Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
Megértem, hogy valakinek ez nem szempont, viszont ezeknek az embereknek ne legyen már "vergődés", hogyha valakit ez érdekel
Ha már 100+ ezret kiadok telóra és egyébként is ez a terület nagyon gyorsan fejlődik, ahogy a SW és a HW, úgy a kamera minősége, szerintem megnézhetem, melyik mit tud, hiszen a legkézenfekvőbb az lesz ha valamit le akarok kapni, hogy előveszem a telefonom. Gondolom, te sem mászkálsz tükörreflexes kamerával a nyakadban mindenhol
Ahogy előttem is elhangzott, ezek a telók már hozzák kb. az olcsóbb kompakt gépek minőségét, sztem nincs mit sokat taglalni a témát, hogy ez jelent-e valamit, vagy hogy kit érdekeljen a kamera és kit nem. Engem pl. nem érdekelnek az akksin való "vergődések", mert rég beletörődtem, hogy nem kerül olyan akksi ezekbe, amikkel igazán szét lehetne őket nyomkodni. Mára mindenkinek szépen beleépült a mindennapjaiba, hogy mikor és mennyit töltsön rá, hogy azért ki lehessen vele húzni, aztán ott az autós töltő, external töltő, ha minden kötél szakad, stb.
Lényeg a lényeg, kíváncsian várom, hogy amikor a kezeim közé kerül, milyen fotókat tudok majd csinálni vele
(#916) sonique: Ez bizony qrvára nem rossz. A n4-emmel csak álmodhatok ilyen kijelző időről
Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest