Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Egyébként nem rossz a játék, a totálszar NFS-ek mellett pláne nem, de a régi Codemasters cuccok nyomába sem ér. Nekik is a profit számít ez érthető, és ha nem maradnak el az eladások akkor nem változik semmi. Remélem kevesebb fogy mint amire számítottak és akkor elgondolkodnak végre.
A belső nézet hiányát is mivel indokolták? A játékosok kis hányada használta. Egy nagy lófaszt. Kevesebb munkával akartak többet keresni. Összes Grides ismerősöm belsőből nyomatta, és két fórumnyi ember kb 10 az 1-hez arányban belsőzött. Érdekes módon én egy Codemasters játékban sem láttam szavazást erről pedig Toca 3 óta mind megvettem.
Jó kis gyermekjáték 10/6.5 és megér 2-3-4 ezer Ft-ot ahogy írtam. Ha azoknak akik még nem vették meg megér 8-10 ropit vagy 40-44 Eurot az ő dolguk, de érdemes elgondolkodni.
Irányítás butítva
Fizika butítva
Pályatervezés egyszerűsítve.
Grafika kb ugyanaz a szint.
Kamu VGA lassító effektek integrálva.
Testreszabhatóság minimális.Grid 2 | Codemasters | 2013 (szétdolgoztuk magunkat, vért izzadtunk, annyi az innováció hogy beszartok)
Egy volt Grid/Codemasters előrendelő....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest