- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Carlos Padre #63596 üzenetére
The number of the beast.
-
válasz
Carlos Padre #63596 üzenetére
Dádá, tessék kérem követni a topikot és akkor nem lesz ilyen sátáni problémája az embernek.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Carlos Padre #61667 üzenetére
délben a sötét szobában ágyban fekve mi mást lehetne csinálni?
-
Goose-T
veterán
válasz
Carlos Padre #45828 üzenetére
Mel Jackson.
-
Moleman
addikt
válasz
Carlos Padre #45262 üzenetére
Valószínű.
Cirillül volt benne, hogy Кремона, 1986. Lekopott festésű fogólap, évtizedes flatwound húrokkal. A D elszakadt, így azt kénytelen voltam cserélni, máshoz nem nyúltam.
Most már sajnálom, hogy ugyanannyiért eladtam pár évvel később, 9 ezer forint ellenében jó lenne, ha itt lenne velem a történelmem egy darabkája. Talán emiatt is lettem hoarder, azóta szinte semmit nem voltam hajlandó eladni. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Carlos Padre #45237 üzenetére
Akoor a köv kérdés, hogy kezdőnek fém vahy nejlon húrost?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Carlos Padre #45175 üzenetére
Kizárólag eredeti kínai termékeket használok
-
válasz
Carlos Padre #45158 üzenetére
Sosem off! Macska és gitár jöhet, csak ne használja őket kaparófának
re: capulet75
Nem szerettem ott élni, de unalmasnak nem mondanám. Utólag már arra is rájöttem, hogy élni nem szerettem, nem pedig az ottlét volt a gond. Különben meg ha van egy gitárod akkor nem lehet unalmas az élet.re: consono
Magyarország? Micsoda politikai pezsgés van. Minden oldalról zajlanak az események.
Anglia? Huhuuuuu, nincs üzemanyag, azaz van, de mégsincs. Boris maga már a megtestesült izgalom, ahogy kinyitja a száját, lehet készülni a röhögő vagy síró görcsre. Itt van most a brexit, ez maga megtölti izgalommal, nem csak őket, de a skótokat és az íreket (északot beleértve). Megint nincs árú a polcokon. Huhúúúú és még sorolhatnám mennyi minden zajlik.
Micsoda országokpont a két legjobbat hoztad fel izgalom tekintetében.
Amúgy én sem értek egyet ezzel az izgalom dologgal, de azt meg kell hagyni hogy a hal a dánokhoz képest egy őrjöngő darázs.
-
consono
nagyúr
válasz
Carlos Padre #45158 üzenetére
Carlos, az Eastman LP-je?
capulet75: hogy lehet egy ország unalmas? Nem értem... Magyarország vagy Anglia izgalmas? Mitől?
-
Goose-T
veterán
válasz
Carlos Padre #45031 üzenetére
Nem, ellenkezőleg. Ez általában a drága gitárok kiváltsága, mint írtam is fentebb. Volt már egy nitrós gitárom, és annál is feltűnt, milyen erős hangja van akusztikusan.
A poly festés olyasmi lehet a gitárnak, mintha jó erősen belecsavarnád egy plédbe, lefojtja az a vastag és nehéz műanyagréteg a hangot. Persze lehet azt mondani, hogy elektromos gitár, és úgyis csak a húr rezgése számít, de ez nem teljesen így van. A húrok rendszert alkotnak a gitár testével, a nyakkal, a húrlábbal. A húrok rezgése nem ér véget a húrlábnál, azt tovább adja a húrlábon keresztül a testnek. A test az anyagától függően elnyelhet és erősíthet is bizonyos frekvenciákat, és ez visszahat a húrokra is, ami pedig értelemszerűen a pickupok által felszedett hangra. Ezért nem teljesen mindegy, hogy egy vékony réteg kemény nitró vagy egy vastag műanyag van rajta.
-
válasz
Carlos Padre #44317 üzenetére
Ez jó, viszont megemlékeznék azokról a fákról, amik azóta védettek lettek, S nem lehet belőlük gitárt csinálni.
Vagy ez csak urban legend? -
gaborbol
őstag
válasz
Carlos Padre #44054 üzenetére
Valaki csak tehet rola, en fix hogy nem ... 4 honapos hebe-hoba gyakorlassal a hatam mogott ne, hogy mar en legyek a hibas
Ez a fazon valami olyan hangon szolaltaja meg a gitart, hogy ezt keresem mindenhol. Persze most vettem egy kis lofax erositot, meg van egy kis bedugos, de mar eleve a gitar alaphangja nem jon be, minden nelkul.
Vagy azert ,mert nem tudom, hogy mit csinalok vagy mit akarok, vagy azert mert az ilyen kaliberu csavok mint a Paul Davids hallgatsa olyan magasra rakja a lecet, amit latni sem latom, nem hogy megprobalni atugrani.
Lehet , hogy talonba is teszem egy kicsit, es visszakanyarodok oda amirol lebeszeltem magam anno es beszerzek egy akusztikus.
Most ussetek, csak ne fejre!
-
válasz
Carlos Padre #43870 üzenetére
Ja igen, igaz már írtam párszor, de a Squier BulletStrat-omon én is kiékeltem és azóta magához képest baromi jól tartja a hangolást. Pedig nem is játszottam a tremolóval, illetve feküdt a testen. De még így is baromi sokat számított. Illetve bedugva nem hallom másnak, de mikor nincs villanyozva akkor jobban, rezonánsabban szól.
A satus kulcs pedig még lustáknak is jó, vagy akik sűrűn cserélnek húrt. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb eljárás, szóval mindenképpen ajánlom mindenkinek. Aki meg nem akar annyira sokat költeni rá, annak ajánlom a beugró Kluson-t.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Carlos Padre #43612 üzenetére
vst-ből simán össze lehet rakni
ez viszont nem fotosop, tényleg létezik :)
-
Goose-T
veterán
válasz
Gitáros fácsés csoportokban If 2020 was a pedalboard néven ment az a kép.
-
consono
nagyúr
válasz
Szerintem még kellene elé egy overdrive, mert így lehet, hogy kevés...
-
Goose-T
veterán
válasz
Carlos Padre #43568 üzenetére
Nem, euróban vannak az árak, csak a szokásos Marketplace-es bénázás.
-
Goose-T
veterán
válasz
Carlos Padre #43464 üzenetére
Igen. Nézz csak fel a gs-re például.
-
Berreh
tag
válasz
Carlos Padre #43278 üzenetére
Az a másik Yamaha már elkelt, de itt van egy másik
-
TheKresh
csendes tag
válasz
Carlos Padre #43263 üzenetére
Ha nem sikerül megvennem a Pacificat ,akkor van egyéb ajánlott ,akár a listából valamelyik ?
-
gaborbol
őstag
válasz
Carlos Padre #43074 üzenetére
-
nap
addikt
válasz
Carlos Padre #42972 üzenetére
Ott csak olyat találtam, ami bridge, middle+neck, neck kapcsolási lehetőségeket tud, de azt a hagyományos 3 állásúval is össze lehet hozni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Carlos Padre #42723 üzenetére
& espista & FockeWulf
Köszi szépen..ránézek ezekre -
Smiley
addikt
válasz
Carlos Padre #42674 üzenetére
Hat, annak nem biztos hogy otthon nekiugranek. Mondjuk a jelenlegi squier is elegge kopott mar, lehet ezen majd egyszer kiserletezek. Az elektronika nem gond, mert az irodaban van jo paka meg ertek hozza
(#42673) Alexios: Raadasul nekem nagyon tetszik ez a EMG 81/85 stilusa. Kvazi pickup arban van az egesz.
-
Eastman
addikt
válasz
Carlos Padre #42665 üzenetére
Köszönöm.
Szakmailag is nagyon érdekes fotó. -
Goose-T
veterán
válasz
Carlos Padre #42631 üzenetére
Nekem ez a legrondább, valahogy süt belőle a gagyiság:
-
Eastman
addikt
válasz
Carlos Padre #42631 üzenetére
Ja, hát az nem mindig sikerül jól. Nálam a honeyburst a kedvenc, aztán a fekete-fehér, SG-n meg a hófehér.
-
Eastman
addikt
válasz
Carlos Padre #42568 üzenetére
-
Goose-T
veterán
válasz
Carlos Padre #42541 üzenetére
Én nem, csak mellette, Törökszentmiklóson.
Azért gyakran megfordultam Szolnokon, gimis éveimben az ottani számtechboltokban költöttem el a nyári munkában megkeresett pénzem.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Carlos Padre #42540 üzenetére
nem dik, valami szláv nyelvű szöveg szólt bele a cuccomba
-
Goose-T
veterán
válasz
Carlos Padre #42231 üzenetére
Nem baj, csak így már nem akkora szenzáció. Persze azért 18 euró az 18 euró. Ha úgy vesszük, akkor kapsz a Thomanntól egy Mooer GE150-et ingyen szállítással.
-
GoTReX
őstag
válasz
Carlos Padre #42172 üzenetére
Arra hogy most a CDLC között látni olyan zenéket is , ami már hivatalosan is ki van adva és engedi is leszedni gond nélkül. Elindítottam játékon belül és ment is. Ilyenkor mi van? Tartok tőle hogy utólag beszámlázik mert letöltöttem stb....
-
nap
addikt
válasz
Carlos Padre #42131 üzenetére
Elsőre a Great White ugrott be, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem az a gitár.
Amúgy, tippre egy átlagos 80-as évekbeli Kramer/Jackson/Charvel megszólalását hozza. -
andor80
senior tag
válasz
Carlos Padre #42131 üzenetére
Mivel láthatatlan sehogy
-
Goose-T
veterán
válasz
Carlos Padre #42089 üzenetére
Jobban szól vele a húr, mint a könnyű és puha spiáterből készült babákkal.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Carlos Padre #42065 üzenetére
Nekem kimondottan tetszik ha a bridge egy nagydarab vas
-
nap
addikt
válasz
Carlos Padre #42053 üzenetére
A nyakillesztés és a színe miatt a bal a Gibson, a jobb az Epi.
-
válasz
Mindkettő aránytalanúl néz ki ezzel a test közepére ragasztott híddal.
-
válasz
Nem ér, mert a jobboldalinak homályosak a tekerői.
Amúgy szerintem a bal a Gibson, de csak mert egy hangyányit mintha nagyobb lenne a kapcsolón a műanyag pöcök. -
Goose-T
veterán
válasz
A baloldali a Gibson, a jobboldali az Epiphone. Csak onnan állapítottam meg, hogy a baloldali gitáron össze vannak dolgozva a bundok a bindinggal, ami Gibson sajátosság.
-
nap
addikt
válasz
Carlos Padre #42039 üzenetére
Ha így is pontos az oktáv, és a híd felfekszik a csapokra, akkor csak a látvány kedvéért nem érdemes hátrébb húzni az hidat.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Carlos Padre #42035 üzenetére
pont irni akartam, hogy szemre azért azok a távolságok kb egyeznek. De kinézetileg szerintem is zavaró, én amennyire be lehet tekerni azt a 2 imbuszt ami húrláb oldalán van betekerném, hogy hátrább tolja a vasat. fél centit simán lehetne vele hozni és az itt már láványos különbség lenne.
-
fattyu
veterán
válasz
Carlos Padre #42035 üzenetére
Na ez így már exakt. Oké akkor a hangja az lesz ami ki van találva oda.
-
fattyu
veterán
válasz
Carlos Padre #42032 üzenetére
nekem azért nem tűnik ugyanannak a táv de lehet csal a kép
-
nap
addikt
válasz
Carlos Padre #42025 üzenetére
Igen, de a pickup túl közel van a hídhoz. Minél közelebb van, annál magasabb lesz a hang.
-
Alexios
veterán
válasz
Carlos Padre #42024 üzenetére
Talán topikba is volt régen hasonló linkelve, hirtelen most csak ezt találatam: [link]
Érdemes elolvasni de összefoglalva: nem nagyon lehet nyak illesztésre levetiteni a sustaint, egyáltalán nem biztos hogy van(vagy ha van akkor olyan irányba mint gondoljuk) összefüggés a kettő közt -
nap
addikt
válasz
Carlos Padre #42020 üzenetére
Egy jól összerakott csavarozott nyakú jobb, mint a ragasztott. Nincs a két fa között a ragasztó, ami tompítja a rezgéseket.
Persze az olcsó csavarozott nyakúak nincsenek olyan gondosan összerakva, ezért is olcsóak. De mindez már a hitviták világába vezet... -
válasz
Carlos Padre #42013 üzenetére
Grat!
Jol latom hogy a bandazsnal megfogta a pac/festes a hasnal?
Nagyon jo kis masina! -
consono
nagyúr
válasz
Klassz lett!
-
nap
addikt
válasz
Carlos Padre #42016 üzenetére
Tényleg elég közel van... Visítani fog, mint a kismalac.
-
fattyu
veterán
válasz
ami rajtad múlt dög lett.
nem tecc hogy a brdge pu annyira rá van nyomorítva a hídra -
válasz
Carlos Padre #41994 üzenetére
Egyre jobb az aru. Nagyon szep lett. Nincs picit kozel a hid a hangszedohoz?
re: (#41980) Carlos Padre
Ez egy csodas darab. Sajnos azt kell mondanom hogy szebb mint a tied! -
consono
nagyúr
válasz
Marha jó lett a festés!
-
espista
senior tag
válasz
Carlos Padre #41998 üzenetére
-
nap
addikt
válasz
Szoktak olyat, hogy rátesznek egy smirglit a testre, és finoman dörgölik a keretet, míg teljesen nem illeszkedik.
-
espista
senior tag
válasz
Egyenes alljú keret a domború fedlapon. :-)
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Carlos Padre #41992 üzenetére
Érdekes, nekem megnyitja.
Most fog újraindulni az élet, 1 hét Hello Szolnok, mindennap koncert (már ha sikerül nekik összehozni, ez a terv, eddig 3 napra van zenekar, minket pénteken hívtak, hogy lesz ilyen megyünk-e és tegnap tették ki az eseményt a fb-ra) a Sárgában, mi kezdjük pénteken. Illetve előttünk a Szekció.
-
Eastman
addikt
válasz
Carlos Padre #41980 üzenetére
-
consono
nagyúr
válasz
Carlos Padre #41980 üzenetére
Nekem is!
-
Eastman
addikt
válasz
Carlos Padre #41939 üzenetére
Jó, jó, hát megrántod a vastag E-t két irányba és ennyi, kész is!
Nem kell túlmisztifikálni!
All:
Tegnap találtam pengetőfogós-galoppozós videót. -
consono
nagyúr
válasz
Carlos Padre #41939 üzenetére
Komolyan elgondolkodtam, hogy stroke-om van... Mert ismerős a forma, de mégsem tudom megmondani mi ez... Vagy megártott az egy feles...
-
Eastman
addikt
válasz
Carlos Padre #41936 üzenetére
Kényelmes is így amikor átöleled, vagy csak faxán ki lett szerkesztve??
-
nap
addikt
válasz
Carlos Padre #41932 üzenetére
Csak a szabadban tudok dolgozni, az időjárás pedig nem volt túl kedvező, mióta nekiálltam. Az alkatrészek egy része még mindig nem jött meg, szóval nincs is hova sietni...
-
nap
addikt
válasz
Carlos Padre #41928 üzenetére
Mondanám, hogy elég lassan haladsz, de én még a faragásnál tartok...
-
kemotox
addikt
válasz
Carlos Padre #41928 üzenetére
Megéri, geciszép lesz <3
-
válasz
Carlos Padre #41861 üzenetére
Most hogy gitárt építesz lehet érdemes ránézni erre is.
-
consono
nagyúr
válasz
Carlos Padre #41845 üzenetére
Ha már skandinávok, sírjatok!
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Carlos Padre #41845 üzenetére
<3
-
Eastman
addikt
válasz
Carlos Padre #41816 üzenetére
Nem ördögtől való a comfort cut, szerintem.
-
válasz
Carlos Padre #41812 üzenetére
Na ez izgatólag hat. A képek és a logoutos cikk is.
Mi lesz a végleges színe a nyaknak, az már megvan?
A polish meg sziszifuszi és el is lehet baszni, ki is fehéredhet ha az ember nem jól csinálja a dolgokat. -
Eastman
addikt
válasz
Carlos Padre #41812 üzenetére
Haver csak "A Bordagyilkos"-nak hívja a LP-t.
Öregszem én is, lehet, hogy kimarnám, kifaragnám, kicsiszolnám magamnak a bordához fekvő részt...
Persze még a fényezés előtt.
-
válasz
Carlos Padre #41793 üzenetére
Ja, bár én ebay-ről rendeltem és van egy sanda gyanúm, hogy miért olyan ócsó, de nem baj, evvan.
Goose-T, köszi a linket! Megsasolom. Bár én parély vagyok és évekig használok egy pengetőt most meg van 3 jazzem
Szóval 10 ilyen egy életre elég lenne nekem.arnyekxx, huhh, én is azon nőttem fel, azt hittem mennyire jó, aztán jött a krokodil, most meg ez, nekem nem hiányzik, amúgy szerettem mert szép volt, ma mobil és egyéb kütyük szétszedésére használom ezeket a fajta pengetőket
-
válasz
Carlos Padre #41784 üzenetére
+ ahogy Eastman mondja pengető. Nemrég váltottam 2-es krokodil dunlopról jazz3-ra és ég és föld, pedig meg voltam győződve hogy a krokodil az isten. Azóta teljesen más a hangzása annak amit játszom, persze tiszta ritmusozásra inkább valami 0,6-0,7 körüli krokodil megy. A jazz baromira bejött, lehetne nagyobb a fogórésze, de kezdem megszokni.
Roto-t nemrég dobtam egy 335szerű HB-ra, semmi extra, meglepően hamar kezdett rozsdálni, de lehet valami bevonatosat kellene belőle próbálni azt annyi.
Most visszatértem a daddariora és teljesen megfelel, abból próbálgatok különböző féléket. A PRS-esn 10esek vannak, a Straton 9esek, szerintem a húr vastagság nekem marad, de a típus esetleg a gyártó még változhat ha nagyon kísérletezgető kedvemben vagyok. De nme szeretek húrozni, lehet kéne satus kulsc a sztratra is.Amúgy azt hallottam, hogy a kerámia is baromi jó anyag pengetni. Csak ugye ezek mind ilyen egyedi készítésű dolgok. Szerintem egy kerámia jazz 3 nagyobb fejjel lenne számomra az igazi, a krokodilosnak is imádtam az anyagát, abból kellene a jazz forma, nagyon kíváncsi lennék rá hogy szól.
re: új Cort
Nagyon mennek az utóbbi időben ezek a festések, kezelések. Nekem is tetszenek, de különösebben nem vágyódom utánuk. Nemrég linkeltem is egy videót hogy miként lehet házilag ilyesmit készíteni. -
consono
nagyúr
válasz
Igazad van, nem is érdemes ajánlani húrt, max annyit, hogy próbáld ki. Nagyon ízlés kérdése ez is, milyen hangzást, milyen érzést szeret az ember. Én, pl. ha csak tehetem Blue Steel hibrid készletet veszek, ez jött be az elmúlt sok évben. A dáridóból pl. gyorsan kinőttem
-
Eastman
addikt
válasz
+ pengető!
A marék pengetőm közül választva, ugyan azokkal a beállításokkal, szinte mindegyikkel kicsit másképp' szól a gitár. Biztosan Ti is tapasztaltátok, hogy valamelyikkel kopogósabb, ércesebben szól, valamelyikkel tompábban, valamelyikkel dinamikusabban, valamelyikkel tovább csengenek a hangok, valamelyikkel rövidebb idő alatt csillapodik a húrok rezgése.
-
válasz
Carlos Padre #41780 üzenetére
+1
A vicc, hogy körberöhögtek a hangszerboltban mikor ezt merészeltem állítani, illetve hogy a hangszerész nem tudta beállítani és ugyanerre a véleményre jutott (a pali Gary Moore-nak is szerelt, de egy két brit nevesebb arcnak is épített már gitárt), megvitatta egy másik ős hangszerésszel aki szintúgy ezen az állásponton van. -
válasz
Carlos Padre #41777 üzenetére
Szerintem az minden készletben szar
Kivéve ha csavart.
-
válasz
Carlos Padre #41764 üzenetére
Ponn ezt mondom én is
Ez a paraméter valószínűleg mozoghatott a múltban, lehet a régi modellek 12"-esek, de a mostaniak azok 13.77-esek, de igazából ez nem nagy különbség, a nagy különbség az a Cort és a Paci között van, és tök mindegy melyik modellel hasonlítjuk, a tiéddel vagy egy újjal.
-
Eastman
addikt
válasz
Carlos Padre #41767 üzenetére
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Szerk: karikába hajlítaná a nyakat.
-
Eastman
addikt
válasz
Téged nagyon elővettek itt a Pacifica miatt.
Mi ez, valami X-Aktás vagy illumináti modell? Miről nem tudok? Belevillantott valaki a szemembe?
Pedig karakteréből adódóan annyira nincs szegényke a céltábla közepén. Kb. olyan mint a legátlagosabb barna félhosszúhajú lány a gimiben. Nem hiszem, hogy kárt tenne bármelyik kezdő vagy újrakezdő gitárosban.
„A Yamaha egy több területen jelen lévő óriás. Jamaha Torakuszu alapította 1887-ben Nippon Gakki Szeidzó Kabusiki Gaisa (日本楽器製造株式会社, ’Japán Hangszergyártó Rt.’) néven. Kezdetben kizárólag hangszereket gyártott, amire a márka három, egymást keresztező hangvillát ábrázoló logója még ma is utal.”
Ez alapján abszolút vállalható.
-
nap
addikt
válasz
Carlos Padre #41760 üzenetére
Ez mérési pontatlanság. Látszik a képen, hogy ferdén van a rádiuszsablonod, ez akkora eltérés, ami kiadja a mért és az elméleti érték közötti különbséget.
(nagyonkomolyarcú trollvigyor)
Szerintem mindegy, hogy 12-es vagy 14-es, számomra nem jelentős a különbség. a Pacifica jó gitár. Volt egy Cort G210-em, ami fazonra elég hasonló, de azt nem tudtam megszeretni. -
válasz
Carlos Padre #41760 üzenetére
Azt állítom hogy mikor vetted a gitárodat?
Mert lehet azóta már változtak a paraméterek. -
válasz
Carlos Padre #41757 üzenetére
Hát a gyári adatok szerint nem. Ott van Nap linkjében én onnan vettem az infót.
Sőt a hangszerdiszkont is 350mm-re írja. -
Idiofil
aktív tag
válasz
Carlos Padre #41740 üzenetére
A kozelben van egy ujszeru 112v, 58ra felrakva... lehet rairok
mondjuk 71ert van 112j uj, hangszerboltbol...
-
nap
addikt
válasz
Carlos Padre #41740 üzenetére
Ebben biztos vagy?
A Yamaha weboldalának más a véleménye. [link] -
válasz
Carlos Padre #41716 üzenetére
Miez'?
Paci-fika...Lófika? Ki vesz ilyen nevű gitárt?
(olyan mint amikor a Mitsubishi kihozta a Pajero-t, ami spanyol nyelvterületen rejszolót jelent)
-
kemotox
addikt
válasz
Carlos Padre #41691 üzenetére
A hangolós rész elég béna lett, így eléggé látszik, hogy kamu
-
Eastman
addikt
válasz
Carlos Padre #41686 üzenetére
Más is elgondolkodott már rajta.
A kedvenc hardtail-maha-HH-Strat testű-Gibson menzúrás Fenderemet írtad körül:
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Carlos Padre #41686 üzenetére
kényelmesebb
-
kemotox
addikt
válasz
Carlos Padre #41663 üzenetére
Hát ez gecijó lett!
-
válasz
Carlos Padre #41649 üzenetére
Szal a barna maradna, de nem meghagynád alatta picit az erezetet?
Én szeretem ha látni a fát, elől hátul jó az.
Amúgy az eleje nagyon szép lett, a hátsója is tuti az lesz. -
NeoPampalini
senior tag
válasz
Carlos Padre #41646 üzenetére
Nekem bejön.
-
válasz
Carlos Padre #41646 üzenetére
Esetleg ez?
Kenynél rá még valamit, vagy ennyiben maradnál? -
Eastman
addikt
válasz
Carlos Padre #41643 üzenetére
Nálam pácolás után, fényezés előtt Bill
kimakszoltakimaszkolta és/vagy visszacsiszolta a "szegélyt", a top éleit, aztán lakkozott. Így világít a natur jávor. Imádom az efajta kreatív puritánságot.Zasszonykám már érzi nálam a gitárőrületet. (
Azt még nem érzi, hogy mennyire belecsúszott.) Tegnap mutattam neki ezt a fotót:...a'szondta; "Ez gyönyörű!"
"Milyen gyönyörű színek! Mutasd; milyen érdekesen csíkos a fa!" Aranyos.
Remélem, hogy valami csoda folytán személyesen is les hozzájuk szerencséje!
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Carlos Padre #41614 üzenetére
a macska nyelve nem túl érdes a polírozáshoz?
-
válasz
Carlos Padre #41614 üzenetére
Alakul!
Aztán egy tappancs nyom lesz a logo? -
kemotox
addikt
válasz
Carlos Padre #41557 üzenetére
Azért masztizós videója akad
-
válasz
Carlos Padre #41538 üzenetére
Rákerestem a névre, miért nem lepődtem meg hogy a ponrhub volt az első találat
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Carlos Padre #41514 üzenetére
Nekem azzal nem volt bajom (szintén polc) inkább az zavart, hogyha kicsit erősebben ránéztem már lett benne egy nyomódás, meg vágáskor, fúráskor gyakran szakadt az anyag széle nem olyan szépen nyíródott el mint a juhar.
Persze ez gyerekjáték szóval annak bőven jó lett így is, a hullapelyhest meg tudja rajta tanulni a kölök, meg az ágy tetején ugrálva roxtárkodásra is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged