- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
Gorneck #3965 üzenetére
semmi baja nincs annak szerintem.rohadt nehéz elkenni de meghálálja.
Fehér nyunyát nem kell elkapkodni...ezt nem értem.
ami király hogy végre a 965-nek elég termetes hőleadoja van.stabilabban áll rajta a blokk!
álitolag időnként át kell pasztázni,de én szerelem olyan sűrün a gépet hogy ez nem kerül szóba. -
Robi_73
őstag
válasz
Gorneck #3958 üzenetére
Én az Asus P5B Dlx-tól tartottam, és mivel hibás volt az MSI 975X Power Up Edition így kötöttem ki ennél a laplnál. Most hogy meg lesznek az 1000-es A-Data memóriáim, már szerintem felesleges ismét 975-ös lapban gondolkodnom. Bár nálam bármi megtörténhet.
Én legalább egy hónapig őrlődtem, mire meghoztam a döntésem alaplap ügyben, amit a rendelés leadása után 10percel már meg is változtattam. (P5B Dlx->MSI 975X)Én lényegében véletlenül használok DS4-et, mert a hibás MSI lap után nem volt más készleten. Nem bántam meg! Voltak problémák, de ennyi belefér.[link]
Nehéz dönteni az biztos! Aki stabil, jól tuningolható alaplapot akar venni C2D-alá, és nem akar nagyot csalódni, akkor nyugodtan vehet a topicban szereplő Gigabyte lapok közül. -
-
törölt tag
válasz
Gorneck #3905 üzenetére
Egy vizes kommandós, LOL!
Víz a totál csend miatt lesz, ill. kihívás a megépítése - ''mellékhatásként'' még a tuning is jobban megy...
Tehát azt mondod, a DS4 és a Commando egyaránt megfelel a célra, mivel úgysem a lap lesz a szűk keresztmetszet? Vagy a Commandoban azért előreláthatólag tovább lehet küldeni a cuccot? -
törölt tag
-
fasyrt
őstag
válasz
Gorneck #3853 üzenetére
Woo!
Gyerünk bébi, már nem kell sok!
2,8 GHz
idle 44°C, Orthos 72°C
Super pi 1M: 21.187 sec
Ramokat visszaosztottam 1:1-be, nem szórakozom velük, mondtam, hogy a cél a 3GHz!
Superpinél csak a proci számít, vagy a ram is?
A rossebb se gondolta volna, hogy ez ilyen jó élvezet tud lenni...
Csak meg ne süssem a porcogómat... -
bim
veterán
válasz
Gorneck #3837 üzenetére
végre megvan!!!!!
alapon nyomom de a hőfokok elég érdekesen alakulnak.
az easy tune 26 foknak látja a cpu-t,de az everest 3.50 26+ magok 41.
ilyenkor mi van?
coretemp csupa hülyeségeket irkál szerintem.
szerk:JAAAA!!és visszaejtettem a procifoglalatba kivételkor az 561-et!
óriási szerencsémre a foglalat körüli peremre felült átlósan a sarka és a hegye a foglalat közepében landolt.
levert a viz egy pillanat alatt!
[Szerkesztve] -
LSL1337
őstag
válasz
Gorneck #3812 üzenetére
LOL, szóval ha túl alacsony késleltetés adok meg a RAMnak akkor oda az alaplap?:S
mármint azokkal a ramokkal nem fogok tudni bootolni vagy nemértem
ha tuningnál megvan a proci alaplap ram vége akkora ramnál szoktma próbálgatni hogy mien késleltetést bír
s939be legalábbis én így szoktam -
LSL1337
őstag
válasz
Gorneck #3807 üzenetére
szerdán jön meg a lap
amúgy ha olyan órajelet, késleltetést adok meg amin nem indul a lap, akkor a cmos clear nem segít, vagy mivan, hogy jött elő a leírásban lévő eset? :S
amúgy én 2x512-es Kingmax Mars-ot vettem mellé, előző tulaj azt mondta p5b-ben 2,1Von bírta a 940-et...
ja és a windows aloli firssítés mennyire megbízható, mik a kockázatok?
le tudok menteni egy adott BIOS beállítást, és azt cmos clear után visszatölteni?, hány ilyen beálljtási lehetőséget lehet lementeni (úgy értem pl van egy alig tuningolt érték, meg egy extrém érték kis feszemeléssel, le van mentve mind2 állapot, és ha kell a plusz telj, akkor azt töltöm be a másik helyett, vagy ,,csak'' 1et tudok lementeni?
(nem volt még újabb komolyabb ASUS DFI lapom szal nemtom':S
ui: és mi az az órajel amit a 6300-as majdnem 100% hogy elbír kis feszemeléssel?, mi az átlagos tuningeredmény?
és milyen hőmérséklet számít még jónak?
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
válasz
Gorneck #3768 üzenetére
1,9-en vígan száguldoznak 800 MHz-n, 5-5-5-15-ön...
Megoldódni látszik a vinyó probléma is:
Egyik kedves fórumtárs (>>>Gorneck23) segítségével le fogom tudni menteni a fontos adataim a vinyóról.
Találtam vinyót is: a hátam mögötti 2nd gépben benne dübörög egy 20-as slim Maxtor.Csak persze az is ma rohadt le...
(Játék alatt kifagy (színes vízszíntes csíkozódással), nem indul egyből, néha induláskor 1 hosszú 3 rövid sípszót küld... A vga hűtő környékén keresem a ludast, ha van még vkinek ilyesmi 5lete, nosza, mondja!
Megnézem még a procchűtőt is, meg az alaplapon a kondikat, 4 évesek tuti megvannak...
)
Gondolkozom, hogy megtartom a vga-t (persze, ha még nem sült meg...), eladom a lapot, memet, procit, és veszek új procit, meg 1 ramot... Asrock 775-dual-vsta-t cseréltem, megeszik az mindent (sajna s370 + sdramot már nem...
), jó lesz bele egy cerka meg egy 512-es ddr2 (vicc, hogy a használt 512-es sd ára = használt 512-es ddr2
) Így egész olcsón lenne ebből:
-Asus Tusl2-c
-512 mb pc133 micron
-Tua cerka 1300 @ 1508 MHz (bár most a hibák miatt alapon megy)
-ATi 9550XT
ez:
-Asrock 775 dual-vsta
-512 mb ddr2 533 v. 667 kingmax/samsung...
-s775 cerka 2,6-2,8GHz VAGY PentiumD 915 (ebben a legjobb, hogy netezés alatt leszabályozza magát, mint a C2D)
-ATi 9550XT
Most ugye nem egy csúcsgamer konfigra kell gondolni, hanem egy net + word + msn + AoE3 trióra felhasznált gépet.
Az egész csere lényegében a proci árában lenne...
Jöhetnek a hsz-ek mindegyik részre, offra is, szívesen veszem őket, akár itt a topikban, akár pü, akár msn. Az már más kérdés, hogy a többi topiklakó nem veszi jó néven a további hatalmas offolásokat.Szal' akkor offra püt vagy mailt szívesen veszek.
Sz.: Húbazz, mennyi szmájlit tettem bele...Na mind1, legközelebb jobban figyelek, most azért még idetolok még 2-t...
[Szerkesztve] -
Blézs
csendes tag
-
fasyrt
őstag
-
ati2
őstag
válasz
Gorneck #3655 üzenetére
Cseréltek pár ellenállást rajta, hogy 480+ fölött nagyobb eséllyel menjen a lap.
De ezt elég kevesen fogják kihasználni szerintem, mivel idáig se tud eljutni a többség...
Meglévő lapot tuti nem lesz érdemes cserélni, mert úgyis csak bukna az ember rajta
De aki még idáig nem vett az úgyis tud várni 1-2 hónapot a rev2.0-ra -
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #3647 üzenetére
Egy reboot-nál le sem kéne hogy álljanak tudtommal.
Ez alapján úgy értelmeztem, hogy arra gondolt, hogy lekapcsolja és újraindítja a vinyót újraindításnál. De majd elmagyarázza, hogy mire gondolt.
de nehogy már azt mond restart-kor nem pörgeti fel a vinyót mikor keresi őket
Ezt most nem értem. Felpörgetéshez le kellene állnia.
[Szerkesztve] -
detroitrw
addikt
válasz
Gorneck #3615 üzenetére
s mizú a CNPS7000B-Cu -el ilyen téren?
ott nincs hátsó merevítés[link]
meg a CPU körül van baloldalt meg fönt bigyó, az a távtartó féle elég magas lenne hozzá hogy a keretet fölé emelje?
nem valami kecsegtető ez így a szememnek
főleg úgy hogy a távtartó hosszúságától függően csökken a merevítés, főleg úgy hogy toldás s nem fix
lehet hogy vaakit le kellesz ütnöm egy új CNPS7700 LGA foglalatért, az szimpibnek néz ki
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
válasz
Gorneck #3583 üzenetére
Szerintem nem pénzkidobás.
Mivel ez a hűtő simán elmegy úgy hogy nincs rajta ventillátor,és csak a hátsó házventillátor fujja rá a levegőt teljesen minimális fordulaton.
Tehát minnél jobb a hűtő,annál halkabban lehet járatni a ventillátort.
De a Silentmaxx/TT Big Typhoon is jól néz ki ,de a ninja sem pénzkidobás(persze akkor nem ha az ember kiahasználja)
Persza az ára nagyon magasde a te általad említett TT sem olyan olcsó...)
[Szerkesztve] -
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #3589 üzenetére
Hasonló beállításokat használtam, mint múltkor. Azzal a különbséggel, hogy most nem adtam a gmch-nak, fsb-nek semennyi plusz feszt.
Viszont a másik 2 slotban folyamatosan hibázott 430 felett a ram. Ha lesz majd vmikor időm visszarakom a 2-4-be és megnézem, hogy tényleg e miatt lett-e jobb. Most megdőlt az az elmélet miszerint stitchie-nek azért ment a goodramja 460-on, mert csak 1 modulja volt.
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
válasz
Gorneck #3582 üzenetére
az fasza, én is azért akarok P5B venni mert nem akarok többet rászánni, és az már lenne 30k-ért. ha meg lenne pénzem úgyis deluxot vennék. attól függ milyen 667-es ramok lesznek, de 800-ast akarok. (annyira nem kell győzködni, hogy szar a p5b tuning szempontból mert már 1000 fórumot végig olvastam, beleértve a külföldieket is) csak próbálom meggyőzni magam, h jó a p5b. e van, ezt kell szeretni...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest