- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
John_Doe #5608 üzenetére
Ez főleg attól függ, mikori az alaplap. A DS3P-m augusztusban vettem, és F4-es bios volt rajta. MOD: most látom, hogy már van egy ilyen alaplapod, és nem tudod milyen bios van rajta. Nos, a boot képernyőn kiírja, meg az everestben is megtudod nézni.
MOD2: bocs hogy próbáltam segíteni... mellesleg vigyázz, nehogy megfájduljon a fejed
-
Gorneck
legenda
válasz
John_Doe #3313 üzenetére
Ekkora baromságot...ha a routerbe már van bent egy MAC, akkor minek többet szenvedni ráadásul a saját lapod MAC-jével? Csak lapokat kell cserélgetni oszt csók. Ha meg nem lesz routered, akkor a MAC számot egyszerűen regeled és menni fog a net...
Nekem pl még az Asus A8N SLI lapom mac címe van a routerben...azóta jó pár konfigom volt...volt már 3-4 gép is a routerre kötve...gond nélkül ment...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged