- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fagy53
nagyúr
Nekem az IE 7 fagyogatott le teljesen rendszertelenül, de ez nem géphiba, hanem valamelyik win frissítés akad össze az Adobe Flash-sel. Én úgy oldottam meg, hogy a win telepítés után rögtön kikapcsolom az aut frissítést, nincs is semmilyen MS frissítésem azóta, nem is hiányzik semminek és az IE azóta, féléve nem fagyott egyszer sem.
-
DQ
tag
Félreértettél. Én nem azt írtam, hogy azért vették le, mert bibis volt.
Én arra céloztam, hogy a márkás cuccoknál is előfordulnak programhibák, s ilyenkor ha elfogadható és jogos panasz fut be a gyártóhoz, hát reagálnak, s adott esetben leszedik a honlapról a hibás programot, jelen esetben a hibás BIOS-t. Fogalmam sincs, hogy most ilyesmiről van-e szó, csak az elképzelést vázoltam, mivel cirka 3 éve személyesen volt ilyen kalandom és az is a Giga lappal és a BIOS-szal fordult elő. Akkor egy K8NF9 az F3, F4, F5-tel mind hibát produkált, míg az F2-vel működött (F3 volt gyárilag a lapon), aztán jelent meg pár napra rá (lehet, hogy a levelezésemnek köszönhetően? :-)) az F6, ami azóta is megfelel.
BIOS-szal kapcsolatban.
BIOS-t akkor frissít az ember, ha valami nem stimmel (a húzásokról nem beszélek, mert az nem a gyári állapot - soha senki nem garantálja neked azt, hogy ha ennyi, meg annyi %-kal meglököd fölfelé a gépet, akkor az stabil lesz és az is marad), ha valami olyan új hardver kerül a gépbe, amit nem ismer fel, nem kezel le normálisan a BIOS, vagy ha olyan hibára derül fény, ami engem is érinthet, stb. Ekkor BIOS-t frissít az ember, egyébként nem. Az meg saját tapasztalat is, hogy néha bizony downgrade-re is szükség lehet... -
DQ
tag
Van úgy, hogy néha kaki kerül a palacsintába. :-) Ha nálad rendben van minden, akkor biztos nem használsz olyasmit, ami másnak problémát okozott, ami miatt jobbnak látták levenni a honlapról.
Én évekkel ezelőtt "harcoltam" a gigával az egyik alaplapjuk miatt (rackbe egy 160-as vincsi, s elröppen a belső satás vincsiről az utolsó partíció), s néhány bios upgradet a végén még bios downgrade is követett. Mellettük szólt, hogy pár órán belül, mindig válaszra méltattak, s született egy normális bios is, ami megoldotta a problémát. -
-
#TOTTI
őstag
Hát akár lehetne az is de ha sok program fut a háttérben akár az is müvelhet ilyet.. söt nekem olyan volt p35-ds3 nál hogy néha megállt az egér.. de csak néha ott driver hiba volt pedig látszolag minden telepitve volt.. uj intel inf update ment fel.. és ez a gép akkor még szüz volt...
-
bim
veterán
én nem azt a progit használom ami kevesebbet mér hanem ami szerintem pontos. és a te esetben is szerintem a legpontosabb a coretemp....
amikor ebben a progiban eléri a 80 fokot a meghő egy pillanat alatt instabillá válik a procim. a realtempben meg még a béka segge alatt mutatná a magok hőjét.
én azt szeretem ha százat mutat a km/h akkor annyival megyek. nem azt hogy jujj de jó 130-al repesztek óra szerint közben csak 100-al megyek.igy kijelenteni hogy egy progi szar..pfff.
-
sz.j
nagyúr
"Nekem is jól jönne egy pontos pendrive-os bios update leírás,képekkel ilusztrálva.
Mert amint lesz végleges F13 bios DS3 frissiteni szeretném,és elég cink lenne ha el.......... " -
Gorneck
legenda
-
Armando_19
őstag
Azért irják a +0,2-t, mert nem minden darab birja kisebb feszen is az 1066-ot. Elég változó náluk a felhozatal, most mi kaptunk ilyen gagyi 1gb 1066-os ramokat, aminél 10ből 5 rossz... Fekete nyákos utánzat kb..
Én a jó kis OCZ-nek +0.2-t adok, igy nem is melegszik, és bőven elmegy adott órajalen. -
katt777
félisten
Akkor van gond, ha valaki elcsavarja, mert gyárilag jól áll. Legalábbis nekem a stock meg a TX2 is úgy volt. És bizony én is úgy jártam, hogy a 4. pöcök csak nem akart "bekattanni", annyira feszült, de szerencsére én még akkor észrevettem, aztán megfelelő erővel benyomtam. Alaplapot persze alátámogattam, mielőtt elgörbült volna. Azóta OK.
És a "majdnem bekattant" állás totál stabilnak néz ki, ha összerakod a cuccot (viszont szép lassan kilazul, ahogy a rugó visszanyomja), csak az 0.5mm piszkosul bántotta a szemmértékemet. -
Telefunen
őstag
Igen újonnan (bár ott is marginális a difi, sőt néha egyáltalán nincs), használtan ez kb. 0-ra apad, lévén a gyári hűtő keveseknek ér pénzt -ezért inkább csak egy ingyen bónusz a procival, ha felárral járna, akkor a többség szemében nem lenne versenyképes árban a procc.
-
Des1gnR
őstag
Tényleg 6 fázis a DS3 (nekem is ez van szal most beégtem
)
Itt mindenre fény derül
Macka: szép eredmény -
dutsh
aktív tag
Ehh, hát ösmerem én a VF700-at, csak az a bibi, h a VNF100 pont a vga MÁSIK oldalára jön, azaz betéve nem lefelé figyel, hanem felfelé a nagyborda, azért érdekel, hogy ott pontosan hány centi lenne a PCI-E slot és az NB borda...
Amugy eredetileg pont a VF700-as volt rajta, csak kicsit már kezdett hangos lenni, ahhoz képest, hogy a vga-t szinte soha nem használom, aztán most nem akarok megválni a jókis némított 6600Gt-mtől -
Toika
tag
A performance Turbon van, bár ez nem tudom, hogy mit befolyásol
Ha Extreme-re állítom még gyorsabb lesz? Esetleg változik még valami tőle? Bocs, hogy ilyen lámákat kérdezek, de sajnos ezeket még nem tudom. Nemrég lettem Giga tulaj
De örülök, hogy az vagyok, csak még ezekben a finombeállítási dolgokban nem vagyok még otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motoros topic
- Autós topik
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged