Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
válasz
izomhod
üzenetére
Tanulni/gyakorolni/játszani kellene. Harley Benton 20W-os kombóm van, illetve PC-hez lenne még kötve a Rocksmith (játék) miatt. Helyileg Kecskemét/Budapest. Szín, majdnem mind1 (ne legyen azért rózsaszín), de ha már választanom kellene akkor fekete. Formára a preckó jobban bejön.
-
izomhod
őstag
válasz
pigatt
üzenetére
húha, 30 körül?
preckó vagy jazz bass forma inkább?
vagy szín, vagy mi legyen előtérben?mire kéne?
tanulni, gyakorolni, próbálni?
mihez kötnéd hozzá?ilyen árban nem kapsz, csak gyenge gitárt, de ki lehet fogni egy normálisabbat
ja és helyileg hol vagy?
hogy ne kelljen postázni, vagy meg lehessen nézni -
McCann
tag
válasz
toth_janika
üzenetére
-
pigatt
őstag
Üdv Emberek!
Powerstate BMI B100 basszusgitár
Erről mi a véleményetek?
-
izomhod
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
hali!
csekk disz áót!
már nem gyártják, használtak vannak
nálam ugy van hogy gitar-pod-pc mikrofon bemenet
van benne csomó effekt, programmal rögzíthető a jel, 15-ből meg lehet úszni, bár gondolom minden fillér a gitárba ment
ezt később erősítóvel is lehet használni, míg egy hangkártyát nem
üdv
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
Ne gondold túl. Kvázi a Te szavaiddal éltem. Lusta C+P, ennyi.

Én ezt a dalt imádom, de lehet, hogy már mondtam (linkeltem párszor).
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
No, most pörög. De széép!

-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
Bocs, Szten! Még nem jutottam el a videódig. Negyedszer indítottam már el a Gilmourt 720p-n.
Huh. A'szem ez a zene nekem szól. (5x)Monnnyuk a Strat szerintem csak neck pu-val dorombol, a többi fájdalmasan kárcoss.
#10686 nesa #0001

Gyönyörű a hangja. ...és jó kezekben van.
-
Eastman
addikt
Kicsit offnak érzem most betenni, meg azt sem tudom van-e igény ilyesmire...de hátha.

-
nesa
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Mig nemnyitottam meg azt hittem a te gitarod hangjat fogom hallani, de azert jovolt a linked.
(#10683) Eastman
Tervbe van egy igazi 6 huros is amit a gibsonal ellentetbe megtudok csinalni 2db fabol is, gibsonnak 8-9db bol jon ossze, sot a festett modellek neha megtobb db-bol vannak.
De rendkivul problemas a faanyag beszerzese bubingabol akarom de abbol nincs megfelelo meret baranyaba 3x os meretre meg nincs penzem, 1db pallo 30-40k. -
Szten Márs
nagyúr
Kicsit szinte offnak érzem most betenni zenét, meg azt sem tudom van-e igény ilyesmire...de hátha.

-
nesa
veterán
Nekem fem van bar eredetileg nem ennek keszult de megteszi, venni lehet inkabb uveget vennek vagy inkabb uvegfujoval csinaltatnek mert fontos a pontos meret multkor masik ujjamra huztam es ugy megszorult allig birtam leszedni.
Kisfiamnak keszul egy bund nelkuli les paul desert burst (bar meg gondolkodom a lebundozason) de aztmondta olyat akar amin uveg ujjal lehet jatszani, (4 eves) eloszor cigarboxot akartam neki de cigisdoboz hianyaba az agyam csak a les paul forman jart igy olyan lett, karacsonyra el is keszul

Tudom kicsit tulporogtem de a jatekboltos muanyager nemtudnek 5ft se adni nemam 1,5-2k.Utobbit csak mint erdekesseg irtam.
-
nap
addikt
Használ valaki slide gyűrűt?
Milyen anyagút érdemes választani és miért? -
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
Az nagyon jó, ha felveszed magad, de ahhoz, hogy értékelni tudd a teljesítményed, nem kell stúdiominőség. Audacity progi, mikrofonnal, vagy kábellel a line-inbe a kombó fejhallgatókimenetét, és kész.
-
Eastman
addikt
Én Roland Cube 15x-et nyúzok itthon kb. 2,5 éve. Szobametálra perfekt. Kezdőknek ajánlom a Cube sorozatot.
-
toth_janika
őstag
válasz
BluEyes
üzenetére
és @Plazmacucci:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!
A felvételen azért gondolkodok, mert az akusztikust is felveszegettem telefonnal, és hallottam a haladást... Nyomon tudtam magam követni... Fontos, számomra, hogy ne csak 1x halljam amit játszok, hanem visszahallgassam. -
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
[link] Nem drága ez, és még alku is beleférhet.
Nem akarlak pont a Mustangra rábeszélni egyébként, bár az egyik legjobb vétel. Peavey Vypyr15 talán még jobb is egyesek szerint (no ez ízlés dóga tényleg), de azon nincs usb. Bár mondjuk ha még az első hangot se fogtad le a gitárodon, akkor még kicsit korainak érzem felvételekben gondolkodni. Na mindegy.
Vypyr15 -
válasz
toth_janika
üzenetére
Van a környéketeken hangszerbolt? Bemehetnél valahova próbálgatni. Végülis a lényeg, hogy neked tetsszen. Csak hangmester fórumra ne menj

-
toth_janika
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ne haragudj, ha a bénaságom zavar, viszont annyira új még nekem ez a dolog, hogy csak kapkodom a fejemet. Eddig egy akusztikus gitáron prünytögtem... nem ismerem az elektromosokat, hogy mivel mit lehet/kell csinálni.
Ezért nem tudtam, hogy a "micro cube" azt jelenti, hogy "gépre köthető, digitális modellezős kombó"...
Tudom, tudom, olvasnom, és tanulnom kell.... Igazad/igazatok van, de annyi az anyag, hogy azt sem tudom hol keressem!
Ha a Te illetve BlueEye által linket Cube-ok azt mondjátok, hogy jók, akkor egy olyanra fogok beruházni.
Köszönöm a segítséget! -
válasz
toth_janika
üzenetére
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
Megnézted amiket linkeltem? Kicsi, használtan olcsó, szól mint a disznó, usb-n szgépre rögzíthető a hangja, ugyanakkor nincs a szgéphez kötve. Az 5.1 hanrendszered sose fog ilyen normális gitársoundot produkálni.
Felejtsed el a pécét. Most épp én is hangkártyázoki, de csak azért, mert addig nem veszek kombót, míg ezt meg nem hallgattam: [link] Már csak pár hét a megjelenésig.
-
válasz
toth_janika
üzenetére
Micro Cube

Mennyi a keret? Pl egy POD 2 kb 20 rugó, magasan ver minden digitech-et. Gépről is vezérelhető tudtommal.
-
toth_janika
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Értelek!

Erre BlueEye is felhívta a figyelmemet, amikor leb@szott a Roland hangkártya miatt!
Ezért szeretnék kérni Tőletek egy alternatívát a Roland hangkártyára.. Pl Digitech RP155 amit ajánlott BlueEye is...
Na ilyen tanácsokat szeretnék még kérni...
-
válasz
toth_janika
üzenetére
Értsd már meg, hogy egy gitár meg egy pécé, és közte egy drót, sose fog megszólalni
Persze vannak programok ehhez a művelethez pc-re, még ingyenes is, de annyira szar a végeredmény, hogy nem éri meg. Még egy Zoom 505 is jobbat produkál fejhallgatókimeneten mint a pc-s dolgok. -
Bencsizy
csendes tag
válasz
toth_janika
üzenetére
Vegyél fülhallgatóerősítőt. 10-12k és arról asszem lehet felvenni is. Vox gyártmányok.
-
toth_janika
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Egyelőre nem szeretnék stúdióminőséget, meg ilyeneket. Első a költséghatékonyság most.... Persze jobb lenne csöves erősítő, meg tudom én milyen nyalánkságok... de most sajnos nincs rá keret...
Szeretném ha ajánlanátok egy jó alternatívát arra, hogy összekössem a gépet a gitárral, tudjam rögzíteni a prünytögést, és hogy szopás nélkül tudjak gitározni
Max pénzösszeg 30e... -
válasz
toth_janika
üzenetére
Digitális gitárcucc nélkül soha nem fog rendesen szólni pc-n. Az ilyen guitar rig meg amplitube se hasonlítható egy erősítőhöz. persze lehet próbálkozni impulse-okkal meg minden. hajrá!
-
Bencsizy
csendes tag
Szia
Igen, működik, szól.
Ez egy házi készítésű, elvileg egy vermona módosított alaprajza alapján készült. Effek loop nincs.
Hiss jellegű a zaj, tehát zizzzzz. De nem olyan, mint mikor a torzító van bekapcsolva a pedálon, hanem kicsit vastagabb, és picit talán alacsonyabb a frekvenciája is, mélyebb a hangja egy leheletnyivel.
Leírom a tapasztalataim:
- Kipróbáltam külön hifin a hangszórót, szépen szól, abszolút semmi gond nincs vele.
- Torzítópedált kivettem a láncból, nem változott a zaj milyensége.
- Csak 1 kábellel rádugtam a gitárt, megint nem változott semmi.
- Kihúztam a kábelt az erősítőből, a zaj erősödött.
Hangszóró csatlakoztatva, gitárkábel nincs az erősítőbe dugva:
- Letekertem az összes hangerő, hangszínszabályzót, (gain, treble, bass, master), a zaj elmúlik.
- treble, bass középálláson, gain, master nullán, nincs zaj.
-treble, bass középálláson, master nullán, gain minimumtól maxig tekerve, nincs zaj megint.
Viszont: treble, bass középen, gain nullán, mastert tekerve fel előjön, és erősödik a zaj. Ezután ha tekerem a gain fel, akkor már az is erősíti a zajt, de nem annyira erősen, mint a master szabályzó.
Szóval a a hiba tuti az erősítőben van, és a master szabályzóval változik csak a zaj mennyisége. Új csövek vannak benne, mind a négy teljesen új, szóval azok is kilőve, hangszóró szintén tuti jó, gitár, kábel, minden kihúzva, és akkor is ott a zaj.
[link]
Ilyesmi a zaj, de ennél azért jóval halkabb. Ami 0:05-0:15 között hallható, leginkább az, de semmiképp se jön elő olyasmi, ami 0:18 környékén hallható.Sajnos tervrajz nincs, mert úgy vettem még anno neten, használtan. De esetleg képeket tudok készíteni róla, ha az segít. Holnap, vagy holnapután megyek érte, azt akkor rakok fel ide párat. Meg csinálok akkor videót is szerintem.
-
toth_janika
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Köszönöm az ajánlatot, de inkább a PC-re kötném a gitárt

Még egy doboz ebbe a lakásba, és már nem férek el
Szerk.:
Legközelebb egy HSZ-be megy, csak később vettem észre, hogy van egy ajánlat!
-
toth_janika
őstag
Fotós témákban könyv...
A NG könyveit tudnám ajánlani, azokból sokat lehet tanulni, de ha megfogadsz egy tanácsot, akkor interneten keresel tutorial-okat. Az én fényképeim általában HDR képek, valamint egy kis effektekezés van rajta... Ezt Gimp-el, PS-el meg tudod csinálni
Köszönöm szépen az ötleteket...
@BlueEye:
Pénzösszeg... max 30e-t szánnék rá, akár használtan is jöhetnek...
Igazad van abban, hogy nem érdemes újat vennem. Gitárból mindenképpen újat akartam.
Azért vettem floyed rose tremolosat mert a heavy metal-hard rock vonalat szeretném erősíteni
Majd idővel -
válasz
toth_janika
üzenetére
Eladó a Micro Cube-om.
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
-
NSiS
tag
válasz
toth_janika
üzenetére
Tényleg brutál jók azok a képek, esetleg valami könyvet tudsz ajánlani amiből lehet ismeretet szerezni fotós témában? Totál laikus vagyok, de az ilyen képek láttán mindig úgy érzem hogy érdemes lenne belekezdeni.

"Ajánljatok nekem valami jó cuccot, amivel a gépre tudom kötni a gitáromat, és felvenni, effektezni, stb"
Felvenni tudsz pl. Audacityvel, és mondjuk kötsz elé egy multieffeket, ezekkel elég sok hangzást ki tudsz keverni. Pl.: KORG-nak vannak olcsó és jó multijai belépőszinten az AX3G és AX5G, használtan potom pénzekért hozzá lehet jutni. Csak simán rákötöd a line-in-re és kész.
-
sajtee
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
Akkor már inkább valami kombót vegyél, szerintem jobban jársz.
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
Naaaa... ne agyatlankodjá me itthagylak ám

Adódott egy kis kábelezési probléma, amit majd jól megoldunk itten. Olyan Roland kártyát vehetsz bármikor, nem szalad el. Egyébként se biztos, hogy neked hangkártya kell, az áráért már multit, vagy kiskombót is lehet venni. Olyan multi is van nemsok pénzért, amiben van egy hangkártya is, hogy tudd a ampsim szoftvereket is használni, ha úgy tartja kedved. Pl. volt nekem Digitech RP155, a hangkártyája kitűnő, a cucc használtan annyiba kerül, mint a Roland kártya, csak épp van benne egy komplett multieffekt is ajándékba
Teccikérteni?Naszóval, egyelőre üzemeljük be a mostani kártyát. Az előlapi dugeszokat ne bánsuk, fejhallgató, mikrofon és a gitár is hátul legyen bedugva a kártyába. Szóljon a fejhallgató, ellenőrizd le a mikrofont is.
-
toth_janika
őstag
válasz
BemAnyó
üzenetére
@BlueEyes
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
A gitár szólt a boltban, azzal nincs gond
Akkor viszont azt fogom csinálni, hogy veszek egy Roland hangkártyát és nem kínlódok tovább 
-
BemAnyó
senior tag
válasz
toth_janika
üzenetére
Ha jól értelmeztem amit írsz akkor ez van:
DI nélkül közvettlen vonalasan bekötve a kártyába az nem fog menni, csak zajt csinálsz, esetleg kárt is,
használahtó bekötések:
gitár + erősítő vonalkimenet+ DI + PC
vagy gitár + erősítő elé mikrofon + előfok +PC
de az alaplapi hangkároly se erre lett kitalálva amúgy, érdemes lenne (már ha az erősítő kimenetén, vagy a esetleges előfokén van szimetrikus kimenet) olyan kártyát beszerezni ami szimetrikus (ballanced) bemenettel rendelkezik., és úgy bekötni.
(előfokként jobb minőségű effektpedálok is használhatóak, de a legtöbb előfok DI is egyben PL)
uff
-
válasz
BluEyes
üzenetére
lehet, hogy bekavar a fűtőtest

de viccet félretéve, ehhez azért egy minőségi hangkártya kéne, minimális latency-vel, egy alaplapra intergrált lehet, hogy tényleg nem képes rá.
Meg tényleg a kábel is bekavarhat, lévén, hogy a gitárból kijövő, az mono, a line in meg ugye stereo. -
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
Milyen kábel, milyen átalakító, gitárt kipróbáltad a boltban hogy szól-e?
-
toth_janika
őstag
válasz
Eastman
üzenetére
Még sehogy sem használtam... Ma vettem meg, ez az első elektromos gitárom...
A kötések a következőképpen néznek ki. 5.1 alaplapi hangkártya, SPDIF kimenetre kötve egy házimozi erősítő. Az előlapi jack-ban egy fejhallgató van, ha nem akarom az erősítőt használni. Line IN, mikrofon, és egyéb jack aljaztok nincsenek használva... -
Eastman
addikt
válasz
toth_janika
üzenetére
Erősítőn szoktad használni a gitárt? Nem lehet, hogy a testelés/földelés xar?
-
toth_janika
őstag
-
izomhod
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
csatlakoztasd wifin keresztül!
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
Jahh, túl van kűdve. Keverőben húzd le a mikrofoncsatorna hangerőt, amíg kitisztul a hang.
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
Naccerű!
Akkor mikrofon ki, gitár a helyére, szól-e a gitár? -
Eastman
addikt
válasz
toth_janika
üzenetére
OK.

-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
Hm...
Mikrofonpróba!
Mikrofon a mic-inbe dugva - win keverő - lejátszó eszközök - mikrofon csúszka föl - szól-e a mikrofon a hangszóróból?jahh, télleg, gitáron a potik...

-
Eastman
addikt
válasz
toth_janika
üzenetére
Gondolom a hangerőpoti fel van tekerve, az alap...

-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
Ok, kezdjük az elsején.

Podfarm bezár.
Gitár bedugva line-inbe.
Win keverő - lejátszó eszközök - Line-in csúszkát koppra föl - fő hangerő föl - szól-é a tiszta gitárhang a hangszórókból? -
Eastman
addikt
válasz
toth_janika
üzenetére
Jók a képeid!
...az ASIO-hoz nem értek...
-
sajtee
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Eléggé :'D Először megijedtem, nem írta a teljes címet - WTF?!

-
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
írtam lejjebb.
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
Ok.
Ha nem túl okos a kártya, akkor a win keverőben is át kell állítani a felvevő eszközt mikrofonról (ált. ez az alapértelmezett, skype,msn használatához) line-inre, mert gondolom oda dugtad a gitárt. A lejátszó eszközöknék a line-in hangerejét húzd le nullára, különben szólni fog a natúr gitár is, az effektezett mellett. -
lehet, hogy rég jártam erre, de vicces ez az új topic-cím a fűtőtesttel...

-
BluEyes
őstag
válasz
Bencsizy
üzenetére
Kérdés, hogy milyen trafó, lehet-e újratekerni, vagy be van véglegesítve, mint a Peavey VK-k trafója. Ha magad is ki tudod cserélni, akkor valszeg olcsóbb a netről rendelni egy kész gyárit, ezzel megspórolva az utiköltséget meg a munkadíjat. De kérdezd ki a hangmestereknél a csöves szakikat, hogy mi mennyi, lehet olcsóbban megtekerik, mint egy gyári, és ugyanolyan jó lesz.
Szóval kicsit nyomozzál. És részvétem meg satöbbi. -
Bencsizy
csendes tag
Sziasztok.
Volt hangszerésznél a csöves erösítöm, szerinte menetzárlatos a kimenötrafója. Ö nem tud rajta segíteni.Ötletek? Mihez lehet kezdeni vele azon kívül, hogy kibaszom a kukába?
Új trafó kell mindenképp?
Mert amúgy müködik faján, szépen szól, új csöveket raktam bele, de a master poti csavarásával zaj jött elö. Csak ez befolyásolta, és szerinte menetzárlatos a kimenötrafója. -
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
ASIO4ALL drivert töltsd le, telepítsd. (ha van a kártyának saját ASIO drivere, akkor nem kell, de integráltaknak pl. tuti nincs)
Ampszoftver menüjében keresd meg az audio beállításokat, itt válaszd az ASIO-t, add meg a szükséges adatokat, ki- és bemenet, mintavételi freq, illetve innen is el lehet érni az ASIO beállítópanelt, ott lehet a bufferelt minták mennyiségét megadni, minél kisebb az érték, annál kisebb a gitárhang késése, viszont bereccsenhet, torzíthat a hang. Kábé 128 már elég rövid, nem zavaró késést eredményez, és talán a kártya is bírja.szerk: ja, kafa a gép

-
Eastman
addikt
válasz
toth_janika
üzenetére
Brutáál!

-
izomhod
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
fú, ász ez is!
jobban mutat a színpadon! -
toth_janika
őstag
válasz
izomhod
üzenetére
Neeem!
Gun Metal... ilyen matt szürke...
Pont ilyen
-
izomhod
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
fullfekete?
-
izomhod
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
gratula a szerzeményhez

milyen gitár, muta! -
toth_janika
őstag
Hello!
Segítseket pls... megvettem a gitárt, kábelt, mindent
Rákötöttem egy PC-re, de semmilyen hang nem jön ki a hangszórókból...
POD Farm és Guitar RIG amivel próbálkoztam, és nem hogy sercegés, semmi nem jön... Valami 5let esetleg? -
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
Nem - nem. Teléből én csak HH-t vennék. Még a poén sem az enyém. Ezé a srácé mindkettő: [link]

-
BemAnyó
senior tag
új kedvenc: A Dark Light
ma elkezdtem benyalni , de már az eljén nem értek pár finomságot hogy mit is művel vagy hogyan :
A tappinges résztől meg megborzongtam olyan szép, nagy mágus ez a faszi
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Arra a posztra válaszolva, tényleg gyönyörű. Nem volt időm leírni. Épp ma néztem aaa... mit is? Auction Hunters, nem tudom magyarul. Találtak benne egy limitált szériás maui blue színű 1978-as Fender Stratocaster-t keménytokkal, erősítővel.
Boltban adták el, az erősítővel együtt 2200-ért, az eladó szerint 3500-ért is el tudja adni. Nagyon tetszett. Karcmentes állapot, alig használták, gyári pickup-ok, eredeti szín.
Közben rájöttem: Licitvadászok. Jó sorozat

Egyébként ez a Telecaster meglepően vastag. Vékonyabbnak gondoltam őket

Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Fujifilm X
- Filmgyűjtés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Huh. A'szem ez a zene nekem szól. (5x)

hogy legyen egy normális kombóm...