- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
az utóbbi 1 évben 2db rev1 ds4 -es giga p35 -öt volt szerencsém megmagyarázhatatlan hibajelenséggel vizsgálni. Az egyik már csak 1 db modullal volt hajlandó menni max 800 -on, bármelyik foglalatban is legyen a ram, a másik pedig állandóan újraindult pedig sok különböző memót, és tápot is látott mégsem tudtam stabilan használni. Messzemenő következtetést nem fogok levonni ( jelenleg egy ep35c-ds3r -ről netezek amiben a 2,1V -os G-SKill -jeim, csak 2,2V -on nem dobnak kéket
)
a giga sárga sata adatkábeleit esetleg próba szintjén cseréld le.
-
pmheros
őstag
gondolom járattad tartósan a rendszert húzás nélkül is (és ugye úgy is fagyott). Ha így van akkor elsősorban a lapodra gyanakodnék hogy már nem tudja hozni a régi formáját, de hogy ne legyen egyértelmű a dolog még akár szoftveres ütközés is lehet a kékhalálod oka.
"nem képes sleep módba kapcsolni a gép, vár vagy 5 percet"
"Az okozhat ilyet, hogy a C-n elég kevés a szabad terület (3gb) ?"
Ez nem hiszem hogy a memó miatt van, csinálj a C -n még vagy 5GB helyet és lehet ez elmúlik -
pmheros
őstag
-
törölt tag
Szerintem azért nem volt jó 4 modullal, mert a lassabb RAM-ot a gyorsabb beállításain akartad hajtani (feltételezem, hogy az OCZ 1066 MHz-es), amit nem bírt. Alapon indítsd el a gépet és próbáld ki, hogy a GeIL 800 gyári értékeit állítod be, 800 MHz, 5-5-5-15 időzítés, 1.8V, ezen fog menni az OCZ is. Inkább a több és kicsit lassabb RAM, mint a kevesebb, de gyorsabb.
-
Qru
MODERÁTOR
Most vettem Ősembertől G. Skill ramokat 2x2GB 1000 CL5 18,5K, sztem jó áron van és tuningban is szépen megyeget, 1120-at viszi gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- BestBuy topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motoros topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged