- Külföldi SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bero
aktív tag
-
-
Kobe
veterán
válasz
fokukac #1826 üzenetére
nem mindegy hogy a bundnak egy nejlon húr feszül e neki vagy egy fém, a nejlonnál nekem pl jobban le kell szorítanom hogy az az érzésem legyen h fixen fogom le azt a valamit, így egy idő után atom fájnak az ujjbegyeim még edzett ézzel is......a fémnél meg sokkal könnyebben érzem pl h amit csinálok az stabil e, tudom hogy a fémhúrnak tartása van, stabilabb és nem kell anynira lefognom.....szal sztem erre gondol
-
delta9
senior tag
-
delta9
senior tag
válasz
fokukac #1794 üzenetére
két nagy slideos kedvenc: snakepit-beggars and hangers-on (tudom, hogy ezt ismered) és zakk wylde - troubled wine (illetve ez pride and glory, de mindegy). slide gyűrűben nekem az volt a legnehezebb megtanulni, hogy ne legyen fals, amit játszom, mert az majdnem olyan, mintha fretlessen játszanál és eléggé pontosan oda kell húzni a gyűrűt. ott nincs olyan, hogy jóvan az egy mm-rel arébb is
de az öreg azért jól küldi
-
KisApám
addikt
válasz
fokukac #1729 üzenetére
Igazából el kellene adnom, mivel 5 éve vettem használtan (90 e Ft-ért, tökéletes eredeti állapotban, eredeti pick-up és húrok azóta is), de azóta is a ''csomagolásában'' van benne, hozzá sem nyúltam. De mivel öreg koromra tervezem, hogy majd kicsit nyűvöm, még asszem megtartom. Majd ha a gitár 80 éves lessz és még mindig tökéletes állapotban, majd eladom jó pénzért
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged