Hirdetés
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Laraxior
üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy Story módban kell elvinni az első mentésig és utána onnan online akkor már megy. Vagy lehet elég csak simán storyba menni és onnan indítani.
freeknight: a userek ~99%-a soha nem követi a 3 másolat, 2 média, 1 offsite backup mentést, nem is hallott róla. Másrészt ha nem frissítesz, akkor lehet a melós géped is, de ha internet közelbe kerül, akkor pár órán belül lefertőződik, még admin jog sem kell neki. Az is lehet, hogy nem a WC-t kapod be, hanem egy remek mining programot, mert már van olyan variáns is és akkor majd nem az update miatt teker a géped. A problémám nekem azzal van, hogyha te benne vagy az 1%-ban az tök jó, a gond ott van, hogy olyat tanácsolsz, ami a többi 99%-nak adatvesztéssel fog járni. Ezért vállalnád a felelősséget?

[ Módosította: CoolMan ]
-
Kiskokó
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Amúgy ehhez a témához csak annyit, hogy megint beigazolódik amit mondtam...hogy a GTA azt csinálja meg amit a Fan-ok akarnak és pl megcsinálják Trailerben a FAN-ok nem a R*.
Szerintem biztos érdekes lesz az hogy kit hogy köt le majd kiderül. -
Kiskokó
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
Szerintem meg az nem igaz amit te mondasz
(aztán jön egy másik aki szerint az nem igaz amit én mondok
)
Szóval csak annyi, hogy azért a pénztelenséggel általában az jár hogy valaki mikor kezdte és hol tart...
Egy kis szintű embernek igen is legyen az a dolga, hogy végigmegy az alapokon, missiokat letolja minimum. Aztán a heisteket is végignyomja ahogy kell.. meg hát alapból tolja amit lehet mert ugye azért kell a Szint meg az erő stb stb
Na már most ebből amíg elér az ember 100as szintre ha az elején kicsit odafigyel és nem rögtön kezd el költekezni, akkor Milliókat össze lehet szedni. Ha arra figyel hogy Heistet fix 4 emberrel lenyomni az összeset nem is muszáj egy huzamban, kapásból 2 millió.
De nekem 8 csak akkor akinek nincs pénze neminket basztasson már hogy ha "farmolunk
" hanem élvezze a pénztelen kóborlást

-
ProgenXL
őstag
válasz
szTotyy
üzenetére
Bármikor történhet valami. pl a nyakadba hullik pár 100milla, felrobbansz, leklónoznak, felportolnak az égbe, rád tesznek egy objectet, kigyulladsz stb.. tök izgi

De egyébként már elég sok alkalommal ki lett beszélve hogy ki hogy játszik. A vége mindig az hogy zárjuk le a témát mindenki úgy játszik ahogy akar.

-
válasz
szTotyy
üzenetére
Szerinte mez egyáltalán nem igaz. Eleve, amíg meg nem szerzed meg a pénzt ezekre a bizniszekre, ami jó pár millió dolcsi és sok farmolás. Ráadásul, ha valaki élvezni akarja a játékot és nem csak a minél nagyobb bevétel / egységnyi idő a célja, akkor eltart egy darabig. Miután megvan, már egyszerűbb a helyzet, de rengeteg tartalmat lehet venni és még azt is sokáig tart azért összefarmolni. Ráadásul szintén itt is igaz, hogy ha nem csak a farmolás a cél, hanem az élvezet és kihasználja az ember a rengeteg lehetőséget, amit a játék nyújt, akkor szintén eltart egy ideig a pénzszerzés. És ez nem egy WoW, amit az emberek 0-24-ben tolnak, hanem a casual playereken nagyobbb a hangsúly.
Így is tele van cheaterrel minden mert "olyan nehéz megszerezni a dolgokat és ki akarnak próbálni mindent" nem egy pénzkunyerálótól hallottam már ezt. Szerintem korrektek az árak. -
szTotyy
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Ebben teljesen igazad van!
De pont ez emeli meg a pulzusomat, hogy bármikor történhet valami.
Aki meg a gyorsan akar pénzt szerezni, úgyis csinál egy üres sessiont.De mondom, ez csak az én véleményem.
Szerintem a mai játékok botrányosan könnyűek. Persze ennek is megvan az oka... -
szTotyy
őstag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Abszolút egyetértek, sőt a farmolás részére vonatkozóan meg túl is mennék!
Szerintem - sokakkal ellentétben - a játék túl könnyen adja a pénzt és a szintet. Szerintem minden túl olcsó, könnyen megszerezhető a megfelelő taktikával.Szinte minden embernek megvan, vagy meglehetne - ha akarná - a legdrágább kocsi, ház, yacht. Így viszont az értéke csökken számomra, ha már mindenki egy Neroval furikázik. Amikor elkezdtem játszani, pár nap alatt sikerült venni egy közepes házat. Örültem neki, de akkor is úgy éreztem, jobban is megdolgozhattam volna érte (ja, és nem vagyok sztahanovista).
Ha jól tudom, a legjobb pénzszerzési lehetőség jelenleg a kocsilopás. Ami 80.000$ 10 vagy 15 percenként.Dolgozzon már meg mindenki a jó dolgokért, cuccokért a játékban, meg az életben is! Ennyi
-
válasz
freeknight
üzenetére
Tudod linkelni a hivatalos bejelentést is?
-
freeknight
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Volt bizony hivatalos bejelentés, február környékén, amikor az infernus classicot meg ezeket bejelentették, és ott még egyértelműen katonai dolgokra utaltak, a bunkerek szószerint a rockstar hírében voltak benne.
Hadihajókról találgatás csak a yachtok miatt ment, bár szerintem sem lett volna értelme, már a yachtot sem tudod használni semmire.Na mindegy, nézzük meg jövőhéten a trailert, remélem a mostani szivárogtatás kamu, én azért valami professzionálisabb katonai témának jobban örülnék, mint a sufnituning "hadigépeknek".
A mostani szivárogtatásról én ebből a videóból értesültem, erről a leakről beszélt tegnap segal is szerintem.
-
válasz
freeknight
üzenetére
Használj linux-ot, ha ennyire nem jön be a windows. Nem rakja tele a memóriát, nem igényel újraindítást, nem frissít.
-
freeknight
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
A biztonsági öves példa itt azért durva egy kicsit
. Nekem tudod mennyi kárt okozott volna egy ransomware? 40-45 perc windows reinstall meg alapprogramok telepítése, és egy éjszaka míg letöltöm a gta-t meg az overwatchot. A fontos adatokról van backup, munka meg a céges laptopon megy.
Szerintem nem kell lenézni azt, aki tudja mit vállal be, és szántszándékkal kapcsolja ki a frissítést. Az átlaguser úgyse fogja kikapcsolni, mert nem tudja. Én win7 alatt mindenképp kénytelen is vagyok kilőni az egészet, mert az update keretprogram 40-50%-on pörgeti a procit folyamatosan. Win10-re meg pontosan az ilyen creatoros hülyeségek és új bugok miatt nem vagyok hajlandó váltani. -
Kiskokó
veterán
válasz
Locutus
üzenetére
Minden "fejlődős" játékban a "farmolás" a "cél"...
De ez akkor is túlzás. Értem én hogy valakinek kisebb az ingerküszöbe a farmolásra mint másnak de azért messzi nem olyan rossza helyzet mint gondoljátok.
Ha még mindig csak a Heistek lennénk Online... na akkor talán én is azt mondom hogy szarügy...
DE van csomó mission, adversary, stunt stb... ha nagy ritkán is de jól elszórakozik vele az ember aztán pik pakk 200kt össze lehet szedni.Aztán CEO - MC ezen belül VIP-ek is...
Ha nem kéne néha pénzt szerezni a cuccokra én már szerintem rég nem játszanék a GTA-val...
Néha már így is van egy két holt nap mikor nem tudok mit és kedvem sincs semmit csinálni.Kiszámoltam neked kb 1 év-2 hónapja játszok az Onlineal. Ennek a napi átlag játékideje durván 2óra 15perc / nap.
Én aki a CEO ládázást már egy hét után abbahagytam mert szar, az autólopóst meg kb el se kezdtem (jó ha van összesen 50 lopott kocsi) az MC be fektettem komolyabb időt de hónapok óta azt is kb heti 1-2 szer adom el ha megtelik.
Gondolhatod hogy akkor a napi 2óra15 perc nem nonstop farmolás !!!( Off road túrák, találkozók, heistek, crúzolgatások... van hogy másfél órát csak dumálok azzal aki online épp mint nemrég Daweeel és Tomával az LSC előtt vagy egy órát beszélgettünk.
Így is van kb mindenem. CEO , MC , Ceo 60as garázs minden fullos belül, a fullos arany Yacht. vagy 70 autó, 5 ház stb stb
Jelenleg van 24Millám de nagy átlagban volt mindig 10-15M körül..Hozzáteszem , bele is döglenék meg nem is játszanék HA CSAK a farmolásról szólna a játék.
Na csak ennyit akartam

-
Ideg
aktív tag
Ezek fan made trailerek, de szerintem ez teljesen világos volt mindenkinek. A military dlc-ről szerintem csak redditen ment az agyalás, meg youtube-on volt pár datamining-os videó.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
szTotyy
üzenetére
Én is laposon tolom (ha tolom) 8gb rammal, 1gigás HD7670-el, közepes beállításokkal, bár néhány maxon van és teljesen élvezhető így is. Viszont muszáj volt feltennem tavaly a 10-et, mert Win7 alatt egyszerűen nem volt hajlandó elindulni, akármit csináltam. Win10 alatt viszont szó nélkül megy.
-
Kamu. Ahogy a military is kamu volt. Vagy arra mégis milyen megalapozás volt, hogy mindenki úgy várta, mintha hivatalos bejelentés lett volna, hogy lesz olyan? Aki csalódott csak magának köszönheti, hogy feleslegesen beleélte magát olyasmibe, amire semmi bejelentés nem volt.

-
CactuS
Arcképgyáros
Srácok, az update témát szerintem itt engedjük el, nem kell beírnia mindenkinek, hogy frissít-e vagy sem, mert annyira nem tartozik ide, elkanyarodtunk az eredeti kérdéstől.
Én lezárásképp annyit szeretnék hozzátenni, hogy továbbra sem tartom jó ötletnek azt, hogy valaki itt vagy bárhol máshol olyat tanácsot ad, hogy egy átlag user, akinek internetre van kötve a gépe kapcsolja ki a frissítéseket. Először is, technikailag a vírusirtó önmagában nem véd meg ilyen támadással szemben, már ~ 5 éve nem, mióta felbukkantak a Ransomware-ek, főleg nem 0day, így hamis biztonságérzetet ad a régi szép idők miatt. Másrészt pedig, mint írtam az egy tévedés, hogy csak user hiba által lehet megfertőződni. Pontosabban amiatt lehet, csak a user ott követi el a hibát, hogy nem telepíti a biztonsági frissítéseket, nem pedig ott, hogy bekapja, mert meg
semnyitott valamit. Erre remek példa a Synolocker / heartbleed sebezhetősége és a mostani WannaCry is. Komplett hálózatokat fertőztek meg úgy, hogy az adott gépeken semmit nem nyitottak meg, csak egyszerűen nem volt telepítve a frissítés és élt az ismert biztonsági rész.Hétköznapi példával élve: attól, hogy valaki nem használja a biztonsági övet és 10 éve vezet baleset nélkül még nem lesz felesleges a biztonsági öv, mert rajta kívül sokakat megment. Lehet, hogy ő nagyon profi és jól vezet, de sokan vannak még az utakon és ha a másik fél miatt történik mondjuk a frontális baleset, ő akkor is a szélvédőn át hagyja el az autót.
HussarF: Azt a trailert még el is hinném, jól megcsinálták.

-
Mbru
tag
Abban bízok, hogy a Tank meg a Hydra olcsóbb lesz. Kellenek a leértékelt cuccok
ott spórolok ahol tudok -
válasz
freeknight
üzenetére
A military is csak ugyanolyan spekuláció volt, mint a redneck DLC. Van a redneck-nek is trailere
-
ProgenXL
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Noha én nem tiltom a frissítést hisz engem nem zavar semmiben. (win 10)
de való igaz ha az ember nem keresi a vírust akkor a vírus se az embert. Gondolok itt az ismeretlen oldalak megnyitására, onnan való letöltésekre stb.
Vírusírtóból csak a defender megy. Amik vírusirtóim voltak mindig többet akartak csinálni mint amit kéne. Tele vannak olyan funkciókkal aminek a felét nem is értem. De ha meg kikapcsolom akkor addig zaklat amíg nem kapcsolom vissza.freeknight: anyahajó? bunkerek? ezt ki találta ki?
szerintem jó ötlet ha az mc lesz fejlesztve. Felesleges mégegy szervezet. Azt se tudnánk már mibe lépjünk be. Az viszont már a bejelentéskor tudható volt hogy a stílus ceo, mc alapú lesz. -
freeknight
őstag
Laraxiorhoz hasonlóan nekem se volt még sosem problémám, pedig legalább már 2 éve tiltom a frissítéseket win7(!)-en. I love to live dangeorusly
. Viccen kívül, azóta abszolút semmi sem bosszantott fel, minden úgy működik, ahogy azt kell. Ha meg mindig naprakész lennék, ehelyett most szívhatnék a creators update-el. Kösz, nem.Hogy on is legyek, rossz híreim vannak

A hamarosan érkező gunrunner dlc-nek köze sem lesz a militaryhoz. Kb hasonlóan kell elképzelni, mint a storyban Trevor fegyvercsempész üzemét. Nem lesznek anyahajók, se bunkerek, az MC alá megy majd be az új üzlet.
Új járművek tekintetében meg mad max stílusra kell számítani, kb mint az armored boxville az import export járművek közül. Tehát semmiféle hipermodern katonai járgány nem lesz, mint amire számítottunk.Állítólag military dlc helyett jobban illene rá a redneck dlc név

Megbízható reddites források alapján, akik sajnos eddig sem tévedtek. Persze még reménykedhetünk, de ezt most elég lehangoló volt olvasni (és a rockstar hozzáállását ismerve sajnos sokkal valószínűbb forgatókönyv).
-
Laraxior
titán
válasz
HussarF
üzenetére
Services.msc
Win update. Folyamat leallitasa, tiltas.
Win7-nel szoktam ra en is amikor allandoan tekerte a processzort az a szar.
Azota sincs gondom.
Van egy hivatalos NOD32-m, de gyakorlatilag amazon-ebay-prohardver-guru3d-n kivul nem erdekel mas.
Sose doglott meg a rendszerem, csak az uj hardverek miatt volt reinstallom mindig.
Tettem mozillara egy reklamblokkolot azota meg azok sem ugralnak fel. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
freeknight
üzenetére
- poreszt inkognitó chrome-ből kell, akkor a ramba cachel
- updateket meg saját döntéssel engedélyezni letöltésre és telepítésre, azaz csak notify legyen róla, semmi más -
válasz
freeknight
üzenetére
De hogy tiltod le win10-ben? Win 8-ben még volt lehetőség, de 10-ben már a lehetőségét sem találtam meg.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Laraxior
üzenetére
A frissítések kilövése nagyon nem jó hozzáállás a mai világban,
főleg nem követendő példa. Ők mind így állnak hozzá és élő "adásban" láthatod, hogy hogyan veszítik el az adataikat. Manapság a ransomware-ek korát éljük és ez folyamatosan durvulni fog jelen állás szerint, ez az egyik leggyorsabban növekvő "üzlet", már rég nem a jópofa yankee doodle vírusok korát éljük. A WannaCry 2.0 esetében mázlink volt, mert volt benne egy killswitch, így 1 nap alatt lekapcsolódott. Biztos vagyok benne, hogy a következőben már nem lesz ilyen, vagy nem ilyen egyszerű lesz a dolog. És pl: ebben az esetben az sem ment meg, ha nem nyitogatsz meg csatolmányokat, mert az NSA-nak köszönhetően ugye már régen a deepweben van a Eternalblue + Doublepulsar, stb., ami a olyan sérülékenységre épít, ami W7 óta minden windowsban benne van és csak idén márciusban javították a botrány után egy frissítés keretében (amit ha letiltasz, akkor nem teszel fel).A másik, hogy nálam pl: group policyben, driver kezelőben, registryben, mindenhol tiltva van a VGA kártya frissítése, a CU óta mégis folyamatosan cserélgeti a drivert, mert "intelligens" a rendszer. Szóval hiába lövöm ki a frissítéseket, akkor is telepít bizonyos illesztőprogramokat.
freeknight: Ahogy írtam, tévedsz, ha azt hiszed, hogy csak az általad leírt módszerekkel fertőződhet meg a géped vagy a hálózat amin vagy. Ez legalább akkora tévedés, mint az, hogy egy Antivírus program megvéd az ilyenektől.
-
freeknight
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Hát ha nem vagy teljesen fogyatékos, és nem nyitogatsz meg ismeretlen email címekről csatolmányokat, bajosan

Én mindig tiltom az update-eket, erre win7 alatt a wuaserv megbolondulása után szoktam rá. Azóta sem kaptam be még egy bitcoin bányászt se. Hogy mi a titok? Nem járkálok poreszoldalakra, nem warezelok, és meggondolatlanul semmiféle linkre nem kattintok rá.
Túl rövid az élet, én meg még a win update-ek miatt is szívjak?
-
Laraxior
titán
Szerintem az a legjobb ha az osszes Win updatet kikapcsolja az ember.
Nekem igy van most a W10-el is, de a W7-nel is le volt tiltva minden update. Az a biztos, ha csak akkor mozgolodik a rendszer ha en akarom. -
válasz
CactuS
üzenetére
Egyetértek amúgy, szerintem is problémásabb a CU udpdate, mint kellene. Csak azért írtam le, hogy nálam pl nincs komoly gond, annak ellenére, hogy én is tartottam tőle.
Most pl a jobb alsó system trayből eltűnt a fele ikon... fut minden, csak az ikonja nincs ott egyes programoknak mégse

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Locutus
üzenetére
Elég kicsi a mintavételezés, amire alapozol, google 700k találatod dob a GTA V + CU hibára. Nálad jó, nála nem, akkor ez már 50-50%. A Windows 10-vel foglalkozó techportálokon elég sok a bugot/hibát/anomáliát jelentenek ezzel a patch-el kapcsolatban. Ha elkerülhető lenne, akkor én sem tettem volna fel ezt az update-et, és már előre félek, hogy az őszi nagy UI frissítés mennyi hibát fog behozni.
Én úgy emlékszem, hogy az alkalmazások alatti olverlay probléma már W10 óta - de legalábbis az anniversary update óta megvan -, de a pontos hátterére már nem emlékszem és most nem tudom visszakeresni.
-
válasz
CactuS
üzenetére
Én is felraktam hétvégén a creators updatet, meg friss gfe+nv drivert, és semmi gond nincs GTA5-ben.
Attól tartottam, hogy az Essence STU nem fogja szeretni, de az is megy.Furcsaságok persze vannak M$ részéről, de csak a szokásos. Egy napig nem volt network share látható, aztán egyszercsak mégis... aztán megszűnt hang, videó lejátszás, meg minden, de egy újraindítás ezt is megoldotta. Játékok teljesítményében én nem veszek észre különbséget, ez az új game mode se jelent igazából semmi változást, úgy tűnik.
-
petymeg
addikt
Heló!
Ha úgy indítom a GTAV-t, hogy fut az MSI Afterburner, el se indul, hibát. Ír. Ha először a GTAV-t indítom és utána az AB-t, akkor minden OK. Ez másnál is előfordul?
-
Aloha.
Onlineban el lehet adni a házat, amit egyszer megvettünk?
Vagy csak másikat venni és halmozni az ingatlanokat? -
Segal
veterán
Youtubeos szivarogtatok szerint jovohet pentek elott jon a trailer az uj dlc-rol.
Allitolag 3 millio lesz az uj warenhouse. -
ucli
senior tag
-
Daw93
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Azért ez hogy nincs lehetőség pénzt szerezni elég erős. 51millám van, van vagy 110 autóm, yacht,hydra, tank, buzzard stb. Mc gyárak, autós raktár ceo raktár minden... Nem szakadtam bele a nagy farmolásba, sőt a mai napig hozok 1-1 supplyt a gyárba, el vagyok vele bár ez farmolásnak már nem nevezhető. Ja és sosem kaptam 1 dollárt se cheatertől, se sharkot nem vettem
Amikor kezdtem csak a heistekkel lehetett normálisan keresni, na akkor tényleg kevés lehetőség volt. -
Heller2
aktív tag
Sziasztok.
Melyik az az apartman, szálloda amelyikben van heist szoba és a kandalloban tud égni a tűz...?
-
freeknight
őstag
válasz
Syklas
üzenetére
Ezt a rockstar magának köszönheti:
1: nem tesznek szinte semmit a csalók ellen (persze ehhez az kéne, hogy elvegyék a játék moddolhatóságát, ez nem fog megtörténni)
2: a yachtos update óta nagyon túl vannak árazva az újdonságok. Az még hagyján, hogy ezekhez az árakhoz képest semmi pénzszerzési lehetőség nincs, és nagyon sokat kell értük farmolni. De az már óriási marketinges bukta, hogy pl egy full extrás yachtot nem tudsz megvenni a játék legnagyobb ingame fizetőeszközével (megalodon shark card), vagy nézzük az import-export járgányokat, ahova szintén nem elég 8 millió, ha mindet meg akarod venni. -
drachoHUN
senior tag
válasz
Syklas
üzenetére
Az csak egy dolog, hogy könyörögnek érte. Attól nem hiszem, hogy minden sessionben megy is a pénzosztás. Az mondjuk igaz, hogy kérés nélkül 3-4 millát már rám is dobtak. Tehát annyira nem kell keresni, hogy kapjál. De ha csak nem keresed a cheatereket, és kéregetsz, akkor nem olyan biztos pénzforrás, mint a CEO, vagy akármi.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
Syklas
üzenetére
Ismerős érzés. Én ugyan nem nyomom olyan rég, de messze így érzek. Ha minden jól megy vasárnap este tudok menni játszani. Ha érdekel a heistezés, biztosan tudunk elég embert toborozni gyere te is. Már szép számmal vagyunk aktív tagok.
Aztán megyünk az autós talira
...ha lesz kedvünk. -
Plata
félisten
válasz
Syklas
üzenetére
Én bevallom a Yachtomat PS-el szereztem,nagyon sok PS-el.

Irtó sokat heisteltem érte,de azóta is szeretem,szerintem mióta megvan azóta ugyanaz a külseje.
Irtó ritkán megyek publicba,kb soha,oda megyek ahol a PH-sok vannak.
Aki meg moddernek pénzért kuncsorog na az egy,szóval az,nem akarok csúnyát írni mert büntit kapok.
-
Syklas
tag
Lényegében a játék ezen része meghalt.. már nincs benne semmi kihívás. Semmi értelme itt CEO-zgatni vagy bármi.. csak akkor csináld ha örömet okozz..
Nem találsz olyan szervert ahol a chaten ne ez lenne minden második mondat..: "MONEY DROP PLS PLS"..! Szörnyen kiábrándító..!!! Nem rég felmentem egy szerverre.. és ott egy magyar haverom.. ( nem vette észre hogy ott voltam..) ott kuncsorgott a pénzért valami moddernek..! Le voltam döbbenve..
Én kétszer írtam eddig a Rs-nak rám droppolt pénz miatt.. de már beleuntam.. lényegében majdnem minden nap dobnak rám..! Én olyankor szervert váltok.. ha nem váltanék nekem is lennének 100 milláim.. én nagyon dühös vagyok olyankor.
Észrevettétek már.. ez nem is olyan régen nem volt még jellemző.. de mostanában legalább 5-6 Yacht áll mindig az öbölben. Nagyon sok pénze lett hirtelen mindenkinek és már nem tudják mire költeni.. és naponta cserélgetik rajta skineket.
Régen keveseknek volt Yahct-ja mert mindenki sajnálta rá a pénzt ( amit nehezen kapartak össze) és mert értelmetlen dolognak tartották..
Mostanában ezek miatt nagyon szomorú szamuráj módban megyek csak fel játszani..
-
Kiskokó
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Nanananananananaaaaaaaaaaaa
Azért ez enyhe túlzás

Én eddig összesen 70K-t kaptam csalótól
-
ProgenXL
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
a legnagyobb összeg amit kaptam kb 1.5milla
2éve

-
freeknight
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Én se találkozom sose csalóval, max csak robbantgatósokkal, meg godmode-osokkal. Pedig pár millió most jól jönne. Persze nyilván nem szép dolog csalni, de na, szinte itt már rajtam kívül mindenki kapott 40-50 milliókat

Kéne most a yacht, meg is lenne rá a pénzem, de ha 2 hét múlva kiadják a military dlc-t, akkor meg semmit nem fogok tudni venni, mert a haszontalan yachtra költöttem a lóvét... ezért kéne valami kis könnyen szerzett jövedelem nekem is, amit szívfájdalom nélkül verhetnék el

-
törölt tag
Én pont abban az időben kaptam pénzt amikor alig jatszottam es nem volt se ceo irodam se semmim.ez egyszer volt azóta se
-
Laraxior
titán
válasz
Kiskokó
üzenetére
Szerintem kell egy bizonyos osszeg h legyen neked.
Nekem amig par milliom volt egyszer sem kaptam. Most hogy 10 millio folott vagyok egybol adott..
Es en nem mindennap lepek be.
Bar lehet h tenyleg random es nem kell hozza semmi.
Nem mintha osztana szorozna az a 250 ezer.
Persze aki tobbszor kapott annak mar szamottevo. -
Segal
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
Szerintem a játékidővel van összefüggésbe mert ahogy itt a jobb idő én is egyre kevesebbet vagyok a gta-ba. Mármint még így is felnézek naponta de a téli játékban töltött időmhöz képest jó a 70%-ot elérem de lehet még annyit sem. A meló is több ilyenkor meg szabadidőbe szívesebben választom a kerékpározást.
-
-
-
ucli
senior tag
Az egyik ”kiválasztottam” rámírt az előbb.
Kicsit elkapott a röhögőgörcs

Persze ez is úgy kezdődött, hogy leápoltam, majd szavakkal reagált rá,
és ezután elsurrant északra, én pedig lefteltem abból a session-ből. Éppen Memééknél Ceo-ztam, amikor írt. Nem kellett kétszer szólnia, vissza is mentem és újra ”összebarátkoztunk”.
Ehj valahogy az ilyen hülyék mindig földobják a napomat

-
Igy van, a double buffer mellett csak felezni tud, ha nincs meg a monitor natív frissítési frekvenciájának megfelelő fps. Nemtom van e rebrandeonon ilyen, de nvidia tud adaptiv vsyncet, én is azt használom. Ha van 60+ fps, akkor van vsync, ha valami miatt beesne alá, akkor kikapcsolja, és így 1-2 fps-t is eshet, nem csak 30-ra egyből. (bár nekem sose megy már 60 alá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(aztán jön egy másik aki szerint az nem igaz amit én mondok
)
" hanem élvezze a pénztelen kóborlást