Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nunder
üzenetére
Hi!
Létezik egy Tremol-no nevű szerkezet ami fixálja a tőkét. Olyan megdásról nem tudok amit 2 perc alatt át lehet szerelni. Otthon fakockával kitámaszthatod és meghúzhatod izomból a rugókat, minimum hármat. De a visszaállítása macera. Egyébként vegyél fixhidasat, minden más megoldás butaság szerintem.
-
Nunder
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy Ibanez RG320PG2 gitárom, amiben leledzik egy Edge III-as tremolo. Hogy most ez jó vagy nem, az mindenki egyéni véleménye, szerintem megfelelő, de lehet, hogy én vagyok a szerencsés kivétel.
Két kérdésem lenne. Az első: nem tud valaki olyan megbízható forrást, amely leírja az Edge III-as (tulajdonképpen a Floyd Rose is megfelelő) tremolók működési elvét érthetően? Kitérve a hangolásra, a beállításra stb. Annyi eltérő véleményt olvastam már erről, hogy ihaj, szeretném végre letisztázni ezt magamban.
A második egy kicsit vadabb dolog. Lehetséges-e fixálni valamilyen módon a hidat, hogy átmenetileg fix húrlábként funkcionáljon? Kérdezem ezt azért, mert hogyha néha le akarok ruccanni Drop-D-be egy kis bólogatásra, akkor ne kelljen már mindent átállítani a művelet kedvéért.
Bárkinek bármilyen ötlete van szívesen fogadom.
Ja és felüdülés ez a topik, hasznos dolgokat lehet benne találni. 5 éve vagyok a PH!-n de ide még valahogy nem találtam el.
Keep up the good work lads!P.s.: Ha már itt vagyok, itt is próbálkozok:
"A fórum hozzászólásai és a rengeteg pozitív visszajelzés miatt egy Genius SP-HF 1255A 2.0 hangfalpár mellett döntöttem. Csupán annyi kérdésem lenne, hogy ha én rendelkezem egy Focusrite Scarlet 2i2 hangkártyával, aminek van két vonal kimenete (L-R), akkor ezt a csodát rá bírnám-e kötni úgy, hogy az előlapi monitor potival tudjam a hangerőt állítani? Kérdezem én ezt azért, mert van egy Shure fejhallgatóm mellé, és eddig folyamatosan cserélgetni kellett a kábeleket a fejhallgató kimeneten. Előre is köszi a válaszokat."
Erre a válasz: "1 pár (azaz 2 darab) RCA - 6,3mm-es jack kábelre lesz szükséged, ami megfelelően van bekötve." Valakinek ötlet?
-
Eastman
addikt
! ! !
Srácok, figyeljetek, hogy télen ne legyenek a gitárok fűtőtest közelében !
! ! !
-
izomhod
őstag
aki szereti Axl Rose hangját, annak itt egy [link]
GUN zenekar, de nem ő van benne
ha minden igaz, őket is látom novemberben
-
izomhod
őstag
az ibanez RG széria jóféle?
100 e ft körül -
-
Yagami76
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!Még egy olyan kérdésem lenne,hogy kezdő gitárosként túlzás lenne vennem egy Schecter omen6 vagy Schecter demon6 gitárt?Ezek szintén megfelelnek a metál stílushoz?Illetve ezek az említett gitároknál sokkal jobb minőségűek?(Jackson js32rt,Ltd Mh-100,Cort z44,Cort evl z4)
-
-
NSiS
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Akkor nem fogynának a DImarziok.
Egyébként meg ahogy egyik ismerősöm mondta: " a passzívnak gitárhangja van, az aktívnak meg pickup" Amúgy meg nyilván attól függ mire használod, gondolom nem elsődlegesen a 81/85 párosítással játszanál pl.: bluest.
(persze akkor már jön az is hogy ezzel a HZ-vel sem, de most úgy általánosságban a passzívakra értem) -
-
NSiS
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
"Csak a passzívnak nem sok köze van a híres 81/85 szetthez." Ezt tudom, de itt most nem ez volt a lényeg.
Sejtettem hogy az aktívakra gondol a 200k-s kategóriát illetően. Viszont aki nem szereti az aktív hangot annak akár kifejezetten jó is lehet. -
-
NSiS
tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
"Amit linkeltél abban nem EMG pick-upok vannak, az 200-nál kezdődik."
"* Hangszedő: 2 EMG HZ coil OC-1 Humbucker (nyak és híd)"
"VGS RoadCruiser VST-110 RTB : Passzív EMG HZ hangszedők: 2 x SC-1 Single-coils, 1 x OC-1B Humbucker"
A webshopban legalábbis ezt írták. 100k körüli hangszerekbe már szoktak rakni passzív EMG-ket.
Viszont én kiváncsi lennék a drágább modellekre is, néztem hogy van a Pro meg a Pro Europe szériájuk állítólag ezek készülnek Deutschlandban, egyelőre viszont úgy látom hogy csak 3 fajta olcsó változatot lehet itt kapni. -
Printszkrín
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Erről beszélek! Derítse ki valaki, hol van raktáron. Én lusta vagyok!

Beszarok! Te beraktad a topik linkjét aláírásba! Nem vagy egy kicsit fanatikus?
-
válasz
Printszkrín
üzenetére
Elképzelhető. Meg kell tapizni.
-
Printszkrín
senior tag
Amit linkeltél abban nem EMG pick-upok vannak, az 200-nál kezdődik.
Amit írtál nem rossz érv, viszont én a múlt héten elkezdtem beleásni magam ebbe az Evertune bridge kérdésbe. Érdekes megoldás, de szeretném ha valaki élőben demonstrálná nekem, hogy ez nem szól bele a hangba, vagyis nem ront rajta. Láttál képet a gitárok hátuljáról? Hát érdekes... Nincs ezzel még tapasztalat, úgyhogy kezeljük szkeptikusan. aztán ha meggyőző lesz, és elterjed, akkor oké. Mellesleg a tremoló kizárva ezzel a rendszerrel, de erről nem beszélnek. Hallgatnak róla, mint ha nem is létezne.Plazmacucci! Amúgy nem vagyok naív, de eképzelhető egy bevezető ár. a Cortokat is szinte ingyen adták mikor megjelent a Magyar piacon.
-
válasz
Printszkrín
üzenetére
Csak annyira akciós mint minden amire kiírják a teszkóban.
Szerinted buknak direkt rajta? 
-
NSiS
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Azt tudom hogy alap gitár amit linkeltem, meg nem is azért mert szándékomban állna venni, maga a márka érdekelt volna mert vannak drágább modelljeik is ,meg egyes drágább modellekre ilyen ún. Evertune hidat szerelnek ami állítólag különösen jól tartja a hangolást. Egyébként 60-70k-ért ragasztott nyakas meg EMG pu-k az nem rossz (legalábbis így adatok alapján), szerintem ezek eladásnál valamennyire tudják ellensúlyozni a nevet.
Meg a név az ami anno a Cortoknak se volt itthon jónéhány éve és az ár-értékük miatt most kategóriájukon belül azért mégis.
-
Printszkrín
senior tag
Jelen állás szerint még senki nem tud róluk semmit.
Nemrég jelent meg a Magyar piacon, és elég széles a paletta a kínálatukból.
Valszeg nem sz@arral dobálóznak, így érdemes lenne kipróbálni párat,
csak nem tudomez hol lehetséges.
Google persze dob találatot bőven, de egyáltalán nem biztos, hogy van is raktáron belőle.
Amúgy a linkelt modell így akciósan mindenképp megéri.
Ha az eredeti ár tényleg 99k, akkor 67-ért nem lehet rosz vétel.
A kérdés az, hogy be meri-e valaki vállalni, és írni róla!
-
Eladó micro cube, fél éves, 20k

-
-
NSiS
tag
Ezekről a VGS-ekről tud valaki valamit? [link] Még most hallok róluk először. "Product of Swiss-German Engineering"
De ha jól sejtem nem ott készülnek.Közben rájöttem hogy nyilván nem
: "VGS guitars are distributed in Europe as an european/german guitar, however, it's made in Indonesia." -
NSiS
tag
válasz
Yagami76
üzenetére
Igaz hogy személyesen egyiket se próbáltam, de nekem is van egy Cortom és nagyon meg vagyok vele elégedve.
A Z44 mellett szól a ragasztott nyak, meg szvsz hogy mahagóni, az EVL mellett meg az hogy kapsz hozzá ajándék keménytokot, ami egyébként külön nem egy olcsó dolog [link].
Amit írtál arra a célra mind2 hangszer megfelel (vagyis inkább mind a 4). Még talán az EMG pickupok miatt ajánlanám a cortot, metallica-ból Hetfield, és Kirk Hamett is EMG-t használnak, igaz ők aktív változatokat. -
sajtee
őstag
válasz
Yagami76
üzenetére
Amint látom, tetszenek a Les Paul-ok. A Vintage-nek van 1:1 copy-ja, nagyon jól teszi a dolgát, ez pedig a V100-as. Ebben az árkategóriában, esetleg kicsit drágábban érdemes lehet megnézni az Ibanezeket is (pl. RG370DX vagy az olcsóbb GRG170DX), de már egész jó Jackson-okat is kapni.
Bár, ha első gitár lesz, akkor szerintem érdemes lenne valami olcsóbbal kezdeni, de ez a Te döntésed.
-
sajtee
őstag
Néha tényleg meglepődök Johnny Depp-en. Szerintem nagyon jó színész, de a színpadon rá sem ismerni, tényleg ezer arca van, nagyon jól gitározik.
Egyébként ha egy zenekarba új gitáros kerül, hogy történik a számok begyakorlása? Nem hiszem, hogy az összes számot levenné fülre, és gondolom, van, hogy a basszusgitáros/énekes/dobos sem tudja az összes számot. Nekik is marad a tab vagy a hallás?
-
Yagami76
csendes tag
Üdv!Gitárvásárlás elött vagyok.Abszolút kezdő vagyok e témában.Ezek közül melyiket érdemes választanom:
Cort z44
Cort evl z4
Jackson Js32rt
Ltd Mh-100 qmntFőleg metál zenére szeretném használni (leginkább Metallica számok tanulására)Válaszaitok,és véleményetek előre is köszönöm!
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Printszkrín
üzenetére
Ó, igen, Anna Vidovic, egyik nagy kedvenc

-
Eastman
addikt
válasz
Printszkrín
üzenetére
Óóó, a gyönyörű Ana Vidovic! ...és a tüzes Ana Popovic: [link]

-
Printszkrín
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Gyönyörű nő, gyönyörű gitáron szépen játszik
-
csilla145
tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Sziasztok. Tud valaki egy jó oldalt mutatni ahonnan le lehetne tölteni oktató videókat elektromos gitárhoz ?
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Na igen. Nekem most ez a megcélzott motiváló zenei darab. 4 dollárért meg lehetett venni a tabot és kottát Frédéric Mesnier honlapján, szóval neki is estem és tanuljuk együtt az új gitárommal.

-
Bencsizy
csendes tag
Eastmen:
Nem tudom, megszoktam már, hogy máshol berakja magától linkként. De majd következőre figyelek rá!
Én nem tudom, vhogy nem maradnak meg bennem az ilyen unalmas olvasmányoknak a 4 szavas részei...

Nem is érdekel, majd máshogyan szerzek jegyet.
Most is volt egy olyan, hogy 4 oldalas fogalmazást írtunk dupla irodalom órán Petőfiből meg Golden Dzsoniból, én pont olyan témát kaptam, amiről alig lehetett írni vmit. (Hitvesi költészetének bemutatása 2 vers alapján, mindegyik ilyen 30 soros csak...) Eredménye az lett, hogy a felét idéztem, másik felét meg tördelve odaírtam, mint gondolat, lett vagy kemény másfél oldal.
Mindig ezekkel szopom be, hogy szar csoportba kerülök... -.-De ilyen pl a fizika első pados is. Ott általában az a kérdés, hogy ki kap egyest, mert olyan jó kis röpiket talál ki ofő.

Lessétek meg őt is, jól nyomja az öreg:
[link]Ez nem tudom volt e már, de komoly nagyon

[link] -
Psychonaut
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Ízlések és pofonok, nekem az egész tetszik, de igazad van, 0:38-ig sokkal jobb, mint utána. Amolyan motivációs videóként linkeltem inkább, én annak használom, mikor sokáig nincs időm játszani, utána meg béna vagyok, és elmenne a kedvem tőle, inkább megnézem ezt, hogy hova el lehet jutni rengeteg gyakorlással.

-
-
-
X2N
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
-
izomhod
őstag
-
izomhod
őstag
-
izomhod
őstag
válasz
Bencsizy
üzenetére
Aranyeber, Tímár, hűha, annakidején izzadtam, amikor a kötelezők röviden 40 oldalából 3 oldalt olvastam el

ma jó koncetret nyomtak, kicsit be is rúgtam a backstageben

holnap vagyis ma a kapitány hangversenyén veszek részt
aki esetleg fehérvári, szóljon, az Ádám presszóban melegítünk

-
izomhod
őstag
nagyon szerelmes lettem egy ibanezbe, meg is keresem
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Hmmhmmhmm.... sokat gondolkoztam azon, hogy írjak-e erre, elvégre nekem szóló jókívánság, vagy sem. De az a helyzet, hogy ez nekem nem igazán jön be.
Az eleje okés, sőt, ahogy indul, váhh, igencsak... de valahol elkezd átalakulni zenei helyett sportteljesítménnyé, és olyan 38 másodperctől minden zeneiséget elveszt, csak végigmegy a hangokon ezerrel.... Nem tudom ti hogy vagytok vele.... -
Eastman
addikt
válasz
izomhod
üzenetére
Szerintem 10/10. BestOfRockFM-en tolják a Saturdayplace-t naponta. Perfekt.
-
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mondjuk az idióta hippi az rám pont igaz. ...de KoZsó szerintem lesgyanus.
-
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Tudtad, hogy Rob Halford a JP énekese khmm... ...nem igazán a nők seggét nézi meg? ...ha már KoZsós megjegyzésnél tartunk.
Bencsizy ...tök jókat írtál, de miért nem link-be teszed a linkeket? A hsz írásánál az OK gombtól jobbra lent van a Link. Klikk oda és másold be a videók URL címeit.

-
Bencsizy
csendes tag
Naaaaa
Megjöttek az elő- és végfokcsövek, kicseréltem őket, jóval több gainem van, jóval kevesebb zaj, jóval szebb tónus, és eszméletlen hang tisztán és torzítottan egyaránt.
Holnap még suli, aztán egész héten gitározok, persze jó kis tanulás mellett, mert eddig csak 8 témazáró, meg 10 röpi van bejelentve, emellé még 2 kötelező olvasmány.
Imádom
Tanujj me mekbux xd
Ma is volt jó kis doga, 600 oldalas Aranyemberből az egyik kérdés:
,,Jaj, szegény kis cica..." Ki mondta ezt?
Vigyorogtunk az egész dogán, nem akartam felhúzni magam inkább, azt inkább poénra vettük. 
Amúgy mindenkinek ajánlom a kis Beta Aivin céget, Boss másolatokat gyártanak, elérhető áron és kb ugyanolyan minőségben. Invasion meg Boston néven is futnak asszem, és egy nagyon alulértékelt cégről van szó, mert csuda jók a pedáljaik.
És ajánlom mindenkinek ezeket az egyszerű, de nagyszerű számokat:
http://www.youtube.com/watch?v=t0Zbvtxb85IEz meg egy masterpiece:
http://www.youtube.com/watch?v=Vw2uusbsEYE
Akinek van ideje, hallgassa végig, mert sztem baromi jó a dallama, meg a szövege is.Egyre keményebb számokat hallgatok, soft rockról punkrockra, punkra, majd alternatív rockra váltottam, meg amiket linkeltem, ahhoz hasonló, szóval ilyen sötétebb dalokat hallgatok, ami elég furcsa, mert előtte annyira taszítottak ezek a számok, mint állat.
Meg most már sokkal jobban érdekelnek a komolyabb dolgok, meg pl a dalszövegek, meg egy-egy szám mögötti gondolat.
Kezdek felnőni vagy ez most mi?
Ez meg nem tudom milyen alstílusa a rocknak vagy minek, de nagyon megfogott.
http://www.youtube.com/watch?v=EQm9wkJNwcE
Nincsenek benne őrült gyorsaságú szólók, meg riffek, de mégis cseszett jó. És akkora erő van az énekes hangjában, hogy az nem igaz.
Meg vhogy eltér a többi előadótól, én még nem nagyon hallottam ehhez hasonlót. -
-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Homorú hamutál.
Itt egy kis napi KoZsó: http://soundcloud.com/zoldpinkodzold
-
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
Legyen sok örömöd benne Szten és kívánom, hogy sokáig ölelgesd! Nagyon átjönnek a soraid, jó olvasni...

-
Szten Márs
nagyúr
Köszi neked is, és mindenki másnak

Spanyolországban, azon belül is Gata de Gorgos-ban. Frankón. Ennek a gitárnak a belsejében lévő címkén is a "Made in Spain" felirat díszeleg, made in China, vagy hasonlók helyett.

Mondjuk néha azért olyan sokat nyilván nem jelent ez, kínában is készíthetnek odafigyeléssel igencsak jó dolgokat, és Európában is elbarmolhatják, mindenesetre igen, ez Spanyolországban készült.Egy kis írás a Francisco Bros műhelyről. Azt kell róluk tudni, hogy nincs tömegtermelés, nem lennének képesek túl sok hangszerboltot ellátni, sőt... pár ember dolgozik ott mindössze, egy kis családi vállalkozás, semmi több. Ennek megfelelően igen rugalmasak a megfendelések terén is - itt a Budai Gitárboltban is vannak olyan Francisco Bros hangszerek, amit a bolt egyedi igényei alapján állítottak össze - többek között az én gitárom is. Eredetileg ez cédrus fedlapos gitár lenne, viszont az enyémnek gyönyörű már-már fehérbe hajló engelmann-fenyő fedlapja van.
Plusz csont alsó-nyereg és szemöldök... azt hiszem nem rossz ezért a pénzért.
-
NSiS
tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Egészséggel használd!
Ezeket a Francisco Bros hangszereket hol készítik? -
válasz
Szten Márs
üzenetére
Fain, gratula

En is irhatnek mar egy regenyt a multieffekt hasznalatarol es kepessegeirol, mert erik mar bennem. Lassanak mar a nepek aktiv elektronikat is
-
Psychonaut
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Gratula, használd egészséggel!

-
Szten Márs
nagyúr
Éééés igen, hosszas hangszerboltba-járogatások, millió gitár kipróbálása után végre kezemben tarthatom az új szerzeményem.

Tisztafa fenyő tetővel, bubinga háttal és oldallal, igencsak komoly mechanikával és fa bindinggal a test mentén. Elképesztő módon dől belőle a hang... A 60-80 ezres kategóriában nézelődtem, végignéztem a mezzofortét, eldorádót, tajtit, stageshopot, segoviát, és a budai gitárboltot - ez utóbbiból került ki a győztes. Mindenesetre nem kevés klasszikus gitárt próbáltam ki ez idő alatt, lehet majd írok róla egy blogout bejegyzést... most mindenesetre élvezem a kemény három nap szabimat, és megyek gitározni

-
izomhod
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=dP7FWTPM_oE
angol-magyar nyelvrokonság

-
izomhod
őstag
ma nem tud jönni a gitáros srác próbára, csak a dob meg a basszus lesz, ó igen
lehet nem lesz olyan telt a hangzás, de nem árt a nyugalom néha, meg így jobban tolhatom a gt6-ot
-
izomhod
őstag
-
izomhod
őstag
válasz
Washington
üzenetére
Szia!
Kolozsvár 300ezres nagyváros, csak van egy hangszerbolt, ott biztosan van kitéve hirdetés, próbálj meg ott utánajárni, vagy a zenesuliban.
-
Washington
csendes tag
Sziasztok!
Kolozsváron keresek gitártanárt, tud valaki ajánlani?
-
izomhod
őstag
néztem a többi dalt is erről a koncertről, a used to love her-t meg a patience-t, azok legalább nem voltak szarok, de az emberek fele el tudná úgy énekelni
nem lehet hogy a jungle az fake??
bár elég sok vackot láttam Axl-től, simán igazinak tűnik
-
izomhod
őstag
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Igen, de nem is próbálgattam igazán, rendesen akartam megtanulni, erre megpróbáltam és megy. Nagyon tetszik a hangja.
-
pc-user
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
-
izomhod
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
lehet hát
-
Akybron
aktív tag
válasz
izomhod
üzenetére
Szerintem az alábbi csóka is megérdemli
[Metallica - Fade to Black played with feet]
[Handless guitarist]
[hand less guitar player-amazing!]
[Handless Guitar] -
sajtee
őstag
Beszarok
Tök jól megy az F dúr barréval. Na, akkor Mennyország tourist 
-
sajtee
őstag
Hmm.. Ma elszakadt az A húrom. Mindegy, szerencsére volt itthon, a hosszú hétvégére nem örültem volna, ha gitár nélkül maradok.
-
izomhod
őstag
-
blackmacs
senior tag
Úgy látom megint szünet van

-
izomhod
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Fujifilm X
- Filmgyűjtés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(persze akkor már jön az is hogy ezzel a HZ-vel sem, de most úgy általánosságban a passzívakra értem)

)