentek a levesbe...
-
válasz
Sztem van itt, aki tud segíteni, mert rémlik valami, hogy volt ilyen kérdés nemrég. Valami olyasmi, hogy a RS social launcher exe-t kell leszedni a honlapjáról vagy a GTAlauncher.exe-vel kell buherálni. Szóval volt itt valami megoldás, úgy rémlik.
(#48558) Segal
bucihost-ot kell kérdezni, ő már végigjárta a canossát és nyert -
Gigi01
őstag
válasz
kár volt
-
Heller2
aktív tag
válasz
UnConnecteD #48150 üzenetére
Na ja, én is így vagyok ezzel. Eléggé introvertált személyiség vagyok, így nehéz
Néha odacsapódom heist-et csinálni valakikhez, de sajnos túl komolyan veszik a dolgot és már az elején mondják, hogy "take cover" , aztán persze ők halnak meg, nem én és ilyenkor engem szidnak, mintha miattam lenne.
Kicsit arcoskodnak, de néha ez visszaüt és lelövik, na ekkor megy a fikázás.
Motoros klubot is egyedül nyomom (nem volt elég pénz CEO-ra, most bezzeg akciós)
Gyűjtök a kokóra. -
Locutus
veterán
válasz
UnConnecteD #47224 üzenetére
Super classba tették, de ott csak 22. a laptime-ok alapján. Szal nemhogy a legjobb, de még kb a legszarabbak között van
-
Kelecar
aktív tag
válasz
Hát nekem az irányíthatósága nem jön be annyira. T20 meg Nero pl. nekem sokkal kezesebb.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Nagy sebességnél éles kanyarba azért nyomni kell a féket
Az Osiris is hasonlóan kanyarodik csak hát az összkerekes. Ez meg hátsó de nekem is nagyon bejön.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
UnConnecteD #47050 üzenetére
E betű.
-
Segal
veterán
válasz
UnConnecteD #46642 üzenetére
Nekem is megvan mind a 2 féle
-
-Faceless-
őstag
válasz
UnConnecteD #45705 üzenetére
Mert a Mario ennél már több gondolkodást igényel...
-
Ferell84
tag
válasz
UnConnecteD #45652 üzenetére
Hát igen de az a legjobb módszer ha már látod hogy jönnek félrehúzódsz az autóval kiszálsz arrébb mész kicsit és szép sorban leszeded ahogy jönnek általában 3 hullámban. Csak a helikkel vigyázz nehogy rázuhanjanak pont a lopott verdára.
-
Segal
veterán
válasz
UnConnecteD #45652 üzenetére
Sok esetbe megoldhato lopakodassal hogy ne legyen tamadas hazafele. Ha kuruma koveteses, oros akiktol kulcsot kell szerezni, filmforgatasos ezek siman megcsinalhatok csendbe es akkor nincs tamadas. Ha nem sikerul elkerulni akkor meg erdemes mas utvonalon hazavinni. Tamadas akkor is lesz csak akkor nincs akkora "rutinjuk". Sajna ha fel kell menned az autopalyara es tamadnak akkor el lehet konyvelni a 10-15k-s kart.
-
JakyHUN
csendes tag
válasz
UnConnecteD #45292 üzenetére
Áh... hagyjuk
Minden jót!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
UnConnecteD #45292 üzenetére
"az utolsó sor a matt festésre céloz"
-
ProgenXL
őstag
válasz
UnConnecteD #45043 üzenetére
Igen ez már sikerült itt több játékosnak is.
Ha van egy jó csapat akkor nem vészes. -
válasz
Mi már vagyunk hozzá 3-an. A 4. srácnak még vizsgaidőszakja van, aztán jön ő is. De örülök, hogy már vége az egyetemnek
-
Plata
félisten
válasz
Igen de úgy emlékszem én 12 misit kaptam érte.
-
ProgenXL
őstag
válasz
UnConnecteD #44990 üzenetére
32 féle autó van összesen amit ellophatsz. Addig nem ad két egyformát.
-
Segal
veterán
válasz
UnConnecteD #44985 üzenetére
Ossze kell lopni a raktarba az osszes standard es mid autot es utana csak top cart fog adni lopasra. Negyes eladas utan varni kell 40 percet ez alatt ossze lehet lopni ujra 4 autot (top ertelemszeruen) amit utana 400k ert el lehet adni. Igaz azzal nem szamolt a hsz iroja hogy eladaskor levonnak a tuning miatt 80k-t meg lopas kozbe is lesz toreskar meg akkor a fegyver municio is fogy... Tehat legyen inkabb 300k amitmeg lehet elmeletbe keresni de nyilvan te is mesz masnak segiteni ha neked is jottek.
Beni:A karakter athozhato de a jatekot ujra meg kell venni.
Csizmas: Neki elsosorba a digitalis fizetessel volt problemaja ezert ez elkerulheto a dobozos verzioval. A beregisztralas nyilvan elkerulhetetlen.
-
Haseo
csendes tag
válasz
UnConnecteD #44985 üzenetére
Óránként eladsz 4 top-range autót az most pont kereken 400k, bár ehhez kell 3 segítő. Vagy egyedül egyesével 20 percenként.
-
Segal
veterán
válasz
UnConnecteD #44657 üzenetére
Az a pilóta az Trevor. Biztos részeg volt. Nekem is többször volt már bugos a küldetés nálam általába a rendőr sorfal hiányos. Biztos sztrájkolnak néha
Viszont ma volt egy kellemetlen élményünk is Beni-val és bluzia-val. Épp hogy leszállítottuk az autókat az eladásnál megjelent a "mikulás" (ilyen ruhába volt) és ezerrel kezdte dobálni ránk a 2000-es pénzes táskákat. Szó szerint menekültünk előle...
Baj biztos nem lesz belőle mert kb 40k-t tudott rám dobni de szó szerint futott utánam az ember. -
Laraxior
titán
válasz
Xbox360, vagy PS3 account
-
bryant56
aktív tag
válasz
UnConnecteD #44659 üzenetére
Csak visszatérő játékosok tudják megvenni.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Meg kell hogy vedd, csak akkor tudod bevinni a garázsba ez olyan típusú kocsi amit csak úgy nem lehet bevinni a garázsodba utcáról.
-
Mike
veterán
válasz
UnConnecteD #44177 üzenetére
ocsmány egy darab és teljesen irreális
-
válasz
Sztem mnodták már itt régebben is. Meg tegnap bepattantam egy srác mellé ebbe a tolós kamionjába. Tolta félre rendesen a kocsikat, de egy jó másfél kilométer után az is megadta magát. Mondjuk anélkül lehet túl imba lenne egy ilyen járgány.
(#44178) Dtomka
Szerintem simán egy cheater lehet. Tesómnak egyszer emberek voltak í]y a garázsában, plusz egy hiúz. Az meg ölte őket ,szóval baromi nagy vérfüdő volt. Mivel fegyvert a garázsban nem tudsz elővenni, ezért tesómnak is vigyáznia kellett, hogy ne ölje meg. Majd szerzek róla képet.(#44180) gabo91
Én meg szoktam nézni, hogy, akinek kuncsorog, az tényleg cheater-e és akkor reportolom exploit-ért. Meg van, hogy azt is, aki kuncsorog, mert idegesítő. Elvileg azt is kiteszik, ha látják, hogy kapott. -
ProgenXL
őstag
válasz
Valamiért nem merték erősebbre tenni a járműveket nehogy használható legyen. A missiokban érdekes módon mindent kibírnak.
Tudatosan mennek ilyen hamar tönkre. Ütközésnél látszik hogy scriptelve van az egész. Másképp nem lökné így félre a kocsikat egyik sem.
Boxville meg azzal nagy testel kicsit tehetetlennek tűnik néha.
Ez is olyan mint a havazás a játékban. Megmutatják hogy tudnak ilyet is, de nem viszik túlzásba.
fcbarca
erre ott keresd a megoldást ahol letöltötted. Itt a többség online játszik. Ott meg tilos használni. -
válasz
Hm, azt mondja, hogy a boxville armored, 1 RPGt kibír. Érdekes, nem úgy volt, hogy simán lehasal elsőre?
Dtomka: Karácsony, jönnek a hackerek. Jön még propeller az
eclipse toronyhoznagy garázsos bejárathoz karácsonyfával. -
ProgenXL
őstag
válasz
UnConnecteD #44030 üzenetére
Terhelve vannak a szerverek az új dlc miatt. Ilyenkor sokan játszanak. Ha haverokkal heists-ezel akkor menjetek privát sessionba.
-
válasz
UnConnecteD #43977 üzenetére
Szerintem shutdown-old a gyárakat és akkor nem hívogat.
-
Laraxior
titán
válasz
UnConnecteD #43866 üzenetére
Kell hozza xbox360, vagy ps3 account. Ott lefuttatod a kezdovideot, hozzarendeled a rockstaros fiokodhoz es kapsz, illetve vehetsz ilyen "limitalt" autókat, tengeralattjarot..
Mashogy ha talalsz a varosban, ami nagyon ritka akkor sem engedi bevinni.
Nem is tudom hogy talaltam most... Gondolom a joisten enyhitette a bosszusagom
Bár nem csinaltam vele semmit mert kileptem a jatekbol. -
Laraxior
titán
válasz
UnConnecteD #43789 üzenetére
Ruinert tudtuk h ennyi lesz..
-
Laraxior
titán
válasz
UnConnecteD #43773 üzenetére
-
törölt tag
válasz
az afk farmolós gépen (g3220, igp, ~30 fps) kidobott az előbb, úgyhogy reményeim szerint patchelni fogják a játékot. amúgy is mintha 13-at emlegettek volna.
szerk.: csak a legfelső hsz-t olvastam, és nem frissítettem hsz írás előtt.
-
törölt tag
válasz
hárommal feljebb írtam hogy most jött meg az update
-
Plata
félisten
válasz
UnConnecteD #43158 üzenetére
Yoga is idegesítő,és csak akkor csináltam amikor kellett,de az a kukacos játék is fos.
-
törölt tag
válasz
UnConnecteD #41829 üzenetére
The Fleeca Job heist-nél nem szeret az anyósülésen utazni, arra utalt a kolléga. ha nem te vagy a sofőr, akkor nokia snake szerű játékkal kell feltörni a rendszert. vagyis szerintem a worms kifejezés a nokia snake-re utalt.
-
Mike
veterán
válasz
UnConnecteD #41805 üzenetére
aha, persze, hogyne. kifelejtetted a worms-os faszságot, amit én például NEM tudok megcsinálni
(#41808) Plata
ketten vannak, mindekttő kicsi, szóval azért két fővel megcsinálni a PS-t szerintem húzós, bár ki tudja
na majd egyik este, velük megmutatod hogy kell.
te fogod a kurumát vezetni -
Plata
félisten
válasz
UnConnecteD #41805 üzenetére
De akkor miért nem Ps-t csináljátok?
Viszel magaddal kurumát ő abban marad nem mászik ki egyik setup-nál sem,kivéve a motorost,de azt is meg lehet oldani.Ps többet fizetne sokkal.És sokkal több Rp is. -
Hunbeast87
senior tag
válasz
UnConnecteD #41802 üzenetére
Na, így már lehet szerezni pénzt ahhoz is, ha ilyen felajánlás jön.
-
Plata
félisten
válasz
UnConnecteD #41800 üzenetére
Kis szinten az sem lesz nekik könnyű.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
UnConnecteD #41800 üzenetére
Csak egy apartman kell hozzá meg 40k pénz, hogy el tudja indítani. A kezdetekben az is drága mulatságnak számít.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
UnConnecteD #41462 üzenetére
Nálam az vált be most, hogy felmegyek egy publicba majd beállok a kocsimmal az egyik műhelybe és ott várok 5-10 percet. Mire kijövök rendszerint egyedül vagyok a sessionben. Most két órát kb így toltam és eladtam egy rakománnyi füvet. De általában le szokott vágni magától és egyedül maradok publicban. Legalább is 10ből 5-6 esetben általában.
(#41460) Plata
Egyszer régen még GTA IV-be beraktam egy Chevy Tahoe-t mert kíváncsi voltam hogy néz ki. Itt ki is merült a file-ok buherálása nálam. Helyesen cheater és nem hacker!
Gondolom vágod a különbséget a kettő között.
-
Devilstudio
tag
válasz
UnConnecteD #41418 üzenetére
Én beszallok segíteni ha gondolod. Keress privátban. Szombaton csapathatjuk. :-)
-
iceQ!
addikt
válasz
UnConnecteD #41418 üzenetére
Ilyet már láttam...Valami bug! Nem fraps okozta(mert sose rögzítettem GTA5-öt). Nálam alapból csinált ilyet 1-2x. ki-belépés megoldotta. Neked mindig ez van?
-
iceQ!
addikt
válasz
UnConnecteD #41416 üzenetére
Csapat munka
-
ProgenXL
őstag
válasz
UnConnecteD #41397 üzenetére
Amelyiket kirámolták azon pont nncs.
Spoiler
Nagasaki Shotaro -
Laraxior
titán
válasz
UnConnecteD #41367 üzenetére
Nem kell upgradelni... Csak lehet...
-
Locutus
veterán
válasz
UnConnecteD #41084 üzenetére
Én steammel csinálom, F12.
-
Plata
félisten
válasz
UnConnecteD #40396 üzenetére
Beszélsz csajjal és ingyen feltankol.
Hajódon meg ottvan szétszórva a lőszer. -
Plata
félisten
válasz
UnConnecteD #40391 üzenetére
Sehogy,elmész a boltba és veszel.
10+1 lehet nálad.
Harc közben interaction menüből veheted fel.Vagy kirakod egy gombra.
Nasiból is érdemes feltankolni.
Ha van titkárnőd ad ingyen,ha van saját yacht-od ott meg ingyen lőszer van. -
bryant56
aktív tag
válasz
UnConnecteD #40391 üzenetére
Sehogy, ott csak ammo-t tudsz venni. Armor-hoz el kell menned a fegyverboltba. A snack-kel is ez a helyzet.
-
Locutus
veterán
válasz
UnConnecteD #40361 üzenetére
F12 az a steam screenshot gombja.
-
Plata
félisten
válasz
UnConnecteD #40361 üzenetére
Steam vagy raptr,nekem csak fekete kockát csinál a beépített.
-
sixpak
nagyúr
válasz
UnConnecteD #26055 üzenetére
És hány fps van, 30?
-
Puma K
nagyúr
válasz
UnConnecteD #26055 üzenetére
Tudsz futtatni v-sync nélkül a játékba épített benchmarkot, majd a dokumentumokba amit ment txt-ből bemásolni az FPS értékeket?
Csak azért kérdem mert a procink szinte megegyezik (i5 4460: 3.2Ghz) és GTX 980-ra váltanék GTX 760-ról aztán érdekelne mennyire hajtja ki max grafikán az a CPU.
-
Smiley
addikt
válasz
UnConnecteD #24466 üzenetére
Aha, hisztizik is rajta az elejen, de ettol fuggetlenul a 30 fps-t tudja tartani, kiveve a belvarosban naplementeben, akkor random 25-ig visszaesik... de nem panaszkodom vegulis egy 2007-es gamer pc-rol van szo
720p-ben normal beallitasok mellett olyan 950mb korul van a memoriafoglalas. A duhito inkabb az nvidia driver-es problema volt, de az megoldodott.
-
sixpak
nagyúr
válasz
UnConnecteD #23388 üzenetére
Ne a W-t nyomd, hanem az S-t...meg a shiftet.
-
sqpp
őstag
válasz
UnConnecteD #22156 üzenetére
Igen, loszerrel ovatosan majd...
-
tipuka
addikt
válasz
UnConnecteD #21462 üzenetére
térkép nem eladó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest