- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hali, hát a mondatodban nem vagyok biztos, mert azóta 2 év tuti eltelt.
Annó az Android Auto-t Playből telepítettem, most már az Adnroid része ahogy nézem.De nézzük amit írtál:
1. hivatalos aktiválás alatt nem tudom mit értesz, annó mikor megvettem több másik telóval is próbáltam ment tökéletesen, semmit nem kellett aktiválnom.
2. Minden amit felsorolsz ebben a pontban minden megvolt már, de nem segített.
Fórumtárs linkelte a fórumot (Íme az új Android Auto!), itt fogok utánnaérdeklőni a dolgoknak.
Ami még kimaradt már fejből nem tudom miért, de a fejlesztői beállítások engedélyezve van nekem, ezen belül az USB Debugging is, és a most linkelt fórumban írták, hogy próbáljam meg azt hogy kikapcsolom meg visszakapcsolom, mert utánna fog működni.AA esetére írták mindennek a legfrissebbnek kell lennie, hogy működjön.
A Linkelt fórumba beírok, ha lesz megoldás akkor jelentkezem és leírom ide is.De köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtál mindent, mire fogyeljek.
-
dropi
senior tag
Nekem is simán megy az AA wireless egy ilyen fejegységgel. Plusz egy ilyen wireless tartóval/töltővel. Nyilván nem ez a legolcsóbb szett, de bika módon tölt (van, hogy 15w-ig is felmegy AA közben, de a 8-10 az átlagos) és egy a sima alap Baseus USB-A egy ilyen szivargyújtó töltő felé, C vége a töltőben. Érdekesség, hogy a C-C töltővel kb szinten tartással megy csak.
-
-
vacs
veterán
A Telefon (tárcsázó) appban lehet, de Ő a Névjegyeket kérdezte és ott én se találtam rá opciót!
-
MC Pite
veterán
Ha fémmel burkolt munkahelyen dolgozol, ahol csak 70%ban van térerőd (wifi van), megvilágosodsz
. Utolsó melóhelyemen a termelésben (bennemég egy tisztatér, még egy fémkalitka) kb 30%ban volt térerőnk bármivel ami nem voda (céges átjátszó ilyen volt).
2006 óta mindig behúzom az ilyen munkahelyeket. Januárban új helyen kezdek, de ők sem yettelesek, az is fémmel van burkolva, úgyhogy nincs új a nap alatt.Igen, gondolkoztam hogy hugom szifonjáról hívom fel őket. Morogni fog érte, de jobb ötletem nincs. Vagy az új céges 99% hogy vagy szifon vagy samu lesz, max megejtem arról.
-
Tegnap ráengedtem a P6-ra az Android 14-et, mert meguntam, hogy cseszeget, minden fontos banki alkalmazás működik:
- MBH, volt BB app, mobilfizetés is OK,
- MÁK app,
- MagnetBank app.Korábbi verziófrissítéseknél rendre gond volt a BB appal.
Egyedül a Greenify döcög, de az túlélhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest