Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Macrodroid
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
Akinek pixel watch is van : magyar lett telefonon is a Fitbit app!
-
Madoc
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Persze, de akinek samsung kell az samsungot vesz.
-
Madoc
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Pixelek régen is voltak akkor még Nexus-nak hívták. Akkor sem volt tömegtermék, moddolhatóságáért vettük sokan
-
Madoc
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Te vagy valaki ezt a szálat olvasva valamit szerintem félreért. Google stock androidot rak a készülékeire. Ezt a stock androidot más gyártók (samu,oneplus..) módosítják beletesznek-letiltanak feature-öket. Tehát ami pixeleken van az az alap.
(Nem konkrétan csak neked szólt a válasz)

-
Madoc
veterán
Miért az alzához küldted? Google fiókon keresztül intézve :szerda este lejelentettem-csütörtök reggel jött érte a futár-péntek reggel odaért a lengyel szervizbe-péntek délután írták hogy megvizsgálták , megjavítják- hétfő délbe jött hogy kész van postázzák-kedden reggel hozta a futár
Ugyancsak p9p (áthajtottam rajta kocsival de a tok meg az üvegfólia miatt egy karcolás se volt rajta
) -
Madoc
veterán
Köszi

-
Madoc
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
-
Madoc
veterán
válasz
FragMaster
üzenetére
Így van, ennek ellenére írt 95%kapacitást.
-
Madoc
veterán
-
Madoc
veterán
válasz
manokaki
üzenetére
És ez így van és mégsem.Mikor megvettem beállítottam a 80%töltést. 2 hónap múlva 98%os volt az akku aztán lement már 95-re. Most 2 hete átettem 100%töltésre és pár napja megint 100% akku kondíciót mutat. Szóval a kondíció kijelzés nem igazán jó. Mert ugye az javulni nem nagyon tudna pláne nem 5 százalékot.
-
Madoc
veterán
-
Madoc
veterán
Pixel 9 pro-m van és a videolejátszás vlc-vel, disney+filmeknél és netflixnél is szaggat,akadozik. Ez ilyen vagy mi a lópikulát lehet vele kezdeni? 20 éve volt utoljára ilyen diavetítős telefonom. Ez április óta van meg és a kezdetektől ezt csinálja de már baromira idegesít.

-
Madoc
veterán
Sziasztok! A telekomnál vásárolt P9 pro készülék "kártyafüggő"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest