- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
válasz
Gorneck #1204 üzenetére
igen.
Gembird de lécci ne nevess. ált fél-egy évente cserélek fejhallgatót. Azért veszek ilyet, mert egyszer már tönkrement egy drágább és azóta nem költök fülhallgatóra. De ez már 2 hónapja mükszik. Lehet hogy a közeljövőben beruházok más fejhallgatóra. De hangfallal is sokat megy a cucc. Az Creative
mod: érthetőségi
[Szerkesztve] -
R3plica70
aktív tag
válasz
Gorneck #1154 üzenetére
1. még nem mértem, de amint lesz időm kipróbálom
2. np...már mexoktam h átnéznek a hsz-eimen ( tisztelet a kivételnek)...na mindegy, majd ha egyszer elérem a PH félistenséget, addigra talán hiteles is leszek...nem mintha ez lenne az életcélom, mármint az isteni rang elérése
-
R3plica70
aktív tag
válasz
Gorneck #1150 üzenetére
1. Én telepítettem natívra állítva és anélkül is, semmi különbség nem volt, szóval nem értem mit akar ezzel a funkcióval a gigabyte . Elméletileg natív támogatás esetén nem kell driver XP telepítéskor, nem natív esetén XP kérne lemezen drivert, de nem teszi
2. csak neked, csak most utoljára..eddig kb 5* írtam le itt a topikban
Ha FSB-n emelsz akkor Normal beállítás mellett a lap a CPU feszt megemeli kb 0,1V-tal a RAM-nak pedig 2,1V-ot ad.
Fenti jelenség kiküszöbölésének érdekében a CPU feszt állítsd be kézzel annyira amennyire szeretnéd, a RAM-nál pedig állíts +0,1V-ot (DS3-nál ez a legkisebb emelés) így csak 1,9-en fog menni, természetesen ha többet akarsz adni neki akkor állítsd feljebb. -
tkesy
őstag
válasz
Gorneck #1091 üzenetére
Nme rossz, nme rossz, persze, de hát egy kicsit bosszant, és elszomorit, hogy mig más alapfesszel meg neha az alatt megfutja a 400-450 -es fsb-t is, addig az én géppemnek majd kiguvvadnak a szemei is az 375-nél a nagy erőlködés közepette....
Hmmm...
A lefogató pántokon nme tudsz egy kicsit hajlitani (nyitni), hogy lazább legyen? -
tkesy
őstag
válasz
Gorneck #1089 üzenetére
Sehol....
375 fölött 1:1-ben vége a dalnak... Memtest, Orthos hibázik, ha jobban megemelem a fesz értékeket kékhalál is kapok, ha nme akkor simán elbukik valamelyik mag 20-40-60 perc után...
úgyhogy maradt a 8*375 ( 3Ghz, 1.365v) + a rammok 375*2,5 (DDR 938, +0,25v) 5-6-6-17-en...
[Szerkesztve] -
Nippon
őstag
válasz
Gorneck #1068 üzenetére
Gyakorlatilag csak a Sytche Ninja volt nála jobb 2,0 fokkal de az is csak azért, mert valami combos ventivel küldték.
Jár hozzá venti ami a TT szerint 16dB amiben természetesen nem hiszek, ellenben valóban teljesen csendes. Nálam egyedül a Hitachi 7TK250 és a Epsylon tápnak van hangja, a hűtő egyáltalán nem hallatszik.
Én árulom az enyémet géppel együtt, de az új confighoz is ilyet veszek, mert jobbat nem láttam. Azaz egyet amit még nem lehet kapni. Láttátok azt a hűtőt ami az XP120-ra hasonlít leginkább, csak éppen 2x akkora a borda. Teljesen eltakarja a memória foglalatokat és 2db 12cm-es venti van rajta. Olyat vennék ha lenne már... -
bbchris
senior tag
-
mikk2000
őstag
válasz
Gorneck #1035 üzenetére
Ez érdekes, elvileg mégse olyan stabil ez az ''éppenhozzáérőstűs'' 775?
Saját kútfőmből arra tudok gondolni hogy a keret túl bő, vagy annyira erősen nyomódik a hűtő a lapra hogy a görbítés már érintkezésvesztést okoz..vagy a kettő együtt...
Nem csináltál valami vmodot a procin? Mondjuk DS3 nem kellene hisz a BIOS lehetővé tesz mindent ami kell...de az hogy valami rákerül a proci ''lábhelyeire'' emelhet rajta annyit hogy extrém esetben a melette levő lábak valamelyik ne érintkezzen...elméletileg és szerintem. -
-
-
tkesy
őstag
Kérdés mivel méred
Nálam Everest szerint: (3.01.652)
alaplap: 51
cpu: 63
aux: 48
De ugye van 8 C különbség a lap és az everest között. (utóbbi mér többet)
Este tovább próbálgattam, ezt az 1:1 ben való hajtást, de valamiért nem szeresse a lap 375 fölött, így begurultam és átraktam 2,5 szorzóra a ramot... (DDR 938) És láss ''csodát'' memtest hibátlanul lefut, és most állítottam le az Orthos Blend tesztjét két és negyed óra után... (5-6-6-17)
De valamiért az én gépem igényli a plusz feszt, mert az előbbi mutatványnál a ram +0.25v -ot, a cpu 1.365v-ot kapott, és másik két értéket is meg kellett emelnem +0.1v -al....
Ahhoz képet, hogy másnál alapfeszen megy 400 fsb környékén is, ez kicsit elszomorító tény...
[Szerkesztve] -
-
-
Alvin_ti4200
félisten
Én egy Logitech Z3e-t használok, aminek van egy hangerőszabályzója és én oda dugom a fülest (ami akkor is átviszi a jelet ha kikapcsolom) és semmi gond. Hangkártyára közvetlenül soha nem is dugtam fülest, mert baromi hangos és dinamikája szar (Audigy-n is). Nekem 458*7-en megy alapfeszen a gép (1.325V kézzel beállítva), RAM 1:1-ben 916 MHz-en és semmi bajom nincs
-
-
-
-
slett27
addikt
Hát igen, mert ugye most néha szívózik bbchris-el a Skystar2, pedig Chaintech ZNF3-ban gond nélkül ment, itt az AS8-nál néha ''eldobja'' a gép. Ezt szeretné elkerülni. Amúgy addig nem is nagyon szokott gond lenni a gépekkel (1VGA, 1 HDD, 1 alaplap
), de ha belekerülnek speckó alkatrészek, akkor haldokolnak meg.
-
ati2
őstag
A borda kb + 1-2 Mhz -et számit csak tuningban, ugyanannál a DDR2-nél (ergó szinte fölösleges)
De én is pont azért kérdeztem, hogy geil value 800 vagy a-data 800 a jobb, mert ha ez egyik csak 920-on, a másik meg mondjuk 980-on stabil és az áruk meg kb egyforma, akkor a tuning lesz a döntö nem a borda...
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest