- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Neked is a ventiszabályozással akadtak problémáid?
Őszintén én azt vártam ettől a laptól hogy mind a 3-4 ventit be lehet majd úgy lőni hogy pl. procihűtő X fok felett kapcsoljon be, pwm-es, voltage-os szabályzás stb.
Csalódnom kellett ezen a téren, mert egyedül CPU-t szabályozza elég puritán módon, az összes többire kiküldi a 12V-ot. -
cimbi186
aktív tag
Értem én kérem,de mi a francnak irja rá a gyártó,h ezt a teljesítményt 1.9v-on tudja a kicsike?
Már 1 fél napja fogdosom őket és melegnek érzem a kezemmel,tuti mehet nekik a 2.2v?
Nincs valami más trükk,hozzá?Közben rájöttem: nincs
,ha alapbeállítások mellet sem tudja az1066-t 2.1v-on akkor csinálhatok én bármit
Bár azt még elárulhatnád,h ez a turbo nem turbo funkció mit is takar,mire van hatással?
Lehet standart-ba kéne tennem? -
-
Gorneck
legenda
Nemtom!!!!!!!!!!
Ha szted 100%, hogy gáz a lap, akkor gari...de ha nekik menni fog akkor mi van?
Nem. A feszültség szabályzás változik a két proci esetén...ami múlhat a tápon és a lapon. Vmit nem képes adni/irányítani, ami pl kell a 8400nek.
Te kérdezted mi lehet ilyenkor...Én elmondtam mi lehet a hunyó...innentől kezdve neked kell eldöntened mit csinálsz. Van rá még egy napod meg a mából és hétfőből kicsi...
-
sz.j
nagyúr
Tedd vissza valamelyik régebbi BIOS-t (ami már támogatja a wolf-ot) és próbáld azzal.
Nekem P35-DS4 rev2.0 lapom van, újonnan az F8-as BIOS volt rajta, de már azzal is jól ment az E8200 proci. Majd frissítettem F11-re és azóta is minden tökéletesen működik. Még tuningnál is.
-
Laraxior
titán
vanrajta,gyártói élettartam
már régen elszállt,csak meg kellett várnom amíg nem teljesíti a gyári értékeket. Eljutottam oda
Tettem egy ventit az SB-re,5 fokot segített a cumó
Mire nem jó egy P1es prociventi
ne használjam 1066on? rossz hozzáállás...kap akkro 2.3V-ot,de az 1066 marad
-
Gorneck
legenda
-
Bile Demon
őstag
Nekem is 4x 1GB van és elötte is az volt. De a mostani szett az nagyon megy.
Volt 2x 1GB 666MHz Kingston RAM-om, vettem mellé 2x 1GB 800MHz Kingmaxot és ezután be se indult a gép! Egyből azt hittem, hogy a 4 modul kezelésével van a gond, aztán kiderült, hogy a 2db Kingmax a régi ramok időzítésével magában sem ment... Esetemben a TRD-t nem bírták.
-
anonymus89
addikt
Ok nem probléma szívesen veszem a segítséget.
Én is ilyenben gondolkodtam csak sokat nyitogatom az ajtót.
Csak azért kérdeztem mert itthon asus p5kc van és az heat pipe-os 10 fokkal hűvösebb nem tudom ez annak tudható be?
De most úgyis felszabadult egy hűtő úgyhogy át is fogom tenni mert a kábel rövidsége miatt nem tudom a helyére tenni a winyót. A házam: http://www.chieftec.com/bx-01b-b-b.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest