- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
Tillu
tag
ecet!
Megoldódott a proci hűtő venti megállásod?
Nekem is csinálja, de nem tudom miért. Igaz nem meleg a procim, de azért furcsa. Lehet kipróbálom a gyári hűtővel (most Foxconn van rajta...) -
Tillu
tag
válasz
Yushchenko #1470 üzenetére
szerintem vidd vissza, túl sok a zűr...
-
Tillu
tag
válasz
Yushchenko #1200 üzenetére
Szia!
Nekem is volt/van ilyen gondom. Először egy WD 200SATAII-vel az alap SATA vezérlőre dugva próbáltam, de nagyon lassú volt, a Sisoft tesztjét fél óra múlva lekapcsoltam, mert nem bírtam kivárni. Próbaképpen aztán egy Maxtor 250SATAII-vel próbálkoztam, de már a Giga vezérlőre dugva. Ott már elfogadhatóan meg. Ha visszarakom az intelesre, kicsit kábé 10%-ot lassul. HD bench? szerint 58-59 Mb/sec átviteli sebességet érek el vele. Ez már közelít a Prohardver tesztben szereplő értékekhez (brust és véletlen elérésnben is) DE: az gebasz az, hogy fingom nincs miért ''javult meg a Giga vezérlőre dugott HDD, és miért ment azu elején olyan szarul a WD. Gyanítom, bár ez csak kókler feltételezés, hogy az egyébként IDE buszon csatlakozó eszközök zavarhatnak bele, amolyan csillagok állása metódus szerint. Nem tudom. teszteltél már valami benchmark progival? -
Tillu
tag
válasz
slayer006 #1074 üzenetére
Maxtor 250 SATAII 16 MB cache.
Sisoft 2007-el 60 MB átviteli sebességet ír a file benchmark a gigabyte-oson, az intelesen nem bírtam kivárni, amíg leteszteli, de érezhetően lassú volt. Nem lehet valami bios beállítási hiba? Érdekes, hogy a POST képernyőn a SMART-ra disabled-et ír és a biosban sem lehet engedélyezni.
egyébként F3-as bios, ez a legfrisebb.
Nem tudom hol lehet a gubi, szerintetek ez az eredmény reális lehet? vagy mivel nézzem meg szerintetek? -
Tillu
tag
Gyerekek!
Megtaláltam a megoldást! Bár...
Ha a Gigabyte-os raid vezérlőre dugom a HDD-met, akkor elég gyorsan műkszik. Érdekes, hogy natívban megy, tehát nem kell hozzá driver. Ha a sima? sata vezérlőre dugom, akkor gyakorlatilag 20%-ra visszaesik az adatátvitel. Nem tudom miért van, de mostmár mindegy, így jó... -
Tillu
tag
GYerekek!
Adott egy alaplap, ami GA-965P-S3 névre hallghat. Van benne egy nem a gigabyte-os raid vezérlőre dugott sataII-es WD vinyóm. Amikor a Xpress2 progival szeretném a partíciót (3 is van) menteni, akkor kiírja, hogy nem fér ki a hdd-re, holott iszonyat hely van még... mi lehet a gond? illetve azt vettem még észre, hogy elég lassú lett a hdd-m, holott a régi A64-NF4 párossal soikkal gyorsabb volt... nem tudom mi lehet a gubi...
Más: tettem rá az eredeti intel hűtő helyett foxconn-t. (amúgy fájin...) de alig akar pörögni, mondjuk a borda sem meleg és a proci se megy 50 fok felé. Ez gondolom így jó nem?
Segítsetek lécci!
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest