- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
WolfheartGR #46738 üzenetére
Hat, hogy van szó, az barokkos túlzás. Reszel három adagban egyet, egyre gyorsabban. A van szó az lenne, hogy bármit is magyaráz.
Amúgy ő Jokernek hiszi magát? -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
WolfheartGR #46662 üzenetére
Ez gondolom egy vagyonba kerül. :-D Sose hallottam ESP-gitárokról még. egész menő.
-
consono
nagyúr
válasz
WolfheartGR #46023 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta, de nem akarok még egy Stratot
Ha Telében lenne....
-
Goose-T
veterán
válasz
WolfheartGR #45869 üzenetére
Igazából mindig ciki volt, csak a '90-es években nem sokan ismerték azokat a zenéket, amiket lemásoltak (főleg Motörhead). Ezért nyilván sokaknak megtetszett, nekem is, szép emlékek fűződnek hozzá, nem tudok már azokra a számokra máshogy gondolni. Aztán amikorra már széles körben elérhetővé váltak a külföldi zenék, addigra valahogy a TCS is kifogyott az "inspirációból", és próbált saját kútfőből zenét írni, több-kevesebb sikerrel. Tökéletesen látható ez a törés az ezredforduló környékén.
Ugyanazt a receptet vitték egyébként tovább a '90-es évek elején, mint a Pokolgép, Ossian és társai a '80-as években: külföldön népszerű, itthon a vasfüggöny miatt alig ismert metalzenekarok számait másolták le. Persze nem egy az egyben, az gáz lett volna, csak annyit változtattak rajta, hogy ne legyen plágium. Meg írtak hozzá magyar szöveget, vagyis lefordították az angolt, hogy "ihletet merítsenek" belőle, aztán azt is átírták kicsit.
Persze így ment ez mindig itthon, Fenyő Mikiék pl. bevallottan amerika rock'n'roll számokat nyomtak magyar szöveggel a Hungáriával. Nincs új a nap alatt. Nyilván megvolt ez a jelenség a keleti blokk összes országában. Akinek volt olyan rokona, ismerőse, aki kijárhatott nyugatra, az hozzáfért a külföldi zenékhez, és ha meglátta a lehetőséget, rögtön elkezdte másolni.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
WolfheartGR #45330 üzenetére
De akár a mikrofonban is lehet. Aki még nem tette próbáljon végig egy minőségi IR packot, megdöbbentő mennyire másképp szól ugyanaz a láda is egy sm57-el, egy 414-el vagy valami ribbon mikrofonnal felvéve. És akkor a mikrofon elhelyezéséről még nem is volt szó
-
Moleman
addikt
válasz
WolfheartGR #44811 üzenetére
Én is.
És a motiváció sem feltétlen ezen múlik, sokkal többet zenéltem, sokkal kreatívabban tizenpáréve, mikor még csak egy gitárom volt egy gagyi belső hangkártyával, mint az utóbbi 4 évben 10 gitárral, fullcsővel, tucatnyi pedállal, normális külső hangkártyával, midi cuccokkal. -
fattyu
veterán
válasz
WolfheartGR #44546 üzenetére
<3
-
Eastman
addikt
válasz
WolfheartGR #44546 üzenetére
Kettőt vártam, de az majdnem négy.
-
MATEO6600
őstag
válasz
WolfheartGR #44413 üzenetére
-
SRC
tag
válasz
WolfheartGR #44382 üzenetére
Ha vízszintes holmit festek nekem midig rászáll valami Isten átka száradás előtt. Amikor egy dohányzóasztalt lakkoztam egy lepke. Éltél ilyet? Azóta sem láttam lepkét a házban, akkor bezzeg valahonnan előkerült egy. Mire leműtöttem róla lett is ott egy lakkhiba. Marha drága lakk volt, a guta ütött meg.
Fűggőlegesen próbáltam most, azt meg nem tudtam gazdagon hengerezni, így icipicit látszik fényben egy-egy réteg között itt-ott, de nem a henger szélét ahogy húztam, nem szintkülönbség, inkább csak a forgásirány miatt vagy az ég tudja. Van itthon egy 50 literes 2 dugattyús kompresszorom meg hozzá vízszűrő tag. A gyenge lácszem az a pisztoly. Az egy felül műanyag tartályos mini HVLP ezért csak 1,5dl a tartálya. Még soha nem használtam, csak anno megvettem vázat fújni, aztán nem lett belőle semmi. Kínai, olcsó volt, szóval nem tudom... Azzal próbáljam meg szerinted? Ami készletben van a kompresszorhoz az egy literes alul fém tartályos, nagy dünzis az szerintem ilyen kerítést fújni való barkács cucc lehet... azt egyszer próbáltam használni, de túl kellett higítani hozzá a festéket különben nem fújta, csak állt alul a tartályban. Az ilyen... nem tudom, játék. -
válasz
WolfheartGR #44202 üzenetére
És hol a szörny? A nyúlon túl?
-
válasz
WolfheartGR #44086 üzenetére
Ah... jól megy a díszpárnához!
-
MATEO6600
őstag
válasz
WolfheartGR #44086 üzenetére
Gyönyörű színesek, pont mint az enyémek
Nekem is az a Warlock van, nagyon gonosz
-
consono
nagyúr
válasz
WolfheartGR #43975 üzenetére
Én családi házban a 20W-os modellezős BlackStar-t sem tudom kicsit sem feltekerni, mert van család körülöttem
Leginkább porosodik csak egy éve és fülesben gitározom, már amikor gitározom... Nyilván mötál a Marshall, a 4x12 meg a csöves fej, én is bírtam mikor Laney Klipp-en játszottam szombatonként a próbán, de nem otthon a hálószobában... Én alapjában véve purista vagyok, gitár, madzag, erősítő, ennyi, de lassan én is ott tartok, hogy egy jó multi jobb otthonra. Vagy egy Yamaha THR 5/10 ha már hallgatni is akarjuk.
Felmerült a Marshall Code 25 mint alternatíva, a Marshall logó azzal is meglenne és otthoni körülmények között sokkal "játszhatóbb", csak annak meg mindenki lesajnálja a hangminőségét (én nem próbáltam, nincs tapasztalatom)... -
válasz
WolfheartGR #43791 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Próbálkozom, próbálkozom, egyelőre nem sok sikerrel, 55+ áron találtam már gt8-at. -
bjoey
csendes tag
válasz
WolfheartGR #43736 üzenetére
Azt hiszem keresek is egy boltot, ahol kézbe lehet fogni.
-
chaosmonger
tag
válasz
WolfheartGR #43644 üzenetére
Ha jól látom a csajszi pont ilyenen játszik: link
-
Goose-T
veterán
válasz
WolfheartGR #43646 üzenetére
Csak engem zavar, hogy fejjel lefelé vannak a cápafogak rajta?
-
NOKA32
aktív tag
válasz
WolfheartGR #43652 üzenetére
Igen van tremolo a gitáron amivel játszik, gondolom azokat a huzásokat nem lehet helyettesíteni máshogyan. Csak korabban kezdőként nem ajánlották a tremolot, semmi közöm a zenéhez és még gitárt sem fogtam :/
-
espista
senior tag
válasz
Ki fog fényesedni a matt festés és nagyon csúnya lesz!
-
Goose-T
veterán
válasz
Kevés dolog szól ellene, talán a HB HWY-25BKS tud versenyezni ellene feleannyiért, de azért annak nincs annyira menő alakja, az RG határozottan vagányabb. Annyi igénytelenség van még rajta, hogy nem tudtak gyártani hozzá rendes fordított fejű nyakat, hanem megszaladhatott a balkezes nyakak gyártósora, és azt raktak rá.
-
prokxy
veterán
válasz
WolfheartGR #43592 üzenetére
Kösz Srácok!
-
prokxy
veterán
válasz
WolfheartGR #43538 üzenetére
Sajna egyébként sem volt nyerő, mert hiányzott róla a tremolókar, a srác hogy is fogalmazzak, nem volt egy észlény, csupa kifogás, h nem ad telszámot, stb...
Szóvel néztem egy másikat: Cort G110
Elvileg ez is humbuckeres. -
Berreh
tag
válasz
WolfheartGR #43538 üzenetére
Mobilon nekem is csak a keresés jön be - igaz, Hatvan 20 km-en belül és ott nincs megfelelő termék.
De asztali gépen látom a gitárt. -
fattyu
veterán
válasz
WolfheartGR #43466 üzenetére
Én is ezt látom. Fender USA árak 50-100feljebb kusztak. És már 350ert is csak hirdettek őket. Most meg 400ert meg felette.
-
válasz
WolfheartGR #43423 üzenetére
Amelyik meggyőzőbb az meg rohadt drága.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
WolfheartGR #43408 üzenetére
Szerintem a piros vezetéket kell elvágni, hogy ne robbanjon.
-
Zsolt7981
tag
válasz
WolfheartGR #42914 üzenetére
Gondolkodok rajta. Esetleg küld el légyszi privátban a hirdetésed linkjét.
-
sith7
félisten
válasz
WolfheartGR #42855 üzenetére
Mikor már leírtam, az életembe le mertem volna fogadni, hogy lesz egy ilyen komment
természetesen gitárkombóval értettem
-
Goose-T
veterán
válasz
WolfheartGR #42468 üzenetére
-
Goose-T
veterán
válasz
WolfheartGR #41794 üzenetére
Tessék, itt egy százas pakk, majdnem 13$.
Vastagságra ugyanannyi nagyjából, mint a klasszikus Jazz 3.
-
Idiofil
aktív tag
válasz
WolfheartGR #41746 üzenetére
Akkor feligmeddig LTD vonalon, ezen [link] most nagyon elgondolkodtam.
Bar kicsit tobb, mint a keret, de akar a jelenlegi cserejere is hajlando lennek
(Metallica miatt kezdtem gitarozni
)
vintage52rol mi a tapasztalat?
elore is koszi
-
starr
őstag
válasz
WolfheartGR #41732 üzenetére
Régebben próbáltam már két elemmel, kb ugyanolyan. Semmi csoda
-
válasz
WolfheartGR #41732 üzenetére
Két elemmel megoldom
-
Goose-T
veterán
válasz
WolfheartGR #41728 üzenetére
Nem, ő a klasszikus 81-85 felállást használja.
-
válasz
WolfheartGR #41728 üzenetére
Sőt már annyi mélye van így hogy nem győzöm vágni. Mondjuk csak kompjúterrel meg hifivel bohóckodok, nem rendes ládával.
18V modot még ki kéne próbálni. -
NeoPampalini
senior tag
válasz
WolfheartGR #41027 üzenetére
MIDI foot controller-ről, vagy a patch-ek MIDI-n történő programozásáról van szó? Utóbbi kb. hasonló, mint amikor USB-n kötöd rá számítógépre, és egy alkalmazással tudod szerkeszteni a patch-eket, csak az egész MIDI interfészen keresztül történik (mondjuk ez utóbbi elég ritka eset, mikor már majdnem mindegyik cuccon van USB port). Ehhez nyilván az szükséges, hogy a multin legyen MIDI port.
Foot controller-ekhez kis infó:
https://www.premierguitar.com/articles/19359-intro-to-midi-for-pedalboards
https://www.youtube.com/watch?v=LfTwFIiEUUc
-
Eastman
addikt
válasz
WolfheartGR #41019 üzenetére
Még.
-
Eastman
addikt
válasz
WolfheartGR #41010 üzenetére
Hogy érted?
-
qltsar
veterán
válasz
WolfheartGR #41013 üzenetére
Uuu, pedig ez egy eleg jo gitarnak tunik, mi volt a problma?
-
válasz
WolfheartGR #41010 üzenetére
Az én szerelem gitárom már megvan, a szerető gitáromé viszont qrva sokat esett és jól be is vásároltam még a víruspánik előtt
A PRS a mostani szeretőm. A Fender sztrat meg a szerelmem. -
Goose-T
veterán
válasz
WolfheartGR #40938 üzenetére
-
BluEyes
őstag
válasz
WolfheartGR #40878 üzenetére
Fölösleges. Az olcsókból se lesz. Nem villanyszereléshez kell az ittenieknek.
-
nap
addikt
válasz
WolfheartGR #40692 üzenetére
A 4-5-6.
Akkora erő van a pickupokban, hogy három hátra fokozatot kellett beletenni, mint a traktorba. -
sith7
félisten
válasz
WolfheartGR #40647 üzenetére
Érdemes sokat youtubozni a témában
ez megvan
-
sith7
félisten
válasz
WolfheartGR #40614 üzenetére
-
kemotox
addikt
válasz
WolfheartGR #40527 üzenetére
-
andor80
senior tag
válasz
WolfheartGR #40507 üzenetére
Az ott Core nem Zone!
-
llax
senior tag
válasz
WolfheartGR #40507 üzenetére
Simán kihagynám
Nekem túl metál
Van még 7 üres dobozom, egy marék 3PDT kapcsolóm, valamit ki kellene találni...
-
zsolt1129
addikt
válasz
WolfheartGR #40268 üzenetére
És mit vennél?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
WolfheartGR #40265 üzenetére
Egy pici kapcsoló sokkal kevésbé van útban mint egy magas vaskos potigomb. De ki is dobhatod a francba és ragasztasz a helyére egy halálfejmatricát
-
arnyekxxx
veterán
válasz
WolfheartGR #40261 üzenetére
de hát neked nem is kell poti
-
Goose-T
veterán
válasz
WolfheartGR #40261 üzenetére
Én kicserélem neked a potit egy kapcsolóra, ha elhozod.
Úgyis rendeltem Aliról nemrég három háromállású DPDT on-on-on kapcsolót, de csak kettőre van szükségem. Bár az már lehet, hogy túl szofisztikált lenne, viszont ki tudnék egy pickupból hozni háromféle hangzást vele.
-
Goose-T
veterán
válasz
WolfheartGR #40257 üzenetére
-
fattyu
veterán
válasz
Ezért egyik kedvencem az n4 egy három állású meg egy volume azt joccaka
-
arnyekxxx
veterán
válasz
A gitáromban csak a hídnál van pickup, a nyaki csak egy üres doboz és a 2 potiból csak az egyik van bekötve, nagyon filózok rajta, hogy ami nincs azt kicseréljem fixmaxihangerőkapcsolóra
-
Alexios
veterán
válasz
WolfheartGR #40244 üzenetére
Közben látom hogy 450$ áron kezd, az szerintem korrekt. Hd500 megy pont ilyen árban újonnan
-
Alexios
veterán
válasz
WolfheartGR #40239 üzenetére
Jó árral egész érdekes lehet. Márpedig egy hx fx vagy hx stomp 160e körül jött ki, szóval ez gondolom olcsóbb kéne legyen
-
Eastman
addikt
válasz
WolfheartGR #40199 üzenetére
Hát ha csak a lányt nézzük akkor fém fatál.
Tényleg rendben van!! Milyen béz az? Kár, hogy a gitáros csajt futtatják!
(((
)))
#40202 Ada videói közül elindítottam még kettőt...
-
nap
addikt
válasz
WolfheartGR #40199 üzenetére
Az utolsó csajt aprajafalváról szalajtották? Nagyobb a gitár, mint ő.
-
Eastman
addikt
válasz
WolfheartGR #40197 üzenetére
OK, hát, ha csak a lányt nézzük akkor [ő] az Ő! Mégis legszívesebben [rá bíznám] a kincseimet.
-
nap
addikt
válasz
WolfheartGR #40115 üzenetére
Nem tudom.
Vannak szimpatikus tulajdonságai, a floyd és az emg ellenére.
Csak felénk nincs minden sarki boltban ilyesmi... -
BluEyes
őstag
válasz
WolfheartGR #40066 üzenetére
Köszi, szerintem is.
Meg jó is, én legalábbis nagyon szeretem. Éppen 4 kiló mahagóni morgolódik a festék alatt.
-
Eastman
addikt
válasz
WolfheartGR #40063 üzenetére
Uram adja azt a Cortot!
(Minden fényt leoltott)
Öcsi egész évben oltott,
Vele szívembe fényt ültet,
Mikor felszelem a sültet. -
espista
senior tag
válasz
WolfheartGR #40041 üzenetére
Ez az, csak ez nem 57-es!
-
Alexios
veterán
válasz
WolfheartGR #40023 üzenetére
Nem túl feszes? Én az explorerre 11-56os szettet szoktam rakni Drop C-re, és az ugye csak 24.75" menzúrás, de én nem éreztem még lazának
-
válasz
WolfheartGR #40028 üzenetére
Nem fér el
-
Carlos Padre
veterán
válasz
WolfheartGR #40020 üzenetére
Gyá
-
Alexios
veterán
válasz
Wow, mire van hangolva?
-
Eastman
addikt
válasz
Hajókötél, hejj!
-
bigrob
őstag
válasz
WolfheartGR #39850 üzenetére
Meg is érkezett a kis bestia, itt is pacsi, hogy fel tudtad hozni!
-
starr
őstag
válasz
WolfheartGR #39915 üzenetére
Jobb lenne, ha inkább a Steinberger gitárokat majmolnák
Akkor mondjuk 50-et még adnék érte -
Goose-T
veterán
válasz
WolfheartGR #39902 üzenetére
Hát ja, addig volt értelme, amíg nem léteztek szofisztikáltabb pedálok.
-
andor80
senior tag
válasz
Álapottól függ garitól.
Szép állapotban garival a Joyo 28 garin ha nincs 25
Orange garival 20 ha nincs 17 -
bigrob
őstag
válasz
Add el nekem occón
Fejet haverom már nemtom hány hónapja hirdeti 40-ért de a kutyának se kellett még.. -
kemotox
addikt
válasz
WolfheartGR #39725 üzenetére
Meg próság
-
válasz
WolfheartGR #39718 üzenetére
-
MATEO6600
őstag
válasz
WolfheartGR #39486 üzenetére
szintén.
-
bigrob
őstag
válasz
WolfheartGR #39466 üzenetére
Havernak van Joyo Zombie-ja egy Harley Benton Vintage V30 hangszórós 212 ládával és szerintem kib*szottjól szól. Mondjuk én egy erősítőt se tudok elképzelni legalább egy tubescreamer vagy od808 pedál nélkül...
Én jövőre egy Meteort fogok venni 212 ládával új kecóba.
-
kemotox
addikt
válasz
WolfheartGR #39460 üzenetére
Pedig lényeg az. Hiába van nagyobb átmérőjű membránod, ami nagyobb levegőtérfogatot mozgatna meg, ha nem rezegteted eléggé izmosan, akkor szarnak pofon kategória.
Avagy szakszerűbben: ha nem hajcsa kend, akkor nem jön ki a szand. Otthonra az meg valszeg necc. -
cucka
addikt
válasz
WolfheartGR #39456 üzenetére
Úgy érted, befóliázni a gitár testét, hogy ne kopjon a fényezés?
Elvileg biztos működik, de elég nevetséges érzés lehet. Ha ennyire fontos, hogy ne kopjon, akkor érdemesebb felrakni a falra és nézegetni. (Meg ugye a gitárok többsége csillogós, polírozott fényezésű, olyat kell venni) -
brickm
őstag
válasz
WolfheartGR #39416 üzenetére
Majd ő elkap azt nézhetsz, csak nehogy a te nyakad is így rángassa
-
válasz
WolfheartGR #39419 üzenetére
HOgy lehet nyújtott ujjakkal játszani?
-
Eastman
addikt
válasz
WolfheartGR #39410 üzenetére
Van egy ilyen segg a háztartásban, hidd el, jó tud lenni! De itt egy pina is, hogy teljes legyen a kép!
-
Eastman
addikt
válasz
WolfheartGR #39407 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=zs-Ww94XX9o
-
Eastman
addikt
válasz
WolfheartGR #39407 üzenetére
A gitár mindenkié.
Mindenkié aki a nyakába / ölébe veszi. Nem lehet csak a gitárhősöké.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
WolfheartGR #39348 üzenetére
Nem tudom, kivul esik az erdeklodesi koromon, csak szoktam latni a markat es a jellegzetes format.
-
chaosmonger
tag
válasz
WolfheartGR #39235 üzenetére
Igen, azt nem árt tudni annak akit érdekel, hogy a Boss kb 2 hete a semmiből előállt a a Katana Mark II változattal az 50 és a 100 wattosból is. Ettől a Katana közössegnek kicsit összerándult a gyomra. Több hangzás, több funkció, ráadásul bejelentették hogy az 1-es szofverét nem fejlesztik tovább és az új szoftvere visszafelé nem kompatibilis.
Ettől függetlenül ez egy baromi jó kis erősítő.
-
kemotox
addikt
válasz
WolfheartGR #39218 üzenetére
Szerintem meg a Balázs Pali sokkal igényesebb, mint a Korn. Na akkor most melyikünknek van igaza?
-
Alexios
veterán
válasz
WolfheartGR #39200 üzenetére
Igen, nekem is dolgozni kellett utána rajta, pont ezért mondom, hogy effektekkel tanulni is lehet értelme
(#39201) MATEO6600: Nem teljesen értelek, pont ezt mondom, hogy én így csináltam, és hülyeség volt, mert nem tanultam meg rendesen tompítani azokat a húrokat amiket nem használtam, mert tisztán nem hallatszódik annyira.
-
MATEO6600
őstag
válasz
WolfheartGR #39146 üzenetére
Köszönöm
Első és egyetlen gitárom, szimpla külsővel, ahogy én szeretem -
válasz
WolfheartGR #39136 üzenetére
Rammstein meg körbejárja Európát csak ide nem jön, bár az "új" lemezt meghallgatva annyira nem is bánom.
-
Moleman
addikt
válasz
WolfheartGR #39006 üzenetére
Joyo kiadásban volt ilyen pedálom, jó móka volt, de keveset használtam, meg nagy is volt, már nincs meg (azóta egyszer szembejött GS-en, megismerem, mert gyárilag volt egy tintafolt az egyik fehér kapcsolóalátéten
).
Pár hónapja újra rákívántam egy jó octafuzzra, Dunlop Octavio hangot kerestem jóval olcsóbban, úgyhogy egy nagyon használt EWR Octo Pussy lett a megoldás. -
consono
nagyúr
válasz
WolfheartGR #39006 üzenetére
Faja, tetszik!
-
válasz
WolfheartGR #38899 üzenetére
-
válasz
WolfheartGR #38834 üzenetére
Szerintem nagyon zizi. Volt nekem egy rövid ideig tíz éve, de csalódás. Bár nem volt hozzá eq pedálom.
-
Alexios
veterán
válasz
WolfheartGR #38825 üzenetére
Ha már 6505, és pedált cserélnél, miért nem az mxr féle 5150 pedál? Kurva jól szól, jóval olcsóbb is mint egy erősítő(főleg használtan), és hozza a 5150 hangzást.
-
válasz
Muffban több a méhecske mint a mt2-ben.
-
fattyu
veterán
válasz
ha annak a hangja tetszik akkor az a jó.
nekem nem jött be annyira. igazából én még egy apex preampot vágyok csak sokallom.
Moleman: az irt jó ötlet de én a studiót mondanám. az is bitang hang -
Moleman
addikt
válasz
WolfheartGR #38817 üzenetére
Nagyon nem high-gain, de a Laney CUB12-m egészen jól tud szólni halkan az 1 wattos bemeneten.
Van hasonló konstrukciójuk Tony Iommi kiadásban (TI15-112), vagy akár az IRT15H fej egy ládával, egy próbát megérnek.Miért hittem azt, hogy Tommi Iommi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest