- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Az Oppo Watch X3 különleges szíjjal érkezik a Find N6 mellé
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Yettel topik
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Egyébként nem rossz a játék, a totálszar NFS-ek mellett pláne nem, de a régi Codemasters cuccok nyomába sem ér. Nekik is a profit számít ez érthető, és ha nem maradnak el az eladások akkor nem változik semmi. Remélem kevesebb fogy mint amire számítottak és akkor elgondolkodnak végre.
A belső nézet hiányát is mivel indokolták? A játékosok kis hányada használta. Egy nagy lófaszt. Kevesebb munkával akartak többet keresni. Összes Grides ismerősöm belsőből nyomatta, és két fórumnyi ember kb 10 az 1-hez arányban belsőzött. Érdekes módon én egy Codemasters játékban sem láttam szavazást erről pedig Toca 3 óta mind megvettem.
Jó kis gyermekjáték 10/6.5 és megér 2-3-4 ezer Ft-ot ahogy írtam. Ha azoknak akik még nem vették meg megér 8-10 ropit vagy 40-44 Eurot az ő dolguk, de érdemes elgondolkodni.
Irányítás butítva
Fizika butítva
Pályatervezés egyszerűsítve.
Grafika kb ugyanaz a szint.
Kamu VGA lassító effektek integrálva.
Testreszabhatóság minimális.Grid 2 | Codemasters | 2013 (szétdolgoztuk magunkat, vért izzadtunk, annyi az innováció hogy beszartok)
Egy volt Grid/Codemasters előrendelő....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest