Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Eastman
üzenetére
Egyetértünk, nem mindegy, hogy hogy rezeg a gitár, illetve hogy rezegnek a húrok a gitáron, ezektől lesz "élő" a gitár hangja, ezektől lesz sustain.
De az a kínai fender számomra is rejtély. Nyilvánvalóan egy átcimkézett squier-ről van szó, olyan az egész, mint ha a saját terméküket hamisítanák.
Fenyőből régebben is csinált a fender gitárokat, mondjuk olyat nem vennék. A fenyőfa elég puha, cserébe jó nehéz, nem látom értelmét ebből gitárt csinálni. (Mivel gondolom van hatszáz fajta fenyő, biztos találtak olyan verziót ami jó erre) -
Goose-T
veterán
válasz
bigrob
üzenetére
Az agathis (dammarafenyő) talán még annál is olcsóbb, de olyan lehúzáscunami ment annak idején az agathisszal kapcsolatban, hogy mára szinte már nem is lehet kapni ebből készült gitárt. Talán az Ibanez használja még a nagyon low-end cuccainál. Na meg a 80-as, 90-es években még nem átallottak rétegelt lemezből is gitárokat készíteni, de szerencsére azok nagy részét mostanra biztos eltüzelték.
-
Kobe
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
Nem tudom milyen az epulet, de nekem a katana is 0.5w volt hogy maceras volt, masterral meg azt is tekergetni kellett
Cserebe volt egy 50x50 beast a lakasban ami nem volt kihajtva soha (sztem frusztralobb ott allni es nezni porosodni a dolgokat, mint kompromisszumot hozni)Penzben kifejezve: katana 55-70K
Katana air 130-150K
THR10 - 100K, 90K
HT5 - 120K
Multi (Boss gt100 vagy ahhoz hasonlo) 80-90K hasznaltban, 100-120 ujonnan (mooer pl ujonnan kedvezmennyel 83K)Normalis interface: 35K-37K
VST - mindegyik van ingyen, nem reklamozom, de talaltam egy nagyon fasza tematikus honlapotNem a soherseg miatt, csak nem biztos hogy megeri rogton 60-70K t elkolteni pluszba szobazajongasra
(nekem sem a kedvencem a vst-megoldas, de a legkoltseghatekonyabb es szomszedbaratabb)
En pl egy 8 eves dell laptopon hasznalom a focusriteot.... 2ms latencyvel
-
Tommyka21
tag
válasz
freelanced
üzenetére
Nekem Katana 100-asom van.
Leszabályozható, jók az effektek. Én a hangjával is elégedett vagyok. KItekerhető sokféle belőle.
Tudja amit kell és nem 1 vagyon az ára
...
De próbálgass minél többet aztán amelyik adja a legjobban. -
bigrob
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Egyéni preferencia, basswood a legolcsobb alapanyag kb.
Azert veszik a "low end szutykokat" mert egy kis tuninggal boven jobb mint gondolna az ember (foleg a LP kopikra ertem), de ezt hiaba mondom egy olyan embernek aki logot akar venni nem hangszert. Ha nem az arenaban koncertezel hetente szerintem nem feltetlenul kell tobb kiloert hangszert venni.
-
Kobe
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
Nem tudom, mielott barmibe invesztalsz, en kiprobalnek egyeb megoldasokat is, akar VST ket.
Sok ember kicsit felulbecsli a szomszedok turokepesseget, en peldaul otthon a negyediken azt is hallom amikor a foldszinten lako akkusztikussal gyakorol.
Igazabol otthonra - atlag korulmenyek kozt - minden ami egy tvnel hangosabb az felejtos, de inkabb a fules marad a jarhato.
Arra meg (szerintem) nem biztos megeri sokat eldurrogtatni, hogy valamit fulessel hajts ki a vegen -
brickm
őstag
A skálázás egy jó kérdés. Nem tudom, mert én mindent 120-150%al nagyítok, ha nem a 13.3on tolom.
Az easy prüntyögést meg úgy cisnáltam meg, hogy nyitottam egy üres projektet egy trackkel, amiben ki van választva a ki és bemenet, meg fix REC és direkt monitor állandóra. Így nem kell felvételt indítani, ha beindul a reaper már megy is minden. (a megszokott orange crunch 'homokkal'
) -
Eastman
addikt
válasz
freelanced
üzenetére
Nem én vagyok az erőrítők guruja, csak azt látom, hogy a Katanák a kiadásuk után elég gyorsan megjelentek a használtpiacon. Szerintem Moleman (is) elég jól kijárta előtted ezt az utat. Társasház, kis zeneszoba, minőségi, de ott jól használható cuccok, tranyóstól fullcsőig minden; fej, kombó, kicsi-nagy, oda-vissza, Blues-Rock, stb.
Nyilván a többiek is, de az ő nézőpontját
jobbanszemélyesen ismerem. Ha gondolatban a Vox-ig már eljutottál, akkor Laney...
cucka
Ez örök vita tárgya. Az egész gitár rezeg. (Van olcsón kínai Fender-Fender Telecaster fenyőből. Biztosan jól fogyott, jó befektetés.)
-
cucka
addikt
válasz
Eastman
üzenetére
Igen, vannak hagyományos egzotikus fafajták, amiből kevés van. De itt egy fender gitárról beszélünk, ami
- Alapból olcsó, könnyen elérhető fákból készül és készült mindig is. Juharfából van bőven elég.
- Többnyire telibe fújják egy vastag poliuretán réteggel, kb. mint egy műanyag burkolat a fa körül. A műanyag alatt biztos nagyon jól kiszáradnak azok a fák
- A gitártestek 3-4 darabból vannak, nem kellenek annyira nagy deszkák ehhez(Teljesen komolyan kérdezve - ha a fa tulajdonságai fontosak, akkor a koptatólap miért nem legalább olyan fontos? Egy straton a koptatóhoz vannak rögzítve a pickupok, nem a fához.
Ha a mahagóni melegebb és a kőris fényesebb hangot eredményez, akkor mit lehet elmondani a 3 rétegű PVC-ből készült koptatóra? Melegebb vagy fényesebb, mint az 1 rétegű alumínium koptató?
Szerintem valamelyik gyártónak rá kéne erre mozdulni
) -
Alexios
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
Önmagában nem lenne sok, mert van rajta hangerő poti, de túl sok értelme nem lenne ha nem tudnád feltekerni - én amúgy meg vagyok vele elégedve.
Katanából 50-es volt. Ha kellenek az effektek szerintem válaszd azt. Ha nem akkor én a yamahát mondanám, mert annak alapból sokkal közelebb áll a csöves erősítőkhöz - csak a beépített effekteken kívül más nem lesz.
-
freelanced
addikt
válasz
Alexios
üzenetére
Gondolom a HT-5 már sok lenne otthonra igaz? Azon ha jól tudom nincs leszabályzó funkció.
Majd kipróbálok valahol egy HT1-et. De akkor te meg vagy elégedve vele?
Katanából milyened volt? 100W-os? Igazából a sok lehetőség húzott a Katana felé egyébként, amit persze lehet, hogy ki sem használok, de nem rossz ha van.
Moleman
Megnézem, köszönöm!
-
Eastman
addikt
Aki ért a fához és a hangszerekhez, az a kettő közül a japót viszi. Hasonlóan az olaj árához (mivel állítólag fogy a mennyisége) a jó faanyag is ritkul. Főleg a természetes és gondosan válogatott maha, rózsafa, stb. Irgalmatlan mennyiséget felvesz a hangszeripar (is). Mára - mást nem tehetnek - termesztik őket, de el tudod képzelni, hogy egy gitártestnyi csomómentes deszkához milyen átmérőjű fának kell nőnie. A múlt századi, válogatott anyagokból precízen elkészített gitárok (aka japán) egyre drágábbak lesznek. Röviden; mert húsz év múlva olyan fákat már nem találsz mint azok voltak. + a vintage gitárok egyre inkább száradnak, ami megint jó a hangszernek.
A gyárak nem azért kísérleteznek új fafajokkal, mert ezirányba fejlesztenek, hanem mert szükséges. ...mivel a jó tulajdonságú faanyagokból egy napon már nem lesz elegendő a Földön. (Most arról beszélgetünk, hogy mely hangszerek értékállóak, de ez jó esetben együtt is jár a jó hangzással.)
-
cucka
addikt
válasz
Eastman
üzenetére
Igen, a vám és az áfa megdobja az árat.
Elhiszem, hogy jók ezek a japán gitárok, nekem is van egy japán fenderem, igaz, basszusgitárban és "újonnan". De ezek az árak szerintem inkább szólnak a 80-as évek gitáriparáról, mint a valódi minőségről. Ugyanaz történt, mint az autóiparral kb.
A 80-as évek a fender és a gibson mélyrepülése volt, simán elhiszem, hogy akkor megérte japán squiert venni fender helyett. De az vicces, hogy egy 30 éves olcsó sorozatgyártott másolat többet ér, mint az eredeti gitár újonnan, az eredeti gyártótól.Amúgy fel lehet tenni a kérdést, ha hirdetek egy szinte új fendert meg annak a 30 éves japán squier másolatát, akkor melyiket fogják hamarabb elvinni ugyanazért a pénzért?
-
Moleman
addikt
válasz
freelanced
üzenetére
Én nem bántam meg a Laney Cub 12-t, szobahangerőn még az 1 wattos bemeneten is bőven sok headroom van tisztára tekerve, de pedál nélkül is szépen tud harapni, gyakorlatilag a gain poti teljes tartománya használható hangot ad, abszolút zajmentesen. Végfokot kihajtva még nem volt szerencsém kipróbálni, nem hagyta el a lakást.

-
Alexios
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
Nekem volt Vox Adiom, és szerintem a Yamaha jobban szól, én még mindig azt mondanám. A kis hangszóró nem probléma, mert nem gitár hangszóró van benne, lakásba simán bőven elég, de szerintem próbáld ki, eldorádóban pl. biztos van, és meglátod te is.
Amúgy én használtam Katanát 0.5w módban panelban, és túl hangos sem volt, és rosszul sem szólt, de ezt akkor válaszd szerintem ha kellenek az effektek/később nem csak lakásban használnád.
Nekem most egy Blackstar HT-5 van amúgy(már nem panelban), ha a HT-1 hasonlóan szól, akkor azzal sincs baj, de ott pl. nincs 3 sávos EQ
-
freelanced
addikt
Üdv!
Legutóbb már beszélgettünk az erősítő dologról, ajánlottatok párat, azóta néztem néhány videót köztük azt is amit fattyu kollega küldött.
Ami kérdés lenne:
Létezik-e olyan csöves ( akár 1 W-os erősítő ) ami még nem túl nagy panelba és jól szól.
A többiről a véleményem:
A Yamaha THR 10 nem rossz, de engem nem győzött meg teljesen, a miniatűr hangszoró sem feltétlen biztató, noha persze panelba kell, de meh, nem tudom...
A Vox Adio Air például elég jól szól és noha ritka ocsmány, egész jó dolgok vannak belepakolva, lehet, hogy ki sem bontanám a dobozból, úgy nem olyan rusnya

Amit néztem illetve fattyu kollega is említett az a Blackstar HT1 például, erről egyelőre nem tudok sokat, ha bárkinek van örömmel fogadok róla információt.
Amiket gondolkodtam még az a Boss Katana 50/100 0,5W-on használva, de ezt nem igazán ajánlottátok, és néha a hangja sem feltétlenül győz meg, elég furcsa.
Illetve gondolkodtam még a Boss Katana fejen, amiben talán 5"-os hangszoró van, szabályozható 0,5W-ra, de ha később nagyobb kellene bármi miatt elég vennek hozzá egy ládát. Bár biztos nincs olyan jó mint a komplett 100-as szett, de opciónak nem rossz.
Ezek után mi a véleményetek, mit tudnátok ajánlani / javasolni?
Köszi!

-
cucka
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ha jól látom, ilyen legalacsonyabb alsókategóriás hangszerekre gondolsz.
Egy 200 eurós gitárnál szerintem az a lényegi kérdés, hogy egyenes-e a nyaka meg hogy nem-e vágják szét a kezed a bundvégek.
Kezdőként, olcsó gitárnál a fafajta legalább annyira fontos paraméter, mint az, hogy milyen színű póló van rajtad gitározás közben.Amúgy ha megengeded - én nem cserélnék le egy szutyok low end gitárt egy másik ugyanolyan szutyokra, mindenképp minőségi cserét javaslok.
-
Eastman
addikt
Aria Pro II Strat 1978 MIJ.
-
-
nap
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Volt néhány gitárom, amit megbántam, hogy eladtam. Az SG-m is ilyen.
Akkor és ott logikus lépésnek tűnt eladni, de érzelmileg nem volt jó ötlet.
Ha megszeretsz egy hangszert, mindegy, hogy húszezer vagy húszmillió az ára, akkor is azt fogod kézbe, ha játszani akarsz valamit.Most ez piszkálja nagyon a fantáziámat. Csak nem tudom, hogy bele merjek-e ugrani...
-
Eastman
addikt
Japán Fenderek MIJ.
-
llax
senior tag
válasz
fattyu
üzenetére
Nekem csak kettő van. De szemezek LP kópiákkal is
A kicsit komolyabb tanulgatást "majd egyszer" elkezdem 
Sokkal inkább az egész villanygitár téma technikája fogott meg, nem is annyira maga a gitározás. Ettől függetlenül lett egy ukulelém is

Nem csak úgy magától jött ez az érdeklődés (kicsit mindig képben volt - az elektronika és elektroakusztika témájú érdeklődésem miatt), ehhez kellett, hogy egy családtag vegyen egy gitárt (azóta neki is 2 van). Elég sokat bitoroltam, így gyorsan vettem magamnak is egyet (semmi komoly, egy Squier Aff. Strat, HSS). Kb. 2 évvel később szereztem egy roncs állapotú és elégé szétgányolt Tele kópiát (nagyon régi és dögnehéz Johnson), amit kipofozgattam (benne bund csere is), így kettő lett. Közben készítettem TS9-et, tremolót, kompresszort hozzá, ezek dobozolásig jutottak de vannak még mások, amiket véglegesíteni/dobozolni kellene (doboz lenne... csak pár órát rá kellene szánnom).Jellemzően ilyenkor este szoktam néha kézbe venni őket, csak úgy "unplugged" játszogatni. Ott várja a ládámban egy G12K100 hangszóró, hogy néha megszólaltassam, de azt csak akkor teszem, ha néha egyedül vagyok otthon

-
-
Eastman
addikt
válasz
freelanced
üzenetére
https://www.guitardaterproject.org/fender.aspx (...mondjuk nálam épp' nem tölt be az oldal.)
Többiek?
-
bigrob
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Sose volt SG-m, de már párszor leírtam, hogy TELE ÜBER ALLES!!!

Szerintem ha már megfordul az ember fejében hogy eladná a gitárját akkor el kell adni, nincs meg a szerelem nem fogod elővenni, illetve az új szerelem dísznek is szebb..

Szerk.:
Ahogy látom a TE-20 basswood (hárs)
TE-30 ash - kőris -
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek f.szság eladni a Vintage VS6 -ot, hogy vegyek egy Harley Benton legolcsóbb telét? Valahogy úgy érzem nem akarok megválni a vs6-tól... ő volt az első nekem.
De basz az ideg a tele miatt is... -
Kobe
veterán
válasz
brickm
üzenetére
na sikerült emgoldani, reaperben hiányzott a direct monitoring
A reaperrel nem nagyon tudok pár dologban megbarátkozni.....direkt azért próbáltam ki a helix nativeot emrt azon kívül hogy fasza, elvileg skálázható a VST GUI-ja, vagyis 1080p fullscreent nyomja. youtubeon is láttam pár embert full screen rögzíteni, nekem viszont reaper mindig mellé tesz ilyen hulye feher kereteket, foleg bal oldalra
a másik, nagyon triviális kérdés: ha megvan a native VST, akkor annak betöltéséhez mindig reaper sávot kell létrehozni és felvételt indítani, nem lehet valamivel csak "simán" betölteni a VST-t és gyakorlásnál elprüntyögni ? BIas pl mindkettőt tudja, önállóan és reaperben is műkszik, nekem inkább előbbi kellene egyelőre
-
fattyu
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
már van megvan a szett

-
llax
senior tag
válasz
fattyu
üzenetére
Így nézegetve a képet...
Azok a görgős húrvezetők jelentenek-e valami többletet tremoló használat nélkül?Nekem hangolásnál mindig cibálni kell húrokat, ha stabil eredményt akarok. Pici változtatásra nehezebben csúszik meg a húrvezetőnél a húr, mint a nyeregben. (pedig grafitozom) Ezen segíthetne a görgős húrvezető, feltéve, hogy a húr által feszítve nem kezd el szorulni... Valakinek esetleg tapasztalata?
-
fattyu
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
-
fattyu
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
szemből is rá lehet írva
-
Goose-T
veterán
válasz
brickm
üzenetére
Valóban sokkal jobbak a Millennium ficsőrjei, és árban nincs jelentős különbség. Állítólag ugyanabban a gyárban is készül, mint az Alesis (Medelli). Lehet, hogy MPS-850 lesz. Ránézésre amúgy még a Fame, XDrum (szerintem ilyet vett az öcséd) és a Gear4Music dobjai is ott készülhetnek.
-
Goose-T
veterán
Eléggé halott a dobos topik itt a PH-n, egyedül itt tömörülnek a zenészek. Szóval februárban családi házba költözünk, ahol azt terveztem, hogy a jó nagy garázsban berendezek egy nem túl hangos próbatermet. A nem túl hangos azt takarja, hogy lenne egy keverőerősítő és két közepes méretű PA hangfal (ezek már megvannak), amire rákötnék egy elektromos dobot, a gitárokat és az éneket. A basszusgitárt külön kombóra tenném, hogy ne terhelje az is az erősítőt, így talán tisztábban szólnának a hangfalak. Így lenne egy olyan felszerelésem, amivel lehetne próbálni, de állítható lenne a hangereje, nem kellene mindent a dobokhoz felhúzni.
Valaki próbált már esetleg ilyet? Milyen dobot ajánlanátok hozzá? Leginkább hálóbőröset szeretnék, mert gumilaposon nem túl jó játszani. Egyelőre az Alesis Surge Mesh kitet néztem ki, de még szóba jöhetnek a Millennium cuccok is, például az MPS-850. Ha jól vettem, ki ez a Millennium a Thomann sajátmárkás cucca, mert máshol nem igazán láttam. A mostani Harley Benton gitárokat alapul véve még akár jó is lehet. Vélemények?
A dobos egyébként nem én vagyok a bandában, de mivel nagyon szeretek dobolni, így használnám én is rendszeresen a cuccot, nem állna kihasználatlanul.
-
Alexios
veterán
-
Kobe
veterán
válasz
Alexios
üzenetére
Valszeg az lesz a bibi hogy a reaperben nincs kulin beallitva a monitoring (meg).... Majd megnezem
Amugy ha jol ertettem, a helix nativehoz kb ugyanazok a patchek jok mint ami a fizikalis helixhez, szoval csak le kene toltogetnem oket. Erre van valani tonecloud jellegu cuccuk, vagy inkabb facebook csoporton kene nezelodni?
-
FockeWulf
tag
válasz
Humbucker
üzenetére
A 12-es érintőnél lefogva a húrokat, majd egyesével megpengetve ugyanazt kell hogy jelezze a hangológép mintha az adott üres húrt pengetnéd meg ( most egyenlőre ne kérdezd miért, csak fogadd el a tényt). Ha a 12-es érintőnél fogott hang alacsonyabb vagy magasabb mint ami üres húrnál jelentkezik (egy oktávval persze magasabb, de az most ne zavarjon össze) akkor az azt jelenti, hogy elmászott az intonációd, nem tiszta az oktáv. Márpedig tuti elmászott ha állítottál a húrláb magasságán.
-
Kobe
veterán
Helix nativeot probalgatom reaperrel. A gyari factory presetek hianytalanul megvannak meg minden, lehet en vagyok botfulu, de mintha mindegyik egy ugyanolyan hangon szolna :S
A kezelofeluletet meg nem nagyon ismertem ki, de azon kivul hogy az ember duplakattal betolt egy-egy presetet, mi egyeb kell a high gain szandokhoz?
Valami csatornat kell valtani az erositokon vagy van valami egyeb "start" gombja egy egy presetnek?Vagy az interfacen a direct monitor kavarhst be? Focusrite 2i2, inputnal Instr allitva, DM bekapcsolva, hang jon is vissza a fulesen, nen ez a problem
-
Humbucker
senior tag
válasz
Tommyka21
üzenetére
Nagyon bejön amúgy Epiphone Les Paul Standard, jó vastag test, bitang nehéz, van benne anyag bőven, serial number alapján 2004-es kínai, de nagyon szépen szól tisztán is, van egy kis minimális esztétikai hibája, de azon kívűl nagyon egyben van.
Valahogy minden az LP mellett szól részemről, mivel fix hidas, ragasztott humbuckeres gitár kell pozíció jelzőkkel, egyszerű nem csicsás gitár, szóval LP párti vagyok 
-
Humbucker
senior tag
Ahhoz hogy magasabbra állítsam a húrmagasságot az óra járásával megegyező irányba kell forgatnom a csavart?Gondolom lazítsam meg előtte a húrokat, és ugyanannyi fordulatot kell a másik oldalán is ugye?
-
Van aki mikrofonozza a ládát és úgy vesz fel, nem pedig a hangszert dugja hangkártyába?
-
Humbucker
senior tag
Vettem egy gitárt, azonban a hangszedőjét a volt gazdája sem tudta megmondani. R.M. pickups van rá írva. Ismeri valaki ezt a hangszedőt?
-
fattyu
veterán
bocsánat a triviálisan esetleg ostoba kérdésért. próbáltam visszaolvasni de nem lettem okosabb.
tegyük fel akadt némi játszóspénzem. és bohóckodnék multieffekttel.
vam valami gsfanatic használt részen amit érdemes esetleg?
nyilván annak tükrében hogy nem egy squier meg egy frontman25re lenne kötve
-
bigrob
őstag
válasz
Alexios
üzenetére
Régóta fájt a fogam már egy ilyenre, meg olvasgattam, hogy sokszor simán javítható problémákkal adják félár alatt.
7 húros FF telém van, bár az nem Deko volt..

Állítólag a FanFreteket szarabb javítani ha valami hiba a bundozással van, azokból mindig van. Ami mást feltesznek 80 EUR alatt 10 percen belül elfogy.
-
bigrob
őstag
Végre sikerült lecsapnom Thomannon egy Deko HB PRS félakusztikus kopira!

94 ojró volt szállítással.
Pont ilyen színben vadásztam rá már hetek óta...
Reméljük olyan baja nem lesz amit ne tudnék orvosolni.
-
Balumacikaa
tag
Ennyiért Plexi dizájnú fullcsöves fej? Hát erősen gondolkodom.
-
freelanced
addikt
Üdv! Külföldi használt gitár oldalt tud valaki ajánlani?
-
csadi0011
őstag
Bocs, ha vótmá'.
Black Sabbath and The Who - "Who? Are You Paranoid?"
https://www.youtube.com/watch?v=z9O71IhDIXY -
brickm
őstag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Ezt szépen megírtad!
A gitár jel kezelést annyira nem értem hogy értette a kérdező. Sima plug en pléj jelleggel sehogy se mehet bele a gitár, viszont annak értelmét se látnám, mert f sul szólna. Lehet bemikrofonozott erősítőre gondolt inkább, vagy multieffekt vonaljelére? -
fattyu
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
amugy.
esetleg ezhídnál meg lesz a tele twang, nyaka meg mehet énekelni torzítva.
nem találtam volna a hiányzó stratot elmentem volna megtapizni.
-
fattyu
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
ízlés kérdése. személyes tapasztalatom nincs még. hangminta hotrailsre keresve van youtubon sok. strattal is telével is.
Nekem az a japán tele a legkényelmesebb gitárom. talán. bár elég erős a mezőny

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...
)

De basz az ideg a tele miatt is...