- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Magisk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Akkor bocs, tényleg a videóra értelmeztem (talán ha kicsit jobban kibontod, akkor nem értettem volna félre)!

Általában pedig igyXM nem neki menni a másiknak, remélem az azért látszik is (kivétel, aki +érdemli)!

Ezért szokott lenni az, h tolom, tolom, aztán ha +untam a "gyökereket", akkor készítek privát szobát, ahol azért általában már nyugisabban lehet menni!

A HardCore az általad Mlített (Azért kell a full törés és a 0 flashback, hogy leszokjanak az emberek arról, hogy majd a falról visszapattannak a kanyarban.) előnyök reményében jött létre, de nem jött össze, a "gyökerek ugyanúgy jelen vannak és ugyanolyan "gyökerek"!

Privát szerón + azt lehet beállítani, amit akar a többség (kivéve a Coll: OFF, mert arra + én vagyok nagyon nehezen rávehető, vagy esetleg csak kivételes esetben 1-1 menetre)!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Arc Raiders
- Renault, Dacia topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S25 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest