- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Aktív témák
-
varzo
tag
írtatok már dvd-t vele?
nekem van egy pioneer dvr 111d íróm és megpróbáltam neroval írni egy lemezt. eredmény: kék halál! olvastam erről az xs-en, ezekszerint a f4e biosban ez a bug még megmaradt. A végleges F4ben már kiküszöbölték vajon? valaki infoval tud nekem szolgálni?
Biztos, hogy a nero miatt van, mert a rendszerem stabil most égettem a procit 1órán keresztül és nem volt gond... -
varzo
tag
Nem tudok rájönni, hogyan tudnám életre kelteni az ide-s hdd-met bootnál jelzi a gép, de a windows nem akar róla tudomást vennit... Hogyan tudom életre kelteni?
A kingmax mars 667 ramjaim (2.1V-on )amúgy 800on tökéletesen mennek ahogy néztem feljebb sem volt gond, de nem próbálgatom elég nekem ez a 2,8GHz
Szóval valakinek valami ötlet a hdd-vel kapcsolatban?
[Szerkesztve] -
-
varzo
tag
hát feltettem 400ra az fsb-t úgy hogyadtam 0.2v-t a ramnak... elindulta a gép majd 2mp után csíkoz színesen a kép meg minden... Valakinek valami ötlet? elszállt volna a VGA? de mitől? nem melegedhetett fel 2mp alatt ennyire...
-
varzo
tag
válasz
Yushchenko #229 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest