- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
válasz
Armando_19 #41877 üzenetére
ismét nem volt hatásos,nemtudom nagynehezen behoztam a képet a biosba megnyomtam a ctrl+f1 majd a pci letacy timert átlöttem 64re meg vn egy csomó minden amit nem tudok mit jelent..
-
raubisoda
senior tag
válasz
Armando_19 #41873 üzenetére
Ahha.Értem kérem.Akkor nekilehet ugrani a kollegának mind2 cuccnak a tisztításához.Bátran hajrá.Eéőre magyarok.
-
raubisoda
senior tag
válasz
Armando_19 #41871 üzenetére
De azt írta zsír new a vga így a pcie cuccra gyanakszom(csak mert nekem is volt ilyen bibim a vasban)
vagy az új vga képletesen értendő?Mert akkor bezony a pcie sin-t is megkell vakarni de nem drótkefével.
-
dergander
addikt
válasz
Armando_19 #41868 üzenetére
Na szóval,az a lényeg megkapta az új VGA-t a gép...noshát akkor este kikapcsoltam persze felment rá a Windows 8,örültem is neki nameg az asszony,reggel viszont kapcsoltuk volna be és nem volt kép,a sipjel megtörtént hogy minden oké és szépen el is kezdett tölteni a winyó,majd úgy megvártam mig bejöhet a win utána megnyomtam a reset gombot és bejött a kép is....
Na ez mitől lehet?
-
dergander
addikt
válasz
Armando_19 #41865 üzenetére
Feltettem mint rendszert az ubuntu-t , amit még sajnálok hogy 4 darab 1 gigás DDR2 1066 van,és ha berakom mind a 4et akkor a gép bekapcsol majd ki és ezt csinálja perceken át,sajnálom,de valószinüleg csak egyszerre 2 ramot kezel....
Megfogom nézni az insertes dolgot,amint lehetséges,gyanakodtam a tápra de az az 500wattos táp amit rákötöttem az AMD bullra simán vitte valószinüleg más hiba van,most hamarosan majd új VGA-t kap mert olvastam nem mindegyik VGAval szeret társalogni...
Amúgy ha feltolom a q6600ast 400x9 akkor milyen feszt próbáljak adni valamint még mihez adjak feszt?
-
dergander
addikt
válasz
Armando_19 #41863 üzenetére
Szóval annyi a dolog hogy nincs ps2 billem,ha egyszer bekapcsol a gép utána jó,egészen addig mig huzamosabb ideig nem álitom le aztan nem indul...sajna
-
dergander
addikt
válasz
Armando_19 #41859 üzenetére
Az a nagy probléma nincs XP lemezem , vista 7 meg 8 van most vettem egy új VGA-t vagyis egy 6450-est mert olvastam hogy valakinek ez is baja volt hogy egy régi kártyával nyüglödött a gép.
Nos ami még furcsaság hogy nemértem miért nem indul el a gép azonnal,bekapcsolni belehet,pörög minden venti áramot kap,de mégis kép nincs benne és 10. ki-be kapcsolgatásnál müködik utána megint...valamint hosszabb leállás után nem kapcsol be
-
japy
őstag
válasz
Armando_19 #32783 üzenetére
Lehet a tied 1 különleges példány volt! De abba azért megegyezünk hogy alaplap-és alaplap közt is van különbség azonos tipuson belül ! A prociról nem is beszélve! Azért az L-azL!
-
tlac
nagyúr
válasz
Armando_19 #27313 üzenetére
pedig az f8f-fel menni kellene
-
chibo
csendes tag
válasz
Armando_19 #21109 üzenetére
Ööö úgy értettem hogy melyik bios-t kellene felraknom az f6os helyett .Jobb lesz e a tuning esetleg a bios csere után?Mert láttam itt két tippet is f9 vagy f4.Szerinted?
-
Traxx
őstag
válasz
Alapfeszen 530...atyaég...
Mivel hűtöd a jószágot? Csak mert nekem is 6550 van...csak a tuninghoz még nem voltam elég bátor...
Gorneck oldalán kívül van valahol "szájbarágós" leírás?
Tudom, olvasgassak vissza, de elég szétdarabolt a topic...én meg lenni tuningláma
-
Gorneck
legenda
válasz
-
P00By
nagyúr
válasz
Armando_19 #17378 üzenetére
Akkor is!
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #17356 üzenetére
Mehetsz Teee a picsbeeee....
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #17353 üzenetére
Nemtom...elviekben a P35 biztosabb szvsz...
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #12658 üzenetére
Mit hűtöttél pontosan velük?
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #12654 üzenetére
Hmm, mennyire van vizesítve a lapod?
_ak_: Bios friss? Bios reset?
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #12652 üzenetére
4ghzig ment benne egy Quad?
-
bim
veterán
válasz
Armando_19 #12648 üzenetére
erre én is kiváncsi vagyok..
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #12323 üzenetére
939cel szívtam 1 évig. Több alkatrész fordult meg nálam akkor, mint 5 év alatt intelből. Köcce nekem ennyi elég volt...
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #12321 üzenetére
Csak nekem Kombóm van...sokan ezt elfelejtik...Én inkább a tuning táblázat alapján döntenék...amit többen használnak az biztos jó...
-
sz0k3e_
aktív tag
válasz
Armando_19 #10794 üzenetére
antec ninehundred
kár h olyan már van lanon, így az nem poén.
most h amúgy mondod rájöttem h nem írtam be a konfigomhoz a legkirályabb házat:
NZXT Zeroamúgy próbálkoztam már ezzel is azon a német oldalon, de olyan hülyeségeket fordít
, nem lettem okosabb tőle
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #10777 üzenetére
Dekopír...
-
sz0k3e_
aktív tag
válasz
Armando_19 #10768 üzenetére
ű baz megint új ház?
látod én csináltam jól, 1x vettem házat is meg radit is, mind2 dupla alapból és szinte 0modból megvan minden
chipsetre meg szintén vízhűtőblokk aztán szeva -
P00By
nagyúr
válasz
Ne csodákozzá
-
Gorneck
legenda
válasz
-
New_Hero
tag
válasz
Armando_19 #9274 üzenetére
ezt tolem is kerte az ati driver,fel is raktam.
talan a driver installok sorrendje kavart be.
sarga "!" van a hangkartya elott eszkozkezeloben.
-
Somansky
aktív tag
válasz
Armando_19 #8893 üzenetére
Van egy E-sata kinenet az alaplapon. Mondjuk ugyan oda megy mint a többi.
Nekem nincs olyna hogy eszköz gyors eltávoltiztása. Ha rédugom felismeri a vista, de ha megnézem a beállitásokat nem az van, hogy opimalizálás gyors eltávolitára. -
Laraxior
titán
válasz
Armando_19 #8806 üzenetére
Ne is mondd..meghallottam tegnap a rádióban hogy sztrájkolnak a vasutasok (leszarom)
A Volán (leszarom) a pedagógusok (leszarom) és hétfőn derül ki hogy a postások ( akur**annya) is sztrájkba kezdenek-e....egy benchmarkot lehet lenyomok a P3assal....beüzemelem reszkessetek 4magos tulajok
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #8771 üzenetére
Ki bántja...?! Én nem!
Vmit a táblázatomba is pls....
-
donpel0
aktív tag
válasz
Armando_19 #8678 üzenetére
mi lehet a gond? [link]
-
donpel0
aktív tag
válasz
Armando_19 #8678 üzenetére
most még csak alapon megy (1,8) tegnap este raktam össze. ram:fsb ratiot hol tudom állítani és mennyire tegyem? ramnak mekkora plusz feszt adjak? köszi!
-
Szatesz
őstag
válasz
Armando_19 #8452 üzenetére
oks thx.... akkor nem bantom
-
Szatesz
őstag
válasz
Armando_19 #8450 üzenetére
Nah assziem a gyari van fent kb 1 honapos a lapom...
-
Szatesz
őstag
válasz
Armando_19 #8447 üzenetére
Ez mar nem régi az f6 os? mert itt latom hogy f9 meg iylenek.....Akkor mar a legujjabbat kelene rarakni..
-
Szatesz
őstag
válasz
Armando_19 #8445 üzenetére
Az en lapomhoz nem tudjatok honnan tudok letolteni uj biost?
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #8253 üzenetére
Ennyit tudni róla! De ezt már írták...
-
Telefunen
őstag
válasz
Armando_19 #8138 üzenetére
Bibí, én 17 ponttal többet érek el 7x530-on
-
Telefunen
őstag
válasz
Armando_19 #8153 üzenetére
performance level
(legalábbis ilyen néven szerepel a memsetben). Igazából én sem vagyok tisztában vele hogy mi is ez, de a lényeg hogy nagyon durván befolyásolja a memóriasebességet
. Minnél alacsonyabb értéken van, annál jobb.
-
Telefunen
őstag
válasz
Valószínűleg csak kissebb tRD-t állít be az új BIOS (egyébként a DS3 f10-es BIOS-ában már nincs is tRD..sajnos)
-
Gorneck
legenda
válasz
Szép.
Mennyi fesz?
-
mazda626
addikt
válasz
Armando_19 #8141 üzenetére
Lehet érdemes lenne F4-est leváltani? Mondjuk nincs vele különösebb problémám.
-
P00By
nagyúr
válasz
Az igen!
-
mazda626
addikt
válasz
Milyen biosról váltottál milyenre?
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #7635 üzenetére
Mint az enyémek anno...
-
Genji
őstag
válasz
Armando_19 #7635 üzenetére
Nekem is detto 2X1Gb A-Data Vitesta 800+ EE ramjaim vannak és 2.2Von 1150Mhzen mennek 5-5-5-18on... Mondjuk én nem 1:1ben hajtom.
-
robekri
addikt
válasz
Armando_19 #7633 üzenetére
Nyitott ház + venti menjen a ramra!
Csak szólok, hogy a 800+ EE ramod magas feszre általában jobban hibázik! Remélem szerencséd lesz és nem így lesz!
Üdv.: Robe
-
Genji
őstag
válasz
Armando_19 #7631 üzenetére
Pontosan ahogy mondod.
-
erdol
senior tag
válasz
Armando_19 #7597 üzenetére
Oké de az elég durva lenne ha egyáltalán nem menne rajta.Az a helyzet hogy a két gép látja egymás ip-jét de nem működik a megosztás és nem tudok a netre menni a p35-el.Természetesen crossal csatlakozom és a modem restart már megvolt.Azt sem értem hogy ha látják egymást akkor miért nem tudok megosztani.Igazából persze a megosztás most nem is lenne fontos csak ezért próbálom így hogy közben netezni tudjak a működő géppel amíg megjavul a lan a p35-ön.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Armando_19 #7477 üzenetére
holnap beugrom a Prodigy hangkártyával (nekem nem jött be, úgy 2004-ben zsír lett volna
), amúgy meg pénteken Phenom x4 teszt
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #5177 üzenetére
Lehet...
De erre Én meg azt mondom, hogy mikor felállt a rendszerem, akkor lassabb volt a HDD kezelésem, mint inteles vagy jmicronos vezérlővel...
Ezé írtam, hogy semmi se biztos! -
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #5174 üzenetére
Ez a bootolás érdekes dolog és nem biztos HDD kezelési "hiba"! Sztem nagyon nem...
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #5171 üzenetére
Kicsit érdekes a ram fesz állítása, de kb ennyi a bajom vele...DS3P-t szerettem volna, de nem volt anno csak DS4, aztán elegem lett 3napi várakozásból, telefonálgatásból, igérgetésekből meglátogattam Gianni-t...nála se volt nagy a választék, de legalább volt vmi...S3, DS3, DS4 és e között vaciláltam. A vége láthatod mi lett...
Szerény 400-on, de azt is csak azé, mert néha kódolok...amúgy alapon is elég gyors...ramot szoktam beállítani rendesen...
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #4043 üzenetére
Nem vok milliomos, egyszerű Magyar polgár vok, semmilyen bejárási lehetőséggel jobb helyekre. Véletlen vmihez hozzájutok az ismerősöknek köszönhető...ehhez a laphoz sztem egy darabig nem fogok hozzászólni, de nem is akarok...ez az X48-ra is igaz...br 30k alatt lehet venni DS3P-t vagy picivel többért az új reves DS4-et...szal ezek tudatában köszi, de fulladjanak meg a X38-as lapok...röhej, hogy már most vmiféle bugokról írnak az X38as chipset esetében...oszt még nincs is nagyon lap...
-
Telefunen
őstag
válasz
Armando_19 #2531 üzenetére
Nálam 545-ös FSB volt a vége (bár nemtudom hogy a lapnak vagy a procinak, gyanús hogy a procinak)
-
P00By
nagyúr
válasz
Armando_19 #2527 üzenetére
A lapod cdjén is rajta van
MOD:Neten is ezer helyen fent van!
-
Vandit.
addikt
válasz
Armando_19 #2527 üzenetére
Driver CD-n keresd.
-
P00By
nagyúr
válasz
Armando_19 #2525 üzenetére
Sztem a pendrive-os megoldás a legjobb.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Armando_19 #2521 üzenetére
Windows alól nem érdemes bios-t frissíteni.
-
Vandit.
addikt
válasz
Armando_19 #2521 üzenetére
@bios
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #2379 üzenetére
Nem nagyon...
Elviekben igen...német fórumon annak tartják...de mindig a saját tapasztalat a legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest