- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
tom_tol #38633 üzenetére
Lusta voltam/vagyok kimérni...de még egy kétmagosomon se segített, mindig normál feszen mentek a legjobban (ram+cpu kivételével)...meg amúgy is mind1 nem? Ha úgy gondolja emel rajta...ha segít úgy hagyja...ha nem akkor visszateszi alapra. Legalábbis én így látom...
hackeeeee: Szóval emelj és majd elválik...
-
Attix82
addikt
válasz
tom_tol #29934 üzenetére
Igen, CPUZ szerint 1X, ATitTool Show 3d vagy mit inditva, 400fps, amugy 800+ fps...de jatekokba is megneztem es erezheto is.....resetelek egyet akkor visszaall 16X, de mintha tegnap jatek kozbe atvaltott volna (fps csokkenes) , es valoban..CPUz szerint 1X lett....reset a gep, ujra 16X
-
fsb1000
nagyúr
válasz
tom_tol #28817 üzenetére
Köszi nagyon jó cikk volt. Főleg az első része és a konklúzió.
Egyébként pont ilyen procim van (e6750), a DDR2-esem is 1066-os a Giga lapom sem nagyon más mint a tesztbéli.
De a teszteredmények nem nagyon "tetszettek"... mert ellentmondásosak. (5. rész)
Az everest olvasás korlátos volt, cikkíró szerint a proci rendszerbusza miatt, ami 10,6 GB/s elméleti sávszélt enged meg.
A tesztben szerepló legkisebb RAM elméleti sávszélesége pedig 6,4GB/s (DDR2_800)Itt biztos ellentmondás van.
Ráadásul a saját konfigomban azonos fsb333 mellet csak a szorzó állításával tudok különbséget mérni DDR_8xx és DDR2_1066 között. (azonos CL-nél!)
Próbáljátok ki!Ha a cikkben közölt adatok szerint korlátozná a proci az írási sávszélt (mindegy az everest milyen hibával mér) akkor nem volna érdemes DDR2_800-nál gyorsabb ramot venni.
fLesht ismerem régebről, preciz ember, úgyhogy biztos én tévedek....
-
-
-
Attix82
addikt
válasz
tom_tol #26951 üzenetére
Nagyon jo szellozik a hazad, hangba milyen? sajna en most dobbentem ra hogy a hazam ne mvalami franko....codegen regi tipusu midi haz...most alakitom at kicsit hogy beleferjen meg 2 db 8 cmes ventilator...
egyebkent azzal a Zalman potmeterrel rakothetek 2 ventit is es egyut tudom szabalyozni?
-
-
XaraX
addikt
-
beteg
őstag
válasz
tom_tol #26260 üzenetére
este megnézem!
hogy hogyan?el sem mondom itt, mert sértődés lesz
de nem bántam meg! Gyors, pöpec, tuning potenciál is van benne, (kb 2 órám volt eddig rá, de jó lesz).
A biosát még szoknom kell, pl. mi az, hogy +0,xx fesz a ramnak? mihez képest?? viszont olcsó volt és ennyiért szuper! -
bim
veterán
-
bim
veterán
válasz
tom_tol #25424 üzenetére
a csipszetben a 2,5x szorzó valamiért gigában kiemelten jobban megy.alacsonyabb trd. nagyobb sebesség.
én ezt arra az időkre vezetném vissza amikor a giga vagy azonnal vagy tul hamar váltott strapot.ezt az egyik biosnál megoldották de igy hogy van 2 erősebb szorzó .ez a2,5x és 3x-os.ez a biosban külön is van jelezve és ehhez tartozik az 1066-os strap.
a többihez meg 1333.itt ne is várj alacsony trd.-t.ez saját méréseken alapulo okfejtés. semmi tudományos dolog nem áll a háttérben.
isten hozott köztünk.
-
Gorneck
legenda
válasz
tom_tol #25393 üzenetére
MCH-nak Én még sose adtam...
Még 580on sem...
Ha max FSB-re gyúrsz vagy 24/7-re, akkor 2es szorzóval dolgozz, extreme helyett standard legyen. Ha a procit belőtted, akkor ess neki a ramnak...ne egyszerre, mert nem tudod mi miatt nem megy feljebb a cucc...
De a kérdésemre nem válaszoltál...mit ment eddig max a cpu-d?! Mert lehet csak ennyi van benne...
-
-
bim
veterán
válasz
tom_tol #25381 üzenetére
minden giga DS4 pontosan ennyit dropol.
tökéletesen elfogadhato ez az érték.egy srác irt eben a témakörben egy jo logout cikket.ha elolvasod magad is rájössz hogy nem tesz jot a procinak ha zéro a drop.
ha elégedetlen vagy a procid teljesitményével akkor szerezz jobbat de ne a lapra fogd.amugy quadnál ugyanennyi a feszültség esés szoval valszeg tudnának ellene tenni mert az én 4magos procim nemcsak 2x annyit kajál mint a tied...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest