Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
Gyatra frissítést kapott szegény fitbit app. Az utolsó tevékenység a főoldalról elkerült almenüpont alá. Illetve ma nekem a 2 edzésből csak 1et hajlandó szinkronizálni. Órán látom az utolsó tevékenységet, telefonos alkalmazáson sem a napi idővonalon sem a terhelésen belül nincs. Valamint az elmúlt 7 napban 0 darab tevékenységem van az alkalmazás szerint, pedig volt 4 is.
-
Rigormortiis
veterán
Ugyanakkor a Nexusok nagyon jó áron mentek, és akkoriban a flagship droidos telók is tudtak döcögni. Akkor szempont volt, hogy root nélkül is lehessen egy tiszta rendszerünk. Ez most már nem racionális érv, szerintem a kutyát nem zavarja, hogy pl Samsung telókon van pár Samsung app, én pl használom is jó részüket, mert jók. Amit nem, annak egy jó részét lehet törölni, amit nem, az pedig elfér.
-
Tomiii258
aktív tag
OK, ez új infó, köszi, meg is nézem, de...
Ha a telefon SIM menüjáben a yetteles sSIM van alapértelmezett SMS kártyaként beállítva, akkor egy tök új partner, tök új üzenetét miért a másik kártyáról küldte el vajon?
(tehát semmi előzmény sem volt, hogy annak a partnernek már küldtem SMS-t a másik SIM-ről) -
Csepy
Topikgazda
Bukk900: ugyanazt találtuk

-
Kelvin
őstag
Elvileg itt is használhatod a 65w-os töltődet, a telefon szabályozza, hogy mennyit vesz fel belőle.
#10358manokaki:
Ez érdekes mert én szinte majdnem mindenhol az ellenkezőjét látom, olvasom. Ugye egyedüli hátránya, hogy így kevesebb az üzemidő. De ez nagyobb kapacitású akksival rendelkező telefonoknál annyira nem nagy gond. Amúgy meg valószínűleg elenyésző lehet a különbség. (ami viszont fontos, hogy csutkára ne merítsük le) -
-
atosan
veterán
Bocsi, ez lemaradt. Mindenki telefonján csak a saját fiókja van fenn. Mindig mindenki a sajátjával volt bejelentkezve. Kábé fél éve vettem észre, mikor egy közös ismerős hívott és olyan becenéven jelezte ki ahogy a feleségem mentette a sajátjába. De a Telekom alakalmazásban is néha az ő "stílusában" mutatja az előfizetésekhez tartozó neveket. Azt is csak én kezelem a saját email címemmel.
-
embe
nagyúr
De szuper! Androidot használtam szinte megjelenése óta. De 1 éve elkanyarodtam ios felé. nem játszom, semmi extra. kamera jó legyen, navi meg 1-2 app hibátlanul működjön. Nem tudtam 1 év alatt megbékélni az ios-el, így visszajöttem droid vonalra, egy pixelre. És most ilyen bosszantó dolgok vannak, pont egy Pixellel.
-
dominating
tag
ha jól emlékszem valami doozle vagy mi alapértelmezetten be van kapcsolva a telefonon, amit valami scriptel lehet kikapcsolni (minden egyes újraindításnál 1 pc-re kapcsolódva le kell futtatni). Kerestem már én is ezt itt a fórumon, de nem találtam. Hátha valaki újra belinkeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Adaptív töltést sem használod?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csepy