- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Night20
csendes tag
válasz
bbchris #3671 üzenetére
Szerintem jol raktam fel a hütöt, elöször meg a gyári pasztával is tulmelegedett! A proci feszét most nem tudom megnézni (nem vagyok gépközelben),de a hütö az kb 1000-et forgott mikor elkezdett melegedi a proci akkor 1800-at. A venti indulásnál megrezzen majd 2-3 mp-et áll és utánna megy rendesen ez normális?
A vid kari az elsö slotban van.2 modullal mondjuk még nem proáltam de majd kiprobálom!
THX!
Savanya: Még meggondolom azt a hütöt!
A coolink bat hütöje nem megy fel a DS4-re?
/Mert odaverte a ph!-s teszt alapján a Zalman 9500-at!/ -
Night20
csendes tag
Hi all! Van egy DS4-esem és egy E6300 + egy x1900XT! Csak az a probléma h a proci terhelés alatt (volt h csak filmnézés közben) tulmelegszik és egyszerüen lefagy! Gyári hütő van rajta tuti h jol raktam fel!Elöször felraktam a hütön a gyári pasztával majd utánna kicseréltem rajta a pasztát ezüstre+bekötöttem egy rendszerhütöt, ez az oldallapon van!
De még igy is le szokott fagyni!
Más: a gépben 4X512 (667) es PQI ram van elöször csak épphogy elindult vele a gép
4X512böl 512-t látott
2X512böl 256-ot
Néztem is nagyokat!Majd egy biosfrissités és láss csodát azóta minden ok(legalábbis a rammal)!
Milyen hütöt vegyek a procra? (olyan 5K körül) Huzni szeretném bár ezekkel a ramokkal ugyse megyek tul sokra! -
Night20
csendes tag
válasz
R3plica70 #1774 üzenetére
Indulásnál egyszerüen nem indul el a procihűtő csak 15mp mulva meg utánna kikapcsol és magátol ujra be! Nah ez a milyen?
Amugy frissitettél bioszt? Milyen biosszal tolta neked?
Kiprobáltuk 2 féle rammal (samsung, kingmax) 2 kártyával (x1900xt, x1600), 2 táppal (hyper power 425, meg 1 másik 400-as asszem codegennel) és semmi! -
Night20
csendes tag
Sziasztok!Lenne 1 kérdésem!A DS4-es lap itt fexik elöttem és enm hajlandó elindulni Celeron D 2,53-as procival? (Csak egy tesztre kellene h minden jó-e!) Nem támogatná a Celeront? Plz vki gyorsan helpeljen nekem! Elöre is thx!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged