-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
válasz
toth_janika #19716 üzenetére
Te is DJ-nek készülsz?
Ezt el lehet játszani egyetlen gitáron is, igaz, úgy nem annyira menő. -
brickm
őstag
válasz
toth_janika #19581 üzenetére
Persze, le kell fújni kétkomponensű festékkel 7-10 réteggel max, azt csá. Ezen mi kerülne 50-60ezerbe?
Szétszedni, meg összerakni meg nem annyira nagy kunszt a gitárt, legalább gyakorolod.
Én időnként minden gitáromat szétszedem teljesen és újra összerakom. Ezalatt minden mechanikát teljesen lebontok, megtakarítok, olajfürdőben áztatok. Ezzel növelem az élettartamot.Reményhal
Vegyél egy hangkártyát, ilyen kis PODkártyákat lehet kapni 10-15ezer körül, ahoz kapsz egy podfarm nevű szoftvert. Semmi masszív stúdió minőség, vagy ilyesmi, de rátolod a PC-re, meg a fülesre és már szólhat is a Rammstein füst nélkül. -
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika #19581 üzenetére
És miért a hangszerbarlangtól kértél ajánlatot? Kia pöcsömök azok? Honnan vetted, hogy festenek gitárt?
Mondjuk az árban benne volt, hogy szétszedik, lefestik, összerakják..
Nehogymár ne tudj szétdobni-összerakni egy akármilyen gitárt?
50k-ért szerintem már Jokka mester is rittyentene rá valami kis egyedit.
No, erre a maestrora dobj egy levelet: sabbat.d kukac gmail pont com
Ő meg tudja csinálni gyári kinézetűre, emberi árban. -
brickm
őstag
válasz
toth_janika #19576 üzenetére
"mondtak egy olyan összeget, amiért gitárt veszek, "
Hát azért festés árán jó gitárt nem kapsz...
Autófényezőnél szokták a delikvenseim festtetni a gitárokat.
Rendesen olyan színt kevernek amilyet szeretnél, olyan mintha a gyárból jött volna ki.
Olyan 7-8 ezer Ft szokott lenni stratocasterek esetében. Simán jó. -
nesa
veterán
válasz
toth_janika #18964 üzenetére
WD40 mindenhova jo, kulcsokra, potira, csavarokra, hurra, es en meg a fogolapot is lenyomom vele, szeretem a szagat.
Kezetmosni is jo, a cipomet is azzal fujom be -
nesa
veterán
válasz
toth_janika #18958 üzenetére
Ha WD40 tol nem jar finomabban akkor azon mar a muszer olaj se sokat dob.
Barmit is hasznalsz az lehetoleg legyen szilikon mentes. -
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika #18958 üzenetére
A WD40 a csavarokra jó lehet, aztán töröld le őket, és valami kenőanyagot juttassál a menetre, nagyon pici műszerolaj vagy gépzsír mehet rá, és járasd meg a csavarokat a lyukban, és jó lesz az.
Mondjuk nem tudom, hogy a potit hogyan képzeli a tanácsadó, hova kellene szerinte fújni, mert ugye a potik kis zárt alkatrészek, a külsejüket hiába fújjuk be, mer a recsegés bévül van neki. Erre kérdezz már rá, hogy hogyan gondolja, nagyon kíváncsi vagyok.
Amúgy meg lineáris logaritmikus -
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika #18440 üzenetére
-
BluEyes
őstag
válasz
-
válasz
toth_janika #18442 üzenetére
Bocs nem néztem utána, de ha Epi nem gyárt akkor Gibson se nagyon. Úgy tudom minden gitárból adnak ki Epi megfelelőt olcsósítva.
-
válasz
Epiphone.
-
Dealer95
őstag
válasz
toth_janika #18205 üzenetére
-
sanzik
senior tag
válasz
toth_janika #18205 üzenetére
úgy tűnik nincs ilyen
Használtban vagy újban gondolkozol egyébként? -
PETEE78
senior tag
válasz
toth_janika #18166 üzenetére
És a dobos is béna.
-
Hadeska22
aktív tag
válasz
toth_janika #17920 üzenetére
akkor pontosítok.
Számomra elenyésző mennyiségű (jó) zenész használ Cort gitárokat.
egyedül anders és jesper. de előbbi csak akusztikus gitárokat.scorpionst meg nem hallgatok.
-
sza.sa
tag
válasz
toth_janika #17298 üzenetére
-
Bobrooney
senior tag
válasz
toth_janika #17298 üzenetére
-
kisgabor87
tag
válasz
toth_janika #17286 üzenetére
Dolgozom, van barátnőm és kutyám is.
Ami viszont nincs az pénz tanárra. Kénytelen vagyok abból építkezni ami van, és reménykedem hogy tanár nélkül is menni fog.
-
Jezy
csendes tag
válasz
toth_janika #17070 üzenetére
Nézz a youtube-on backtrack-ot guitar coverre. Sokan vesznek föl ilyeneket, pl Joe Satrianinak is vannak így számai
-
válasz
Beírod jutubon a keresett nóta címét és mögé hogy backingtrack
-
PETEE78
senior tag
válasz
Szóval már elvitték előlem az x6-ot
-
Víz Elek
senior tag
válasz
toth_janika #17016 üzenetére
Akkor lehet, hogy belemegyek az üzletbe.
Köszönöm a segítségeiteket! -
McCann
tag
válasz
toth_janika #16986 üzenetére
Lehet, hogy görbe a nyak. Nézz bele a pickupok felől, ha nem egyenes, vidd el hanxerészhez, majd az beállítja
-
Aucor
senior tag
válasz
toth_janika #16892 üzenetére
Én árultam, és 8k-ért.
Amúgy egy éve vettem 10k + postáért.
-
válasz
toth_janika #16892 üzenetére
ja és véletlenül se csüggedjen a srác, vettem már én is szart csak 5ször ennyi pénzért
-
nesa
veterán
válasz
toth_janika #16767 üzenetére
+1
Ense parazok ha hozza kell nyulni, de en barmeddig visszamerem bontani... -
válasz
toth_janika #16657 üzenetére
Áhh két Slayer nóta között nem lehet. Ezért most figyeld!!! 1:24
-
válasz
toth_janika #16655 üzenetére
Nekem egy japán RG470-em volt lo-trs rendszerrel. Egy dive bomb után már hangolhattam újra
Persze ha nem nyúltam hozzá akkor jó volt, de istenem az ott egy floyd, nem lehet nem hozzá nyúlni
-
Eastman
addikt
válasz
toth_janika #16137 üzenetére
...illetve ráragaszthat egy Peace vagy egy Metallicska matricát...
Komolyan. Mehet rá valami kisebb vagy nagyobb design fóliából, ha nagyon zavarja a sérülés.
Szerk:
Ma odacsaptam egy ilyen Gibson Nighthawk-nak:
10/10 !
-
nesa
veterán
válasz
toth_janika #16137 üzenetére
Igy tobbet er, gibsoneknal egy gyari relic 5000dodo.
Amugy bermelyik fenyezo megtudja csinalni, csak megerteni nemfogja soha hogy mit, miert, es mivel kell csinalni, szeplesz de lehet szar is, ismet aztmondom ne turjatok bele, jo az ugyis.
Ha megis, keressetek ra Csillag Patrikra. -
izomhod
őstag
válasz
toth_janika #16115 üzenetére
áááhááá
hirtelen ezt találtam, semmi ufó-dolog
[link]...
az 1. okés, kell bele az alaphang.
az 5. egy kvint amiből csak tiszta lézetik, azaz az ötödik egész hang kell bele az alaphanghoz képest
a 3. már kétesélyes, mert a tercből van kicsi és nagy. Na és ezzel meg is találtuk a dúr és moll akkord közötti különbséget! Ha egy nagy tercet fogunk le, akkor egy dúr akkord fog megszólalni, ha pedig egy kis tercet akkor egy moll akkord. -
izomhod
őstag
válasz
toth_janika #16112 üzenetére
a tanár nem árulja el?
-
válasz
toth_janika #16112 üzenetére
Akkor rossz tanárhoz jársz ha itt kérdezd
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
toth_janika #16046 üzenetére
Minden kattogásra 4 pengetés jut?
Ha igen, akkor kezd el 80-tól úgy, hogy csak egyet pengetsz kattogásonként, és vidd fel 10-esével 200-ig, majd vissza 80-ra, de most már kattogásonként 2 pengetés legyen, ezt vidd fel 200-ig, vissza 80-ra és onnantól minden kattogásra 4 pengetés jusson, így fogod jól fejleszteni a ritmusérzéked.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
toth_janika #16053 üzenetére
csak annyiot gyakorolj, amennyi jol esik. en pl azt is elvezem ha egesz nap ugyanazt a notat tolom, mas ember, mas tema, ennyi.
-
izomhod
őstag
válasz
toth_janika #16044 üzenetére
ha tempó kell és nem szereted a metronómot, akkor az flstudio-ban 1 perc alatt összearaksz egy 4/4 dobot, van benne sok sample, változtathatod a hangját is, a tempót is, jó kis cucc, semmi bonyolutság és mehet a groove
-
izomhod
őstag
válasz
toth_janika #16050 üzenetére
idővel menni fog az, nem kell rágörcsölni
szerintem inkább többször kis ideig gyakorold, mind egyszer sokáigvaagy próbálj meg egy dalra számolni
itt egy metronóm ez is segít:
[link] -
válasz
toth_janika #16048 üzenetére
Pedig a metronómot kek követni lábbal és fejben számolni. Egy két há négy.
-
válasz
toth_janika #16046 üzenetére
Lábtempó a megoldás.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
toth_janika #16044 üzenetére
Azert rossz az utemtartasod, mert valoszinuleg keveset gyakorolsz es azt is rosszul. Ha nem tudod fixen tartani a tempot, akkor jatszd el sokszor a leheto leglassabban, ahol meg fixen, pontosan megy, utana kezdhetsz kozeledni az eredeti sebesseg fele.
Amugy en is dobot szoktam hasznalni metronom helyett, szerintem kifejezetten jo.
-
sza.sa
tag
válasz
toth_janika #16037 üzenetére
Nekem is tranyos Mustangom van (I-es), de az is brutál sok lakásba... Mintha a csöveseket meg illik is kihajtani hogy szép hangjuk legyen, akkor megint nem lesznek halkak... Legalább is ha a kis kombómból indulok ki.
Még gondolkodtam kis fejben (Orange Micro terror) de az meg csak előfokcsöves.. De még a Mustangot se használom ki -
sza.sa
tag
válasz
toth_janika #16035 üzenetére
Én néztem Makos árakat, a kis Eye of Horus tetszene is, de majdnem 200e fele van az is...
Újonnan max Bugera-t találtam 100 alatt, de az ki tudja milyen... Gondolom kisebb teljesítményűt lehet találni 100 alatt...Nemtudom ez az Ashdown milyen lehet...
-
sza.sa
tag
válasz
toth_janika #16019 üzenetére
-
Eastman
addikt
válasz
toth_janika #15222 üzenetére
-
sajtee
őstag
válasz
toth_janika #15224 üzenetére
Skálázás közben én is, de egy szám közben nem.. :/
-
Eastman
addikt
válasz
toth_janika #15218 üzenetére
John Lee Hooker - Mr Lucky című lemezét keresd, Clapton - Me and Mr Johnson, Hendrix - Blues, Gary Moore - Still Got The Blues, Henrik Freischlader munkái, illetve csek disz.........
, Jazzből Joe Pass.
-
Eastman
addikt
válasz
toth_janika #15147 üzenetére
Erre gondoltál?
-
Eastman
addikt
válasz
toth_janika #15147 üzenetére
-
Eastman
addikt
válasz
toth_janika #15145 üzenetére
Mér'? Ügynökök vinnék a nesa gitárokat mint a cukrot...
-
GoTReX
őstag
válasz
toth_janika #14967 üzenetére
Igen,ez így lehet,mert akárhol néztem énis,mindenhol azonos áron volt.Mondjuk ez nekem csak jó,mert elég megkeresni a leggyorsabban megközelíthető boltot,és kész
Akkor egy pengető+1 húrkészlet elég gondolom pluszban. Ahogy mondtam is,a közelben vannak boltok,ha valami még kellene későbbiekben,csak a típusért kell bemennem Pestre,járulékos dolgok helyben is kaphatóak.
Izomhod: Vannak fejek
-
GoTReX
őstag
válasz
toth_janika #14944 üzenetére
Ez a könyv valahogy tényleg ésszerűbben magyaráz,bár vannak benne így is érdekességek a "hippipárostól"
Tehát a tabulatúra-kottában,mint a matek.A 6 vonal betűvel jelölve E1,H,G,D,A,E6 mint a koordinátarendszerben az Y tengely,a rajta fekvő számok pedig az X tengely bundok számaival,és a kettő metszéspontja az adott hang.Nekem így állt össze a kép. -
izomhod
őstag
válasz
toth_janika #14941 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, azt csak viccnek írtam!
ugye milyen agyfájdító?
elkezdem olvasni, és rájövök, hogy tudom a 3. bundig a hangokat, meg az E húrt a 12. bundig, meg a 7 dúr-moll akkordpárt, és tök jól megvagyok vele
én a Muszty-Dobayt kölcsönkaptam anno, az klafa könyv, azt olvasgassátok inkább ti is, aztán lehet majd haladni
-
GoTReX
őstag
válasz
toth_janika #14941 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk
-
madmike
őstag
válasz
toth_janika #14755 üzenetére
Lehet abban valami amit mondasz. Ha nem lesz sikerlemenyem, akkor max eljarok en is tanarhoz. De csak van valami olyan forras, amibol egy felepitett rendszer szerint lehet tanulni.
A gitarvasarlas nem lesz egyszeru. Tul nagy a valasztek. Tuti hogy 10k korul is ki tudnek fogni valami jot,csak nem ertek hozza -
válasz
lassu tempoval kezdj mondjuk az eredeti felevel. ha ugy megy akkor gyorsits rajta. ja es ugye labtempo vegig.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Nekem egész jól ment, csak nem értettem mit miért játszok, csak toltam, én hülye meg fősuli alatt leraktam és most kezdhetek szinte mindent előről. a pengetős kezem még tudja mit kéne csinálni, a bal már kevésbé, a mozdulat benne van de nem jönnek ki jól a hangok
-
sza.sa
tag
válasz
toth_janika #14651 üzenetére
Én a gitar.clinic-hez vittem, Zolihoz.
Pár nap alatt meglett. Sikerült elég jól belőnie a gitárt, én és egy helyi hangszerész hiába állítgatta bárhogy.
Bundsíkolás kellett, most a húrmagasság 1,25 és 1,75 mm a 14-es bundnál, úgy hogy még nem zörög
Az ár is baratságos volt -
sajtee
őstag
válasz
toth_janika #12715 üzenetére
Olvasd végig.
-
blackmacs
senior tag
válasz
toth_janika #11828 üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni.A haver gitárja amin tanultam egy Johnson strat volt az is az alja kategória.Az akarat megvolt csak valahogy éreztem hogy mégsem az igazi,nem éreztem hogy úgymond eggyé váltam volna a gitárral,a hangzása sem tetszett,mindég azzal ment el az idő hogy kerestem azt a hangot amit hallani akartam.Egy idő után kezdtem lelombozódni.Nem is baj hogy visszakérte így legalább találhatok nekem való gitárt csak türelem kell.
-
Handariel
csendes tag
válasz
toth_janika #11824 üzenetére
Ok, koszi az utbaigazitast.
Legkozelebb figyelek. -
válasz
toth_janika #11805 üzenetére
nem
-
válasz
toth_janika #11803 üzenetére
Hát akkor nem tudom. Úgy emlékeztem nagy lázadás volt mikor megjelent, mert lefele nem volt kompatibilis. Aztán lehet, hogy megoldották. Csak az ötöst használom.
-
válasz
toth_janika #11800 üzenetére
Hatot nem használ senki ha jól tudom mert nem kompatibilis az eddig megírt több millió tabbal. Vagy valami hasonlót hallottam
-
Printszkrín
senior tag
válasz
toth_janika #11453 üzenetére
Oké, akkor csak hangolási probléma volt.
Néha megesik, hogy az embert becsapja a füle. -
Printszkrín
senior tag
válasz
toth_janika #11427 üzenetére
Szerintem te vastagabb húrokat tettél fel mint ami volt előzőleg.
Ezért rántja fel a tremolót a húr, és nem tudod behangolni. Szerintem keress fel egy hangszerészt, ő majd beállítja neked sec-perc alatt. Ha ennyire szétcsúszott a cucc, ne kisérletezz vele, mert nagyobb kárt tudsz okozni, mint amennyibe a szakember kerülne. -
Eastman
addikt
válasz
toth_janika #11424 üzenetére
Lehúzod a satut a hangolás előtt? Addig ne csavarozd fixre amíg a hangolókulccsal mókolsz rajta.
-
sajtee
őstag
válasz
toth_janika #11118 üzenetére
Láttam, hogy pesti vagy, nem ismerek ott hangszerészt, csak gondoltam, felhívom a figyelmed
-
X2N
őstag
válasz
toth_janika #11115 üzenetére
Inkább csináld meg magad. [link]
-
sajtee
őstag
válasz
toth_janika #11115 üzenetére
Van néhány szerte az országban.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
toth_janika #11113 üzenetére
El van allitodva, vidd el hangszereszhez, ha nem ertesz hozza/nem mered piszkalni.
-
McCann
tag
válasz
toth_janika #10693 üzenetére
-
izomhod
őstag
válasz
toth_janika #10676 üzenetére
hali!
csekk disz áót!
már nem gyártják, használtak vannak
nálam ugy van hogy gitar-pod-pc mikrofon bemenet
van benne csomó effekt, programmal rögzíthető a jel, 15-ből meg lehet úszni, bár gondolom minden fillér a gitárba ment
ezt később erősítóvel is lehet használni, míg egy hangkártyát nem
üdv
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika #10676 üzenetére
Az nagyon jó, ha felveszed magad, de ahhoz, hogy értékelni tudd a teljesítményed, nem kell stúdiominőség. Audacity progi, mikrofonnal, vagy kábellel a line-inbe a kombó fejhallgatókimenetét, és kész.
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika #10666 üzenetére
[link] Nem drága ez, és még alku is beleférhet.
Nem akarlak pont a Mustangra rábeszélni egyébként, bár az egyik legjobb vétel. Peavey Vypyr15 talán még jobb is egyesek szerint (no ez ízlés dóga tényleg), de azon nincs usb. Bár mondjuk ha még az első hangot se fogtad le a gitárodon, akkor még kicsit korainak érzem felvételekben gondolkodni. Na mindegy.
Vypyr15 -
válasz
toth_janika #10668 üzenetére
Van a környéketeken hangszerbolt? Bemehetnél valahova próbálgatni. Végülis a lényeg, hogy neked tetsszen. Csak hangmester fórumra ne menj
-
válasz
toth_janika #10666 üzenetére
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika #10663 üzenetére
Megnézted amiket linkeltem? Kicsi, használtan olcsó, szól mint a disznó, usb-n szgépre rögzíthető a hangja, ugyanakkor nincs a szgéphez kötve. Az 5.1 hanrendszered sose fog ilyen normális gitársoundot produkálni.
Felejtsed el a pécét. Most épp én is hangkártyázoki, de csak azért, mert addig nem veszek kombót, míg ezt meg nem hallgattam: [link] Már csak pár hét a megjelenésig. -
válasz
toth_janika #10663 üzenetére
Micro Cube
Mennyi a keret? Pl egy POD 2 kb 20 rugó, magasan ver minden digitech-et. Gépről is vezérelhető tudtommal.
-
válasz
toth_janika #10660 üzenetére
Értsd már meg, hogy egy gitár meg egy pécé, és közte egy drót, sose fog megszólalni
Persze vannak programok ehhez a művelethez pc-re, még ingyenes is, de annyira szar a végeredmény, hogy nem éri meg. Még egy Zoom 505 is jobbat produkál fejhallgatókimeneten mint a pc-s dolgok.
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
toth_janika #10660 üzenetére
Vegyél fülhallgatóerősítőt. 10-12k és arról asszem lehet felvenni is. Vox gyártmányok.
-
válasz
toth_janika #10657 üzenetére
Digitális gitárcucc nélkül soha nem fog rendesen szólni pc-n. Az ilyen guitar rig meg amplitube se hasonlítható egy erősítőhöz. persze lehet próbálkozni impulse-okkal meg minden. hajrá!
-
válasz
toth_janika #10651 üzenetére
Eladó a Micro Cube-om.
-
BluEyes
őstag
válasz
-
NSiS
tag
válasz
Tényleg brutál jók azok a képek, esetleg valami könyvet tudsz ajánlani amiből lehet ismeretet szerezni fotós témában? Totál laikus vagyok, de az ilyen képek láttán mindig úgy érzem hogy érdemes lenne belekezdeni.
"Ajánljatok nekem valami jó cuccot, amivel a gépre tudom kötni a gitáromat, és felvenni, effektezni, stb"
Felvenni tudsz pl. Audacityvel, és mondjuk kötsz elé egy multieffeket, ezekkel elég sok hangzást ki tudsz keverni. Pl.: KORG-nak vannak olcsó és jó multijai belépőszinten az AX3G és AX5G, használtan potom pénzekért hozzá lehet jutni. Csak simán rákötöd a line-in-re és kész.
-
sajtee
őstag
válasz
toth_janika #10647 üzenetére
Akkor már inkább valami kombót vegyél, szerintem jobban jársz.
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika #10647 üzenetére
Naaaa... ne agyatlankodjá me itthagylak ám
Adódott egy kis kábelezési probléma, amit majd jól megoldunk itten. Olyan Roland kártyát vehetsz bármikor, nem szalad el. Egyébként se biztos, hogy neked hangkártya kell, az áráért már multit, vagy kiskombót is lehet venni. Olyan multi is van nemsok pénzért, amiben van egy hangkártya is, hogy tudd a ampsim szoftvereket is használni, ha úgy tartja kedved. Pl. volt nekem Digitech RP155, a hangkártyája kitűnő, a cucc használtan annyiba kerül, mint a Roland kártya, csak épp van benne egy komplett multieffekt is ajándékba
Teccikérteni?
Naszóval, egyelőre üzemeljük be a mostani kártyát. Az előlapi dugeszokat ne bánsuk, fejhallgató, mikrofon és a gitár is hátul legyen bedugva a kártyába. Szóljon a fejhallgató, ellenőrizd le a mikrofont is.
-
BemAnyó
senior tag
válasz
toth_janika #10642 üzenetére
Ha jól értelmeztem amit írsz akkor ez van:
DI nélkül közvettlen vonalasan bekötve a kártyába az nem fog menni, csak zajt csinálsz, esetleg kárt is,
használahtó bekötések:
gitár + erősítő vonalkimenet+ DI + PC
vagy gitár + erősítő elé mikrofon + előfok +PC
de az alaplapi hangkároly se erre lett kitalálva amúgy, érdemes lenne (már ha az erősítő kimenetén, vagy a esetleges előfokén van szimetrikus kimenet) olyan kártyát beszerezni ami szimetrikus (ballanced) bemenettel rendelkezik., és úgy bekötni.
(előfokként jobb minőségű effektpedálok is használhatóak, de a legtöbb előfok DI is egyben PL)
uff
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika #10642 üzenetére
Milyen kábel, milyen átalakító, gitárt kipróbáltad a boltban hogy szól-e?
-
Eastman
addikt
válasz
toth_janika #10640 üzenetére
Erősítőn szoktad használni a gitárt? Nem lehet, hogy a testelés/földelés xar?
-
izomhod
őstag
válasz
toth_janika #10637 üzenetére
csatlakoztasd wifin keresztül!
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika #10637 üzenetére
Jahh, túl van kűdve. Keverőben húzd le a mikrofoncsatorna hangerőt, amíg kitisztul a hang.
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika #10634 üzenetére
Naccerű!
Akkor mikrofon ki, gitár a helyére, szól-e a gitár? -
Eastman
addikt
válasz
toth_janika #10634 üzenetére
OK.
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika #10631 üzenetére
Hm...
Mikrofonpróba!
Mikrofon a mic-inbe dugva - win keverő - lejátszó eszközök - mikrofon csúszka föl - szól-e a mikrofon a hangszóróból?jahh, télleg, gitáron a potik...
-
Eastman
addikt
válasz
toth_janika #10631 üzenetére
Gondolom a hangerőpoti fel van tekerve, az alap...
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika #10628 üzenetére
Ok, kezdjük az elsején.
Podfarm bezár.
Gitár bedugva line-inbe.
Win keverő - lejátszó eszközök - Line-in csúszkát koppra föl - fő hangerő föl - szól-é a tiszta gitárhang a hangszórókból? -
Eastman
addikt
válasz
toth_janika #10628 üzenetére
Jók a képeid!
...az ASIO-hoz nem értek...
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika #10624 üzenetére
írtam lejjebb.
-
BluEyes
őstag
válasz
toth_janika #10619 üzenetére
Ok.
Ha nem túl okos a kártya, akkor a win keverőben is át kell állítani a felvevő eszközt mikrofonról (ált. ez az alapértelmezett, skype,msn használatához) line-inre, mert gondolom oda dugtad a gitárt. A lejátszó eszközöknék a line-in hangerejét húzd le nullára, különben szólni fog a natúr gitár is, az effektezett mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MotoGP & WSBK
- Háztartási gépek
- Mobilinternet
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest